Binance Coin добра инвестиция ли е и трябва ли да инвестирам в БНБ?

Инвестиране в монета Binance: Първи стъпки

Трябва ли да инвестирам в БНБ? Добра инвестиция ли е Binance Coin?

Ако сте нов в света на инвестирането на Binance Coin, може би се чудите дали BNB е добра инвестиция или трябва да инвестирам в Binance Coin ?. Е, нека разбием всички митове, свързани с Binance, циркулиращи онлайн, преди да помислите за инвестиране в Binance Coin.

Какво е Binance Coin?

Binance Coin не е средната ви криптовалута.

Binance Coin е създаден от популярната криптообмен Binance. Binance Coin имаше успешно първоначално предлагане на монети (ICO) от 100 милиона токена през 2017 г. и събра над 15 милиона долара (използвани за по-нататъшно популяризиране и развитие на монетата).

Имайте предвид, че първоначално Binance Coin беше пуснат на блокчейн Ethereum, но по-късно се премести в своя собствена blockchain Binance Chain.

Основната цел на Binance Coin беше да предложи алтернативен начин за плащане на такси за търговия на платформата Binance.

Сега Binance Coin е един от най-добрите жетони за помощни програми, които могат да бъдат използвани извън екосистемата на Binance, в блокчейн и извън блокчейн компании.

Binance Coin може да се използва за плащане на стоки, собственост, пътуване и онлайн услуги (например чрез TravelbyBit). Може да се използва за получаване на виртуални подаръци (напр. В Gifto), награди по време на игра, както и за плащане на фрийлансъри за тяхната работа (напр. В CanWork).

Binance Coin се признава и от големите технологични компании, които позволяват на потребителите да използват BNB чрез вградени портфейли (например Samsung).

Интересното е, че не само свойствата му правят Binance Coin високо ценена; популярността на Binance е фактор, който не можем да пренебрегнем. В края на краищата Binance е една от водещите крипто платформи в световен мащаб, с дълбоки пулове ликвидност, така че не е изненадващо, че Binance успя да прокара допълнително приемането на БНБ.

Как работи Binance Coin?

Binance Coin може да се използва на платформата Binance и също е един от най-добрите жетони на помощната програма през 2021 година.

Както беше посочено по-горе, Binance Coin се премести в собствената си блокчейн Binance Chain, която – за разлика от Ethereum – не поддържа интелигентни договори. Binance Chain използва механизма за консенсус на византийски толерантни към византийски дефекти (BFT) Tendermint, който включва три типа възли: валидаторни възли; възлови възли; и ускорителни възли.

Binance също използва уникална политика за изгаряне, за да осигури стабилен растеж на Binance Coin. Binance редовно изкупува обратно и унищожава жетоните на BNB, докато не намали наполовина предлагането си, оставяйки само 100 милиона в обращение. Тази политика е едно от най-големите предимства на Binance Coin, предназначена да преодолее възможната амортизация на стойността.

Друг важен аспект на Binance Coin е отстъпката, която платформата предлага за търговци на BNB. Имайте предвид, че отстъпката намалява наполовина всяка година и приключва от петата година нататък, което би било 2022.

Какво е БНБ?

BNB е символът за тикер на Binance Coin.

Трябва да отбележим, че БНБ предлага общо 200 милиона монети. В момента в обръщение са 144 406 561 токена. Добрата новина е, че периодичното изгаряне на БНБ, което се случва веднъж на тримесечие, не е свързано с показатели за ефективност на Binance.

БНБ може да действа като валута и средство за размяна, което я прави съперник на някои от най-големите криптовалути през 2021 г..

Както беше посочено по-горе, BNB има повече от 120 случая на използване и често се споменава като един от най-добрите съществуващи маркери на помощни програми.

На всичкото отгоре BNB е един от най-безопасните символи, тъй като е почти невъзможно компанията-майка – гигантът Binance – да изчезне. Стойността на БНБ е тясно обвързана с Binance. Само не забравяйте, че държането на BNB не е инвестиция в Binance; не ви позволява да имате дял в Binance.

Поради своята цена, варираща средно между $ 35.27 – $ 40.49, BNB е достъпна инвестиция дори за начинаещи; с няколкостотин долара можете да получите прилична сума на BNB токени, придавайки на вашата инвестиция по-солидно присъствие.

Добра инвестиция ли е Binance Coin?

Според крипто експертите Binance Coin е добра инвестиция. С пазарна капитализация от $ 41 млрд., Binance Coin в момента е на 3-то място Пазарна капитализация на монети.

Нека не забравяме, че високият обем на търговия означава висока ликвидност, което е жизненоважен фактор за дневните търговци и скалпери.

Освен това Binance Coin, поддържан от надеждна борса, е маркер с действителна цел: той се използва за плащане на такси за транзакции и покупка на токени в първоначалните предложения за обмен (IEO).

Той също така идва с различни предимства и над 120 случая на използване, което добавя допълнителен слой на доверие и някои големи възможности за инвеститорите.

Въпреки това, инвестирането в Binance Coin може да бъде рисковано, защото никой високорентабилен актив не е 100% безопасен. По-специално криптовалутите са силно нестабилни и непредсказуеми.

Това не означава това инвестиране в БНБ е лоша идея. Инвеститорите в криптовалута, които решат да добавят BNB към портфейлите си, трябва просто да обмислят съотношението риск-печалба на BNB и да разработят ефективна стратегия за управление на риска.

Бихте ли помислили да инвестирате в Монета Binance BNB?

Трябва ли да инвестирам в Binance Coin?

Binance Coin определено си струва да се обмисли през 2021 г. И все пак, истината е, че окончателното решение се свежда до вас.

Какъв крипто инвеститор искате да бъдете? Интересувате ли се от отстъпките, които Binance предлага за тези, които използват BNB на тяхната платформа? Вярвате ли, че политиката на Binance за изгаряне ще осигури стабилен темп на растеж на БНБ в дългосрочен план? Интересувате ли се от търговския потенциал на БНБ? Когато намерите отговори на тези въпроси, ще можете да решите дали да инвестирате в Binance Coin.

С различни предимства пред други криптовалути, Binance Coin може да бъде добра инвестиция за вас. Трябва също да признаем успеха на Binance – с крипто легенда Chanpeng Zhao отговарящ – и неговата роля в вероятността за печалба при инвестиране на Binance Coin.

В краткосрочен план, например, изглежда, че БНБ няма да загуби стойността си, тъй като Binance настоява за приемане и разширяване в световен мащаб.

В същото време трябва отново да споменем, че инвестирането в криптовалута може да бъде рисковано и може да загубите всичките си средства без възможност да ги върнете.

Преди да инвестирате, помислете за факта, че Binance Coin зависи от Binance, която е централизирана борса, която изисква Да знаете своите клиенти и подробности за изпиране на пари и която доста често е обект на онлайн атаки.

След като прецените плюсовете и минусите на инвестирането в Binance Coin, за да вземете информирано решение по отношение на BNB, не забравяйте, че инвестирането в криптовалута не трябва да бъде сложно. Инвестирането в криптовалута може дори да генерира висока възвръщаемост.

Колко би могла да струва монета Binance?

Ако решите да инвестирате в Binance Coin, може да искате да разберете колко може да си струва през следващите години.

Въпреки че прогнозите за цените остават спекулативни и зависят от крипто новини, търсене и предлагане и настроения на пазара, миналото представяне и анализ на данни могат да помогнат на инвеститорите и търговците да създават крипто прогнози.

Като начало, представянето на Binance Coin е свързано с това на Bitcoin и пазара на криптовалути като цяло. През последните две години, подобно на други криптографии, БНБ се възстанови от ужасната 2018 г. и се изкачи до връх в средата на 2019 г..

През 2019 г. БНБ достигна рекорден връх от $ 40.

Интересното е, че въпреки че борсата Binance беше хакната през май 2019 г., това не повлия твърде много на БНБ. Защо? Просто защото репутацията на Binance е твърде впечатляваща, за да бъде съборена от една атака.

Според прогнозите за цените Binance Coin ще успее да се възстанови от продължаващата пандемия и да достигне средно $ 2500 през следващите четири години.

Какво ще повлияе на Binance Coin през 2021 г. и след това?

Въпреки че прогнозите за цените остават спекулативни, трябва да споменем, че стойността на Binance Coin може да бъде повлияна от множество фактори.

Макро фактори, като крипто цени, крипто новини, търсене и предлагане и регулации са някои от елементите, които могат да повлияят на стойността на БНБ.

Освен това има различни поръчкови фактори, като успеха на IEO на Binance Launchpad, които играят решаваща роля за успеха на БНБ.

По-специално представянето на Binance е един от най-влиятелните фактори, които трябва да се имат предвид.

Посоката на Binance.US, стартирана през 2019 г., се нуждае от специално внимание, тъй като посетителите в САЩ са сред най-активните потребители на Binance. Имайте предвид, че американските посетители представляват 8,4% от обменния трафик на Binance към 2019 г..

Не само потенциалът на Binance, но неговите уникални политики влияят върху инвестирането. Лихвените проценти несъмнено са фактор, който привлича търговци и инвеститори. Имайте предвид, че за първата година отстъпката беше 50%.

Според доклада на БНБ обаче няма да има отстъпки след 2022 г., което може да доведе до намаляване на интереса.

Инвестирането в BNB се влияе и от изгарянето на BNB токени. Тази практика, както беше посочено по-рано, има за цел да увеличи недостига чрез намаляване на броя на БНБ с 50%.

Нека не забравяме това недостигът се отнася до крайния характер на цифровите монети: търсенето трябва да надвишава предлагането, за да направи една монета по-ценна.

eToro – Най-добрият брокер за закупуване на Binance Coin BNB

еторо брокер

eToro се доказаха като надеждни в крипто индустрията в продължение на много години – препоръчваме ви да ги изпробвате.

Виртуалните валути са силно нестабилни. Вашият капитал е изложен на риск.

Ключови точки

  • Binance Coin е монета, която заслужава втори поглед. Binance е създаден от борсата Binance, за да помогне на потребителите на Binance да плащат такси за транзакции в платформата.
  • Binance стартира първоначално на блокчейн Ethereum, но се премести в собствената си блокчейн, Binance Chain. Имайте предвид, че Binance Chain не поддържа интелигентни договори.
  • Binance Coin е един от топ жетоните на полезността през 2021 г. и много експерти смятат, че стойността му ще се увеличи през следващите години. Интересното е, че има много макро и специфични фактори, които могат да повлияят на BNB, включително представянето на Binance.
  • Уникалната политика за изгаряне на Binance и предлаганите от тях дисконтови ставки също са жизненоважни за подпомагане на експертите при прогнозирането на цените. Някои очакват БНБ да достигне 250 долара на монета до 2025 г..
  • Въпреки че BNB може да бъде печеливша инвестиция, крипто инвестирането остава рисковано начинание и трябва да се анализира съотношението награда-риск на актива, от който се интересуват.

Ако ви хареса да прочетете нашата статия Binance Coin е добра инвестиция и трябва ли да инвестирам в Binance Coin моля, споделете го с всеки, който може да се интересува от търговията с криптовалути и блокчейн технологиите.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me