Добра инвестиция ли е Binance Coin?

Binance Coin (BNB) е най-новата крипто в инвестиционното пространство, която се събира с тревожна скорост. Това рали идва след протокол DeFi, който работи на своята борса за криптовалута Binance; PancakeSwap надмина Uniswap от Ethereum, за да се превърне в най-голямата децентрализирана борса (DEX).

Ако искате да закупите Binance Now, разгледайте eToro борса!

Binance Coin: Какво е това?

монета за търгуване binance

Binance Coin (BNB) е популярна криптовалута за инвеститорите, които са били в инвестиционната игра за дълъг период от време. Понастоящем тя става популярна сред начинаещите в търговското братство и скиммерите на финансова информация в резултат на бичия си ход.

Binance Coin сега се рекламира като третата крипто след Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH), за да спечели или да служи като хедж за инвеститорите. Няколко дискусии започнаха да се появяват на платформи за посредничество с множество активи, като например eToro по отношение на бъдещето на монетата по отношение на растежа и потенциала на пазара. Такъв огромен ръст на интереса е резултатът от бичия пробег, който подсили крипто света след чудесата на двете най-популярни и най-големи криптовалути чрез пазарна капитализация (Bitcoin и Ethereum).

Binance Coin е криптовалута, която може да се използва за търговия, както и за плащане на такси на Binance Cryptocurrency Exchange (BCE).

Освен основното използване на монетата на BCE, тя може да се използва и като цифрова валута при инвестиране в борсово търгувани фондове (ETF), акции, както и други активи.

Кой е създал Binance Coin и кога е започнал да търгува?

Chanpeng Zhao основава Binance през 2017 г. Той е разработчик, който е участвал в създаването на високочестотен софтуер за търговия. По-рано Джао е бил главен изпълнителен директор на OKCoin и е бил част от екипа за разработка на Blockchain.info.

Защо е създаден?

Монетата е създадена с намерението да управлява роден крипто актив, наречен BNB, който има за цел да предложи алтернативен начин за плащане на такси, начислявани на търговци, използващи Binance Cryptocurrency Exchange (BCE).

Къде е създаден?

Първоначално базиран в Китай, Джао премести сървърите и централата на Binance в съседна държава Япония в резултат на строги разпоредби на китайското правителство, които в крайна сметка забраниха търговията с всички форми на криптовалута през септември 2017 г. Япония трябваше да бъде сигурно убежище за крипто компания, но Агенцията за финансова сигурност на страната (FSA) обяви, че „с влизането в сила от юни 2018 г. ще има пълна забрана за всички криптовалути, които осигуряват достатъчна степен на анонимност“. Binance в резултат създаде офиси в Тайван и преди забраната на Япония обяви през март 2018 г., че БНБ има намерение да отвори офис в Малта. След подписването на Меморандум за разбирателство (MOU) с правителството на Бермудските острови, Binance направи същото с Малтийската фондова борса, за да разработи платформа за търговия със символи за сигурност. В момента централата на Binance е в Малта.

Колко монети Binance са в доставка?


След стартирането на първоначалното предлагане на монети (ICO) през юли 2017 г., токените на BNB бяха разпределени между трима участници (Основателният екип на Binance, Angel Investors и обществеността).

Бяха разпределени общо 200 милиона монети Binance, 50%, което представлява 100 милиона за публична продажба, 40%, което представлява 80 милиона за екипа-основател и 10%, което представлява 20 милиона за ангелски инвеститори.

Поради изгаряне на символи което се извършва от екипа на Binance, общото и максимално предлагане на Binance Coin е 170, 532 785 BNB при текущ тираж 154, 532, 785 BNB.

Binance Coin: Ще бъде ли добра инвестиция през 2021 г.?

Binance Coin е добра инвестиция през 2021 г. Според Арслан Бът, анализатор на индекси за лидери на валутни курсове, „Binance е в средата на стремежа за разработване на продукти, който ще види стартирането на няколко нови криптовалутни продукта“, които ще видят борсата да се конкурира за по-голяма дял от пазара на децентрализирани финанси (DeFi).

Digital Coin Price прогнозира, че БНБ ще търгува на цена от $ 409,81 в края на юни и вероятно ще завърши годината с цена на търговия от $ 881,64. Тази възходяща тенденция ще бъде подкрепена от децентрализираната борса на Binance’s (PancakeSwap), която досега през 2021 г. даваше на Ethereum Uniswap страхотна конкуренция по отношение на това коя децентрализирана борса (DEX) ще доминира в DeFi в близко бъдеще.

Така че, Binance Coin е добра инвестиция?

Повечето инвестиции се свеждат до фактора риск срещу награда. С други думи, потенциалните ползи надвишават ли възможните последици от рисковете? Binance Coin със сигурност има някои рискови фактори, но става все по-масово и има разработването на продукти и пазара на DeFi.

Казано по-просто, Binance Coin е нискорисков актив с много потенциални награди. Това е нещо, което определено трябва да направите, преди да помислите да го добавите към портфолиото си.

BNB внезапно се превърна в многобройни инвеститори, които избират крипто актива, който ще се доближи до или ще пробие ценовия етап от $ 1000 през 2021 г..

Основните двигатели на Binance Coin трябва да се справят с инвеститорите, които правят всичко по силите си, за да намерят други възможности за търговия в пространството на децентрализираните финанси (DeFi). За момента няколко инвеститори изцяло вярваха в модернизираната платформа на Ethereum, която се нарича Ethereum 2. 0.

Платформата на Ethereum използва децентрализирано финансиране и го е използвала Разменете като водещ протокол, който правеше екстремни вълни в крипто стратосферата по отношение на заеми, заеми и инвестиции.

Разменете дава право на търговци, предприемачи и доставчици на ликвидност на финансов пазар, който е достъпен и отворен за всички. Децентрализираната борса на Uniswap достигна 100 милиарда долара в обем на търговията в понеделник, 15 февруари. Това е първата децентрализирана борса (DEX), която достигна това огромно число. През януари 2021 г. Uniswap достигна за първи път месечен обем от 20 млрд. Долара. В обрат от събития в рамките на кратък период от време инвеститорите търсят нови начини за търговия и правят голяма възвръщаемост на своите инвестиции.

За щастие много от тях са намерили друга децентрализирана борса (DEX), наречена Размяна на палачинки което носи пряка конкуренция за Ethereum’s Разменете. На 19 февруари PanCakeSwap на Binance се превърна в първата децентрализирана борса (DEX), която има търговски обеми от 1,6 млрд. Долара, преминаващи ежедневно през платформата си, според CoinGecko.

DEX, който работи на Binance Smart Chain, публикува номера на Размяна на палачинки надминавайки Uniswap в Twitter, които бяха представени съответно с $ 1,298,899,262 и $ 1,297,138,344. Обемите на търговия на PancakeSwap са изключително впечатляващи. Той е нараснал от $ 37 милиона на 1 януари 2021 до $ 1,1 милиарда на 17 февруари 2021, което е представено с увеличение от 2 800%.

Binance Coin (BNB) приключи 2020 г. на връх с цена за търговия от $ 37,38 на 31 декември. Новият токен се търгуваше на $ 44,31 на 1-ви ден на февруари 2021 г. и затваряше на $ 332,62 в петък, 19 февруари. Към момента на при писането на тази статия монетата се търгуваше между 280 и 295 долара. Binance Coin, която е родната криптовалута на Binance Smart Chain, има пазарна капитализация от $ 45.652bn.

Прочетете още: Плюсове и минуси при инвестирането в Binance Coin, ще бъде ли производител на милиони?

Binance в сравнение с Ethereum

монета binance

Скорост на мрежата

Ethereum направи надстройка на своята платформа, за да увеличи сигурността и скоростта на транзакциите. Той представи Ethereum 2.0, който използва механизъм за доказателство за залог (PoS), докато Ethereum 1.0 (стара платформа) използва механизъм за доказателство за работа (PoW). Мрежата в Ethereum 2.0 поддържа 100 000 транзакции в секунда, докато мрежата в Ethereum 1.0 поддържа до 30 транзакции в секунда. Освен това повечето мрежи за доказателство за залог (PoS) намаляват мрежовата сигурност, тъй като тя съдържа малък набор от валидатори, което я прави по-централизирана. Но новата надстройка е осигурена, защото е децентрализирана и изисква минимум 16 384 валидатори.

Binance’s Smart Chain (BSC) улеснява повече от 1,4 милиона транзакции в секунда, което направи Binance най-голямата борса за криптовалути в света.

Разходи

Увеличението на обема на търговията в PancakeSwap (Binance) доведе до това инвеститорите да намерят относително по-евтина платформа за извършване на търговските си дейности.

Досегашният бит на Ethereum имаше един основен двигател, който е разходи за обработка чрез своята Децентрализирана борса, Uniswap, която удари двойни цифри. Това беше едновременно благословия и проклятие. Като благословия, миньорите на Ethereum (ETH) секат огромни суми пари, което звучи добре. За съжаление, това поставя огромна промяна във финансовия ресурс на децентрализираните инвеститори. Лесно прехвърляне от един портфейл в друг портфейл ще ви върне поне $ 10. Данните от BIT INFO CHARTS съобщават, че „средната такса за транзакция е над $ 10 и понякога може да струва повече от $ 20“. Както казва Уилям Фоксли от CoinDesk, „таксата за газ тласка многобройни инвеститори в други проекти на DeFi“.

По случайност те изглежда са намерили такъв в конкурентната Binance’s Decentralized Exchange, PancakeSwap. В петък, 19 февруари 2020 г., цената на БНБ се повиши с още 50% обръщащ Tether (USDT) като третата по големина криптовалута по пазарна капитализация. Най-привлекателният аспект на инвестирането в БНБ за вас като търговец е, че има отстъпка от 25% за извършване на транзакции с БНБ на борсата на Binance’s. Тази отстъпка беше далеч по-добра, когато за първи път стартира първоначалното си предлагане на монети (ICO), тъй като тя беше 50%. Като цяло Binance и Ethereum са сходни в много отношения, но се различават леко по отношение на скоростта на мрежата и средните транзакционни разходи.

Ще продължи ли да се издига Binance Coin през 2021 г.?

Binance Coin стартира 2021 г. с много бичи нотки и тази тенденция изглежда ще продължи за криптовалутата.

Повечето експерти се съгласяват, че цената на Binance може да достигне $ 1000 до края на 2021 г. и да се движи според последните тенденции; изглежда е на път да отговори или дори да надмине тези очаквания.

БНБ ще продължи да се покачва през 2021 г., тъй като все повече компании продължават да интегрират монетата в своята система, за да се използват като опция за плащане. В допълнение, БНБ се използва като обезпечение за криптовалутни заеми, което отбеляза скок в броя на хората, които покровителстват DeFi, особено по неговия протокол PancakeSwap.

След успешната продажба на токена Fetch.AI (FET) и BitTorrent Token (BTT) и Celer Network, „Binance планира да съживи първоначалните предложения за монети, като генерира качествени токени със силни потребителски случаи. Това в дългосрочен план ще насърчи масово участие, което увеличава обема на търговията, увеличава приемането на токена и води до увеличаване на цената.

Според Messari (онлайн база данни за крипто индустрията), „възвръщаемостта на инвестициите за Binance през последните шест месеца се е увеличила от 154% през последната година до 560%“.

Според експерти по Long Forecast, БНБ ще струва $ 565 до края на 2021 г. и до $ 835 до 2025 г. Цифровата цена на монети прогнозира, че БНБ ще достигне нови рекорди за всички времена от $ 449.41 годишно от сега.

И така, какво следва за Binance Coin?

Binance пусна първия си продукт на БНБ, търгуван на борсата, на швейцарската фондова борса (Тикер: ABNB), което допълнително доказва, че BNB е страхотен инструмент за крипто и традиционните пазари. БНБ изпълнява други функции, като например да се използва за различни търговци по света. Токенът може да се използва за закупуване на лотарийни билети, виртуални подаръци и служи като безброй цели в света на развлеченията.

Освен това БНБ може да се използва за плащания в няколко отрасли, които включват 217 магазини и пазари, 27 мрежи за електронни спортове и фентъзи игри, 12 уебсайтове за хазарт, 66 бизнес услуги, 37 услуги за уеб маркетинг и разработка, 17 туризъм, пътуване и наемане (хотелиерски услуги), 222 интернет услуги, 128 бизнес услуги и 25 офлайн услуги.

Популярни сред всички тези отрасли са уебсайтовете за пътувания и резервации на хотели Travala.com, Грейтай, Xceltrip и Clube Turismo, компания за облекло Парк и Финч, уебсайт за онлайн сигурност WPSec.com, уеб хостинг компания HostMeNow Limited, финансова компания Битерис, бижутериен магазин Рудраксис и процесор за плащане на криптовалута Монетни плащания.

Няколко нови компании се присъединиха към семейството на Binance и приемат токени като плащания и те са консултантска и дизайнерска фирма Моето малко предприятие, арт магазини Боби Гонгове и Допинг! Галерия, спортна и развлекателна компания Xtreme Spirit & Партньорски марки и фармацевтична компания BCHLIX Inc.

Новият токен може да служи и като обезпечение за заеми на платформи като YouHodler. YouHodler е базирана в Швейцария компания и чрез своята платформа YouHodler FinTech, която е фокусирана върху криптовалутно кредитиране със „стабилни“ заеми (PAX, USDT, USDC и TUSD), фиат (EUR и USD), крипто (BTC), високо- доходни спестовни сметки, както и крипто / крипто и крипто / фиат конверсии. През 2019 г. YouHodler приветства БНБ в списъка й с опции за обезпечение и конвертиране. Изпълнителният директор на YouHodler, IIya Volkov заяви, че „БНБ върши чудесна работа, интегрирайки крипто в традиционния финансов свят, така че БНБ ще придобие все по-голямо значение с течение на времето и сега нашите потребители могат да се възползват от това.“

Друга група FinTech, която обслужва милиони хора в цяла Европа повече от десет години, Nexo също е добавил Binance Coin като обезпечение за незабавни криптовалути и това е станало възможно от 1 юли 2018 г. Nexo е подкрепен от Кредисимо която винаги е действала при стриктно спазване на надзора от няколко европейски регулаторни органи за банкови и финансови услуги. Това, което Nexo прави, е да помага на инвеститорите да отключат стойността на своето богатство, като им предоставя незабавни заеми в USDT (Tether), USD и EUR срещу техните крипто-холдинги. Вместо да продадат активите си, инвеститорите могат да ги заложат на Nexo и да получат незабавна ликвидност, както и да запазят бъдещата стойност на нарастването в цената на своите токени и криптовалути.

Потребителите на Nexo вече бяха вземали назаем огромни суми чрез използване Дивидентен токен на NEXO, Ethereum (ETH) и Bitcoin (BTC) преди добавянето на монетата Binance.

Binance Coin (BNB) предоставя на кредитополучателите отстъпка от 50% и им дава право на 30% дивидент от нетната печалба на компанията.

През юни 2020г, Платформа за отпускане на заеми от DeFi на Kava Labs излезе на живо с подкрепата на БНБ за обезпечение. Платформата позволява на участниците в мрежата да печелят награди, USDX (криптовалутна стабилна монета на Kava) и Binance Coin (BNB Collateral).

Представител на компанията каза, „С това стартиране Kava Labs има за цел да отвори вратите на децентрализираните финанси за общността на БНБ и скоро планира да направи същото за по-голямото крипто пространство“.

През октомври 2019г INLOCK платформа обяви, че БНБ вече може да се използва като обезпечение на заеми. ЗАКЛЮЧВАНЕ твърди, че това е едно от най-сигурните места, когато става въпрос за заеми, обезпечени с крипто. Това се подкрепя от предоставяне на платформа, чрез която клиентите могат да съхраняват комбинация от своите криптовалути в един договор, за да намалят негативния ефект от краткосрочните колебания на цените. ЗАКЛЮЧВАНЕ беше в мрежата ERC-20 с БНБ през февруари 2019 г., но отказа от поддръжката на ERC мрежата и премина към Binance Smart Chain.

Binance VISA карта също е въведена, за да служи като друга опция за плащане, за да ви позволи да купувате нещата, които обичате, с крипто. Налично за повече от 60 милиона търговци, вие просто прехвърляте крипто от вашия спот портфейл Към твоя портфейл за карти и сте готови да купите каквото пожелаете по всяко време и навсякъде по света.

През 2020 г. Binance обяви Пакет, приложение за социални плащания, ориентирано към Африка, за крипто и пари, което позволява на потребителите да изпращат, получават и искат от своите връстници.

През юли 2020 г. Binance придоби Плъзнете (дигитален портфейл с много активи и платформа за дебитни карти VISA, която позволява на потребителите да харчат, купуват, конвертират и продават криптовалути за неразкрита сума). Swipe и Binance искат да помогнат за преодоляване на разликата между цифровите активи и фиатните валути, като настояват за осиновяване на криптовалутите в масовия поток. Това ще позволи покупките и плащанията да се извършват чисто чрез традиционни финансови системи.

С такива придобивания и използване в разнообразна гама от индустрии има огромен потенциал за растеж в близко бъдеще. Binance Coin (BNB) процъфтява и върху други фактори като PancakeSwap, който постига огромни печалби в децентрализираното пространство за обмен и добра воля от представянето на най-големите криптовалути (BTC и ETH). С това казано, Binance’s Exchange достига обеми на търговия, които не се очакваха преди, и демонстрира, че може да оцелее самостоятелно като част от растежа на DeFi и качеството на своите проекти.

Прогноза за цена на монети Binance през 2021 г. и след това

И какво казват експертите по отношение на прогнозите за цените на Binance Coin (BNB)?

Като инвеститор да откъснеш поглед от крипто света сега е като да хвърлиш саксия със злато в океана. Всяка секунда, минута и час се броят. Можете да постигнете силни печалби в рамките на даден ден и огромна разпродажба ви оставя на червено на следващия ден.

диаграма за прогнозиране на цената на монети binance

Според Цифрова монета, Binance Coin ще търгува на цена от $ 1 201,33 до $ 1 481,37 в бъдеще. Той вижда, че романът има поне затваряне $ 460,37 в края на 2021г.

The Инвеститор на портфейла не вярва, че Binance Coin ще премине 1000 долара през 2021 година.

В подход на казус от експерти на Crypto Market, Coinpedia съобщи, че БНБ може да търгува на 500 долара до края на годината.

БНБ ще удари 727,53 долара до края на годината, според Правителствен капитал.

„БНБ ще достигне нови върхове и определено ще удари 600 долара на монета през 2021 г. или в първите месеци на 2022 г. “, Цифрова цена на монети.

Средната цена на всички прогнози, направени от експерти, които допринасят за тези инвестиционни уебсайтове, е 637,50 $. Това означава, че има нов растеж в новия жетон.

От друга страна, има многобройни експерти като Сара Смит от Investor Place, които направиха смели твърдения относно наличието на Binance Coin 200 долара като крайъгълен камък в четвъртък, 18 февруари, само за да видим търговията с цифрови активи между 223,342 и 309,086 долара през уикенда на 20 и 21 февруари 2021 г..

Крипто активите са нестабилни, но наблюдението на ежедневните новини и по-важното е, че коментарите от други инвеститори ще ви помогнат да определите по-добре цената му, така че да не претърпявате никаква форма на загуби по пътя.

Не пропускайте: Прогнози за цените на монети Binance 2021-2025

Как да инвестирам в Binance Coin?

Има време да прочетете добре проучени статии за крипто и има време да съберете цялата информация и да предприемете действия, които трябва да инвестирате в новия жетон. В онлайн света настъпи бум във финансовия свят, който накара много хора да разработят платформи за търговия с висока честота.

Доколкото бихте искали да продължите с инвестициите си, трябва да вземете болезнено решение, което е реалистично, за да проучите задълбочено онлайн брокерите, преди да им се доверите с парите си.

В Trading Education, нашият отличителен белег е да предоставяме най-добрите съвети и идеи за търговия на нашите читатели и сред всички брокери, този, който отбелязва всичките ни кутии по отношение на сигурност, мащабируемост и качество е eToro.

Има два начина да закупите Binance Coin на eToro.

The ПЪРВИ НАЧИН включва четири (4) различни фази.

За да получите онлайн акаунт, първата стъпка, която трябва да направите, е да РЕГИСТРИРАЙ СЕ. Моля, уверете се, че предоставените от вас данни са автентични. Но това е крипто инвестиране, не мога ли да остана анонимен? Трябва да имате предвид, че ако решите да използвате компанията-майка Binance Exchange за закупуване на монети, ще ви е необходим проверен акаунт. За съжаление, това оставя отпечатък цифрово върху вашата информация и намалява стремежа ви за анонимност. Освен това, той засилва предварително замисленото ви мислене за криптопространството като свят, който може да се гледа само в режим „инкогнито“. Брокерската дейност (eToro) съществува твърде дълго и добавя този слой на сигурност към вашия акаунт и закупени монети.

Следващата фаза от процеса на създаване на акаунт е ПРОВЕРКА. Като част от фирмената политика за предотвратяване на измами от анонимни лица, вие ще преминете през процеса „Познаване на вашите клиенти“ (KYC). Ще трябва да качите вашите издадени от правителството лични карти, които съдържат вашето пълно име, дата на раждане, подпис и дата на изтичане (Това включва шофьорска книжка, национални лични карти и паспорт). Освен това трябва да предоставите извлечения от банкови или кредитни карти или сметки за интернет, които са на не повече от 6 месеца, за да докажете адреса си, както и цялостната си самоличност.

ДЕПОЗИРАНЕ НА ВАЛУТА FIAT е третата фаза на процеса. Като човек, който е готов да закупи вашите първи монети, вие ще преминете успешно през процеса на проверка. След това трябва да качите това, което знаем като пари (фиатна валута) (EURO, GBP или USD), което е съществена стъпка към възможността за закупуване на БНБ.

Последната стъпка е да КУПЕТЕ ВАШАТА БИНАНСОВА МОНЕТА. Придвижете се до страницата „Binance Coin“ и първата ви покупка ще бъде обработена и съхранена във вашия акаунт.

The ВТОРИ НАЧИН включва само една фаза, която трябва да се насочи директно към страницата „Binance Coin“ и да последва РЕГИСТРИРАЙ СЕ процес, който беше обсъден по-рано и направете първата си покупка от БНБ.

Заключение: BNB добра инвестиция ли е и колко ще струва Binance Coin?

Не може да се отрече, че монетата Binance е много специална технология, която може напълно да промени света, тъй като интересът на децентрализираните финанси завладя крипто пространството. Поради това както експертите, така и анализаторите очакват прогнозният растеж на Binance coin да достигне екстремни върхове.

Ясно е, че Binance Coin ще претърпи значителен растеж през следващите няколко години. Ако помислите само за 2021 г., изложените по-горе причини са достатъчни, за да разберете защо БНБ може да експлодира през 2021 година.

Като цяло Binance Coin (BNB) предоставя на инвеститорите безпроблемни транзакции и висока сигурност. Интересът на Децентрализираните финанси превзе крипто инвестиционното пространство и цените се покачват до нови върхове всеки ден. Има огромен шанс БНБ да достигне $ 1000 в края на годината въз основа на крипто спекулации. Има друг шанс цената да варира от $ 150 до $ 350 или далеч по-долу.

С Binance (BNB), използващ 20% от печалбата на компанията за изгаряне на монети на тримесечие, в не толкова далечното бъдеще общият обем на търгуваните монети ще бъде сравнително малък и ще достигне 100 милиона. Това в крайна сметка ще доведе до законите на търсенето и предлагането, където колкото по-малко е предлагането на монети и колкото по-голямо е търсенето за тях, цената автоматично ще скочи до нови етапи, начинаещи и експертни инвеститори никога не са прогнозирали.

Фигурите по-долу очертават някои от Потенциал високи и най-ниски прогнози за прогноза на цените на Binance Coin през 2021, 2022, 2023 и 2025, предлагани от експерти от бранша. Можете лесно да разгледате прогнозата за минималната и максималната цена за БНБ.

Година Високо Ниска
2021 1072,00 долара 290,30 щатски долара
2022 1223,50 долара $ 378.30
2023 г. 1585,00 долара $ 474.20
2024 1821,00 долара $ 682,00
2025 $ 2495,00 1275,00 долара

Binance Coin е тук, за да остане и да служи като опции за плащане за всякакви лица. Вие като физическо лице трябва да вземете решение дали тази монета е добра инвестиция или не, защото всички форми на инвестиции са рискови. С това, което се случва в крипто света, Binance Coin е добра инвестиция, защото има пазар (обем на търговията) и е готов да се превърне в един от големите удари през 2021 г..

eToro – Най-добрият брокер за закупуване на Binance Coin BNB

еторо брокер

eToro се доказаха като надеждни в крипто индустрията в продължение на много години – препоръчваме ви да ги изпробвате.

Виртуалните валути са силно нестабилни. Вашият капитал е изложен на риск.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector