Етериум добра инвестиция ли е и можете ли да печелите от ETH през 2021 г.?

Ethereum може да е добра инвестиция за вас, ако сте дългосрочен инвеститор!

Криптовалутата е анонимна, базирана на блокчейн дигитални пари. Може да знаете най-често срещаните варианти на Bitcoin и Ethereum, но според Coinmarketcap има над 8000 криптовалути.

Можете да инвестирате в криптовалути, но сега също е възможно да закупите стандартни продукти и услуги с криптовалути. Въпреки че криптовалутата е нова и интересна, може да е рисковано да се инвестира, така че трябва да направите още тон анализ, преди да инвестирате в какъвто и да е крипто актив.

Експертите имат смесени гледни точки относно инвестициите в криптовалута. Тъй като крипто е рискована инвестиция с потенциал за интензивни колебания на цените, някои финансови консултанти са скептични по отношение на инвестициите в крипто.

Много хора обаче трудно могат да решат с коя криптовалута да отидат. Както беше казано по-горе, има повече от 8000 криптовалути. Повечето хора вече знаят биткойн, но някои ще започнат да се диверсифицират и да търсят по-големи възможности, като Ethereum.

Ethereum е една от най-големите криптовалути на пазара и това е криптовалута, която функционира много уникално в сравнение с други криптовалути. ETH носи със себе си някои нови и вълнуващи възможности.

Ethereum Investing: Какво е това?

Иницииран през 2015 г., с интелигентните договори и възможностите за разпределени приложения, Ethereum е отворена и децентрализирана рамка за изчисляване на криптовалути. ETH или Ether е локалната блокчейн на платформата. Ethereum сега е най-популярната блокчейн в света. След Биткойн, Ethereum е втората по големина блокчейн за цените на акциите в целия свят.

Инвестирането в Ethereum може да бъде инвестиция във бъдещето на финансите. Интелигентната платформа за договаряне е създадена, за да замени остарялата остаряла история на Уолстрийт и вече е започнала да замества корпоративните акции и облигации с интелигентни договорни токени в рамките на определени фирмени транзакции.

Капацитетът на Ethereum е може би много по-невероятен от този на Bitcoin, който служи като форум за разработчиците да продължат да се разширяват и да правят иновации. Най-новият модел DeFi е пример. Амбициозна нова инициатива и разширяване на финансиращия свят пробиват нови позиции почти всеки нов ден и трансформират пазара завинаги. Той допринася за съвременните крипто мотове като "добив земеделие" и „обединяването на ликвидност."

Много други криптовалути са изградени върху блокчейна Ethereum. Например, нов токен ERC-20, наречен Yearn Finance или YFI, е изграден върху Ethereum. Интелигентните договори са създадени, за да имат недостиг на цифрова стока и само 30 000 токена. Много от тях имат различни доставки и напълно различни случаи на нужда. Ethereum е един от най-известните проекти за криптовалута, така че инвестициите в Ethereum сега могат да доведат до голяма финансова печалба и възвръщаемост на инвестициите.

Прочетете още: Ръководство за начинаещи за Ethereum и съвети за инвестиране в ETH

Етериум добра инвестиция ли е? Как се представи през 2020 г.?

Поради Covid-19, 2020 г. беше година на предизвикателства за света. Криптовалутите, включително Ethereum, спаднаха през март поради пандемията, но по-късно започнаха да се увеличават в цените.

В последния ден на 2020 г. Ethereum достигна $ 750, което беше най-високото ниво от март 2018 г. Нещо повече, Ethereum достигна рекордното си ниво от $ 1826 съвсем наскоро на 10 февруари 2021 г..

Най-новите ценови показатели предполагат, че втората по големина криптовалута в света се очаква да тества нови върхове през 2021 г. Последното внедряване и актуализация на мрежата на ETH и актуализация на мрежата също доведоха различни институционални инвеститори, заинтересовани да залагат Ethereum 2.0, за да направят механизма по-ефективен. Понастоящем ETH има пазарна капитализация от $ 190,57 млрд.

Поради нарастващия интерес към Ethereum 2.0, редица борси за криптовалути, включително Binance, започнаха да предлагат ETH услуги за залагане. Finance Magnates по-рано заяви подкрепа за мрежата ETH за новата актуализация от криптовалутната борса Gemini.

Тъй като залагането намалява броя на монетите в обращение, ако доставчиците намалят и търсенето остане високо, цената на Ethereum може да се увеличи. Стартирането на бъдеща търговия с Ether е друго обяснение, което бихте могли да считате за успешен залог. През 2021 г. той има за цел да стартира търговия с фючърси на Ether чрез CME Group, най-големият сайт за търговия с деривати в света.

Въпреки че биткойнът е известен като „цифрово злато“, поради огромния си потенциал, Ethereum се счита за „дигитално масло“. Най-широко използваната блокчейн е Ethereum. Пуснати са много крипто проекти в мрежата. За децентрализираните финансови приложения Ethereum беше особено разпространен.

Мрежата премина през ревизия, която ще направи криптопредприятията по-ефективни и привлекателни. След актуализацията Ether може да види по-широкото приемане, което би повишило цената му.

С новата актуализация на мрежата Ethereum е разрешено залагането на Ether. След това ще бъде прилична инвестиция за тези, които търсят други форми на печелене на пари от бизнеса за своите криптовалути.

Като цяло 2020 г. беше добра година за Ethereum, тъй като имаше значително увеличение на цената и пускането на Ethereum 2.0 бележи една от определящите точки за бъдещето на Ethereum.

Инвестиране в Ethereum през 2021 г.? Добра идея ли е?

Според крипто експертите Ethereum се счита за добра инвестиция. Изследване, направено от икономиста, показва, че Ethereum е много по-вероятно да се разшири в бъдеще. Очаква се цената на Ethereum да достигне $ 5000 до края на 2021 г. въз основа на "Дълга прогноза" предсказание.

инвестирането в Ethereum се оказа добро решение. През 2019 г. средната цена на Ethereum беше 125 долара. Цената към февруари 2021 г. е 1820 долара. За две години стойността на ETH нарасна 15 пъти. Така че, ако сте инвестирали $ 10 000 в Ethereum през 2019 г., точно сега ще имате около $ 150 000 в Ethereum.

Но за да разберем дали е наистина добра идея да инвестираме в Ethereum, първо трябва да се проучи основното значение на самия блокчейн Ethereum.

Ethereum 2.0 стартира на няколко фази, започвайки от фаза 0. ETH е символът на блокчейн Ethereum. Ethereum наистина е инструмент за осигуряване на спестявания, ако Bitcoin е единствено начин на плащане. Много от тях са теоретично добър избор в областта на по-дългосрочното инвестиране.

Блокчейнът Ethereum е протоколът, основан на математическите правила. В сравнение с централна банка или правителство, които могат да променят бързо и внезапно предоставяне на пари в брой, разпределящата монета Ethereum се записва в свободно четим и консенсусен код. Тази цифрова стока, вместо златен или държавен залог, е подкрепена от нечупливите некристализирани блок-вериги и математическата реалност.

Начини за инвестиране в Ethereum

Входните бариери за започване на инвестиции са много ниски за криптовалутата. Някой непознат за района бързо ще се добере до ETH и ще започне да спестява, като се закачи за него и се надява на благодарност.

Освен това човек може потенциално да инвестира в Ethereum и да започне да печели пари от ETH чрез различни средства.

Всичко започва с покупка и задържане. Това е една от най-често срещаните стратегии за инвестиране в криптовалута. Покупката и задържането на криптовалута е лесен и като цяло успешен начин. Стратегията за закупуване и задържане е приятно, просто решение, но може да доведе до несигурност, тъй като сферата на криптовалутата е известна със своите ценови взривни вещества. Криптовалутите имат променлив характер, поради което много инвеститори се отказаха. Но за някои това е един от най-ценните фактори, с които се характеризират криптовалутите и ги привлича да инвестират.

Друг начин за инвестиране в Ethereum е чрез добив. Извличането на криптовалута е математически метод за решаване. Майнингът е в основата на много мрежи за криптовалута, тъй като те използват времето си за решаване на математически проблеми с изчислителната мощност и за предоставяне на мрежата „доказателство за работа“, която проверява транзакциите на Ethereum (ETH). Стартирането на Ethereum 2.0 с цел преминаване към „доказателство за залог“ може да бъде проблем за миньорите, но се очаква добивът на PoW да бъде практичен до около 2023 г..

Търговията с криптовалута, включително Ethereum, започна с конвенционални търговци, като се потопи в съществуващите пазари. Съществуват и редица опции за търговия като ETH фючърси, които го превръщат в един от най-добрите начини за инвестиране в Ethereum.

Търговията с деривати позволява на търговците да се възползват също толкова добре от усвояване на възходящите модели. Търговците могат да се възползват от дълги или къси позиции, независимо от това как се движи търсенето.

Готови да инвестираме в ETH?

Плюсове и минуси на Ethereum

Както всеки актив, има списък за и против за Ethereum.

Плюсове на Ethereum:

Какви са ползите от инвестирането в Ethereum?

Много крипто-анализатори смятат, че Ethereum има голямо бъдеще, което го прави привлекателна възможност за крипто инвеститори.

Ето най-добрите неща за Ethereum:

✅ Надеждност:

През последните три години създадената мрежа и програма на Ethereum са последователни. Екипът зад Ethereum полага огромни усилия, които превръщат Ethereum в един от най-големите проекти в крипто сферата.

✅ Децентрализация:

Децентрализираната структура е може би едно от ключовите предимства на Ethereum. Както беше посочено, технологията за криптовалута, първоначално разработена, за да предостави алтернатива на конвенционалните банкови процеси, е децентрализирана и прозрачна. Децентрализираното финансиране (DeFi) е един от факторите, с които се характеризират криптовалутите и Ethereum е на върха на DeFi.

✅ Повече бизнеси преследват Ethereum:

Ethereum се поддържа от няколко големи бизнеса, а Ethereum Enterprise Alliance е водеща организация за проследяване на Ethereum. Когато условията на трети страни бъдат премахнати, инвеститорите на Ethereum инвестират повече. Финансовият гуру Andreessen Horowitz е една от основните фигури, участващи в Ethereum. За сравнение, фактът, че Ethereum също е професионалист във финансите (ICO). Токените ERC-20 също се считат за стандарт за набиране на средства и ICO.

✅ Етерът не е ограничен:

За разлика от Bitcoin, Ether (ETH) не е ограничен и е полезен. Сделките включват договори за самостоятелно изпълнение и кратки срокове за сетълмент. Интересното е, че след като създателят Vitalik Butterin каза, че Ethereum може бързо да обработва повече от един милион транзакции в секунда.

Недостатъци на Ethereum

Ето по-слабите части за Ethereum:

❌ Критика за бавен растеж

Ethereum е критикуван за бавен растеж. На ръба на разширяването на DeFi анализаторите се усъмниха дали Ethereum може да успее под тегло на DeFi. Това показва, че напредъкът е бил бавен и изоставащ при въвеждането на мрежови промени.

❌ Недостатъкът на първия двигател:

Първият недостатък на хамала е придобит от Ethereum. Стандартният носител е все още наследената мрежа. Всички нови стартиращи компании също се учат от персонала и са достатъчно гъвкави, за да позволят по-бърз растеж и резултати. В дългосрочен план това може да е неизвестна опасност. Също така, проспериращият бизнес ще се възползва от грешките на Ethereum и може би ще създаде подобрени мрежи.

Et Трудно е да се мащабира Ethereum:

Въпреки че разнообразните му характеристики могат да бъдат примамлив аспект, някои инвеститори просто се колебаят да инвестират в ETH. За сравнение Ethereum все още не е решил проблеми, свързани с мащабирането и латентността на мрежата, за да привлече допълнителни инвеститори в криптовалути.

Заключение: Така че Ethereum е добра инвестиция?

Според анализаторите Ethereum е една от най-добрите крипто за инвестиции. Известната монета е обещаваща и тъй като DeFi продължава да расте с Ethereum на върха, тогава цената й може да скочи високо в близко бъдеще.

Повечето инвестиции се свеждат до фактора риск срещу награда. С други думи, потенциалните ползи надвишават ли възможните последици от рисковете?

Казано по-просто, Ethereum е нискорискова инвестиция с много потенциални награди. Това е нещо, което определено трябва да направите, преди да помислите да добавите ETC към портфолиото си.

Така че Ethereum (ETC) е добра инвестиция? Ethereum наистина има много плюсове, които много други криптовалути нямат. Фактът, че Децентрализираното финансиране (DeFi) е един от факторите, с които се характеризират криптовалутите и Ethereum е на върха на DeFi, означава, че има много място за растеж в цената на Ethereum и го прави добра монета за инвестиране в.

Инвестирането в Ethereum е разумно решение. Ако искате да бъдете част от разширяването на DeFi, тогава Ether е правилният избор за вашето портфолио.

Сега знаете, че Ethereum може да бъде добра инвестиция. Ако се чувствате достатъчно вдъхновени, за да започнете да инвестирате в И т.н., или ако тази статия е предоставила допълнителна информация за съществуващите ви знания, може да се радвате да знаете това eToro предоставя възможност за инвестиране в крипто активи.

eToro – Най-добрата платформа за закупуване на крипто

eToro се доказаха като надеждни в крипто индустрията в продължение на много години – препоръчваме ви да ги изпробвате.

Виртуалните валути са силно нестабилни. Вашият капитал е изложен на риск.

Ключови точки

  • Криптовалутата е анонимна, базирана на блокчейн дигитални пари.
  • Също така е възможно да закупите стандартни продукти и услуги с криптовалути, но можете също да инвестирате в криптовалути, включително Ethereum.
  • Ethereum е една от най-големите криптовалути на пазара и това е валута, която функционира много уникално спрямо другите криптовалути.
  • Инвестицията в Ethereum може да бъде инвестиция във бъдещето на финансите.
  • Капацитетът на Ethereum е може би много по-невероятен от този на Bitcoin, който служи като форум за разработчиците да продължат да се разширяват и иновации.
  • Изследване, направено от The Economist, показва, че Ethereum е много по-вероятно да се разшири в бъдеще.
  • Можете да инвестирате всякаква сума пари в Ethereum. Можете да започнете с едва $ 25 например.
  • Тъй като DeFi продължава да расте с Ethereum на върха, Ethereum може да бъде една от най-добрите инвестиции, които човек може да направи на крипто пазара в момента.

ЧЗВ

Струва ли си да инвестирате в Ethereum?

Въз основа на удобния си достъп до купувачи на дребно и перспективите за непрекъснат растеж, Ethereum прави изключителна инвестиция.

Каква е минималната сума за инвестиране в Ethereum?

Има някои платформи, като eToro, позволяват на потребителите да вложат по-малко от $ 25, за да започнат работа в Ethereum.

Трябва ли да инвестирам в Ethereum сега?

Когато искате да инвестирате във всяка криптовалута, винаги трябва да правите свои собствени изследвания. Ethereum е една от най-добрите криптовалути с потенциал да поскъпнат в близко бъдеще.

Къде да инвестирате в Ethereum?

eToro е най-доходоносната алтернатива. Престижната платформа за търговия с награди позволява на търговците да създадат портфолио, служейки като едно гише за търговци, намиращи излагане на криптовалута.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me