Инвестирайте в тези топ 5 криптовалути, които могат да ви спечелят състояние през 2021 година

Искате ли да спечелите състояние през 2021 г.? След това инвестирайте в тези топ 5 криптовалути

Чудите се кой е най-добрият начин да постигнете пасивен доход днес? Без да се замисляме, това са инвестиции в криптовалута. С развитието на технологията на блокчейн, криптовалутата днес е пазарът на пара, чиято цена се покачва до рекордни рекорди, а понякога и ниски. Инвестирането в криптовалути е добър вариант, ако знаете кои са най-добрите криптовалути, които да купите сега за осигуряване на богато бъдеще.

Най-добрите 5 криптовалути за закупуване, за да спечелите състояние през 2021 година

Мъглата от объркване, която заобикаля инвеститорите днес, е къде да инвестираме и коя е най-добрата крипто с дългосрочен пробег на пазара. За да изчистите това, ето топ 5 криптовалути, които могат да ви помогнат да осигурите богато състояние през 2021 година.

# 1: Биткойн (BTC)

Достигайки рекорд за всички времена през февруари 2021 г., биткойнът нараства сред любимите списъци на инвеститорите тази година. Тази криптовалута печели от своите инвестиции от големи оръжия на пазара като Square и PayPal, като инвестира и продава биткойни на своите потребители. През следващите години повече компании за финансови технологии ще осъзнаят важността на това пространство и ще инвестират в него, което в крайна сметка ще го превърне в една от най-добрите криптовалути за закупуване сега за инвеститори.

Уникалността на биткойн не идва само от факта, че това е първата криптовалута, която се появява на пазара. По-скоро успя да създаде глобална общност и инициира изцяло нова индустрия от крипто ентусиасти, които създават, инвестират, използват и търгуват с криптовалути.

Биткойнът е защитен от алгоритъм SHA-256, който прави транзакциите му безопасни и сигурни.

Използвайки Lightning Network, биткойнът позволява прилагането му в децентрализирани приложения и различни платформи за електронна търговия, което го прави възможен вариант за инвеститорите. С инвестициите от Micro Strategy и инвестицията на Tesla на стойност 1,5 млрд. Долара, Биткойн има блестяща възможност.

Прочетете повече: Защо биткойн ще експлодира през 2021 година

# 2: Ethereum (ETH)


Ethereum се превърна в един от най-популярните и най-добре купуваните крипто на пазара със своите характеристики. Наред с това, че е криптовалута, Ethereum е и платформа за много други криптовалути. Това е платформа за изпълнение на децентрализирани интелигентни договори. Като достигна рекорд от 1926,30 долара за всички времена на 18 февруари 2021 г., Ethereum е една от най-добрите криптовалути, които можете да закупите тази година.

Предполагаемата цел на Ethereum е да създаде един компютър за целия свят. ‘ Целта му е да бъде глобална платформа за децентрализирани приложения, която позволява на потребителите по целия свят да пишат и стартират софтуер, който е устойчив на престой, цензура и измами.

Ходът на Ethereum да промени своя консенсусен алгоритъм от Proof-of-Work на Proof-of-Stake ще увеличи търсенето му в крипто света. Това ще намали транзакционните разходи, докато, от друга страна, увеличава скоростта на транзакциите. С подобрените скорости на транзакциите и нарастването на стойността на Ether, Ethereum вече си осигури мястото в списъка с любими на инвеститора.

Прочетете още: Етериумът добра ли е инвестицията и можете ли да печелите от ETH през 2021 г.?

# 3: Litecoin (LTC)

Стартирал през 2011 г., Litecoin е втората най-популярна чиста криптовалута след Bitcoin. Следвайки стъпките на Биткойн, той е наричан „сребро на златото на Биткойн“. Чрез използването на всички страхотни функции на Биткойн, Litecoin е направен да бъде по-ефективен за обработка на по-бързи, сигурни и евтини плащания. Що се отнася до използвания алгоритъм за хеширане, твърдото ограничаване, времето за транзакция на блока и някои други фактори, LTC се различава от BTC. Генерирането на блокове Litecoins е много по-бързо в сравнение с Bitcoin, което го прави една от най-добрите криптовалути за закупуване сега.

Litecoin достигна рекорд за всички времена от $ 375,29 на 19 декември 2017 г. Това беше първата криптовалута, която извърши транзакция на Lightning Network през май 2017 г. и спечели значителна популярност. Успехът на LTC може да се отдаде на неговата простота и ясни ползи от полезността. Litecoin, за разлика от другите криптовалути, използва „Scrypt“ като доказателство за работа и се основава на глобална мрежа за разплащания с отворен код. Всеки централен орган не контролира тази мрежа.

Повече от 2000 търговци и магазини в световен мащаб вече приемат Litecoin и това е една от най-широко приеманите криптовалути към януари 2021 г. В страните, където определянето на най-добрата криптовалута се основава на таксата за транзакциите, Litecoin е добра алтернатива на Bitcoin. Тъй като таксите за транзакции са незначителни и потвърждаването на транзакции е само въпрос на минути, Litecoins наистина са добър вариант за вашия инвестиционен портфейл.

Прочетете повече: Какво е Litecoin? Ръководство за начинаещи за Litecoin и съвети за инвестиране в LTC

# 4: Пулсация (XRP)

XRP е криптовалута, която има огромен потенциал в бъдеще. Популярният като „цар на банковата инфраструктура“, Ripple има за цел да поеме високите разходи за междубанкови преводи. Той се добива, управлява и администрира от Ripple Labs, негов основател, а не от общност с широка основа. Той е създаден, за да бъде по-мащабируема, бърза и по-евтина криптовалута, което я прави една от най-добрите криптовалути за закупуване.

Няколко финансови институции използват тази цифрова валута като алтернатива на мрежата SWIFT, която дава на XRP реално приложение. Ripple не е просто цифрова валута, а ефикасна платежна система. Със своята блокчейн технология XRP прави международните плащания по-бързи и по-сигурни, което го прави изкусителна цел сред търговците.

Фактът, че се управлява и администрира от Ripple Labs, а не от която и да е друга по-широка общност, дава на XRP свободата да преговаря с големи банки, способността да извършва бързо сделки и да контролира политиките. В допълнение към това, XRP има удобно ниска цена на монета, което го прави неизбежна възможност за експерти и инвеститори.

Прочетете още: Ripple Price Prediction

# 5: Кардано (ADA)

За разлика от други криптовалути, предлагани на пазара, Cardano е уникален по своя начин. Като се започне от неговия Proof-of-Stake протокол, известен като Ouroboros. Това беше направено с уникална комбинация от математически проверен механизъм и интелигентна технология с оттенък на поведенческа психология и икономическа философия, изпъстрени в достатъчна степен. Cardano наистина е един от най-добрите криптовалути за закупуване, тъй като има място за нови изобретения, идеи и растеж за постигане на устойчив и етичен растеж.

С максимално предлагане на 45 000 000 000 ADA монети и предлагане на тираж от 31 112 484 646 ADA монети, той нараства до нови върхове. Няколко земеделски компании също използват Cardano за проследяване на пресни продукти от полето до вилицата. ADA е създаден с визия да играе роля в създаването на по-сигурно, прозрачно и справедливо общество. Механизмът Ouroboros гарантира, че ADA е четири пъти по-енергийно ефективен от Bitcoin, използвайки относително по-малко енергия.

Чрез създаването на децентрализирани финансови продукти и предоставянето на решения за измама на гласоподаватели, оперативна съвместимост на веригите и проследяване на законни договори, Cardano възнамерява да бъде финансовата операционна система в света в бъдеще.

Прочетете повече: Защо Cardano ще експлодира през 2021 г.

Най-добрите криптовалути за закупуване: В заключение

Крипто пазарът е бързо растящо, нестабилно пространство, където можете както да пожънете милион долара, така и да се изправите пред няколко препятствия. Но това е неразделна част от играта и безспорно е един от най-добрите източници за осигуряване на богато бъдеще. Инвеститорите, които искат да играят на сигурно място, трябва винаги да бъдат бдителни за променящите се тенденции и цени. Тези пет споменати крипто са най-добрите криптовалути за закупуване, за да подхранват мечтата ви за богато бъдеще.

eToro – Най-добрата платформа за закупуване на крипто

eToro се доказаха като надеждни в крипто индустрията в продължение на много години – препоръчваме ви да ги изпробвате.

Виртуалните валути са силно нестабилни. Вашият капитал е изложен на риск.

Прочетете още:

Топ 15 криптовалути, които трябва да знаете и гледате през 2021 година

Крипто прогнози за 2021: Къде да инвестираме

Какво е бъдещето на блокчейн технологията?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector