Искате ли да си осигурите богато бъдеще? Ето най-добрите 3 криптовалути, които можете да закупите сега

В този доклад избираме три крипто – Биткойн, Ethereum, и Кардано – и вижте защо смятаме, че те са най-добрите криптовалути за разглеждане сега.

Крипто пазарът отново пуши горещо и инвеститорите бързат да разберат кои са най-добрите криптовалути за закупуване в момента. Цифровите валути отбелязват присъствието си на пазара с напредък в технологиите.

Днес на пазара има няколко криптовалути и борсови платформи, което озадачава инвеститорите. Решаването в коя крипто инвестиция не е лесно. Вместо това се нуждае от много съзерцание и обмисляне.

Най-добрите криптовалути за закупуване точно сега като бъдеща инвестиция

Съставихме списък с 3 топ криптовалути, които имат потенциала да ви осигурят богато бъдеще. Тези три монети са си осигурили мястото в списъка с най-добрите криптовалути, които можете да закупите сега с техните актуални тенденции и цена.

Най-добрата криптовалута за закупуване в момента # 1: Биткойн (BTC)

Биткойн никога не е извън играта. В продължение на няколко години Биткойн оглавява списъка с най-добрите криптовалути за закупуване и може да бъде най-добрият през следващите десетилетия. С пазарна капитализация от около $ 1,615,878,298,457 в момента и достигайки рекорд от 58 335,57 долара към 21 февруари 2021 г., Биткойн отново попада в списъка с предпочитани инвеститори. Биткойнът има циркулиращо предлагане от 18 655 656 BTC монети и максимално предлагане от 21 000 000 BTC монети общо.

Биткойнът осигурява висока ликвидност между по-малки алткойни, което е още едно допълнение към списъка с предимствата. Въз основа на пазарната капитализация и количеството данни, съхранявани в неговата блокчейн, Биткойн е най-голямата криптовалута на пазара днес. Пазарът на биткойни има стабилен растеж, тъй като нови монети се добиват на всеки 10 минути от биткойн миньори. Това помага на екосистемата BTC да поддържа мрежата си, като добавя нови данни за транзакциите към блокчейна.

Причината за популярността на Bitcoin също зависи от промените в екосистемата на Bitcoin. Той дава възможност за внедряване в децентрализирани приложения и различни платформи за електронна търговия чрез използване на Lighting Network. Биткойнът е най-добрата криптовалута за закупуване в момента, тъй като днес има високо ниво на корпоративен интерес. Освен инвестиция от MicroStrategy, автомобилният производител на автомобили Tesla е инвестирал 1,5 милиарда долара в биткойн, което го прави възможен вариант за инвеститори.

# 2: Ethereum (ETH)

Въпреки че Ethereum дойде след биткойн, ETH е известен със своята плодовита комбинация от широко разпространена употреба, технологично превъзходство и безопасност. Ethereum е не просто цифрова валута, но и платформа за различни други борси за криптовалути. Благодарение на усъвършенстваната си технология и способността си да създава интелигентни договори, ETH е една от най-добрите криптовалути за покупка в момента, с добър бъдещ потенциал. Настоящата пазарна капитализация на ETH е около $ 1,555,715,617,835 USD. Ethereum също имаше най-високия хит за всички времена от 2036,29 долара на 20 февруари 2021 година.

ETH блокчейн системата може да одобрява или дори да забавя транзакции въз основа на реални събития, което я прави популярна сред инвеститорите днес. В допълнение към това, транзакцията на Ether, криптовалутата на блокчейн Ethereum, е по-бърза от Bitcoin и отнема само 15 секунди. Целта на Ethereum за всички времена е да бъде глобална платформа за децентрализирани приложения. Това допълнително ще позволи на потребителите по целия свят да пишат и стартират софтуер, който е устойчив на измами, престой и цензура.

Скоростта и блокчейн технологията на Ethereum го правят полезен за използване в реално време и не остават просто запас от стойност. Днес повечето децентрализирани приложения се базират на Ethereum, което представлява най-високият процент от общите средства, заложени в проектите DeFi. Следващият най-голям напредък, който инвеститорите очакват с нетърпение, е преминаването му към Proof-of-Stake от алгоритъма за консенсус Proof-of-Work, който ще направи транзакциите по-бързи и по-сигурни.

Вижте: Защо Ethereum може да бъде добра инвестиция през 2021 г.?

# 3: Cardano (ADA)

Пионер от адекватен екип от академици и инженери, Cardano е най-голямата криптовалута от трето поколение до момента. Проектиран с уникален подход, особено при мащабиране и осигуряване на блокчейн технология, Cardano подобрява своите предшественици. Той вече има механизъм Proof-of-Stake и е усъвършенствана платформа като Ethereum. Също така, със своята мащабируемост, ADA е по-бърз от Bitcoin.

Cardano има много място за растеж и висок потенциал през следващите години, което го прави една от най-добрите криптовалути за закупуване в момента. Предполагаемата цел на Cardano е да се превърне във финансова операционна система в света в бъдеще. Тя ще постигне това чрез установяване на децентрализирани финансови продукти и осигуряване на качествени решения за измами с избиратели, оперативна съвместимост на веригата и законово проследяване на договорите.

Cardano е отчел 766% ръст през последните три месеца и има осезаема причина за този ръст. Причината не е нищо друго освен трите големи проекта на Cardano. Първо и най-важното е изстрелването на Шели. Целта беше да се увеличи броят на възлите, които участниците в мрежата изпълняват. Второ идва актуализацията на Goguen, която се очаква да се хареса на по-голяма аудитория от потребители. Това дори може да се използва от хора, които имат значително по-малко разбиране за блокчейн технологията. Последно но не на последно място е очакваният ръст от компаниите за управление на цифровото доверие. Например, Greyscale наскоро добави Cardano Trust. Всичко това допринася за популярността на Cardano сред инвеститорите и защо е най-добрата покупка днес.

Най-добрата криптовалута за закупуване в момента: Долната линия

Крипто пазарът е пълен с възможности за инвеститорите да си осигурят богато бъдеще напред. Но това, което инвеститорите трябва да знаят, е неговата нестабилна природа. Ако сте запален търговец или инвеститор, винаги е най-добре да следите всички пазарни капачки, промени, тенденции и актуализации относно криптовалутите и след това да решите къде да инвестирате. Това се случва в пълнотата на времето, а не в бързане. С подробни проучвания и сравняване на други фактори, следните споменати крипто са най-добрите криптовалути, които можете да закупите в момента за светло бъдеще напред.

eToro – Най-добрата платформа за закупуване на крипто

eToro се доказаха като надеждни в крипто индустрията в продължение на много години – препоръчваме ви да ги изпробвате.

Виртуалните валути са силно нестабилни. Вашият капитал е изложен на риск.

Прочетете още:

Топ 7 алткойни за закупуване през 2021 г.

Крипто прогнози за 2021: Къде да инвестираме

Може ли биткойнът да бъде производител на милиони?

Топ 15 криптовалути, които трябва да знаете и гледате през 2021 година

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me