Истории на късмета на крипто кралете

Бихте ли могли да бъдете най-новият Crypto King?

Напредъкът в технологиите, непрекъснато развиващият се характер на социалните медии и съвременният свят донесоха нови и иновативни начини хората да печелят пари. Справедливо е да се каже, че Интернет е отворил цял набор от възможности, които не биха били достъпни след изминалите десетилетия. Например криптовалутата и блокчейнът отбелязват подем през последните години и процъфтяват в момента.

Криптовалутата се предлага на множество платформи, а блокчейнът е технологията, чрез която се обменя под формата на сигурни цифрови транзакции. Това е на практика алтернативен тип валута и се обменя на практика за пари. Биткойнът е един от най-известните видове криптовалута, като този тип цифрова транзакция се използва от доста години.

През 2017 г. биткойнът стана популярен в резултат на възприемането на технологията блокчейн в Япония и Южна Корея и милиони транзакции вече се извършват ежедневно.

Криптовалутата е нестабилен и рисков избор за инвестиции, но мнозина смятат, че рискът си заслужава поради успеха на Биткойн. Успехът на лица, приели валутата в началото на нейното формиране, със сигурност е привлякъл вниманието на инвеститорите по целия свят, а в Trading Education искахме да разгледаме по-подробно това.

Въпреки че криптовалутата е постигнала успех, важно е да запомните, че не всеки забогатява отзад. Кашяп Вяс, в Интересен инженеринг, е съставил списък на някои от инвеститорите, които са имали късмета да спечелят късмета си в резултат на криптовалута.

Може също да ви хареса: Възходът на криптовалутата: Имаме ли все още нужда от банки?

Кингсли Адвани – Ранен осиновител на Биткойн

Крингс крал на Кингсли Адвани

Още през 2012 г. един от приятелите на Адвани го запозна с биткойн, който по това време се използва като плащане в престъпния свят. Въпреки че имаше незаконни конотации, Адвани видя по-голямата картина и възможностите, които предлага Биткойн, и започна да събира пари заедно, за да инвестира.

Адвани беше работил като учен по данни и реши да изпразни всичките си спестявания, спечелени до този момент. Той инвестира 34 000 долара и пое огромен риск, риск, който сега смята, че си заслужава.

На 24-годишна възраст, Адвани е крипто милионер, поради стойността на удвояване на биткойните от първоначалната му инвестиция. Сега Адвани придава своята мъдрост и страст към криптовалутата като съветник, обикаляйки света, за да покаже на хората възможностите в резултат на инвестирането в биткойн.

Питър Садингтън – Стартира социална мрежа за криптовалута

Крипто крал на Питър Садингтън

Като главен технически директор на VinWiki, Питър управлява и социална мрежа, наречена TheBitcoin.pub. След като изучава компютърни науки в щата Флорида, Садингтън завършва три магистърски степени по образование, богословие и консултиране.


Петър разбра за нарастващата популярност на биткойните в резултат на публикация на Ars Technica, която информира за огромния спад в стойността на крипто. Той се заинтересува от тази технология и реши да направи подробно проучване за биткойните.

След проучванията си Питър взе решение да закупи над 100 биткойни на цена от $ 2,52 всяка и след бума на Биткойн направи състояние. Той е може би най-известен с това, че осребрява 45 биткойни и си купува Lamborghini Huracan.

Вижте тази статия: Крайното ръководство за биткойни: Какво е биткойн?

Erik Finman – Един от най-младите Crypto Kings

Крипто крал на Ерик Финман

Германският тийнейджър Ерик Финман беше стигнал до етапа на своето образование, където му беше писнало от училище и не искаше да продължи. Именно това го подтикна да заложи с майка си и баща си, като се съгласи, че ако стане милионер преди да навърши 18 години, тогава няма да ходи в колеж. Той реши да използва подарените му от баба си 1000 евро и ги инвестира в биткойн.

Ерик видя неочаквана възвръщаемост на инвестициите си и нетната му стойност значително се увеличи. С печалбите от инвестицията си той основава услуга за обучение на партньори и продава това за 300 биткойни. Тийнейджърът е един от най-младите биткойн милионери и е обявен за най-влиятелния тийнейджър през 2014 г. от TIME.

Неговите бъдещи планове включват създаване на нови предприятия и твърдо вярва в криптовалутите, които съществуват за известно време.

Kristoffer Koch – Крипто крал със сериозен късмет

Крипто крал Kristoffer Koch

Инвестицията на Кох в биткойн го превърна в крипто легенда и даде на хората увереността да опитат собствения си късмет при инвестирането. Кристофер се натъкна на крипто света, докато пишеше дипломна работа по въпроса за криптирането.

Норвежецът инвестира 150 крони, което се равнява на около 27 долара, и получи 5 000 биткойни в замяна през 2008 г. Той не обърна особено внимание на инвестицията си, докато медийните съобщения не започнаха да се публикуват с истории за децентрализираната валута. На гърба на това той потърси личните ключове на криптираните си портфейли и откри, че има готови и чакащи $ 886 000.

Хората също четат: Сатоши Накамото: Какво знаем за него?

Eddy Zillan – Crypto King превърна хиляди в милиони

Крипто крал Eddy Zillan

Много хора мечтаят да станат милионери, преди да навършат 18 години, а в миналото това често е било нищо друго освен мечта за голямо мнозинство от хората. Бързо напред към днес и въвеждането на криптовалути, което позволи на някои хора да трупат състояние.

Еди Зилан успя да превърне спестяванията си в абсолютно състояние, като направи първата си инвестиция от 100 долара. Бързата възвръщаемост го насърчи да инвестира още по-голяма сума.

В този момент той инвестира всичките си спестявания от $ 12 000 и парите започнаха да се изливат за него. Той започна да изследва различните слоеве на търговия с биткойни, а също така експериментира и с Altcoin. Съобщава се, че той е натрупал крипто състояние от над милион долара и сега съветва другите за това как могат да забогатеят с крипто търговия.

Olaf-Carlson Wee – първият служител на Coinbase

Крипто крал на Олаф Карлсън Уи

Първият служител в Coinbase отбеляза значителен ръст на криптовалутата. Първата му инвестиция в биткойн се провали, когато се срина от 16 на 2 долара, но той все още поддържаше вярата, че крипто ще успее.

Той изпрати автобиографията си на Coinbase и беше нает от компанията. В резултат на времето си там той придоби прозрение в света на криптовалутата.

Докато биткойнът започна да се издига, той имаше достатъчно инвестиции, за да го направи милионер, и основа Polychain Capital. Активите му са се увеличили от 4 до 200 милиона за броени месеци.

Вижте също: Всичко, което трябва да знаете, преди да инвестирате в криптовалута

Крис Ларсен – Известен като най-богатия крипто крал

Крис Ларсен крипто крал

Съосновател на Ripple, Крис Ларсен е най-богатият инвеститор в криптовалута, според Forbes. Притежател на MBA от Станфорд и опитен оператор на Силициевата долина, бизнесът му контролира 61 милиарда XRP в световен мащаб.

Неговата крипто нетна стойност към февруари 2018 г. е била близо 8 милиарда долара и преди да започне Ripple, той е участвал в други успешни бизнеси.

Той е обявен за най-богатия крипто крал на планетата и е натрупал обща стойност от 59 милиарда долара.

Брайън Армстронг – Основава компанията Coinbase

Основател на монетна база Брайън Армстронг

Армстронг основава своята компания, която стана известна като водещата платформа за криптовалута в САЩ през 2012 г. Оттогава той успя на пазарите на криптовалути, макар и да преодолява скалист старт.

Клиентската база за Coinbase стана разнообразна и богата и миналата година Coinbase събра 100 милиона долара, на базата на оценка от 1,6 милиарда долара. През 2017 г. Coinbase генерира 1 милиард долара приходи и се смята, че той струва около 1 милиард долара.

Не пропускайте: 8 въпроса, на които трябва да отговорите, преди да направите инвестиция

Брок Пиърс – член на фондацията за биткойн

Фондация за биткойн на Brock Pierce

Основател и управляващ партньор на Blockchain Capital, Пиърс видя, че популярността му се повишава като пионерско лице на пазара на цифрови валути.

Завършилият Университета в Южна Калифорния е рисков капиталист с бизнес интереси в цифрови валути, рекламни технологии и игри.

37-годишният младеж беше избран за член на фондация Биткойн през 2014 г. и днес е събрал над 200 милиона долара за своите компании и е бил в челните редици на над 30 придобивания.

Неговата нетна стойност се смяташе за около 1 милиард долара през януари тази година.

Changpeng Zhao – Притежава най-голямата крипто борса

Чангпенг Джао бинанс

Главният изпълнителен директор на многоезичната криптовалутна платформа Binance, Changpeng Zhao събра 15 милиона долара през юли, за да успее бизнеса. Binance не съществуваше преди това.

Известен като най-голямата крипто борса в света, с 6 милиона потребители, Binance е в състояние да обработва 1,4 милиона транзакции в секунда. Преди времето си в Binance, Zhao направи избора да се премести от Япония в Канада през 80-те и да раздели времето си между Токио и Ню Йорк след дипломирането си със степен по компютърни науки.

След като работи за различни бизнеси с криптовалута, той решава да създаде собствена компания и Binance сега е един от най-бързо развиващите се бизнеси с криптовалути в света.

Следващо: Спрете да практикувате лоши търговски навици!

Ако ви е харесало да четете тази статия от Trading Education, моля, харесайте я и я споделете с всеки друг, който смятате, че също може да представлява интерес.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map