Как да търгувате Ripple 2021: Ръководство стъпка по стъпка

Contents

Как да търгувате Ripple: Изчерпателно ръководство за търговия с XRP през 2021 г.

Търговията с Ripple и други цифрови токени онлайн вече е по-популярна от всякога.

Както вероятно знаете, Ripple е името както на отворената платежна мрежа, така и на цифровата валута, XRP. Технологията осигурява незабавни и практически безплатни транзакции в глобален мащаб.

Към 2021 г. XRP все още е третата по големина криптовалута по отношение на пазарната капитализация. Това подчертава, че Ripple е привлекателен за инвеститори и търговци от всякакви форми и размери.

Интересувате се да научите как да търгувате Ripple, но не сте сигурни откъде да започнете?

В това ръководство за търговия с пулсации ще разгледаме всичко, което трябва да знаете.

Това включва просто ръководство за това как работи XRP търговията, съвети за печелене на пари, потенциални рискове и полезни стратегии за използване.

Ето защо Trading Education е съставил списък от 5 стъпки за започване на търговия с XRP.

Така че, без повече шум …

Как да търгувате Ripple в 5 лесни стъпки

За да търгувате XRP, първата стъпка е да откриете сметка при регулиран брокер или борса, да депозирате средства, да изберете Ripple XRP от списъка на платформата и накрая да купите XRP (Go Long) или да продадете XRP (Go short) и да проверите търговията поръчка.

Етап 1: Отворете сметка с регулиран обмен

Стъпка 2: Финансира вашата сметка

Стъпка 3: Изберете колко XRP искате да търгувате

Стъпка 4: Купете XRP (отидете дълго) или продайте XRP (отидете кратко)

Стъпка 5: Потвърдете търговската поръчка

Какво е Ripple Trading?

Казано по-неспециалистично, когато става въпрос за Ripple търговия – трябва да опитате и да предскажете дали цената на XRP ще отиде по-висока или по-ниска от сегашната. Процесът е същият, независимо дали случайно търгувате с акции или чуждестранни валути.

Звучи достатъчно просто, нали? Разбира се, вие печелите от търговията си само ако прогнозирате правилно – ако не, губите пари.

От само себе си се разбира, че колкото повече пари рискувате, толкова по-голяма може да бъде вашата награда, ако правите спекулации правилно.

Нека да разгледаме един бърз пример за това как Ripple търговията работи на практика:

 • Искате да търгувате Ripple спрямо щатския долар
 • Това е представено от двойката XRP / USD
 • Двойката в момента е на цена 0,60 долара
 • Чувствате, че тази цена ще се увеличи
 • Имайки предвид това, вие създавате поръчка за покупка на стойност $ 1000
 • Дни по-късно Ripple струва с 15% повече при $ 0.69
 • При затваряне на търговията XRP / USD, вие спечелихте $ 150

Както илюстрира горният пример, търговията с XRP не се различава от покупката и продажбата на други финансови активи. Успяхте да реализирате печалба в нашата хипотетична търговия, защото правилно предвидихте, че двойката ще се увеличи.

Но разбира се, ако цената на Ripple се премести в другата посока, щяхте да затворите търговията на загуба.

Как работи Ripple Trading?

Както споменахме, търговията с пулсации е много сравнима с всеки друг клас активи. От друга страна, струва си да се има предвид, че в сравнение с пазарите, които съществуват от стотици години, търговията с криптовалути е доста ново явление.

Поради факта, че самият XRP съществува едва от 2012 г., жизненоважно е да имате ясно разбиране за това, което правите, и как функционира пазарът.

Вижте по-долу списък с важни показатели за търговия с пулсации, които трябва да знаете.

Движение на цените на пулсации

Цената на всеки финансов актив е търсенето и предлагането на пазара. Когато усещането за пазара е положително към XRP или към който и да е актив – купувачите ще превъзхождат продавачите. Това обикновено води до повишаване на цената.

Същото важи и обратното. Факт е, че търсенето и предлагането на този популярен дигитален актив могат да бъдат повлияни от различни различни фактори, като съответните новини, стойността на биткойните, тежката XRP дейност „кит“ и други.

Криптовалути като Ripple могат да се търгуват 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата. Имайте предвид, когато правите свои собствени прогнози, че цената на XRP ще варира многократно в рамките на един търговски ден.

Това е само естеството на пазара, което го прави идеален за краткосрочна търговия.

Прочетете още: Прогноза за пулсации: Колко ще си струва през 2021 г. и след това?

Пулсиращи двойки за търговия

Що се отнася до Ripple търговски двойки, можете да сравните това с валутната търговия. Това е така, защото по същество търгувате две различни валути в двойка – една срещу друга.

Има два начина, по които можете да търгувате XRP двойки.

Един от начините е да търгувате с цифрова валута срещу фиат. Най-търгуваната фиатна валута в световен мащаб е щатският долар, така че има смисъл повечето хора да изберат да търгуват Ripple срещу него.

Както беше отбелязано по-рано, тази двойка е представена от XRP / USD.

Ако искате да търгувате XRP срещу британски паунд, канадски долар или друга фиатна валута, просто се уверете, че избраният от вас брокер може да ви предложи тези двойки.

Както казахме, повечето хора се придържат към XRP / USD, но има повече нишови опции, достъпни чрез някои платформи за търговия. Важното е, че бихте очаквали да видите много по-ниска ликвидност и обеми на търговия по този път.

Друга възможност е да търгувате Ripple срещу друг крипто-актив, като Bitcoin (XRP / BTC), Litecoin (XRP / LTC) или Ethereum (XRP / ETH). Това обикновено се нарича крипто-към-крипто двойки или крипто-кръстосани двойки.

И двата начина за търговия с Ripple могат да ви предоставят достатъчно печеливши възможности, в зависимост от усещането за пазара.

Притежаване на Ripple или търговия с CFD

Говорейки за печеливши възможности, може да помислите дали искате да закупите XRP или да го търгувате. Закупуването на цифровата валута би означавало, че искате да търгувате на средносрочен и дългосрочен принцип, като възлагате надеждите си на стойността, която се покачва по-късно.

Като алтернатива, мислили ли сте за търговия с CFD на Ripple? Можете да търгувате CFD, без да се налага да притежавате базовия актив, така че всичко, което трябва да направите, е правилно да спекулирате относно бъдещата посока на цената на двойката..

Моля, обърнете внимание, че ако сте гражданин на САЩ, няма да ви бъдат предлагани CFD на Ripple от регулиран брокер. CFTC е забранил всички CFD по този въпрос и лоста, който договорите приканват.

Търговия и собствена пулсация

Ако решите, че предпочитате да притежавате XRP, можете да направите това чрез платформа за търговия като eToro. По този начин вие притежавате цифровите токени, докато не решите да ги продавате.

От решаващо значение е, че ако сте пълен начинаещ и нямате идея как да търгувате с Ripple, тогава може да откриете, че притежаването му е по-проста опция.

Причината е, че не е необходимо да се занимавате с силно нестабилен пазар в краткосрочен план, нито да прекарвате часове, осмисляйки технически анализ.

Друг начин е да навлезете на пазара чрез криптовалутна борса, предлагаща купища двойки. Въпреки това, ако искате да търгувате XRP срещу щатския долар, всъщност ще ви бъде предложен XRP / USDT. Това е цифрова валута, известна като Tether, която е фиксирана към стойността на щатския долар като за подобен.

Пулсиране на търговия чрез CFD

След това върху гореспоменатата опция за CFD на Ripple. За тези, които не знаят, договорите за разлики ви позволяват да търгувате с XRP, без да го притежавате или съхранявате.

Вместо това CFD на Ripple следят реалните ценови промени в цифровата валута. Още по-добре, CFD-тата ви дават възможност да се възползвате от предимствата на късото.

Така че, просто казано, дори ако стойността на Ripple падне, пак можете да спечелите. Това е, разбира се, ако правилно предвидите споменатото намаляване на стойността.

Освен това CFD на Ripple ви позволяват да търгувате, използвайки ливъридж – което означава, че можете да увеличите покупателната си способност.

 • Да приемем например, че сте в Австралия и искате да навлезете на пазара с 1000 австралийски долара.
 • Чрез вашия брокер за търговия с Ripple можете да търгувате с до 50% (или да използвате лоста 1: 2)
 • Това означава, че ще трябва да покриете само 500 австралийски долара, докато салдото се поема от брокера.

Обърнете внимание, не само че на гражданите на САЩ е забранено да търгуват с CFD на криптовалути, но и на тези, базирани във Великобритания. Това е така, защото FCA въведе забрана, която започна на 1 януари 2021 г.!

Готови за гмуркане Ripple XRP пазар?

Как да търгувате Ripple онлайн – създаване на търговия

Трябва да намерите брокер, преди да можете да настроите търговия с пулсации и имаме няколко съвета за този процес по-късно.

Но засега ще преминем през процедурата за поръчка за търговия XRP. Това ще ви даде представа за основите и какво да очаквате, когато намерите страхотна платформа за търговия на Ripple

Поръчка за покупка или продажба

Неизменно ще трябва да създадете онлайн покупка или продажба на поръчки за пулсации. Това казва на избрания от вас брокер по какъв начин смятате, че пазарите вероятно ще отидат.

Нека разгледаме един прост пример.

 • Да предположим, че XRP / USD се оценява на $ 0.6068
 • Ако подозирате, че цената ще се повиши – направете поръчка за покупка чрез вашия сайт за търговия Ripple
 • Ако, от друга страна, смятате, че цената ще падне – направете поръчка за продажба

Както е посочено по-горе, поръчката за покупка просто илюстрира, че смятате, че цената на Ripple ще се увеличи, докато поръчката за продажба означава обратното.

С това казано, всяка сделка с Ripple, която направите, ще изисква както поръчка за покупка, така и за продажба. Например, ако сте влезли с поръчка за продажба, тогава ще затворите търговията с поръчка за покупка. Това работи по същия начин, ако сте влезли с поръчка за покупка, но бихте затворили с поръчка за продажба!

Входна цена

В този момент, когато настройвате Ripple сделка, ще трябва да посочите на избраната от вас платформа за търговия дали искате да направите пазарна или лимитирана поръчка.

Вижте по-долу за кратко обяснение и на двете.

 • Ако виждате стойността на XRP и смятате, че това е добра цена – има вероятност да искате вашата търговия да бъде извършена веднага. Тук влиза в сила пазарната поръчка. Вашият брокер Ripple ще изпълни позицията ви незабавно, като гарантира, че ще я получите възможно най-близо до тази цена. Като се вземе предвид колебаещият характер на цифровите валути, ще има малка разлика в цената, на която се изпълнява вашата поръчка..
 • Напротив, с лимитирани поръчки – ако вместо това не ви харесва цената, която предлагате, можете да посочите цена, на която да бъде извършена вашата сделка. Например, ако на XRP ви котират 0,50 долара, може да не искате да се включите, докато не достигне 0,65 долара – следователно това е вашата лимитна стойност на поръчката

Коя поръчка ще използвате зависи от всяка отделна сделка. Както сме сигурни, че можете да си представите, и двете могат да бъдат много удобни, когато мислите как да търгувате на вълни.

Наистина зависи дали искате да извършите XRP сделката незабавно на текущата пазарна цена или да посочите своя. В случай на лимитирани поръчки, вашата XRP позиция ще остане в очакване до достигане на цената.

Като такъв, ако изглежда, че поръчката за търговия Ripple няма да бъде съчетана, тогава ще трябва да я отмените ръчно.

Изходна стратегия

Ако сте начинаещ, обърнете внимание – поръчките за стоп-лос и тейк-печат са безценни, когато става въпрос за малко ограничаване на щетите и поддържане на известен контрол върху вашите сделки с Ripple.

Казано по-просто, когато сте направили поръчката си за покупка или продажба и пазарите или ограничавате поръчка, можете да затворите XRP търговията си, когато пожелаете.

Въпреки това, когато използвате поръчки за стоп-лос и тейк-печалба, казвате на вашия брокер Ripple да затвори автоматично вашата сделка, когато възникне един от двата случая.

Поръчката за спиране и загуба, както подсказва името – ви позволява да ограничите загубите от вашата търговия с Ripple. Да приемем, че не искате да загубите повече от 2% от залога си – правите стоп-лос поръчка на точно тази сума.

В случай на поръчки за печалба – може да искате да реализирате не по-малко от 5% печалба. В този случай задайте стойността на вашата поръчка за печалба на 5% спрямо текущата позиция.

За да изчистим мъглата, нека да разгледаме как може да изглежда това при търговия на Ripple чрез онлайн брокер.

 • В този пример XRP / USD е котиран на $ 0.7010
 • Искате да продължите дълго, така че изберете да направите поръчка за покупка
 • Както казахме по-горе, вие искате да ограничите загубата си от тази сделка до 2%
 • Имайки това предвид, трябва да зададете вашата стоп-загуба на $ 0.6869 ($ 0.7010 – 2%)
 • Споменахме, че искате не по-малко от 5% печалба
 • Като такава, вашата поръчка за печалба ще трябва да бъде въведена на $ 0.7360 ($ 0.7010 + 5%)

В горния сценарий вашата 2% стоп-лос поръчка ще бъде изпълнена, ако Ripple спадне до $ 0.6869. Ако цифровата валута се повиши до $ 0.7360, вашият брокер Ripple ще изпълни вашата поръчка за печалба от 5% вместо вас.

Бихте ли помислили за търговия Ripple XRP?

Как да печелите пари, търгувайки на вълни

Един от първите въпроси, зададени, когато хората започват да търгуват с цифрови валути, е „Как мога да печеля пари?“

Няма категоричен отговор на този въпрос, но изучаването на тънкостите на Ripple е добро начало.

В крайна сметка парите не растат на дървета, така че е от решаващо значение да влезете на пазара с отворени очи. Същото важи и за форекс, акции или друг търгуем актив.

За начинаещите там сме изброили някои често срещани фактори, които трябва да знаете, когато търгувате Ripple онлайн.

1. Залог

Започвайки от залога, тази стойност по същество казва на вашия брокер колко искате да рискувате при вашата търговия с Ripple. Колкото повече залагате, толкова по-голяма може да бъде печалбата, ако правилно спекулирате със стойността на XRP.

Във всеки онлайн сайт за търговия с пулсации ще има минимален депозит и минимален залог. Това може да варира от брокер до брокер, но регулираната платформа eToro ви позволява да започнете да търгувате XRP от само $ 25!

Популярна стратегия сред търговците на Ripple е никога да не рискувате повече от 1% от баланса на сметката си. Например, ако имате 10 000 долара в акаунта си, няма да залагате повече от 100 долара – и така нататък.

Тъй като търговският ви баланс вероятно ще се променя редовно, това е лесен начин да преизчислите стратегията си за максимален залог.

2. Печалби в проценти

Вашата печалба от търговия с Ripple не се определя само от това колко щедър е вашият залог. Разбира се, специфичната ценова промяна на цифровата валута също играе роля.

 • Да приемем например, че сте направили поръчка за покупка от 500 долара и стойността на XRP се е увеличила с 10%
 • Вашите печалби ще бъдат $ 50 ($ 500 + 10%)
 • Ако сте направили поръчка за продажба на Ripple за $ 1000 и стойността му е спаднала с 15%
 • Ще спечелите печалба от $ 150 ($ 1000 + 15%)

Използването на горния калкулатор ви позволява лесно да определите количествено своите печалби и загуби.

3. Ливъридж за търговия с пулсации

Това ни води плавно към лоста. Както споменахме по-рано, ливъриджът позволява на търговците на Ripple да използват „марж“. Разбира се, XRP CFD не са на маса за жителите на САЩ поради строга регулация.

Също така споменахме ограниченията за крипто лоста на други места – като Европейския съюз, който е ограничен до 1: 2. От април 2021 г. Австралия също ще бъде ограничена до 1: 2.

Ако се базирате на друго място, има голяма вероятност да получите много по-високи лимити, когато търгувате Ripple на марж.

Независимо от това, вижте по-долу пример за това как може да изглежда прилагането на ливъридж за вашата търговия с Ripple.

 • Създавате поръчка за продажба от $ 500
 • Вие решавате да приложите ливъриджа 1: 2, предлаган от вашия брокер Ripple
 • Стойността на XRP пада с 15%
 • Обикновено това би довело до печалба от $ 75 от вашия $ 500 залог
 • С лоста от 1: 2 обаче печалбата ви се увеличава до 150 долара

Както казахме, важно е да знаете, че макар лостът да е чудесен начин да увеличите печалбите си – той също ще увеличи загубите ви.

Fess да търгуваш Ripple онлайн

Подобно на всяка финансова услуга, ще се плащат такси, за да се търгува Ripple. Тези такси ще варират в зависимост от брокера. Като казахте това, има списък с често срещани такси, които трябва да знаете.

Комисия за търговия с пулсации

Като се започне с комисионна за търговия Ripple, макар че не всички брокери таксуват това, тези, които го правят, обикновено го правят чрез процент от вашия залог.

Например платформата за търговия на трети страни Coinbase таксува 1,49% за всяка крипто-към-крипто търговия. Ако въведете XRP / USD с $ 1000, ще платите $ 14.90. След затварянето на тази позиция ще бъдете таксувани с допълнителни 1,49% от каквато стойност е към този момент.

Има реномирани платформи – като eToro, които ви позволяват да търгувате Ripple с 0% комисионна. В този случай просто имайте предвид разпространението, което се предлага от брокера, тъй като това вероятно е мястото, където платформата печели парите си.

eToro – Търгувайте Ripple XRP с 0% комисионна

eToro се доказаха като надеждни в бранша в продължение на много години – препоръчваме ви да ги изпробвате.

Виртуалните валути са силно нестабилни. Вашият капитал е изложен на риск.

Разпръскване на пулсации

Разликата е разликата между цената на покупка и цената на продажба на Ripple. Когато се търгува на форекс, спредът се показва в пипсове, така че 0,6010 покупна цена и 0,6005 продажна цена ще означават спред от 5 пипса.

Когато търгувате крипто монети като Ripple, е по-лесно да изчислите разпространението като процент. Например, покупна цена от 0,5929 и продажна цена от 0,6183 представлява спред от 4,28%.

Спредът е сравним с непряка такса. Ако спредът е 4,28% като нашия пример по-горе, вие започвате вашата XRP търговия с 4,28% на червено.

Ако направите 4.8% от търговията си, вие получавате равностойност.- така че всичко над тази цифра би било печалба. Добрата новина е, че някои Ripple брокери предлагат изключително тесни спредове. eToro, например, е средно 0.75% за основни двойки като XRP / USD.

Други такси за търговия с пулсации

Въпреки че комисионните и спредовете са основните такси, на които трябва да обърнете внимание при избора на добър брокер за търговия с Ripple – има и други.

Изброихме още такси, за да имате предвид по-долу:

 • Такси за транзакции: Някои брокери таксуват клиенти за депозити и тегления. Това може да зависи от начина на плащане, а понякога и от поисканата сума.
 • CFD такси: Ако възнамерявате да търгувате CFD на Ripple, трябва да сте наясно с таксите за овърнайт, които те канят. Суап таксите, както ги наричат ​​понякога, ще бъдат начислявани за всеки ден, в който оставите XRP позиция отворена за една нощ.

Таксите варират в зависимост от вашия брокер, така че винаги проверявайте таблицата с цените, преди да се регистрирате в нова онлайн платформа Ripple.

Как да търгувате Ripple 2021 – стъпка по стъпка

До този момент трябва да се чувствате достатъчно уверени, за да излезете там и да започнете да търгувате с тази популярна крипто монета.

Покрихме всичко от категориите двойки XRP и типовете поръчки – до стратегиите и да се справим с изчисляването на рисковете и печалбите.

Ако това ви звучи като нещо, с което бихте искали да започнете веднага – вижте нашето просто Как да търгувате Ripple стъпка по стъпка по-долу!

Стъпка 1: Изберете сайт за търговия с пулсации

За да започнете да търгувате с XRP в движение или у дома, ще ви е необходима добра платформа за търговия Ripple, която да изпълнява тези поръчки вместо вас. В онлайн пространството има някои наистина добри брокери, но също така и купища акули.

Имайки това предвид, важно е освен четене на ръководства като нашето, да провеждате и собствени изследвания. Направете това, преди да се регистрирате и да предадете банковите си данни.

За да улесните малко процеса на сортиране на житото от плявата – намерете по-долу някои ключови съображения, когато търсите брокер за търговия с пулсации.

 • Регламент: Регулиран ли е и лицензиран ли е брокерът Ripple?
 • Такси: Колко таксата за търговия начислява комисионни и други такси?
 • Плащания: Какви методи на плащане се приемат?
 • Минимален акаунт: Какъв е минималният залог и необходимата сума на депозита?
 • Пулсиращи двойки: До какви двойки Ripple ще имате достъп чрез този онлайн брокер?
 • Търговска платформа: Лесен ли е за използване уебсайтът на брокера?
 • Подвижен: Има ли налично мобилно приложение, за да можете да търгувате с Ripple в движение?

Както можете да видите, намирането на добър брокер няма да бъде разходка в парка – и има какво да се мисли. Ако сте пълен начинаещ търговец на XRP, препоръчваме eToro.

Брокерът обслужва над 13 милиона клиенти и е силно регулиран от няколко юрисдикции, включително FCA, CySEC, ASIC и други. Търговците в САЩ също са обхванати, тъй като платформата е регистрирана във FINRA.

Не само това, но както споменахме – търговията с Ripple тук е напълно без комисионна.

Можете също така да изберете да търгувате XRP двойки пасивно, като изберете да използвате функцията eToro Copy Trader. Това ви позволява да инвестирате минимум $ 200 в професионален търговец и всички позиции, които те поставят, се отразяват автоматично във вашето портфолио.

Стъпка 2: Отворете сметка за пулсиране

След като намерите Ripple брокер, който ви харесва, ще трябва да се регистрирате. Този процес обикновено е много лесен и може да отнеме няколко минути.

Обикновено ще започнете, като бъдете помолени да попълните проста форма за регистрация. Това обикновено включва основите като вашето име и адрес, дата на раждане, телефонен номер, имейл адрес.

Ако платформата за търговия Ripple е регулирана, повече от вероятно ще трябва да предоставите копие от издадения от правителството документ за самоличност със снимка.

Въпреки че в случая с eToro, това не трябва да се прави веднага – освен ако не депозирате 2250 долара или повече. Ще трябва обаче да предоставите исканите документи, преди да можете да направите заявка за оттегляне.

Стъпка 3: Депозит на средства

След като новата ви сметка за търговия с Ripple бъде потвърдена (което обикновено отнема по-малко от 10 минути), можете да продължите и да финансирате сметката си.

Ако търгувате чрез брокер, а не чрез борса, трябва да можете да депозирате, като използвате собствената си валута.

Проверете приетите методи за плащане на който и да е сайт на Ripple broker, преди да се регистрирате – особено ако имате предвид нещо конкретно.

Стъпка 4: Изберете пазар за пулсиране

След това трябва да вземете решение за пазар за пулсации. В eToro можете да получите достъп до различни двойки crypto-to-fiat като:

 • XRP / USD
 • XRP / EUR
 • XRP / CAD
 • XRP / CHF
 • XRP / GBP
 • XRP / AUD

Ако сте си представяли да търгувате крипто-към-крипто двойки, има и селекция от тях. Ако искате да разгледате, преминете към раздела „Търговски пазари“ в eToro и ще видите пълната гама от двойки в раздела „Крипто“.

Стъпка 5: Поставете Ripple Trade

Сега сте решили на пазара – трябва да създадете поръчка. Ако се нуждаете от обобщение как да направите поръчка или кои трябва да използвате – превъртете нагоре до нашия раздел на „Настройване на търговия“.

Когато сте доволни от вашата поръчка за търговия Ripple, потвърдете я. По този начин вашият онлайн XRP брокер ще свърши останалото!

Готови за търговия Ripple XRP?

Как да търгувате Ripple Guide – Присъдата

Овладяването на изкуството да търгувате с Ripple или друг актив по този въпрос може да отнеме много време. Въпреки това, като упорствате и изграждате знанията си за цифровата валута, можете да извлечете ползите от това понякога нестабилно пространство.

Ripple е прекарал по-голямата част от своето съществуване като третата по големина криптовалута по отношение на пазарната оценка. Въпреки популярността си, все още е важно да изберете уважаван и лицензиран брокер, който да извършва сделки вместо вас.

eToro е превъзходен пример за надежден брокер. Сайтът е без комисионна и предлага купища XRP двойки. Не само това, но платформата за социална търговия се регулира от различни органи като ASIC, FCA и CySEC.

Често задавани въпроси

Дали търговията с Ripple е безопасна?

Да, търговията с пулсации е безопасна. Търгуването на Ripple чрез нерегулирани брокери обаче трябва да се избягва на всяка цена. Придържайте се към регулирани Ripple брокери като eToro, за да бъдете покрити от подобни на FCA, ASIC и CySEC.

Как да търгувам Ripple?

Търговията с Ripple никога не е била по-проста. Регистрирайте се с подходящ онлайн брокер, внесете малко средства и решете дали цифровата валута ще се увеличи или намали стойността си. След това просто решете колко да заложите и направете поръчката си за покупка или продажба.

Можете ли да забогатеете, като търгувате с Ripple?

Няма магически куршум. Някои XRP търговци печелят прилично, други печелят. Най-добрият начин да печелите пари е да се научите как да търгувате с Ripple и да научите как да извършвате технически анализ.

Законна ли е търговията с Ripple в САЩ?

Ripple е законно в САЩ. Трябва обаче да имате предвид, че ако сте гражданин на САЩ, нямате право да търгувате с CFD на Ripple. Можете обаче да инвестирате в Ripple, като закупите XRP от eToro – без комисионна!

Можете ли да търгувате Ripple с ливъридж?

Да, можете да търгувате Ripple с ливъридж. Тези, базирани в САЩ и Великобритания, обаче не могат. Гражданите на ЕС и Австралия са ограничени до 1: 2. Други националности може да са в състояние да получат дори по-високи ограничения – в зависимост от местоположението и въпросния брокер.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me