Как да търгувате с Bitcoin Cash: Ръководство стъпка по стъпка за 2021 г.

Contents

Как да търгувате BCH: Изчерпателно ръководство за търговия с Bitcoin Cash през 2021 година

Ако се интересувате от търговия с криптовалути от уюта на дома си – може да помислите за Bitcoin Cash.

Тази изключително популярна топ-10 дигитална монета може да се търгува срещу фиатни валути като USD и EUR, както и други криптовалути като Bitcoin, Ethereum и Ripple.

Така или иначе, трябва да имате твърдо разбиране за това как да търгувате с Bitcoin Cash, преди да предприемете финансовия скок.

В това ръководство ще ви преведем през процеса на това как да търгувате с Bitcoin Cash по начин, който не допуска риска. Ние обхващаме ключови теми като избор на брокер, пускане на поръчки, смекчаване на потенциалните ви загуби и как да започнем с сметка за търговия с Bitcoin Cash днес.

Как да търгувате с Bitcoin Cash в 5 лесни стъпки

Trading Education е съставил списък от 5 стъпки за започване на търговия с Bitcoin Cash.

За да търгувате BCH, първата стъпка е да отворите сметка при регулиран брокер или борса, да депозирате средства, да изберете Bitcoin Cash BCH от списъка на платформата и накрая да купите BCH (Go Long) или да продадете BCH (Go short) и да проверите търговска поръчка.

Етап 1: Отворете сметка с регулиран обмен

Стъпка 2: Финансира вашата сметка

Стъпка 3: Изберете колко BCH искате да търгувате

Стъпка 4: Купете или продайте BCH

Стъпка 5: Потвърдете търговската поръчка

Ще се задълбочим в търговията с Bitcoin Cash, но не се колебайте да преминете към всеки раздел, който ви интересува:

Какво е биткойн кеш търговия?

Bitcoin Cash е цифрова валута, която притежава реална стойност. Тази стойност ще се променя на секунда по секунда – подобно на всеки друг финансов инструмент.

Имайки това предвид, търговията с Bitcoin Cash просто се отнася до процеса на спекулация относно бъдещата стойност на BCH. И разбира се, това се определя от пазарните сили.

С други думи, тъй като все повече хора започват да осъзнават истинската стойност на Bitcoin Cash и неговата основна рамка, това ще доведе до навлизането на повече инвеститори на пазара. На свой ред това трябва да увеличи стойността на Bitcoin Cash нагоре.

От друга страна, по време на пазарна мечи, все повече хора вероятно ще разтоварят своите притежания на Bitcoin Cash. По този начин това ще има отрицателно въздействие върху пазарната цена на BCH.

Както можете да видите, тези принципи не се различават от всеки друг търгуем инструмент – независимо дали това е злато, петрол, акции или валута.

Все още объркан? Нека да разгледаме набързо основен пример за това как да търгувате Bitcoin Cash онлайн.

 • Понастоящем Bitcoin Cash струва 250 долара
 • Това е представено от двойката BCH / USD
 • Смятате, че при $ 250 Bitcoin Cash е подценен
 • Като такъв, вие правите поръчка за покупка на залог от $ 2000
 • Няколко седмици по-късно BCH / USD се оценява на $ 550
 • Това води до увеличение от 120%
 • Вие сте доволни от печалбата си, така че правите поръчка за продажба, за да затворите търговията

Както можете да видите, вие спечелихте 120% от залог от $ 2000. Това означава, че сте затворили позицията с печалба от $ 2200, като правилно спекулирате с бъдещата стойност на Bitcoin Cash.

Докато този пример илюстрира, че успешната търговия с Bitcoin Cash може да доведе до щедри печалби, нещата щяха да са били, ако сте спекулирали неправилно. Всъщност бихте направили финансова загуба.

Ето защо е важно да научите подробностите как да търгувате с Bitcoin Cash, защото рискувате собствените си пари!

Как работи търговията с биткойн кеш?

Както се надявате сега знаете, основите на търговията с Bitcoin Cash не се различават от всеки друг инвестиционен клас. Тази популярна цифрова валута обаче не е като акциите или облигациите. Напротив, съществува от малко повече от три години.

Като такива е от решаващо значение да влезем в повече подробности, така че да разберете напълно как да търгувате с Bitcoin Cash.

Движение на цените за търговия с биткойн кеш

На първо място, трябва да разберете какво влияе върху цената на Bitcoin Cash в реалния свят. BCH като цифрова валута е изброена на стотици борси за криптовалути.

На свой ред, в зависимост от това дали по-широкият пазар е колективно дълъг или къс за Bitcoin Cash, стойността му ще се покачва и намалява.

Например през втората половина на 2020 г. настроенията към криптовалутите бяха супер силни, което означава, че голямата част от дигиталните монети тръгнаха нагоре. Като такава, цената на Bitcoin Cash последва примера.

Винаги ще има леки вариации в цената на Bitcoin Cash в зависимост от това коя борса или брокер използвате. Например платформа А може да оцени BCH / USD на $ 245.50, докато на платформа B може да бъде $ 246.10.

Така или иначе, тези вариации ще бъдат малки, тъй като пазарните сили гарантират, че борсите са хармонизирани с достатъчно достатъчно. Ако не бяха, тогава проницателните инвеститори просто ще се възползват от ценовите пропуски чрез арбитражна стратегия.

Прочетете повече: Прогноза за прогноза на цените на биткойн пари

Двойки за търговия с биткойн кеш

Когато се научите как да търгувате ефективно с Bitcoin Cash, трябва да разберете, че има два вида двойки, до които имате достъп.

Първо, имате двойки crypto-to-fiat. В челните редици на това е BCH / USD – което означава, че търгувате стойността на Bitcoin Cash срещу щатските долари. Също така избраният от вас брокер може да предложи пазар на други валути, като BCH / AUD или BCH / GBP.

С това казано, щатският долар управлява позицията на сцена за търговия с криптовалути – което означава, че деноминираните в щатски долари двойки BCH се възползват от най-ликвидността и най-тежки спредове.

На второ място, имате двойки крипто-към-крипто (понякога наричани двойки крипто-кръст). Това са двойки, които съдържат Bitcoin Cash заедно с друга криптовалута. Например BCH / BTC ще ви види как търгувате с Bitcoin Cash срещу Bitcoin. По същия начин BCH / XRP ще се състои от обменния курс между Bitcoin Cash и Ripple.

Ако за първи път се научавате как да търгувате с Bitcoin Cash, тогава е най-добре да избягвате крипто-към-крипто двойки. Това е така, защото може да бъде много по-трудно да се прецени по какъв начин ще тръгне двойката.

В края на краищата е много по-лесно да се определи количествено бъдещата стойност на Bitcoin Cash спрямо щатския долар, отколкото спрямо конкурентната цифрова валута като Ethereum!

Дългосрочна или краткосрочна търговия

Също така трябва да разберете кой финансов инструмент Bitcoin Cash е най-подходящ за вашите търговски цели.

Например, ако планирате да търгувате с Bitcoin Cash, защото смятате, че стойността му ще се увеличи през следващите месеци или години – трябва просто да закупите цифровата валута. По този начин можете да оставите монетите BCH, съхранявани при вашия онлайн брокер или в частен портфейл, докато дойде време за продажба.

Също така, ако сте начинаещ търговец и нямате представа как работят техническите индикатори или краткосрочните промени в ценообразуването – класическата стратегия за купуване и задържане е най-добрият начин на действие.

Ако обаче искате да търгувате активно с Bitcoin Cash и да се възползвате от малки, но чести печалби – тогава CFD може да са по-скоро на вашата улица. Като алтернатива може да решите да използвате традиционна борса за криптовалута.

Нека разгледаме по-подробно какви са вашите възможности при търговия с Bitcoin Cash.

Търговия и собствени биткойн пари

Както беше отбелязано по-горе, ако искате да търгувате с Bitcoin Cash и да задържите позицията си в дългосрочен план, изключвате използването на онлайн брокер, който поддържа традиционната собственост. Чудесен пример тук е eToro – регулирана онлайн платформа с 13 милиона клиенти.

Брокерът ви позволява да търгувате без комисионни с Bitcoin Cash и да държите монетите толкова дълго, колкото желаете, без да поемате никакви такси. Можете да излезете от търговията си с Bitcoin Cash 24 часа на ден, 7 дни в седмицата.

От решаващо значение е, че не е нужно да се безпокоите с краткосрочни нестабилни колебания на пазара. Вместо това ще изкарате тези възходи и падения, като „ходите“.

Биткойн кеш търговия

Ако търсите да купувате и продавате Bitcoin Cash като търговец на ден или суинг, тогава може да помислите за платформа, която поддържа CFD инструменти.

Преди да стигнем до това, CFD не са достъпни за гражданите на САЩ. Освен това всички инструменти за CFD, с изключение на дериватите за криптовалута, са на разположение на гражданите на Обединеното кралство.

 • CFD просто проследяват реалната пазарна цена на даден актив. В този случай, че Bitcoin Cash.
 • Това предлага няколко предимства, като ниски такси за търговия.
 • Освен това CFD на Bitcoin Cash могат да се търгуват с ливъридж.
 • Също така ще имате възможност да отидете дълго или кратко на CFD на Bitcoin Cash, което означава, че можете да печелите както от бичи, така и от мечи пазари.

eToro, например, предлага купища CFD за криптовалута. Това включва двойки fiat-to-crypto и двойки crypto-to-crypto, които съдържат Bitcoin Cash.

Ако обаче не можете да получите достъп до CFD, тогава може да помислите за обмен на криптовалута. Поради липса на лиценз, може да не успеете да депозирате средства с фиатна валута.

По същия начин вероятно ще търгувате BCH / USDT за разлика от BCH / USD. Това означава, че търгувате с Bitcoin Cash срещу Tether – което е криптовалута, обвързана с долара.

Готови за гмуркане Биткойн Кеш пазар?

Как да търгувате с Bitcoin Cash онлайн – създаване на търговия

как да търгувате с биткойн пари

Едно от най-важните неща, които трябва да разберете, когато се научите как да търгувате с Bitcoin Cash, е как да правите ‘поръчки’. Това са същите типове поръчки, които ще намерите в традиционната сцена за търговия с акции и валута.

Казано по-просто, те казват на избрания от вас брокер или обменят каква търговия с Bitcoin Cash искате да пласирате. На свой ред платформата ще свърши останалото.

Най-важните видове поръчки, които трябва да знаете, когато търгувате с Bitcoin Cash, са изброени по-долу.

Поръчка за покупка или продажба

Този тип поръчка е задължителен.

Накратко:

 • Ако вярвате, че цената на Bitcoin Cash ще се повиши, тогава ще направите поръчка за покупка.
 • Или, ако смятате, че Bitcoin Cash ще спадне в стойността си, тогава направете поръчка за продажба

Наистина е толкова просто. Трябва обаче да изясним, че всички сделки с Bitcoin Cash ще изискват както поръчка за покупка, така и за продажба.

Например, ако влезете в сделката, като направите поръчка за покупка, тогава, за да я затворите, ще трябва да направите поръчка за продажба. И разбира се, ако влизате с поръчка за продажба, излизате с поръчка за покупка.

Входна цена

Винаги, когато търгувате с Bitcoin Cash онлайн, винаги ще трябва да избирате между пазарна и лимитирана поръчка. Това е по отношение на цената, на която влизате в търговията с Bitcoin Cash.

Накратко:

 • Ако искате вашата сделка с Bitcoin Cash да бъде изпълнена незабавно, изберете пазарна поръчка. Поради подхлъзване вероятно ще получите цена малко над или под цената, която виждате на екрана.
 • Ограничените поръчки обаче ви дават много по-голяма гъвкавост. Това е така, защото трябва да посочите точната цена, на която трябва да се извършва търговията с Bitcoin Cash. Например, ако BCH се търгува на $ 220,50, но искате да въведете позиция за покупка на $ 230,50, лимитната поръчка е начинът.

В повечето случаи опитни търговци на Bitcoin Cash ще изберат лимитирана поръчка. Това е така, защото те могат да поемат пълен контрол върху търговията, като определят ясни цели за влизане и излизане.

Изходна стратегия

Докато поръчките за пазари и лимити са подходящи за вашата цена за влизане в Bitcoin Cash, поръчките за стоп-лос и тейк-печат се грижат за вашата стратегия за изход.

Накратко:

 • Поръчките със стоп-лоус ограничават сумата, която можете да загубите от вашата търговия с Bitcoin Cash. Вашият брокер просто ще затвори позицията, когато се задейства посочената от вас цена на поръчката със стоп-лос – да речем при загуба от 1%
 • Поръчките с печалба позволяват да заключите печалбите си. Чрез посочване на цел за печалба – да речем при 6%, поръчката за вземане на печалба гарантира, че позицията се затваря автоматично, ако тази ценова точка бъде постигната.

Ако за първи път се научавате как да търгувате с Bitcoin Cash, настоятелно ви препоръчваме да се почувствате добре как работят тези два вида поръчки.

За да помогнем да се изчисти мъглата, нека разгледаме допълнително един бърз пример:

 • Търгувате BCH / USD – който в момента се оценява на $ 250
 • Поставяте поръчка за покупка, тъй като смятате, че цената на двойката ще се повиши
 • Не искате да губите повече от 1% от залога си. По този начин създавате поръчка за стоп-лос на стойност 247,50 долара (1% под цената за влизане от 250 долара)
 • Искате вашата сделка да бъде приключена, ако прави 6%. Като такъв създавате поръчка за вземане на печалба на $ 265 (6% над входната цена от $ 250)

Сега, след като направите горните две поръчки – вашият брокер ще затвори позицията автоматично, независимо дали печелите или губите.

Например:

 • Ако BCH / USD достигне $ 265 – поръчката ви за печалба се задейства и правите 6%. Търговията е затворена.
 • Ако BCH / USD достигне $ 247.50 – вашата стоп-лос поръчка се задейства и вие губите 1%. Търговията е затворена.

Като такова не само е чудесно за определяне на ясни цели преди сключването на сделки, но и избягва необходимостта от ръчно затваряне на позиции.

Бихте ли помислили за търговия Биткойн Кеш?

Как да печелите пари, търгувайки с Bitcoin Cash

печелете пари, търгувайки с биткойн пари

Има няколко променливи, които могат да повлияят на това колко можете да спечелите (или да загубите), като търгувате с Bitcoin Cash.

Това включва следното:

1. Залог

От само себе си се разбира, че колкото повече рискувате, толкова повече ще спечелите или загубите. Например, сделка от 10 000 долара при печалба от 1% ще ви направи значително повече, ако сте заложили само 100 долара.

Има обаче няколко точки, които трябва да се отбележат относно размерите на залозите. Първо, трябва да внедрите система за управление на банковата система. Това диктува максималната сума, която можете да заложите във връзка със салдото по текущата Ви сметка – в проценти.

Например, ако имате 5000 долара в сметката си за търговия с криптовалута и ограничите излагането на риск до 2%, най-много, което можете да търгувате, е 100 долара. На второ място, ако за първи път се научавате как да търгувате с Bitcoin Cash, най-добре ви препоръчваме да сведете своите залози до минимум.

За да направите това, най-добре е да използвате брокер като eToro, който изисква минимален залог от само $ 25. Това е без значение за риска.

2. Печалби в проценти

В допълнение към размера на избрания от вас залог, сумата на парите, които можете да спечелите или загубите, като търгувате с Bitcoin Cash, се определя от това доколко сте били правилни или грешни.

 • Например, ако сте заложили $ 500 на поръчка за покупка и Bitcoin Cash се покачи с 20% – правите $ 100.
 • От друга страна, ако рискувате 1000 долара за тази сделка и цифровата валута спадне с 10% – щеше да загубите 100 долара.

Най-важното е, че както размерът на залога, така и процентните печалби / загуби са това, което трябва да следите отблизо. Залагането на твърде много в крайна сметка ще доведе до изгаряне на баланса на сметката ви в пълен размер.

По същия начин залагането на твърде малко може да направи търговията с Bitcoin Cash нежизнеспособна! Като такива, опитайте се да намерите перфектния баланс въз основа на капиталовите надбавки, търговския опит и финансовите цели.

3. Лост за търговия с биткойн кеш

Ако сте от страна, която позволява криптовалутен ливъридж чрез CFD – тогава можете да увеличите печалбите си. Разбира се, това работи по същия начин и за загубите, така че винаги стъпвайте с повишено внимание.

Независимо от това, нека разгледаме един бърз пример за това как ливъриджът може да увеличи потенциалните ви печалби от търговия с Bitcoin Cash:

 • Залагате $ 100 на BCH / USD поръчка за продажба
 • Прилагате ливъридж от 1: 2
 • Печелите 10% печалба
 • Обикновено печалбите ви възлизат на $ 10
 • Прилагайки обаче лоста от 1: 2, печалбите ви се удвояват до 20 долара

Както беше отбелязано по-горе, размерът на лоста, който можете да получите, ще зависи от вашето местоположение и съответния брокер. Например нерегулираните платформи, разположени в офшорни зони, често предлагат ливъридж над 1: 100.

4. Fess за търговия с Bitcoin Cash онлайн

Независимо дали сте решили да търгувате с Bitcoin Cash срещу фиатна валута като щатския долар или срещу друга криптовалута – ще се прилагат някакви такси. Това гарантира, че съответният брокер или борса прави пари, независимо по какъв начин отиват пазарите.

Основните такси, за които трябва да внимавате, преди да се регистрирате в сайт за търговия с Bitcoin Cash, са разгледани по-долу.

Комисия за търговия с биткойн кеш

На практика всяка платформа за търговия, предлагаща пазар на Bitcoin Cash, ще ви начисли комисионна. Това обикновено се изразява като процент и естествено – умножено спрямо вашия залог.

Например Coinbase таксува 1,49% за сделки с Bitcoin Cash. Ще платите това, когато влезете в позицията и отново, когато я затворите. eToro, от друга страна, предлага търговия без комисионни на Bitcoin Cash и 15 други цифрови валути.

Разпространение на пари в биткойн

Не забравяйте да внимавате за разпространението, тъй като това е неизбежно. За тези, които не знаят, това е просто разликата между цената за покупка и продажба на избраната от вас двойка Bitcoin Cash. Колкото по-широко е разпространението, толкова повече плащате на брокера за достъп до пазара.

В eToro, откриваме, че разпространението на популярни криптовалути като Bitcoin Cash е около 0.75%.

Това означава, че имате нужда от позицията си, за да увеличите стойността си с 0,75%, преди да влезете в територията на печалба. С други думи, вашата позиция се увеличава с 1%, в реално изражение вие ​​нараствате с 0,25%, когато вземете предвид спреда.

Други такси за търговия с пари в биткойн

Други потенциални такси, които трябва да се вземат предвид при търговия с Bitcoin Cash, включват следното:

 • Депозит / Теглене: Някои брокери начисляват такси, когато депозирате и изтеглите средства. Coinbase таксува 3,99% за депозити в дебитни карти, докато eToro таксува 0,5% за всички методи на плащане. Binance таксува 2% за депозит с дебитна / кредитна карта.
 • Бездействие: Повечето брокери на Bitcoin Cash начисляват месечна такса, когато сметката ви е неактивна за определен период – да речем 12% месеци. Това ще намали салдото по сметката ви всеки месец, докато не търгувате, не направите теглене или не достигне нула.
 • Овърнайт финансиране: Ако имате право да търгувате с CFD на Bitcoin Cash, ще плащате такса за всеки ден, в който държите позицията си отворена. Това е така, защото CFD са финансови инструменти с ливъридж.

Като цяло, ако търсите евтин начин за търговия с Bitcoin Cash – eToro се откроява за нас. Ще се възползвате от депозити от само 0,5%, спредове средно 0,75% и абсолютно никаква комисионна, когато търгувате с Bitcoin Cash.

Готови да започнете да търгувате Биткойн Кеш?

Как да търгувате с Bitcoin Cash 2021 – стъпка по стъпка

Ако сте прочели нашето ръководство за това как да търгувате с Bitcoin Cash до този момент – сега трябва да сте въоръжени с необходимите инструменти, за да започнете още сега.

Ако е така, следвайте стъпка по стъпка по-долу, за да започнете да търгувате с Bitcoin Cash днес.

Стъпка 1: Изберете сайт за търговия с биткойн кеш

Първото ви пристанище ще бъде да изберете сайт за търговия с Bitcoin Cash, който е подходящ за вашите нужди. На този пазар има активни стотици платформи, така че изберете разумно една.

Най-важните фактори, на които трябва да обърнете внимание при проучване на платформа за търговия с Bitcoin Cash, са изброени по-долу:

 • Регламент: Платформата регулирана ли е от орган като FCA или ASIC?
 • Такси: Какви такси ще трябва да платите, за да търгувате с Bitcoin Cash?
 • Плащания: Какви методи на плащане се поддържат?
 • Минимален акаунт: Какъв е минималният депозит и размерът на търговията на платформата?
 • Биткойн парични двойки: С какви други фиатни / криптовалути можете да търгувате Bitcoin Cash?
 • Търговска платформа: Подходяща ли е самата платформа за търговия за вашия набор от умения?
 • Подвижен: Брокерът позволява ли ви да търгувате с Bitcoin Cash в движение чрез приложение?

Като цяло има какво да се мисли, когато избирате брокер за търговия с Bitcoin Cash. Като се има предвид това, бихме предложили да разгледаме eToro по следните причини:

 • Платформата се регулира от FCA, ASIC и CySEC. Той е регистриран и в FINRA в САЩ.
 • Всички сделки са без комисионни и спредовете са ограничени
 • Можете незабавно да депозирате средства с дебитна / кредитна карта или електронен портфейл
 • Можете да търгувате Bitcoin Cash срещу купища други фиатни и цифрови валути
 • Минималният размер на търговията е само $ 25

Ако харесвате звука на eToro, преминете към стъпка 2, за да разберете как да започнете с акаунт точно сега.

Стъпка 2: Отворете сметка за търговия с Bitcoin Cash

Преминете към уебсайта на eToro (или избрания от вас брокер) и започнете процеса на отваряне на акаунта. Това трябва да ви отнеме не повече от няколко минути и просто изисква някои основни лични данни.

Освен това, като силно регулиран брокер, eToro ще ви помоли да качите копие от паспорта или шофьорската си книжка.

Имате възможност да пропуснете тази стъпка, ако не планирате да депозирате повече от $ 2250. Но ще трябва да направите това, преди да можете да направите заявка за оттегляне.

Стъпка 3: Депозит на средства

Сега е време да направите депозит. В eToro минимумът е $ 200.

Можете да избирате от дебитна карта, кредитна карта, Paypal, Neteller или Skrill. Можете също да прехвърляте средства от разплащателната си сметка, но това няма да бъде обработено незабавно, както гореспоменатите методи за плащане.

Стъпка 4: Изберете пазар за търговия с биткойн кеш

изберете биткойн търговия с пари в брой

Веднага след като депозитът ви бъде обработен, можете да започнете да търгувате с Bitcoin Cash. Насочете се към раздела „Търговски пазари“, за да намерите чифт, който ви харесва. Или, ако вече знаете коя двойка искате да търгувате (например BCH / USD), потърсете я.

Стъпка 5: Поставете Bitcoin Cash Trade

Сега става въпрос само за подаване на поръчка за покупка или продажба. Не забравяйте, че трябва да настроите и пазарна / лимитирана поръчка, както и поръчки за стоп-лос и тейк-печалба.

Ако трябва да освежите паметта си за това как работят, превъртете нагоре до горния раздел, където обсъждаме типовете поръчки.

Накрая кликнете върху бутона ‘Open Trade’, за да въведете позицията си в Bitcoin Cash!

Как да търгувате с Bitcoin Cash Guide – Присъдата

Bitcoin Cash вече е клас активи с много милиарди долари. Не само можете да го търгувате срещу основни валути като USD, EUR и GBP – но и стотици други криптовалути.

Който и тип биткойн кеш да ви хареса, просто се уверете, че сте наясно с рисковете. В крайна сметка ще търгувате с реални пари.

С това казано, ако сте готови да започнете да търгувате с Bitcoin Cash точно сега, бихме ви предложили да започнете с eToro. Ще можете да търгувате с комисионна и най-важното – платформата е силно регулирана.

eToro – Купете Bitcoin Cash BCH с 0% комисионна

eToro се доказаха като надеждни в крипто индустрията в продължение на много години – препоръчваме ви да ги изпробвате.

Виртуалните валути са силно нестабилни. Вашият капитал е изложен на риск.

Често задавани въпроси

Дали търговията с Bitcoin Cash е безопасна?

Търговията с Bitcoin Cash онлайн е безопасна – но това е само при условие, че използвате регулиран брокер. Всичко по-малко от това и вие излагате на труд своя спечелен капитал.

Как да търгувам с Bitcoin Cash?

Ако се чудите как да търгувате с биткойн по най-лесния възможен начин, просто отворете сметка в eToro. След като срещнете минимален депозит от $ 200 с вашата дебитна / кредитна карта или електронен портфейл, ще имате достъп до купища пазари на Bitcoin Cash на тази регулирана платформа.

Можете ли да забогатеете, като търгувате с Bitcoin Cash?

На пазара има много успешни търговци на Bitcoin Cash. По същия начин има много хора, които в крайна сметка губят пари. Способността ви да успеете в това пространство в крайна сметка зависи от това колко работа сте готови да положите.

Законно ли е търговията с Bitcoin Cash в САЩ?

Да, можете свободно да купувате, продавате и търгувате с Bitcoin Cash, както желаете. Като американец обаче няма да имате достъп до CFD на Bitcoin Cash – според CFTC.

Можете ли да търгувате Bitcoin Cash с ливъридж?

Да, но зависи от това къде вашата държава на пребиваване позволява това. Например тези в САЩ и Обединеното кралство не могат да търгуват с CFD на криптовалута с ливъридж. Гражданите от тези страни може да обмислят използването на офшорни брокери, които оперират без лиценз, но ние силно препоръчваме да не го правите.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me