Как да търгувате с IOTA 2021: Ръководство стъпка по стъпка

Contents

IOTA Trading 2021 | Научете как да търгувате с MIOTA

Планирате ли да се впуснете в търговията с IOTA? Ето окончателно ръководство стъпка по стъпка ще ви научи на всичко, което трябва да знаете за търговията с IOTA и преглежда най-добрия крипто брокер.

Пазарът на криптовалута е доминиран до голяма степен от цифрови активи, базирани на технологията на блокчейн. IOTA вероятно е една от най-големите алтернативи. Тази уникална криптовалута е предназначена за справяне с неефективността на блокчейн мрежите от първо поколение.

Въпреки че IOTA има различна рамка от другите блокчейн на пазара, концепцията за търговия с тази криптовалута остава същата. Тоест, можете да търгувате IOTA срещу фиатни валути като щатския долар, както и срещу други крипто-активи като биткойн.

Ако се интересувате сами да търгувате с IOTA, стигнали сте на точното място.

Нашето ръководство за търговия с IOTA 2021 ще ви разкаже всичко, което трябва да знаете за спекулациите с този иновативен актив. Ще ви преведем през процеса на това как да търгувате с IOTA от началото до края – включително важна информация за поръчки, управление на риска и намиране на брокер.

Съдържание

Как да търгувате с IOTA в 5 лесни стъпки

Какво представлява IOTA Trading?

Как работи IOTA търговията?

Как да търгувате IOTA онлайн – Създаване на търговия

Как да печелите пари, търгувайки IOTA

Как да търгувате с IOTA 2021 – стъпка по стъпка

Как да търгувате IOTA Guide – Присъдата

Често задавани въпроси


Как да търгувате с IOTA в 5 лесни стъпки

Това ръководство за това как да търгувате с IOTA ще разбие всичко според термините на Layman, така че да не търгувате на сляпо. Но ако нямате достатъчно време да прочетете всички начини, това е, което трябва да направите, за да търгувате с IOTA сега.

Етап 1: Отворете сметка при регулиран крипто брокер

Стъпка 2: Финансира вашата сметка

Стъпка 3: Изберете колко IOTA искате да търгувате

Стъпка 4: Купете MIOTA (отидете дълго) или продайте MIOTA (отидете кратко)

Стъпка 5: Потвърдете вашата сделка

Какво представлява IOTA Trading?

IOTA (MIOTA) е революционна цифрова валута, предназначена за Интернет на нещата (IoT). Криптовалутата се основава на мрежата Tangle, която въвежда нов начин за улесняване на транзакциите чрез IoT.

Технологията е предназначена да бъде по-бърза, по-евтина и по-безопасна от другите блокчейн системи на пазара.

Като търгуем актив стойността на IOTA варира през целия ден на търговия – често, дори в рамките на секунди. Редица фактори могат да повлияят на цената на IOTA – включително търсене и предлагане, вътрешно управление, технологично развитие, добив и регулации, наложени на различни пазари.

В крайна сметка, когато обмисляте как да търгувате с IOTA, вие се стремите да спекулирате каква ще бъде цената на цифровия актив в бъдеще.

Тъй като все повече хора инвестират в IOTA, ще видите увеличение на цената му. Обратно, ако има повече продавачи, отколкото купувачи, следователно цената ще падне.

Когато успеете да прогнозирате точно тези колебания на пазара, вашите сделки ще върнат печалба.

Ето пример, който демонстрира как да търгувате с IOTA:

 • Да предположим, че IOTA се оценява на $ 0,3752
 • Това се представя като MIOTA / USD на повечето онлайн платформи за криптовалута.
 • Смятате, че IOTA е подценена, затова правите поръчка за покупка от $ 1000.
 • След два месеца цената на IOTA възлиза на 0,4000 долара
 • Това показва 6,60% увеличение на стойността на цифровия актив.
 • Доволни от печалбите си, затваряте сделката, като поставяте поръчка за продажба.

Както можете да видите от примера по-горе, IOTA увеличи стойността си от $ 0,3752 на $ 0,4000, оставяйки ви печалба от $ 66 от вашия залог от $ 1000.

С други думи, ако правилно спекулирате на пазара, има значителен потенциал за печалба при търговията с IOTA. Напротив, ако спекулирате неправилно, тази търговия щеше да се развие съвсем различно – да доведе до загуби, вместо до печалби.

Имайки предвид тези последици, от решаващо значение е да сте добре запознати с тънкостите на пазара на криптовалути, преди да започнете да обучавате IOTA.

Как работи IOTA търговията?

По отношение на търговията криптовалутите правят много паралели с конвенционалните финансови инструменти.

Като такива, ако вече знаете как да търгувате с акции и стоки, няма да имате проблем да се запознаете с начините за търговия с IOTA.

Пазарът на криптовалути обаче също има репутацията на до голяма степен нестабилен. Като такива, първо трябва да знаете какви са вашите опции за търговия, преди да започнете.

За начинаещите ще разгледаме някои от най-важните основи на IOTA за търговия в този раздел.

Движения на цените за търговия на IOTA

В наши дни можете да намерите MIOTA в списъка на повечето платформи за търговия с криптовалути. Ключът към търговията с IOTA се крие в разбирането на това, което движи цената на цифровия актив.

Ако общото усещане за IOTA ще продължи дълго, това ще покаже общо увеличение на стойността на цифровия актив. От друга страна, ако по-голямата част от търговците не достигат до IOTA, това ще бъде отразено и в цената му.

Както вероятно ще забележите, цената на IOTA може да варира леко при различните платформи за търговия. На един сайт онлайн брокер може да ви цитира $ 0,367, докато на друг IOTA може да бъде на цена $ 0,370.

За търговците обаче тази малка разлика не е проблем, нито ще повлияе на потенциала ви за печалба по някакъв начин.

Търговски двойки на IOTA

По-рано във въведението споменахме, че IOTA може да се търгува както срещу фиатни валути, така и срещу други криптовалути.

Нека първо разгледаме по-отблизо двойките крипто-фиат.

Когато видите двойката MIOTA / USD, това означава, че MIOTA е „крипто“, а щатският долар е „фиат“.

Сред фиатните валути IOTA се търгува най-често срещу щатски долари.

Въпреки това, някои онлайн брокери също позволяват на клиентите да търгуват IOTA срещу други фиатни валути като британски паунд (MIOTA / GBP), евро (MIOTA / EUR), канадски долар (MIOTA / CAD) или дори японска йена (MIOTA / JPY).

Когато търгувате с двойки IOTA-fiat, вие също получавате предимствата на висока ликвидност и тесни спредове на пазара. Като такива, начинаещите търговци ще намерят за най-добре да се придържат към двойка крипто-фиат.

Освен това, търговията срещу фиатна валута ви улеснява много да предсказвате бъдещата стойност на IOTA монетите.

За разлика от това, когато търгувате IOTA срещу други криптовалути, вие спекулирате с обменния курс на две конкурентни монети. Новите търговци може да намерят това за по-голямо предизвикателство, тъй като се нуждаете от солидни познания както за въпросните цифрови активи.

Обобщаване на двойките за търговия – независимо дали сте избрали да търгувате IOTA срещу криптовалута или фиат-актив, трябва да си направите домашното на свързаните пазари, за да спекулирате правилно.

Дългосрочна или краткосрочна търговия

Една от първите стъпки при вземането на решение как да търгувате с IOTA е да изберете финансовия инструмент, който най-добре отговаря на вашите търговски цели.

Например, ако смятате, че проектът „Интернет на нещата и заплитането“ има голям потенциал в бъдеще, можете да помислите за дългосрочно инвестиране в IOTA. Това означава, че ще купувате монети от IOTA и ще ги съхранявате в крипто портфейл.

Крипто-търговците наричат ​​тази стратегия "HODLing" – където държите актива в портфейла си в продължение на седмици, месеци или дори години – докато не ви струва да осребрите.

За сравнение, краткосрочните стратегии изискват да имате солидни познания за техническия анализ, който да подпомогне процеса на вземане на решения. За начинаещите търговци четенето на графики и оценяването им няма да бъде лесно начинание.

Като такъв, a "купувайте и задръжте" стратегията ще бъде по-подходяща, докато не научите въжетата на по-краткосрочната търговия с криптовалута. По този начин не е нужно да се безпокоите за краткосрочната нестабилност на пазара.

В случай, че възнамерявате да опитате ръцете си в краткосрочна търговия, най-добре е да изберете двойки с висока ликвидност като MIOTA / USD или MIOTA / BTC.

Търговия и собствена IOTA

Когато приемате дългосрочна инвестиционна стратегия, предлагаме да купувате монети IOTA директно чрез онлайн брокер.

Ако търсите уважаван и регулиран онлайн брокер, не търсете повече от eToro. Социалната платформа ви дава възможност да търгувате IOTA, наред с други криптовалути, 100% без комисионна.

Брокерът е регулиран в няколко държави и има 13 милиона клиенти, които търгуват на тяхната платформа. Освен това можете също да съхранявате монети IOTA в портфейла на eToro толкова дълго, колкото искате, без допълнителни разходи.

Ако сте начинаещ, можете също да се възползвате от функцията „Копиране на търговец“ на eToro и да научите стратегии от опитни професионалисти.

Както споменахме, "купувайте и задръжте" стратегията е чудесен начин за начинаещи търговци да навлязат на пазара на криптовалути. Ако се интересува, eToro може да ви даде достъп до над 90 крипто-двойки за изграждане на диверсифицирано портфолио за търговия.

IOTA търговия

За тези, които предпочитат да търгуват IOTA на краткосрочен принцип – ще правите сделки по-често, използвайки стратегии за „дневна търговия“ или „суинг търговия“.

Ако случаят е такъв, можете да потърсите онлайн брокери, които предлагат CFD на IOTA (Договори за разлики).

Преди да продължим по-нататък, трябва да знаете, че поради допълнителния риск всички инструменти на CFD са забранени в САЩ. Въпреки че в Обединеното кралство няма да имате затруднения с достъпа до CFD на традиционни търговски активи, CFD на крипто вече не са законни.

Ето преглед на CFD:

 • CFD е дериват, който проследява реалната цена на финансовия актив – в този случай IOTA.
 • CFD ви позволяват да приложите ливъридж върху вашите сделки.
 • Търговците също могат да се възползват както от нарастващите, така и от падащите пазари – като отиват "дълго" или "къс" на IOTA.

Ако се намирате в държава, където търговията с CFD е ограничена, можете да го направите само чрез борса за криптовалута на трета страна. Имайте предвид, че използването на тези платформи винаги добавя повече риск към вашите начинания, тъй като ще търгувате в нерегламентирано пространство.

На всичкото отгоре няма да ви бъде дадено удобството да добавяте средства към вашата търговска сметка, използвайки фиатна валута като щатски долари.

Вместо това най-вероятно ще трябва да търгувате MIOTA срещу USDT, а не действителния щатски долар. За тези, които не знаят, USDT е криптовалута със стойност, еквивалентна на 1 USD.

Като цяло процесът на търговия на нерегламентирани платформи трябва да се избягва на всяка цена.

Бихте ли помислили за търговия IOTA (MIOTA)?

Как да търгувате IOTA онлайн – Създаване на търговия

търговия IOTA

Може би най-важният урок за това как да търгувате с IOTA е този за „поръчки“. В крайна сметка именно чрез поръчки съобщавате позицията си на вашия брокер.

Ако сте търгували в някакъв капацитет преди – вече ще се ориентирате в поръчките. Независимо от финансовия актив – било то акции или валута – тези поръчки остават същите.

С прости думи, поръчката, която правите, казва на брокера вида на действието, което трябва да извърши от ваше име.

По-долу изброяваме най-полезните поръчки при търговия с IOTA.

Поръчка за покупка или продажба

Поръчката за покупка / продажба е най-основната от поръчките за търговия и е задължителна, за да отворите позицията си на пазара.

В обобщение:

 • Поставяте поръчка за покупка, ако предполагате, че цената на IOTA ще се повиши.
 • Поставяте поръчка за продажба, ако предполагате, че цената на IOTA ще падне.

Търговците използват и двете поръчки за всяка сделка на IOTA.

Например, ако отворите сделка по IOTA, като използвате поръчка за покупка, ще я затворите с поръчка за продажба. В обратен ред, ако отворите позицията си с поръчка за продажба, ще затворите търговията с поръчка за покупка.

Входна цена

Поръчките за покупка и продажба са само основите на типовете поръчки. За да се възползвате максимално от пазара, имате нужда от повече поръчки за търговия на IOTA във вашия арсенал.

Когато направите поръчка в IOTA, вашият онлайн брокер ще ви попита без изключение дали искате пазарна или лимитирана поръчка. Тези поръчки определят каква е вашата стратегия за влизане:

 • Пазарна поръчка

Да предположим, че IOTA е на цена от $ 0,35. Искате да търгувате IOTA на тази цена – така че правите пазарна поръчка. Вашият брокер ще изпълни тази поръчка за вас незабавно или на най-близката налична цена. Въпреки това, поради колебанията на цените, може да видите малка разлика в цената, на която вашата поръчка действително се изпълнява.

 • Лимитирана поръчка

Отново, да предположим, че текущата пазарна цена на IOTA е 0,35 долара. Но не искате да отваряте сделка, докато IOTA не се увеличи до $ 0,37. В този случай задавате лимитирана поръчка от $ 0,37. Вашият брокер ще задържи поръчката за вас, докато не се реализира ценовата точка или не я отмените ръчно.

Както можете да си представите, голяма част от търговците предпочитат да използват лимитирани поръчки, докато търгуват с криптовалути – тъй като те позволяват по-голям контрол върху вашата позиция. Въпреки това, ако искате незабавно да отворите търговията си с IOTA, пазарната поръчка е пътят напред.

Изходна стратегия

Сега, когато знаете как да навлезете на пазара, докато търгувате с IOTA, е време да разгледате изходните стратегии. Тук влизат в сила поръчките „take-profit“ и „stop-loss“.

Позволете ни да ви предложим обяснение за всеки тип поръчка:

 • A тейк-печалба поръчката ви позволява да заключите печалбата си в определен момент. Например, ако вашата целева печалба от вашата търговия с IOTA е 3%, ще създадете поръчка за вземане на печалба на 3% над или под вашата входна цена. Вашият брокер автоматично ще извърши сделката, ако цената на IOTA отговаря на посочените от вас ценови нива на печалба.
 • От гледна точка на стоп-загуба поръчки, те ви позволяват да ограничите загубите си при сделки с IOTA. Например, ако искате да избегнете загубата на повече от 1% – създавате стоп-лос поръчка от 1%. Вашата сделка ще бъде автоматично затворена, ако цената на IOTA достигне конкретната ви точка на стоп-лос.

Позволете ни да ви помогнем да разберете малко повече тази концепция с пример:

 • Да предположим, че търгувате MIOTA / USD на входна цена от $ 0,3400.
 • Вярвайки, че стойността на MIOTA ще се повиши, правите поръчка за покупка.
 • Искайки да осребрите 3% печалба, вие задавате поръчка за вземане на печалба на $ 0,3502.
 • Междувременно вие също не искате да рискувате да загубите повече от 1%.
 • Следователно, вие правите стоп-лос поръчка от $ 0,3366.

В тази сделка има два потенциални резултата:

 • Ако цената на MIOTA се повиши до $ 0,3502, поръчката ви за печалба ще започне и търговията ще бъде затворена при печалба от 3%.
 • Ако цената на MIOTA падне до $ 0,3366, вашата стоп-лос поръчка ще бъде изпълнена и вашата сделка ще бъде затворена с 1% загуба.

Обичайно е търговците да определят както поръчки за вземане на печалба, така и стоп-загуби за една сделка. Без значение в коя посока се движи пазарът, вашата сделка ще бъде затворена автоматично на цена, която сте посочили.

Как да печелите пари, търгувайки IOTA

Използването на гореспоменатите поръчки за търговия премахва необходимостта от постоянно наблюдение на пазара и съответно определяне на времето на вашите сделки. Въпреки това, само тези поръчки за търговия няма да бъдат достатъчни, ако за първи път се научите как да търгувате с IOTA.

За това е необходимо също така да имате здраво влияние върху другите фактори, които ще определят дали печелите печалба от вашата IOTA сделка или не.

Ето списък на другите важни съображения, докато търгувате с тази цифрова валута.

1. Залог

Когато търгувате с IOTA, трябва също да посочите своя залог – каква е сумата, която сте готови да рискувате за цифровата валута. С прости думи, колкото по-голям е вашият залог, толкова по-големи ще бъдат печалбите или загубите ви.

За да ви дадем по-добра представа – ако заложите $ 500 на IOTA и реализирате печалба от 1% – това се превръща в печалба от $ 5. За сравнение, ако поставите залог от $ 1000, печалбата ви от сделката ще бъде $ 10.

Може да направи впечатление, че очевидният метод винаги е залагането на по-голямата сума. Въпреки това, когато имате пари, влизащи и излизащи от вашата търговска сметка, може да бъде предизвикателство да следите рисковете си.

Ето защо много трейдъри прилагат „стратегия за управление на банкрола“, когато търгуват IOTA и други финансови активи.

С няколко думи претегляте колко можете да си позволите да рискувате в IOTA от наличните си търговски фондове. Много търговци избират да не залагат повече от 2% от салдото на търговската си сметка наведнъж.

Например: ако имате $ 5000 в сметката си за търговия – няма да залагате повече от $ 100 за една сделка в IOTA.

За щастие има няколко онлайн брокери, които ви позволяват да търгувате с криптовалути с малки залози. Един такъв пример е eToro, където можете да търгувате IOTA за минимален залог от само $ 25.

Както можете да видите, по този начин е по-лесно да използвате лична стратегия за управление на банковата банка, която е най-подходяща за вашия бюджет.

2. Ливъридж на IOTA за търговия

Ако търговията с CFD на IOTA е законна там, където живеете, можете да увеличите максимално печалбите си, като приложите ливъридж.

Не забравяйте обаче, че в случай че направите грешна прогноза за бъдещата стойност на IOTA, същият лост също може да увеличи загубите ви.

За да илюстрираме въпроса:

 • Да кажем, че правите поръчка за покупка от 2000 $ на IOTA / USD.
 • Вие решавате да приложите ливъридж от 1: 2.
 • IOTA се увеличава с 10% в стойност.
 • Без лост, печалбата ви от тази сделка достига $ 200
 • С лоста от 1: 2, печалбите ви ще бъдат увеличени до $ 400.

Не е необходим експерт, който да ви каже, че ливъриджът може значително да увеличи потенциала ви за печалба.

Като такива ще видите много онлайн брокери, които предлагат ливъридж до 1: 100, за да ви примами. Но, уверете се, че ако търгувате с ливъридж, винаги го правите чрез регулирана платформа за търговия.

Ако не го направите, поверявате парите си на брокер, който не приема сериозно защитата на инвеститорите.

Такси за търговия с IOTA онлайн

Независимо от това каква двойка за търговия на IOTA изберете или каква стратегия използвате, ще бъдете задължени да плащате такси на вашия онлайн брокер.

В крайна сметка онлайн брокерите са бизнес институции, които трябва да реализират печалба.

Затова винаги се препоръчва да проверите списъка им с такси, преди да отворите сметка.

Комисия за търговия на IOTA

Повечето онлайн брокери, на които попадате, ще ви таксуват комисионна за търговия. Това се изчислява като променлива ставка спрямо стойността на вашата поръчка IOTA.

За да ви даде представа за това, което бихте могли да плащате: платформата за търговия с криптовалута Coinbase таксува 1,49% комисионна за всяко търговско действие. Това означава, че ще плащате такса от 1,49% два пъти, веднъж докато отваряте своята сделка и след това, когато я затворите.

В другия край на скалата е eToro, където ще можете да търгувате всички негови поддържани криптовалути с нулева комисионна.

Разпространение на IOTA

Докато комисионната може да се брои като директна такса, спредът е по-скоро непряка такса, която плащате за търговия с IOTA. Спредът се измерва като разлика между цената на търсене и цената на оферта на въпросния финансов актив.

Ако цените за покупка и продажба имат по-голяма разлика, в крайна сметка ще платите повече на вашия онлайн брокер. Това, което искате, е по-голяма разлика, която ще ви позволи да запазите по-голяма част от печалбата си за себе си.

Например, ако вашият онлайн брокер ви таксува 2% спред, вие незабавно навлизате на пазара с 2% загуба. Това означава, че ви трябват поне 2% печалба, за да се постигне равностойност при тази сделка с IOTA. Всички печалби над тази марка от 2% ще се отчитат само като вашата действителна печалба.

Други такси за търговия на IOTA

Брокерските такси не завършват с комисионни и спредове.

Напротив, трябва да наблюдавате и други често начислявани такси:

 • Депозити / тегления: Някои брокери ви таксуват транзакционни такси за обработка на депозити и тегления. В Binance се включва такса от 2% за всяко плащане с дебитна / кредитна карта. За сравнение, eToro ви позволява да депозирате средства с едва 0,5% и само ако добавите средства във валута, различна от щатския долар.
 • Такса за бездействие: Ако не отговаряте на минималната активност във вашия акаунт, може също така да сте длъжни да платите такса за неактивност. Обикновено брокерите чакат до 12 месеца без дейност, за да ви начислят тази такса.
 • Такса за нощувка: Тази такса е по същество лихвата, която плащате на вашия брокер, за да поддържате позициите си в CFD отворени за една нощ. Ще бъдете таксувани със сума за всеки ден, когато оставите търговията отворена. Това се начислява и върху позиции, които не са CFD, когато се прилага ливъридж.

Като цяло eToro ви предлага едни от най-добрите пазарни цени, когато става въпрос за търговия. Няма да плащате комисионна за търговия с IOTA и освен това, ако финансирате сметката си в щатски долари, няма такса за депозит.

Готови да започнете да търгувате IOTA (MIOTA)?

Как да търгувате с IOTA 2021 – стъпка по стъпка

Готови ли сте да започнете да търгувате с IOTA от уюта на собствения си дом?

Всичко, което трябва да направите, е да следвате стъпките по-долу, за да настроите вашата търговска сметка и ще бъде добре да търгувате IOTA веднага!

Стъпка 1: Изберете IOTA платформа за търговия

Първото нещо, което трябва да направите, е да намерите надежден онлайн брокер, на който да търгувате с IOTA. Ако започнете търсене сега, ще бъдете изумени от огромния брой онлайн брокери там.

Следователно е наложително да избирате разумно, тъй като ще поверите парите си на вашата платформа за търговия.

Вземайки това предвид, ние сме записали ключовите моменти, които трябва да имате предвид при избора на IOTA брокер:

 • Регламент: Регулиран ли е онлайн брокерът от добре познат, авторитетен орган като FCA, CySEC или ASIC?
 • Такси: Какви комисионни, спредове и други такси за търговия начислява брокерът?
 • Плащания: Кои методи за плащане са налични в платформата за търговия?
 • Минимални депозити: Колко е минималната сума на депозита и залог, необходими за да започнете да търгувате с IOTA?
 • Двойки IOTA: С кои фиатни и цифрови валути можете да търгувате IOTA?
 • Търговска платформа: Лесна ли е за използване и достатъчно приятелска платформа за търговия за инвеститори от всички нива?
 • Мобилно приложение: Предлага ли платформата за търговия мобилно приложение?

Ако търсенето на идеалния онлайн брокер отнема твърде много време и усилия – препоръчваме ви да проверите eToro. За да разберете за какво се занимавате eToro, ето списък с най-впечатляващите му характеристики:

 • Търговската платформа притежава лицензи от FCA, ASIC и CySEC. Жителите на САЩ могат да търгуват с лекота, знаейки, че eToro е регистриран във FINRA.
 • eToro предлага не само сделки без комисионни, но и конкурентни спредове за всички налични финансови активи.
 • Можете да обработвате плащания чрез банкови преводи, кредитни / дебитни карти, а също така да използвате електронни портфейли като PayPal.
 • Можете да започнете да търгувате с IOTA с минимален залог от само $ 25.

Стъпка 2: Отворете IOTA сметка за търговия

Отидете на уебсайта на избрания от вас брокер и Регистрирай се.

За да отворите акаунта си, ще трябва да предоставите личната си информация. Това включва вашето име, адрес, дата на раждане и данни за контакт.

Ако платформата е в съответствие с регламентите на KYC (което трябва), ще трябва да качите и копие на вашия документ за самоличност със снимка. Това може да бъде вашият паспорт или шофьорска книжка.

В eToro проверката на самоличността се извършва с помощта на автоматизирана технология за идентификация, което означава, че ще можете да започнете да търгувате почти моментално.

Стъпка 3: Депозит на средства

След като сметката ви бъде потвърдена, можете да финансирате вашата сметка за търговия.

Що се отнася до плащанията, повечето брокери ще ви предложат набор от методи, вариращи от банкови карти до електронни портфейли на трети страни. Имайте предвид, че ако изберете банков превод, обработката на депозита ви ще отнеме няколко дни.

Стъпка 4: Изберете IOTA пазар за търговия

Когато вашите средства са готови, можете да изберете коя двойка IOTA искате да търгувате. Можете да извършите лесно търсене в eToro и платформата ще изброи наличните двойки за търговия IOTA, от които можете да избирате.

Стъпка 5: Поставете IOTA Trade

Сега всичко, което ви остава, е да поставите вашите търговски поръчки. На този етап може да искате да превъртите нагоре и да направите кратко обобщение на типовете поръчки, които обсъдихме в раздела "Създаване на търговски поръчки."

Когато сте уверени, можете да продължите и да настроите първата си поръчка от IOTA. Въз основа на вашите спекулации направете поръчка за покупка или продажба. Кликване върху "Отворена търговия" ще извърши вашата търговия с IOTA.

Току-що пласирахте успешно първата си търговия с IOTA. Ако използвате eToro, търговията ви е 100% без комисионна!

Как да търгувате IOTA Guide – Присъдата

Ако се чувствате вдъхновени да започнете да търгувате с IOTA, уверете се, че сте избрали регулиран онлайн брокер.

eToro ви дава възможност да търгувате с криптовалути както срещу fiat, така и срещу други цифрови активи. Ще откриете платформата лесна за използване, с търговия без комисионна и портфейл за криптовалута за съхранение на вашите IOTA монети.

В крайна сметка, като четете ръководства като нашето и следите отблизо пазара, можете да овладеете изкуството да търгувате с IOTA от уюта на вашия дом.

eToro – Най-добрият брокер за търговия с IOTA

еторо брокер

eToro се доказаха като надеждни в крипто индустрията в продължение на много години – препоръчваме ви да ги изпробвате.

Виртуалните валути са силно нестабилни. Вашият капитал е изложен на риск.

Често задавани въпроси

Безопасно ли е да търгувате с IOTA?

Да – при положение, че търгувате с цифровия актив чрез лицензиран брокер като eToro.

Как мога да започна да търгувам IOTA?

Най-добрият начин за търговия с IOTA е чрез реномирана и лицензирана платформа за търговия като eToro. Можете да финансирате сметката си за търговия с минимум $ 200 и да започнете да търгувате IOTA с залог от $ 25.

Възможно ли е да забогатеете, търгувайки с IOTA?

Вашата способност да печелите от търговия с IOTA се свежда до това колко добре предвиждате пазара. За да направите това, трябва да проучите пазара на криптовалути и да разполагате със стратегия за управление на банкрола, за да намалите рисковете си.

Може ли IOTA да се търгува законно в САЩ?

Да, можете да търгувате IOTA легално в САЩ. Имайте предвид обаче, че няма да имате достъп до CFD на IOTA.

Как мога да търгувам IOTA с ливъридж?

Ако пребивавате в държава, където CFD са разрешени, можете да намерите регулиран брокер, който предлага ливъридж.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector