Как да закупите Dash – Ръководство за начинаещи 2021

Как да закупите тире: Ръководство стъпка по стъпка

Форкиран от биткойн и разработен от Евън Дъфилд през 2014 г., Dash е блокчейн и криптовалута с отворен код.

Ако сте заинтригувани от това как да купите Dash, но не знаете как работи пазарът – придържайте се към нас. Ние сме тук, за да ви преведем през процеса от край до край.

В това ръководство за начинаещи ние обхващаме всичко – от основите на закупуването на Dash до намирането на добър онлайн брокер.

Освен това хвърляме малко светлина върху популярните идеи за инвестиционен план на Dash, съхранение, потенциални такси и други.

Купете тире в 5 стъпки

За да закупите Dash, първата стъпка е да отворите акаунт с регулирана борса, да депозирате средства, да изберете DASH от списъка на платформата за търговия и накрая да проверите & потвърдете, че DASH монети са добавени към вашия портфейл.

Включихме 5 стъпки за това как да закупите Dash само за 5 стъпки.

Етап 1: Регистрирайте се с регулирана крипто платформа, предлагаща достъп до Dash

Стъпка 2: Направете депозит във вашата сметка

Стъпка 3: Изберете DASH от наличния списък с крипто-активи

Стъпка 4: Въведете сумата на Dash, която искате да закупите

Стъпка 5: Потвърдете въведената информация – вашите Dash монети ще бъдат добавени към вашето портфолио

Стъпка 1: Изберете Online Dash Broker или Exchange

Както можете да видите от нашата стъпка от 5 стъпки по-горе, трябва да се регистрирате при онлайн брокер, за да купите Dash.

Ако решите да се регистрирате с популярния доставчик на крипто eToro, ще можете да купувате Dash монети директно.

Онлайн брокерът се регулира от различни юрисдикции, така че можете да купувате криптовалути по безопасен и лесен начин. Ще разгледаме по-подробно регулирането по-долу в това ръководство.

Друга възможност е да закупите цифрови валути чрез онлайн крипто обмен. Това ви позволява да обменяте Dash от друга криптовалута като Bitcoin или Ethereum.

Важно е обаче да знаете, че криптообменът на трети страни по-често е нерегулиран и следователно не трябва да следва правилата на който и да е орган.

Онлайн крипто брокерът eToro е силен в този отдел, тъй като крипто платформата не се регулира само от организации като FCA, ASIC и CySEC – но също така е регистрирана в FINRA в САЩ.

Регулаторните органи осигуряват безопасност за инвеститорите поради строгите правила, наложени на брокери, притежаващи лиценз. Това означава, че като се регистрирате при брокер като eToro, можете да си купите Dash, докато съдържанието на сърцето ви – изключително важно е, в удобно за начинаещи и супер безопасно пространство.

Регламент

Следвайки отгоре, регулирането трябва да бъде приоритет, когато се обмисля как да се купи Dash онлайн. Регулаторните органи ви предлагат предпазна мрежа срещу сенчести доставчици на крипто – и по-добре е да повярвате, че има стотици такива платформи.

Както споменахме по-рано, когато се регистрирате на крипто борса, шансовете да бъдете защитени от регулация са малко вероятни. Това е опасна основа, тъй като през годините имаше много кошмарни приказки за хакерски нерегламентирани борси за криптовалути и крадени милиарди долари по пътя.

Това обаче не е единствената ви възможност, тъй като винаги можете сами да съхранявате монетите си от Dash, след като направите покупката. Това става, като ги изтеглите във вашия личен крипто портфейл. Съществува обаче основен недостатък при съхраняването на собствени цифрови монети.

Това означава, че сте изцяло отговорни не само за безопасността на вашия крипто портфейл, но и за собствения си дълъг частен ключ. Ако се провалите в нито един от тези фактори, вие сте почти сами.

За разлика от това, завършеният и регулиран онлайн брокер eToro ще съхранява вашите Dash монети вместо вас. Съхранението на вашите цифрови валути не се заплаща допълнително и можете да се отпуснете, като знаете, че вашите крипто активи се съхраняват на регулирана платформа.

начини за плащане

Когато мислите за това как да закупите Dash по начин на плащане, изобщо не би трябвало да имате проблеми. Съвременните онлайн брокери обикновено приемат множество видове плащания.

Това е в ярък контраст с преди няколко години, когато единствената ви възможност би била банков превод. Както вероятно знаете, това е дълъг процес, така че би забавил покупката ви с известно време.

Крипто брокерът eToro приема най-бързите и удобни видове плащания наоколо. Това включва дебитни / кредитни карти като Visa, Maestro, Visa Electron, Diners Club и MasterCard. Онлайн брокерът е съвместим и със супер популярни електронни портфейли като PayPal, Skrill, Neteller, Rapid Transfer, Klarna и др..

Такси и комисионни

Когато избирате да закупите Dash, трябва да сте наясно с потенциалните такси и комисионни. В крайна сметка не много в живота е безплатно и брокерите трябва да правят пари, за да поддържат колелата да се въртят.

Докато тези такси не са твърде високи, това е печеливша ситуация. Доставчикът на крипто услуги ви дава достъп до пазара и изпълнява вашите поръчки – така че пазарът трябва да се оправи и можете да спечелите, купувайки Dash от уюта на дома.

По-голямата част от онлайн брокерите ще начисляват комисионни и често се различават помежду си. Нашето ръководство за закупуване на тире установи, че комисионната обикновено се начислява променливо спрямо стойността на вашия залог.

За допълнително обяснение:

 • Крипто платформата Coinbase таксува 1,49% за всяка отделна сделка – това е както при влизане, така и при излизане
 • Това означава, че ако влезете в позицията Dash на $ 2000, трябва да платите Coinbase $ 29,80
 • По същия начин, ако сте влезли на пазара с $ 1000, ще трябва да платите $ 14.90 – и т.н.

Нека да разгледаме един прост пример за това как тази конкретна такса ще повлияе на способността ви да печелите от покупката си с Dash:

 • Поставяте поръчка за покупка от $ 1000 на Dash
 • Плащате $ 14.90 комисионна на Coinbase (1.49% от $ 1000)
 • Когато дойде време за теглене, вашите монети Dash струват 1400 долара
 • Отново плащате 1,49% комисионна – това се равнява на 20,86 $
 • Платили сте на Coinbase общо $ 35,76 комисионна

Както можете да видите, дори на пръв поглед малки такси скоро могат да ви донесат печалба. Ако се бяхте регистрирали в eToro, за да купите Dash, щяхте да си спестите $ 35,76. Това е така, защото eToro е брокер без комисионна.

Що се отнася до таксите за депозит, те могат да варират в зависимост от платформата. Coinbase таксува 3,99% за всички транзакции с дебитни карти, така че първоначалната покупка на тире от $ 1000 в нашия пример би ви струвала $ 39,90.

При eToro единствената такса за извършване на депозит е 0,5%. С това казано, това се дължи само ако не финансирате сметката си с щатски долари.

Други важни фактори

Покрихме някои важни аспекти на това как да купуваме Das – включително регулация, такси и комисионни. Има обаче и други съображения.

В името на задълбочеността вижте по-долу няколко други неща, които трябва да знаете, когато търсите безопасно място за онлайн закупуване на Dash:

 • Удобство за потребителя: Удобството на потребителя е по-важно, отколкото хората си мислят. Много по-лесно е да закупите Dash в пространство, в което е лесно да се ориентирате, правейки поръчките като торта както за начинаещи, така и за опитни инвеститори.
 • Минимална инвестиция: Важно е да проверите минималната сума на инвестицията, преди да се ангажирате с онлайн брокер да купи Dash. Ако сте начинаещ, не би било идеално да останете с брокер, който изисква минимум 250 долара за всяка покупка на крипто. В eToro можете да закупите Dash от само $ 25 нагоре.
 • Съхранение: Друг фактор, който трябва да имате предвид, преди да се регистрирате, е съхранението. Съхраняването на Dash монети самостоятелно чрез нерегулиран брокер е най-добре да се избягва за начинаещи. Когато купувате криптовалути чрез регулирана крипто платформа като eToro, можете да съхранявате монетите си в безопасна и надеждна среда.

Стъпка 2: Изгответе инвестиционен план

Поговорката гласи „като не успееш да се подготвиш, ти се готвиш да се провалиш“. Следователно измислянето на инвестиционен план, когато мислите за това как да купите Dash, е безпроблемно.

В крайна сметка светът на инвестициите в цифрова валута е нестабилно място. Инвестиционните планове се използват от хора с всякакви форми, размери и нива на опит.

Ако нямате най-мъгливата идея откъде да започнете – погледнете списъка по-долу.

Дългосрочни или краткосрочни

Когато обсъждате как да закупите Dash – помислете, че бихте предпочели да инвестирате в Dash на краткосрочна или дългосрочна основа?

Краткосрочните инвеститори в крипто-активи се стремят редовно да реализират малки печалби, като се възползват напълно от краткосрочните колебания на цените. Това означава да купите Dash и да го продадете в рамките на дни, седмици или дори само минути.

Известно е, че цифровите валути се променят с двойни цифри за един ден, така че, както можете да си представите, тази променливост може да бъде полезно място за редовна печалба. Разбира се, първо, трябва да определите времето на пазара правилно.

Дългосрочните инвеститори в Dash възприемат стратегия за „купуване и задържане“, което означава да купите Dash и след това да го задържите седмици или месеци преди да осребрите. Дългосрочната инвестиционна стратегия премахва необходимостта да се занимавате с краткосрочни колебания на цените на силно спекулативния актив.

Целева цена на тирето

Използването на целева Dash цена е удобна стратегия, използвана от мнозина. Нека обясним допълнително.

Ако сте закупили Dash на $ 105,00 и искате да увеличите инвестицията си три пъти, цифровата валута ще трябва да нарасне на стойност до $ 315. Ако искате да удвоите инвестицията си, монетите Dash ще трябва да се увеличат до $ 210 – и така нататък.

Това всъщност е много по-малко вероятно, отколкото си мислите. Това е особено случаят, когато смятате, че цената на 1 тире е била 1 642 долара през 2017 г. Три години по-рано е била на цена само 0,21 долара. Това показва необичайно покачване на цените само за няколко години

Помислете за редовни инвестиции

Както можете да видите по-горе, Dash и всички криптовалути по този въпрос редовно изпитват огромни колебания в цената. Ето защо може би е добра идея да обмислите редовни инвестиции.

Може да е лесно да се увлечете с харченето. Вместо да влагате огромни парчета от бюджета си в закупуването на Dash – препоръчително е да опитате подход „бавно бавно“. Това означава да инвестирате редовно малка сума.

Например, някои хора избират да правят инвестиции на месечна база или седмично. По този начин можете да увеличавате покупките си с Dash малко и често – без да повлияете твърде драстично на вашия търговски капитал.

Както беше отбелязано по-рано, регулираният брокер eToro ви позволява да закупите Dash само от $ 25 на транзакция. Като такава, това прави тази стратегия лесно постижима за всеки начинаещ!

Бихте ли помислили да инвестирате в Тире?

Стъпка 3: Отворете Dash Broker Account

Ако някога сте търгували с акции и други подобни, ще забележите, че отварянето на Dash broker account е същото по същество. Просто отидете на официалния уебсайт на избрания от вас брокер и натиснете бутона Присъединете се сега / Регистрирайте се.

След това трябва да кажете на доставчика на Dash вашето име, адрес, телефонен номер и имейл адрес. Всички регулирани крипто платформи също са законно задължени да потвърдят вашата самоличност. Всичко, което трябва да направите, е да качите ясно копие на издадения от правителството документ за самоличност със снимка като паспорт или шофьорска книжка. Всичко това е стандартна практика като част от KYC – според регулаторните правила.

Както споменахме по-рано, като се регистрирате с регулиран онлайн брокер, вие си осигурявате предпазна мрежа срещу многото измамници в пространството. Трябва да избягвате да се регистрирате на нерегламентирани платформи или борси на трети страни на всяка цена.

eToro прави начина, по който се купува Dash, малко невъзможно. Докато някои крипто платформи отнемат дни, за да валидират клиентски идентификатор, този уважаван и регулиран брокер използва автоматизирана технология – което означава, че обикновено можете да закупите Dash за минути.

Стъпка 4: Депозирайте малко средства

Тъй като сте проверили, че избраният от вас начин на плащане е приет – можете да депозирате малко средства в новата си сметка, за да закупите Dash.

Най-бързият и удобен начин за закупуване на Dash е чрез кредитна / дебитна карта или електронен портфейл. eToro прави този процес неудобен, тъй като брокерът е съвместим с голямо разнообразие от видове плащания, включително електронни портфейли като PayPal и Skrill.

Ако предпочитате по-традиционен банков превод, можете да закупите Dash по този начин в eToro. Обработката обаче може да отнеме няколко дни, което означава, че покупката на криптовалута ще бъде забавена.

Повечето доставчици на Dash, които срещате, ще определят минимална сума на депозита. Нашето ръководство за закупуване на Dash установи, че повечето брокери изискват от $ 0 до над $ 1000 за достъп до пазара.

В eToro минималният депозит е $ 200 и можете да закупите Dash от $ 25 нагоре!

Стъпка 5: Настройте търговска поръчка

След като сте направили депозит в новата си сметка, можете да направите поръчка при вашия онлайн брокер.

Поръчката, която създавате, казва на доставчика на криптовалута вашата позиция и начина на действие, който трябва да се предприеме.

Моля, вижте списъка с най-полезните поръчки за закупуване на Dash.

Купете поръчка

Най-опростената „поръчка за покупка“ е влизането ви на пазара, за да ви позволи да закупите Dash.

Ако вярвате, че цената на Dash ще се увеличи – създайте поръчка за покупка с вашия онлайн брокер. Толкова е просто.

Ако крипто платформата предлага на клиентите съоръжения за „къси продажби“, можете също да се възползвате от падането на цената на Dash. Това се постига чрез създаване на поръчка за продажба.

Лимит или пазарна поръчка

Както вече знаете, цената на Dash варира с всяка изминала секунда и много хора се възползват напълно от тези временни промени в цената.

Започвайки с най-лесното – трябва да се направи „пазарна поръчка“, ако искате да закупите Dash на текущата или най-близката цена. Това означава, че вашият онлайн брокер ще изпълни поръчката незабавно от ваше име.

Неизменно ще има малка разлика между цената, за която сте съгласни, когато правите поръчката си, и цената, която получавате.

Например, можете да направите своята пазарна поръчка, когато Dash е $ 100,05, но да получите $ 100,04. Тази сума обикновено е без значение и неизбежна поради гореспоменатите колебания в стойността на Dash монети.

Сега, в случай на „лимитирана поръчка“ – това казва на брокера, че искате да закупите Dash на определена цена.

Ето един лесен за следване пример за лимитен ред:

 • Dash се оценява на $ 100.02, но вие искате да навлезете на пазара на $ 103.00
 • Създавате поръчка за лимит от $ 103,00
 • Ако Dash се увеличи до $ 103,00 – брокерът изпълнява поръчката ви
 • Най-важното е, че вашата поръчка за Dash ще остане в очакване, докато не я отмените или не бъде достигната гореспоменатата цена

Както можете да видите от поръчките над пазара, те са бързи и удобни за начинаещи, а ограничените поръчки са чудесен начин да бъдете конкретни за цената при закупуване на Dash.

Залог

След като разберете поръчките, трябва да решите колко искате да заложите – което означава колко Dash искате да купите или продадете.

Ще бъдете задължени да въведете залог за всяка позиция, преди брокерът ви да изпълни вашата поръчка вместо вас.

Преди това съветвахме, че обмислянето на скромни редовни инвестиции е чудесен начин да закупите Dash, но в крайна сметка това е вашето решение.

Можете да смекчите рисковете си, като закупите Dash в eToro от $ 25. Това е чудесен начин да изградите своето портфолио от криптовалути, като същевременно научите вътрешната работа на пазара.

Потвърди поръчката

Когато прегледате цялата въведена информация и се почувствате доволни от избора си, можете да потвърдите.

В този момент вашият брокер може да продължи и да изпълни вашите поръчки за покупка / продажба и пускане на пазара / лимити и подобни – на залога, посочен от вас.

Ако се насочите към новото си портфолио на eToro, ще видите, че всички закупени от вас монети Dash са добавени!

Стъпка 6: Съхранение на вашето тире

Dash и много други криптовалути се съхраняват в децентрализирана книга, която е доста различна от фиатните пари, които съхраняваме в големите корпоративни банки и плащаме данъци с.

Що се отнася до закупуването на Dash, можете да избирате между крипто-борса или онлайн брокер. Както вече казахме, криптообменът често е опасен и нерегулиран.

Не само това, но когато купувате Dash чрез борса, най-вероятно ще трябва да поемете пълната отговорност за собствения си крипто портфейл. Потенциално това ще остави вас и вашите цифрови валути уязвими за хакери.

В популярната социална крипто платформа eToro можете да купувате и съхранявате Dash в безопасно и удобно за потребителя пространство. Платформата е под наблюдението на FCA, ASIC, CySEC и FINRA за клиенти от САЩ. Това означава, че можете да купувате и съхранявате криптоактиви без допълнителни разходи, без да се налага да се притеснявате за многото мошеници там.

Готови да инвестираме в Тире?

Стъпка 7: Продажба на вашето тире

Към този момент от нашето Ръководство за закупуване на тире знаете, че идеята е да закупите цифровия актив и да го продадете в точното време. Продаването му за повече, отколкото сте го купили, се равнява на печалба при първоначалната ви покупка.

Забелязахме, че купуването на Dash чрез регулиран брокер е много по-безопасно от нерегламентирано пространство. По отношение на продажбата на вашата криптовалута важи същото.

Борсите изискват да прехвърлите цифрови валути от личния си портфейл в платформата. Не само това, но поради липсата на регулация, вероятно ще трябва първо да обменяте монетите си от Dash с друга криптовалута като Bitcoin – на цена. След това ще трябва да поискате теглене.

Ако решите да използвате eToro, продажбата на вашия Dash е бриз. Просто трябва да влезете в акаунта си и да продадете Dash. Парите от продажбата ще бъдат изпратени до оригиналния ви начин на плащане, след като поискате изплащане.

Други начини за закупуване на тире през 2021 г.

Въпреки че говорихме за всички най-важни елементи за това как да закупите Dash, има алтернативни опции.

1. Купете Dash дебитна карта

Милиони хора по целия свят използват дебитни карти, за да плащат за артикули онлайн и можете да купите Dash по същия начин.

Просто попълнете данните на картата си, както обикновено, когато пазарувате онлайн. Въведете сумата и проверете дали информацията е вярна. Когато дойде време да осребрите в eToro, просто натиснете „продай“ и парите ще бъдат изпратени на вашата дебитна карта.

Винаги си струва да проверите при всеки крипто доставчик, преди да се регистрирате, каква е минималната сума на депозита и инвестицията, за да купите Dash с дебитна карта.

2. Купете кредитна карта Dash

Подобно на горното, можете лесно да закупите Dash, като използвате кредитна карта безопасно. eToro е съвместим с различни видове плащания, включително дебитни и кредитни карти.

Винаги проверявайте таксите при вашия доставчик, тъй като нашето Ръководство за закупуване на тире установи, че някои компании с кредитни карти начисляват „такса за авансово плащане в брой“. Тази такса може да ви е позната от тегленията от банкомат.

Начислената „такса за авансово плащане“ обикновено е между 3-5%, така че направете свое собствено установяване на факти, преди да извършите.

3. Купете Dash Paypal

PayPal е известен по целия свят с това, че е бърз и сигурен начин за онлайн плащане. Въпреки че не всеки онлайн брокер ще позволи на клиентите да купуват Dash чрез Paypal, eToro го прави!

eToro също така приема електронни портфейли като Skrill и Neteller и други – в зависимост от държавата ви на пребиваване.

4. Тире банкомат

Затворените и задвижвани заграждения за банкомати не са нищо ново. Банкоматите Dash обаче не са като традиционните банкомати.

Напротив, вместо да теглите фиатни пари, вие вмъквате фиатни пари. Поставете сумата, която искате да купите и машината ще ви информира колко Dash ще получите, преди да отпечатате разписка.

Трябва да се каже, че макар всичко това да звучи много удобно, таксите, които се събират, могат да достигнат до 10-20%. Отново се връщаме към сигурни и регулирани брокери като eToro – където можете да купувате (и продавате) Dash без комисионна.

Как да закупите Dash 2021 – Присъдата

В нашето ръководство за начинаещи как да закупите Dash 2021, говорихме за всичко – от основите до стратегиите и потенциалните такси.

Изключително важно е да се придържате като лепило към регулирани и доверени брокери за някаква необходима защита срещу измамници. Когато има пари, винаги трябва да се греши от страна на предпазливостта.

eToro се откроява като платформа, подходяща за начинаещи по много различни причини. А именно фактът, че уебсайтът е лесен за навигация и брокерът е регистриран и регулиран в няколко различни държави. Тук можете лесно да закупите Dash без комисионна.

Регистрирането в eToro отнема по-малко от 10 минути и брокерът приема различни бързи, сигурни и сигурни методи на плащане.

eToro – Най-добрият брокер за закупуване на DASH

еторо брокер

eToro се доказаха като надеждни в крипто индустрията в продължение на много години – препоръчваме ви да ги изпробвате.

Виртуалните валути са силно нестабилни. Вашият капитал е изложен на риск.

Често задавани въпроси

Колко лесно е да купите Dash?

Лесно е да закупите Dash. Препоръчваме обаче да го направите чрез регулиран брокер и да изучите пазара, преди да се потопите.

Кой е най-безопасният начин за закупуване на Dash?

Несъмнено най-безопасният начин за закупуване на Dash е чрез брокер като eToro. С над 13 милиона клиенти платформата е силно регулирана от FCA, CySEC и ASIC – да не говорим, че е регистрирана от FINRA в САЩ.

Мога ли да купя $ 100 от Dash?

Можете да си купите $ 100 от Dash. Ако обаче сте начинаещ, препоръчително е да започнете с малки редовни инвестиции. В eToro можете да закупите Dash само от $ 25 всеки път!

Можете ли да загубите пари на Dash?

Да. Можете да загубите пари на Dash и всеки друг финансов актив. Всичко е свързано с разбиране на пазара и поставяне на правилната поръчка в точното време. Ако правилно спекулирате с възхода или спада на Dash – ще спечелите пари. Ако се случи обратното, ще загубите пари.

Какво е най-много Dash струва?

Най-много Dash беше на стойност през 2017 г., когато криптовалутата достигна $ 1,642.22.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me