Какво е TRON? Ръководство за начинаещи за TRON и съвети за инвестиране в TRX

TRON има един от най-откровените последващи действия в тази област, откакто се присъедини към крипто пазара през 2017 г. По отношение на пазарната стойност тази монета използва този взаимен интерес и нейните специални технологични характеристики, за да се превърне в една от най-изявените криптовалути.

TRON добавя още един интересен аспект към крипто пазара – той също е предназначен за използване в хазартната и хазартната индустрия, с цел разработване и увеличаване на законни игри, базирани на хазартни игри, базирани на игри.

През 2017 г. базираната в Пекин платформа за криптовалута е създадена от фондация TRON и първоначално основана от Джъстин Сън.

Sun е собственик на китайски бизнес, който вече е добре известен като мозъка зад PEIWO, мобилно приложение за смартфони, фокусирано върху поточното предаване на живо в Pacific Rim.

Няма съмнение, че пред TRON е светло бъдеще като една от по-новите криптографии, така че ако искате да инвестирате, трябва да си зададете няколко въпроса. Ето някои важни сведения, които трябва да знаете за TRON.

Какво е TRON?

TRON е базирана на блокчейн операционна система, в която могат да се разработват децентрализирани приложения и да се споделя медийно съдържание. Самият TRX маркер се използва за получаване на достъп до такива характеристики на устройството за работа. Следователно основната цел на маркера е за използване в мрежата TRON. Тъй като може да се купува и продава на борси, може да се определи и като виртуална валута.

TRON помага на разработчиците на Dapp, подобно на Ethereum, да изграждат и използват сложни протоколи чрез интелигентни договори, които се намират в родния блокчейн. Мрежата е най-добре призната днес за своите скорости на обработка и харизматичния си главен изпълнителен директор. Платформата е способна специално за 2000 транзакции в секунда. Най-доброто от всичко е, че на TRON има нулеви разходи за обработка. За секунди можете да изпратите TRX на стойност милион долара до друго място в света и да не платите нито цент.

Закупуването на BitTorrent и след това издаването на токен за него по протокола TRON е може би най-успешното действие от TRON Base. Това позволи на проекта да рекламира своите услуги на милиони потребители за споделяне на файлове от peer-to-peer приложения.

Идеята за глобална мрежа изглеждаше малко вероятно да се случи доскоро. Все още изчислителната мощ на света не е на ниво. Въпреки това, точно за такава мисия откритото съществуване на блокчейн мрежи им дава предимство. Това е точно функцията, която TRON има за цел да улови.

Откъде започна всичко?

Tron, известен с децентрализираната си блокчейн технология, стартира през 2017 г. Започна като организация с нестопанска цел, Фондация Tron, първоначално стартирана от Джъстин Сън. Идеята зад него беше да замени останалите криптовалути по отношение на децентрализирания интернет и достъпността.

Джъстин Сън вече беше добре позната фигура в сектора на блокчейн, с етикет под „Форбс 30 под 30“ на Форбс. В допълнение към това, Sun преди създаването на Tron, беше главен представител на Ripple, помагайки му да създаде по-голяма мрежа от хора, които му даваха надмощие при създаването на Tron.

Tron започна с масивна ICO, след като събра около 70 милиона долара, където монетите бяха на приблизителна пазарна стойност от 0,0019 долара. Това позволи на инвеститорите да търгуват с други свои токени за TRX и предостави на Tron Foundation предимството на голям тласък по време на първоначалното му стартиране.


Когато стартира за пръв път през 2017 г., Tron също така придоби BitTorrent, голяма стъпка в развлекателната индустрия, която роди най-голямата платформа за споделяне на файлове, известна днес. Като цяло основната цел на Tron е да осигури достъп до безплатно и лесно съдържание и съхранение в интернет и да позволи да се даде власт и контрол на създателите на съдържание, вместо да има ограничена гъвкавост по отношение на собствеността с големи платформи като YouTube. Платформата подкрепя създатели на съдържание като артисти, музиканти, режисьори и журналисти, наред с други. Днес Tron има пазарна капитализация от около 2,4 милиарда долара и се класира в десетте най-добри криптовалути до момента.

Скептици на TRON

TRON има своите възходи и падения като валута сама по себе си, но това не е нищо ново в крипто света. Най-големият проблем обаче е, че има толкова много спекулации за монетата, като истинската платформа TRON все още не е напълно достъпна за използване.

В действителност, сроковете за производство, предложени в бялата книга на TRON, са много дълги, което в крайна сметка означава, че няма да видим проекта да се появи по всяко време в близко бъдеще. Всичко, което можем да направим, е да купим TRON и да го продадем подобно на всяка друга крипто.

Защо да инвестираме в TRON?

Tron е децентрализирана блокчейн система, доста уникална от другите, със специален фокус върху развлеченията. Потребителите могат да създават и споделят съдържание като видеоклипове, изображения, публикации и т.н. … на платформата TRON. В този случай монетата TRX позволява на потребителите достъп до платформата и използване на нейните необикновени функции. Освен това цифровата монета все още си струва и може да се търгува с други валути на различни платформи за търговия.

Една от най-атрактивните му характеристики, с които се гордее, е ниските такси за транзакции. Това се дължи на детерминантите на таксите за транзакции на Tron, които са честотна лента и енергия. В повечето случаи тази стойност е изключително ниска и по този начин има тенденция да привлича инвеститори и търговци, за да вземат ръка върху монетата.

Tron не само се свързва с толкова ниски разходи, но и скоростта му е безплатна. Tron е в състояние да обработва до 25 000 транзакции в секунда, което е много повече от това, до което биткойн или Ethereum могат да достигнат. Подобно на EOS, Tron има DPOS (делегирано доказателство за залагане), което позволява на монетата да обработва толкова много транзакции почти за нула време.

Една от ключовите характеристики на рамката на TRON е фокусирането върху развлекателната индустрия. Целта му е да позволи разпределението на съдържание в интернет с ниски разходи и в много по-лесен процес. Улеснява работата на създателите на съдържание, които искат да публикуват своята работа с пълна собственост, както и на зрителите на съдържание, които търсят лесен и достъпен начин за намиране на видеоклипове и изображения, наред с други форми на забавление.

С поглед към следващите няколко години на TRON, със сигурност ще има някои по-добри перспективи цената на монетите TRX да се повиши, тъй като проектът започне да се развива. Например, TradingBeasts прогнозира, че цената на Tron от $ 0,13 може да се очаква до края на 2021 г. и $ 0,30 се очаква до 2022 г..

Прогноза за цените на TRX за 2021 г. и след това Източник: Capital.com

Как да инвестираме в TRON?

Лесно е да постигнете и да се докоснете до този революционен знак. От страна на нещата TRON съществува на повечето борси за криптовалути. Всичко, което трябва да направите, е да създадете акаунт в една от тези борси и да купите TRON, използвайки фиатна валута.

След като закупите монетите си, трябва да изберете портфейл и да ги съхраните. Портфейлите са малки хардуерни устройства или софтуерни платформи, където хората съхраняват своите крипто. В идеалния случай, ако планирате да инвестирате в TRX, ще искате портфейлът ви да поддържа мрежата TRON.

Съвети преди да инвестирате в TRON

1. Съхранявайте TRX в сигурен портфейл

Както бе споменато по-горе, цифровите портфейли са по същество малки хардуерни инструменти или в някои случаи софтуерна платформа като приложение, където инвеститорите и търговците пазят своите криптовалути.

Добра идея е да вземете портфейл за тези, които планират да инвестират големи суми. Всеки портфейл ще има лични ключове, до които ще имате достъп само, гарантирайки сигурността. Може да искате да запазите частните ключове в безопасност и да осигурите функции за сигурност, като ПИН код и мулти-подпис или удостоверяване с 2 страни.

2. Инвестирайте толкова, колкото можете да си позволите да загубите

По принцип е разумно да запазите първоначалната си инвестиция в TRON сравнително малка, като се има предвид нейната кратка история и все още изключително нестабилно поведение. Също така, опитни инвеститори са вложили само едноцифрен дял от своя капитал в TRON, като същевременно държат баланса в по-малко рискови ценни книжа. И запазете инвестиционната си дисциплина, на фона на спекулациите и прогнозите, покупката беше точно такава, каквато може да очаквате да се провали теоретично и да не ви улови обещанията за гигантски възходи.

3. Мислете дългосрочно

Разумно е да гледате на прикриването на TRX в дългосрочен план, освен ако не планирате да се впускате в дневна търговия. Това създава по-малко риск, което ви улеснява да очаквате повишаване на високата стойност. С оптимистичните прогнози за TRON, търпението за по-високи премии може да си струва да бъде придобито.

4. Бъдете в течение

Една от основните стратегии за крипто-търговия е да следите за модели и сигнали. Знаците ще ви уведомят, че може би е подходящ момент за инвестиция. Динамиката на пазара може да помогне да се определи как ще бъде успехът на TRX в близко бъдеще и с течение на времето. Все пак е добре да имате предвид външните влияния. Има определени показатели, които оказват влияние и върху цените на TRX. Възможно е да вземем предвид Covid-19 тук. Въпреки че крипто пазарът падна през март 2020 г., светът видя славата си да се покачи отново, тъй като мнозина се страхуваха от инфлационни заплахи, идващи от ликвидационни фондове.

5. Правни разпоредби

Новите закони ще засегнат и данъчните отговорности, в допълнение към вероятността от сложни процедури за отчитане. Решението на САЩ за собствеността означава, че приходите ви сега се възприемат като данък върху капиталовата печалба (15 процента), а не като редовен данък върху дохода (до 25 процента). Данъчните условия за криптовалута са различни в регионите и много от тях могат да се адаптират, тъй като отговарят на променящото се търсене.

Освен това TRON успява постоянно да си проправя път през крипто заглавията. Този проект продължава да грабва изобретателността и сърцата на потребителите на крипто по целия свят, от неговия изпълнителен директор, който обядва с Уорън Бъфет, до разкриването на нова платформа DeFi. В момента е забавно да видим какво следва този иновативен екип от разработчици.

Прочетете повече: Какво ще доведе до цената на Tron през 2021 г.?

eToro – най-добрата платформа за закупуване на TRON

eToro се доказаха като надеждни в крипто индустрията в продължение на много години – препоръчваме ви да ги изпробвате.

Виртуалните валути са силно нестабилни. Вашият капитал е изложен на риск.

Ключови точки

  • TRON е базирана на блокчейн операционна система, в която могат да се разработват децентрализирани приложения и да се споделя медийно съдържание.
  • През 2017 г. базираната в Пекин платформа за криптовалута е създадена от фондация TRON и първоначално основана от Джъстин Сън.
  • TRON помага на разработчиците на Dapp, подобно на Ethereum, да изграждат и използват сложни протоколи чрез интелигентни договори, които се намират в родния блокчейн.
  • TRON е водеща монета по пазарна капитализация благодарение на своята мащабируема и бърза блокчейн, позволяваща по-висок продукт от транзакции за значително по-кратък период от време.
  • По време на писането цената на TRON е 0,053 долара, а пазарната му капитализация е 3,7 милиарда долара.
  • По отношение на пазарната стойност, тази монета използва този взаимен интерес и нейните специални технологични характеристики, за да се превърне в една от най-известните криптовалути.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map