Какво представлява Binance Coin и добра инвестиция ли е Binance Coin?

Заслужава ли си да инвестирате в Binance Coin (BNB) през 2021 година?

Какво е Binance Coin & Добра инвестиция ли е Binance Coin? | Въведение

Какво е Binance Coin?

Как работи Binance Coin?

Заслужава ли си да се инвестира в БНБ през 2021г?

Колко добре е изпълнена Binance Coin?

Binance Coin все още има голям потенциал за растеж

Трябва ли да инвестирам в БНБ?

Как мога да инвестирам в БНБ?

Къде мога да търгувам Binance Coin?

Какво е Binance Coin & Добра инвестиция ли е Binance Coin? | Ключови точки

Често задавани въпроси

Какво е Binance Coin & Добра инвестиция ли е Binance Coin? | Въведение

Binance Coin (BNB) привлече вниманието ви? Искате ли да знаете какво е Binance Coin? Чудите се дали Binance Coin е добра инвестиция? Няма проблем! Ние от Trading Education сме тук, за да ви насочим по пътя към успеха в търговията с криптовалути.

В тази статия ще разгледаме какво всъщност е Binance Coin, какви са възможностите за инвестиране на Binance Coin, как работи BNB, както и как потенциално можете да спечелите от търговия или използване на BNB.

Ако искате да инвестирате в БНБ бързо и лесно, разгледайте eToro борса!

Какво е Binance Coin?

Binance Coin (BNB) е изключително популярната криптовалута създаден от добре познатата борса Binance. BNB токените могат да се използват за плащане на такси на борсата, а също и за търговия с крипто.

Нека не забравяме, че Binance е от далеч най-голямата борса за криптовалути в света, създаден от Changpeng Zhao. Те също така предлагат най-много крипто на крипто двойки и имат дневен обем на търговия от 1,5 милиарда долара.

Историята на БНБ е повече от любопитна. Binance Coin беше направени достъпни за обществеността за първи път на 25 юли 2017 г. и има Символ за тикер на БНБ. Интересното е, че BNB беше пусната в блокчейн Ethereum като токен ERC-20.

В първото първоначално предлагане на монети на Binance Coin (ICO) те събраха 15 милиона в рамките на три седмици. Оттогава BNB се премести от блокчейна Ethereum към своя собствена блокчейн Binance.

Трябва също да отбележим, че Binance Coin има ограничение от 200 милиона. Това означава, че в крайна сметка Binance Coin ще надмине Bitcoin като обем, което ще улесни търговията.

По време на писането има циркулиращо предлагане от 144 406 561 и пазарна капитализация от $ 51,08 млрд. Според CoinMarketCap – което го прави 9-та по големина криптовалута.

Защо цената на БНБ се е повишила с 300% през 2021 г.?

Защо обаче БНБ придоби толкова голяма стойност през първите два месеца на 2021 г.? Просто защото Binance е една от най-популярните крипто борси в света. Тъй като обемът на крипто търговията се увеличава като цяло, Binance успява да спечели пари. много пари от това действие.

Крипто експертите смятат, че Binance Coin може да продължи да нараства, вероятно изпреварвайки цената на Bitcoin. Binance Coin обаче няма да замени биткойн като лидер на глобалната цифрова валута. БНБ вероятно ще бъде един от големите победители през 2021 г., особено ако крипто пазарът продължи да се увеличава.

Прочетете повече: Колко ще струва БНБ през 2021 г. и след това?

Binance Coin: Top Utility Token от 2021 година?

Въпреки че мнозина вярват, че Binance Coin е добра инвестиция и една от най-безопасните криптовалути там (главно поради относителната си стабилност), никой не може да каже това със сигурност. По този начин вие решавате дали инвестирането в БНБ през 2021 г. си заслужава.

Като се има предвид това, BNB е един от топ жетоните за комунални услуги от 2021 г. Той се използва предимно за плащане на такси на криптовалутната борса Binance, с такси, платени в Binance Coin на борсата, получаващи отстъпка.

Интересното е, че различните видове обменни такси, които могат да бъдат платени с БНБ, включват такси за транзакции, такси за гласуване за нови токени, комисионни, както и такси за пускане на нови инструменти.

Може би най-привлекателният аспект на инвестирането в BNB е фактът, че търговците, които правят сделки с Binance Coin на борсата Binance, получават отстъпка от 25%. През 2017 г. тази отстъпка беше още по-голяма, 50%.

Трябва да се съгласим, че този подход е много умен начин да се запази връщането на търговците на платформата и в известен смисъл, Binance Coin е като купон за отстъпка.

Струва си да се чудите обаче колко дълго ще продължи да се предлага тази отстъпка. В бъдеще може да продължи да намалява или дори да спре.

Всъщност според техните Бяла хартия, през 2019г Binance трябваше да намали наполовина тази отстъпка отново до 12,5%, но досега това не се е случило.

Смята се, че Binance не е намалила отстъпката от 25%, защото те искат да останат популярни и добросъвестни сред своите търговци. Засега обаче е нещо, за което трябва да внимаваме в бъдеще.

Също така си струва да се спомене, че техният бял документ също посочва, че през 4-та година, която ще бъде 2021 г., отстъпката ще бъде намалена допълнително до 6,75%.

Ако това се случи, интересът към Binance Coin може да спре – освен ако разработчиците зад Binance не предложат друга причина да търгуват или държат BNB.

Дали Binance Coin има най-добрия случай на употреба?

Говорейки за BNB като токен за помощна програма, трябва също да отбележим, че някои експерти коментират как Binance Coin има може би един от най-добрите потребителски случаи в света на криптовалутите.

В сравнение с други монети, има реална причина да се използва БНБ; може да насърчи и общност около себе си. Нека не забравяме това Стойността на Binance Coin се подкрепя от борсата, която има публичен адрес.

Много криптовалути нямат това. Всъщност мнозина обещават, че ще направят нещата с течение на времето или че хората ще могат да използват интелигентни договори. Рядко те предлагат осезаеми функции, които могат да използват днес. Поради тази причина полезните монети могат да станат наистина популярни.

Както е споменато по-горе, БНБ има множество случаи на използване, включително улесняване на транзакции, плащане на такси за транзакции на борсата, извършване на плащания, плащане на хотелиерски услуги и т.н..

Как работи Binance Coin?

монета binance пред лаптоп с диаграма

От техническа гледна точка няма нищо особено уникално в Binance Coin. Въпреки това има няколко важни неща, които трябва да знаете за Binance Coin.

Както беше посочено по-рано, BNB е създадена в блокчейн Ethereum, но се е преместила в собствената си верига Binance Chain.

Интересното е, че този блокчейн използва механизмът за консенсус, устойчив на византийски дефекти Tendermint и има три различни типа възли:

  1. Възли на валидатора, които валидират транзакции
  2. Свидетели на възли, които са свидетели на процеса и трансакциите
  3. Ускорителни възли, притежавани от организации и това ускорява процеса

Имайте предвид, че таксите се разпределят между всички валидатори.

Както беше БНБ изграден върху блокчейна Ethereum, може да се предположи, че голяма част от технологията, която стои зад нея, е много сходна. След като Binance премине към собствена блокчейн, може да има по-съществени разлики.

Една ключова разлика с Ethereum е тази Binance Coin не може да поддържа интелигентни договори, въпреки че BNB може да се използва като „газ“ в блокчейна Binance, което е сходство.

Трябва също да се спомене, че Мрежата на Binance Coin е централизирана, което винаги ще бъде отблъскващо за някои ентусиасти на криптовалутите. Просто защото децентрализацията е едно от основните предимства на криптовалутите пред фиатните пари!

Въпреки това, в сравнение с други централизирани монети, Binance Coin има много по-добър имидж. Борсата има много финансова подкрепа, което може да подобри използването на БНБ.

Някои от предимствата на БНБ са бързи транзакции, безпроблемни преживявания и висока сигурност.

Говорейки за сигурността, трябва да отбележим, че тъй като BNB се използва най-вече в екосистемата Binance, ще е необходим проверен акаунт. Следователно BNB – в сравнение с монети за поверителност като Monero – ограничава анонимността и оставя цифров отпечатък.

Обмисляли ли сте да купувате БНБ?

Изгаряне на монети

Говорейки за технически характеристики, може би изгарянето на монети е най-забележителният аспект на Binance Coin.

Поради изкуствения недостиг на криптовалути, доставчиците на БНБ са намерили начин да гарантират, че стойността на актива постоянно се увеличава: BNB токените се премахват чрез процес, наречен изгаряне.

С други думи, Binance унищожава монети в това, което те наричат ​​„изгаряне“. Това се споменава в бялата книга на Binance.

Изгарянето е обратното на сеченето. На всеки тримесечие (3 месеца) Binance планира да унищожи Binance Coin в съответствие с обема на търговията на платформата за търговия Binance.

Всички транзакции ще бъдат регистрирани в блокчейна Binance. Binance извършва това изгаряне с помощта на интелигентен договор. Невъзможно е да се върнат монетите, след като бъдат унищожени.

Те планират в крайна сметка да унищожат 100 милиона монети, което ще остави 100 милиона съществуващи когато се достигне ограничението от 200 милиона. След като останат 100 милиона, те ще спрат.

За Binance да извърши изгаряне, те трябва да използват 20% от печалбата си за обратно изкупуване на БНБ.

Екипът отзад Binance притежава приблизително 40% от общото предлагане, и изгарянето е да възнагради екипа на Binance за тяхната работа.

Интересното е, че приблизително 9 на всеки 10 служители в Binance получават част от заплатата си в БНБ.

Резултатът от това е, че предлагането се дефлира, вместо да се надува. Изместването на кривата на търсене и предлагане може да повиши цената на монетата с течение на времето.

Това е подобно на акциите, когато компаниите изкупуват обратно своите акции от първоначални инвеститори. Това е еквивалентно на изплащане на дивидент.

Можете да научите повече за процеса на изгаряне на Binance и кога тези изгаряния са станали на Уебсайт на Binance.

Като знаете кога ще се случи изгарянето на монетите, търговците могат потенциално да знаят кога да продадат монетата, защото намаляването на броя на монетите ще увеличи стойността на БНБ, което им дава печалба.

Заслужава ли си да се инвестира в БНБ през 2021г?

С пазарна капитализация от над 51,08 млрд. Долара и различни предимства, инвестирането в БНБ през 2021 г. определено си заслужава.

Нека не забравяме, че BNB е един от най-добрите жетони на помощната програма и има широк спектър от предимства пред останалите цифрови монети.

В същото време помнете това БНБ е актив с висок риск и висок коефициент на инвестиционно възнаграждение.

По този начин, ако решите да инвестирате в БНБ, винаги правете своите изследвания и продължете с повишено внимание.

Binance Coin не е много летлива

Ако решите да поемете риска и да инвестирате в БНБ, не забравяйте това, както беше споменато по-рано, Binance Coin е относително безопасна монета. Той няма променливостта, която имат другите криптовалути.

въпреки това, Binance Coin технически не е стабилна валута, въпреки че е доста стабилен. Binance Coin може да се нарече по-точно a токен на помощната програма.

Поради това може да е по-трудно да се намерят ключови входни и изходни точки и да се спечели от волатилността.

Все пак може да бъде Полезно е да държите BNB като трейдър като място, където да поставите стойността си, когато крипто пазарът се срива.

Струва си да се отбележи, че доста често търговците извличат пари от крипто, когато приключат търговията или когато пазарът е твърде нестабилен. Проблемът с тегленето на фиат обаче е, че това може да струва скъпо и да отнеме време. Използвайки Binance Coin, търговците могат да съхраняват средствата си там временно, докато не стане безопасно да се търгува отново.

Ако искате да извършите дълга търговия с Binance Coin, борсата Binance трябва да просперира, за да можете да спечелите. Ако не стане, това може да повлияе негативно на валутата.

В идеалния случай искате BNB да остане стабилна и да не се движи твърде много, ако искате да я използвате като отстъпка на борсата Binance или като стабилно място за съхранение на вашата крипто по време на нестабилни времена.

Колко добре е изпълнена Binance Coin?

диаграма на монети binance

Binance Coin се представи много добре от откриването си: предимно бавно в началото, но нараства много по-късно през 2019-2020.

След разочароващ край на 2018г, Binance Coin поскъпна с 15% в края на февруари 2020 г..

В Февруари 2020 г. Binance Coin поскъпна с 57% и продължи да се издига през март, където се е увеличил с 55%. Това са много големи движения, със сигурност!

Към второто тримесечие на 2020 г. цените са по-статични с понижения в цените, както и със значително покачване.

През април Binance Coin варираше за определен период, но към 17-и цената отново се повиши и продължи да се движи нагоре и приключи месеца с 25% по-високо.

През февруари 2021 г. цената на БНБ се е увеличила с 200%, за да достигне рекордното ниво от $ 336 за монета.

Засега изглежда, че Binance Coin може да продължи този възходящ тренд. Разбира се, обаче, никой не може да гарантира това, а някои вярват може да настъпи голяма корекция в цената.

Събития, които са повлияли на цената на Binance Coin

„Какво тогава се отрази на цените на БНБ?“, Може да попитате. Най-общо казано, когато повечето криптовалути намаляват, Binance Coin се покачва, макар че това е просто обобщение и не винаги ще се случи.

Нека ви напомним, че през май 2019 г. Обменът на Binance стана жертва на мащабно нарушение на сигурността и загуби $ 40 милиона в биткойн.

Естествено е да се предположи, че хакът е имал отрицателно въздействие върху Binance Coin, но всъщност е имал слаб ефект.

Binance заяви, че средствата на всички потребители ще бъдат върнати; това обаче поставя под въпрос; колко сигурна е борсата Binance и колко сигурна е Binance Coin за кражба?

Е, изглежда, че представянето на борсата Binance е просто твърде добро, за да бъде повлияно от негативна преса, като хакването.

Всъщност, през юни 2020 г. Binance имаше обем на търговия над 60 милиарда долара.

Не всички новини около Binance Coin обаче са розови. Има разработки в произведенията, които вероятно ще окажат негативно влияние върху монетата.

Като пример, над 15% от трафика на уебсайта идва от САЩ, далеч повече от която и да е друга нация. Трафикът в САЩ е четири пъти по-висок, отколкото на второ място, Индия.

Въпреки това Binance създава нова американска платформа, отговаряща на изискванията на регулаторите за американски търговци. На този етап обаче никой не знае как ще изглежда това и дали това ще включва Binance Coin или не.

Напълно възможно е поради американското законодателство, когато стартира нова американска версия на борсата Binance, БНБ може да не е на разположение за търговия, защото ще се разглежда като ценна книга.

На всичко отгоре, ако има новини относно борсата Binance или Changpeng Zhao, това може да повлияе на стойността на Binance Coin.

Имайте предвид, че Changpeng Zhao е известно, че е много влиятелен в света на криптовалутите. Преди Binance Джао също е работил OKCoin. След ICO на Binance обаче той се отказва от контрола върху монетата на нов главен изпълнителен директор.

Binance Coin все още има голям потенциал за растеж

Тъй като пазарът на криптовалути продължава да се развива, водещите крипто борси като Binance имат потенциал да растат. Ако, както беше обявено, институционални инвеститори и големи банки влязат на пазара на криптовалути през следващите години, този вход ще доведе до повишено търсене от страна на купувача на Binance Coin.

Допълнителен фактор е, че Binance е обещал да използва около 20% от печалбата, за да изкупи обратно Binance Coin около 50% единици. Това също би трябвало да даде голям тласък на цените в бъдеще, ако Binance изпълни обещанието си!

В крайна сметка, да не забравяме, че цифровите валути са склонни да следват бичи и мечи цикли, така че винаги трябва да се следи за технически показатели, основи, крипто новини и пазарни настроения.

Колко ще струва BNB?

Въпреки че никой не може да прави точни прогнози за цените, може да искате да знаете колко ще струва БНБ през 2021 година.

При силна общност от поддръжници и положителен имидж на пазара, БНБ може да нарасне.

Wallet Investor, например, твърди, че БНБ ще нарасне със 77,31% през 2021 година.

Gov Capital дава прогнозна цена до 727,53 долара до края на 2021 година, което означава, че ако човек инвестира 100 долара сега, той ще спечели 141,34 долара през декември 2021 година.

Digital Coin Price също прогнозира, че БНБ ще достигне нови върхове и ще достигне над $ 600 на монета през 2022 година.

Трябва ли да инвестирам в БНБ?

Предвид позитивното си бъдеще и предимствата пред другите криптовалути, БНБ предлага някои големи възможности за инвеститорите.

Но само защото можете, това не означава, че трябва да инвестирате в Binance Coin. Не забравяйте, че няма 100% печеливша инвестиция.

Преди да отворите сметка и да инвестирате в какъвто и да е актив, трябва да помислите за неговия компромис за възвръщаемост на риска и да вземете решение за стратегия за управление на риска за успех.

Как мога да инвестирам в БНБ?

Ако решите да инвестирате в BNB, намирането на място за закупуване на Binance Coin е лесно.

Има различни начини за инвестиране в БНБ, както в краткосрочен, така и в дългосрочен план, с платформи за обмен на криптовалути като eToro като най-сигурните места за инвестиране в крипто.

Естествено, търговците на Binance Coin ще купуват BNB като опция за инвестиция, ако смятат, че цената вероятно ще се увеличи от текущия обменен курс.

Къде мога да търгувам Binance Coin?

Сега знаете повече за Binance Coin и всички аспекти на инвестицията в Binance Coin. Така че, ако обмисляте да търгувате с Binance Coin, ние от Trading Education препоръчваме да използвате регулирани борси, като например eToro.

eToro – Най-добрият брокер за закупуване на Binance Coin BNB

еторо брокер

eToro се доказаха като надеждни в крипто индустрията в продължение на много години – препоръчваме ви да ги изпробвате.

Виртуалните валути са силно нестабилни. Вашият капитал е изложен на риск.

Научете се да търгувате Binance Coin с eToro

Искате ли да се разделите по-дълбоко в света на Binance Coin и да научите как да търгувате с криптовалути? След това се регистрирайте с eToro.

Независимо дали сте опитен крипто инвеститор или правите първите си стъпки в този сектор, Binance Coin е потенциално силен претендент за вашия инвестиционен портфейл. Инвеститорите на БНБ също могат да изградят диверсифициран портфейл с най-популярните монети.

Надяваме се, че това ръководство е помогнало за демистифицирането на тази основна крипто монета за вас. Ако се чувствате вдъхновени да започнете да инвестирате в БНБ, или тази статия е предоставила допълнителна информация за съществуващите ви инвестиционни знания, може да се радвате да знаете това eToro предоставя възможност за инвестиране в крипто активи и CFD на до 90+ криптовалути.

Какво е Binance Coin & Добра инвестиция ли е Binance Coin | Ключови точки

  • Binance Coin е един от най-добрите жетони на помощните програми, създадени от добре познатата Binance Exchange.
  • Binance Coin първоначално е създадена на блокчейн Ethereum, но по-късно е преместена в своя собствена blockchain, Binance Chain.
  • BNB Coin е символът на Binance Coin.
  • BNB жетоните редовно се унищожават или изгарят, за да се гарантира, че BNB непрекъснато увеличава стойността си.
  • БНБ е била свидетел на впечатляващ ръст и според някои ценови прогнози има известен бъдещ потенциал.
  • Ако решите да инвестирате в БНБ, ние от Trading Education можем да ви насочим по вашето пътуване и да ви помогнем да се регистрирате при уважаван брокер като eToro.

Бихте ли инвестирали в БНБ през 2021 година?

Ако ви харесваше да четете "Какво представлява Binance Coin и добра инвестиция ли е Binance Coin? Заслужава ли си да инвестирате в Binance Coin (BNB) през 2021 година?" моля, споделете го с всеки друг, който смятате, че може също да представлява интерес.

Често задавани въпроси

Уважава ли Binance?

Да, Binance е една от най-реномираните и бързо растящи крипто борси. Създадена през 2017 г., Binance е нараснала до крипто гигант, който предлага повече от сто криптовалути за покупка и търговия.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me