Кои са най-добрите криптовалути за търговия през 2021 г.?

Най-добрите криптовалути за търговия през 2021 г.

Искате ли да пропуснете прочетеното и да стигнете до нашите най-добри снимки? Най-добрата криптовалута за търговия е Биткойн или Ethereum.

Планирате ли да търгувате с криптовалути през 2021 г.? С повече от 6000 криптовалутни активи, изборът на най-добрите криптовалути за търговия през 2021 г. не е лесна задача. Не се страхувайте, ние от Trading Education съставихме списък с най-добрите 10 криптовалути за търговия през 2021 година

Ако имате някакви планове да започнете да търгувате на крипто пазара през 2021 г., имаме добри новини за вас! Според много крипто анализатори 2021 г. ще бъде най-добрата година за търговия с криптовалути.

Пазарът на криптовалути е обект на интерес от доста време с бързото развитие на цифровите платформи. Търговията с криптовалути е била интересна за полза в сравнение с търговията с традиционни активи като стоки и акции.

Ето защо ние съставихме списък с най-добрите криптовалути за търговия от 2021 г. за вас.

Така че, без повече шум …

Топ 10 на най-добрите криптовалути за търговия през 2021 г .:

1. Биткойн

2. Ethereum

3. Пулсации

4. Litecoin

5. IOTA

6. Тире

7. Кардано

8. Ethereum Classic

9. Звезден

10. Нео

Кои са най-добрите криптовалути за търговия през 2021 г.?

В случай, че някой планира да влезе в търговия, криптовалутите определено са най-добрите яйца в кошницата. Тъй като пазарът има голям брой от около 1000 различни вида монети, по този начин аматьорите може да се окажат малко объркващо да изберат правилните валути, за да харчат своите стойности.

Ето поглед към първите 10 криптовалути, които да обмислите да търгувате през 2021 г .:

1. Биткойн (BTC)

Биткойнът е озаглавен като златото на крипто монетите, въпреки че е претърпял голяма ловушка през март 2020 г. поради избухването на пандемия, водеща до загуба от $ 4000 на монета. Биткойнът, както обикновено, показва бързи проценти на възстановяване и цената на монетата е до $ 16000, а пазарната капитализация беше маркирана като 199,62 млрд. Долара, което също се очаква да нарасне.

Прогнозите за скока на пазарите на биткойн прогнозират, че сътресението в цените може да достигне до $ 100,00 до края на 2021 година. От Citibank посочиха, че пазарните стойности могат да увеличат графиките до $ 300 000, което е 15 пъти по-голямо от настоящите стойности.

Какво движи цената на биткойн?

Фактор 1: предлагане и търсене

Фактор 2: Пазарна конкуренция

Фактор 3: Регулиране и приемане на биткойн

Прочетете повече: Какво ще доведе до цената на биткойните през 2021 г.?

2. Ethereum (ETH)

Ethereum е на второ място в списъка с криптовалути със солидни пазарни основания. Напоследък цената на Ethereum се колебае, като цената му е 579 долара по отношение на последното тримесечие на 2020 г..

Подобрението до Ethereum 2.0 с по-децентрализирани рамки е най-убедителната причина за търговия с Ethereum. Ключовите плюсове на търговията с Ethereum включват втората най-гъвкава и динамична валута, поддържането на разумен и интелигентен договор и отчитане на децентрализираните преносими приложения, dApps.

Какво кара цената на Ethereum?

Фактор 1: Изисквания от разработчиците

Фактор 2: Триъгълният арбитраж на Ethereum, Bitcoin и Ethereum Classic

Фактор 3: Рентабилност на добива

Прочетете повече: Какво ще доведе до цената на Ethereum през 2021 г.?

3. Пулсации (XRP)

Значителните предимства на тази монета включват невероятно ниския мащаб на конвертиране и незабавната система от известия за вашите борси поради процеса на валидиране, който заобикаля националната банка. По същия начин Ripple използва администрациите си, за да помага на банки и други парични фондации, което следователно увеличава надеждността му.

Понастоящем най-добрата и идеална възможност за закупуване на Ripple е, докато цената все още е много ниска и разумна, особено за разлика от различните монети, достъпни днес: 0,637 долара. В случай, че обмислите покупката в основата и продадете на най-високия стандарт, в този момент изборът е много ясен.

Какво кара цената на Ripple?

Фактор 1: Технология

Фактор 2: Хипер дрейфът

Фактор 3: Притежателите на вълни

Прочетете повече: Какво ще стимулира цената на Ripple XRP през 2021 г.?

4. Litecoin (LTC)

Нараства цената на Litecoin и наскоро показа обещаващо подобрение. Общият пазарен връх на Litecoin се повишава до $ 8,710,194,389 с 66,245,618 LTC към момента. Развитието, случващо се през последните 24 часа, показва, че LTC на обща стойност е 17 177 612 073 долара. Разходите за LTC потенциално се увеличават и с прогнозата те да достигнат $ 230 до края на годината.

Очаква се толкова много от Litecoin, тъй като сега това са седмите по големина дигитални пари в света. Това се прави поради причината, поради която са сменили технологията си.

Litecoin направи собствено признание поради причината, че информира за поверителни транзакции с износване на проблема с заменяемостта. Това беше огромен скок в превръщането на Litecoin в собствена личност. Този тип поверителна транзакция ще реши проблема с това, какво е използвано великото или продукта, което е характерно за отворените блокчейни.

В изявление на Oracletime, професионалистът с Litecoin в сравнение с Bitcoin ще привлече вниманието на много зрители. Тяхната прогноза до края на 2021 г. за Litecoin е $ 1000, но може да достигне до $ 2000.

Има още една прогноза на Investingpr, че повече търговци могат да търгуват с Litecoin само защото искат да проучат други опции, а не Bitcoin, за да могат да намалят риска.

Какво движи цената на Litecoin?

Фактор 1: Конкурентни монети

Фактор 2: Увеличаване на осиновяването

Фактор 3: Пост Ковид – 19 криза

Фактор 4: Апетитът за риск

Прочетете повече: Какво ще стимулира цената на Litecoin през 2021 г.?

5. IOTA (MIOTA)

Като се има предвид миналото на пазарната капитализация на IOTA, пазарната му стойност винаги е намалявала до 2020 г .; тази криптовалута започна да се подобрява и увеличава състоянието до края на 2020 г. IOTA навлезе в 2020 г. с пазарна капитализация от 446 млн. долара, а в края на 2020 г. тази монета вече надхвърли 900 млн. долара към 19 декември 2020 г., печелейки над 100%, въпреки че пътят беше скалист и изпълнен с трудности.

Причината тази монета да се различава от другите е тяхната технология, използваща IoT. IOTA, подобно на всички други криптовалути, в момента може да има за цел да направи масивна глава & Рамо тройно отдолу, като дясното рамо дава всичко за следващите две години. Тази монета може да се повиши още веднъж и да спечели пазарната капитализация, но в момента цената на IOTA може да остане под 37 цента, но след потвърждаване на модела си, тя може да се завърне като при криптобума през 2017 г..

През 2017 г. по това време, от всички алткойни, IOTA събра огромно количество пазарна капитализация и обем, които помогнаха на монетата да издигне своя пазар и да покачи стремително стойността си до рекорд от над $ 5 за токен MIOTA.

Какво определя цената на IOTA?

Фактор 1: Внимание на медиите

Фактор 2: Корпоративни партньорства

Прочетете повече: Какво ще доведе до цената на IOTA през 2021 г.?

6. Тире (DASH)

Обяснение защо много любители на технологиите влагат ресурси в монетата е, че тя диференцира техните портфейли и може да се разглежда като поддържащо устройство срещу биткойн, установяващата крипто.

2021 г. може да бъде много продуктивна за търговците на Dash, тъй като инвеститорите установяват засилено партньорство с доставчиците на платежни системи. Dash е по-осъществима и практична валута, предлага повече функционалност и затова е лесна за харчене.

Характеристиките, които отличават тирето, включват

 • Спорк
 • Заключване на веригата
 • Протокол PrivateSend
 • Протокол InstSend

Тези акценти могат да помогнат на бъркащата монета да придобие много по-големи разходи от $ 2000 на монета. В случай, че задвижването за практическа крипто продължи към 2021 г., цената може дори да види илюстративен ход.

Какво определя цената на Dash?

Фактор 1: Състезателен ръб

Фактор 2: Скорост на осиновяване

Прочетете повече: Какво ще доведе до цената на DASH през 2021 г.?

7. Кардано (ADA)

Cardano ADA монета има редица атрибути, които могат да я превърнат в основен шум за търговия през следващите години. Криптовалутата има ясно очертани функционалности, като методи за плащане и инструменти за гласуване за притежателите на ADA. Cardano улеснява своите потребители да поддържат сигурност, като създават проверка на транзакциите в блокчейна. Cardano може да се съхранява и обменя в редица портфейли с валута и има доста децентрализиран подход. Cardano има собствен портфейл, наречен Daedalus, който помага на потребителите да държат инвестициите и служи като инструмент за търговия. Той също така е от полза за своите потребители, като им дава награди, а притежателите могат да печелят монети.

Основните характеристики, които правят Cardano да се откроява в лигата на криптовалутите, са:

 • Прогресивен екип за разработки и подобрения
 • Потенциалът да осигури неограничена мащабируемост
 • Бързи и евтини системи за транзакции
 • Децентрализирани приложения

Какво движи цената на Cardano?

Фактор: 1 Децентрализация

Фактор: 2 Брой DApps

Прочетете повече: Какво ще доведе до цената на Cardano през 2021 г.?

8. Ethereum Classic (ETC)

Търговията с Ethereum Classic може да бъде доста неразбираема, тъй като онлайн услуга за прогнозиране на име "Дълга прогноза “прогнозира, че Ethereum Classic може да продължи да се сблъсква през 2020 г. и се счита, че цената му е 8,44 долара.

Това би било с 30% по-голямо от предишните ценови стойности. Оценките обаче казват, че крайната стойност на цената на ETC може да бъде около $ 5,62.

Какво движи цената на Ethereum Classic

Фактор 1: Приемане на Ethereum Classic

Фактор 2: Атака на мрежи

Прочетете повече: Какво ще доведе до цената на Ethereum Classic през 2021 г.?

9. Звезден (XLM)

Асоциацията на Stellar с IBM и широкото й използване в южната част на Тихия океан, където сега тя носи отговорност за 60% от транслираните вноски в търговията на дребно, заслужава XLM. В по-краткия период от време, Stellar Lumens е в низходяща стойност на кривата, спадаща с 2,28% в понеделник, 27 октомври. След това Stellar се върна през $ 0,0815 до $ 0,8226 в момента. Следващото значително ниво на препятствия за гледане е $ 0,083.

Какво определя цената на Stellar?

Фактор 1: Въздействие на обществото

Фактор 2: Пазарна конкуренция

Фактор 3: Скорост на осиновяване

Прочетете повече: Какво ще доведе до звездната цена през 2021 г.?

10. Нео (NEO)

Капацитетът на NEO е доста впечатляващ, тъй като неговите отличителни характеристики го отличават на пазара в сравнение с други криптовалути. Платформата дава възможност на своите потребители да записват, консумират, продават, прехвърлят и обменят множество крипто активи. Това, което NEO прави изключително, е, че позволява на своите потребители да свързват своите физически активи с цифрови аватари в мрежата. Въпреки това гледната точка за стойността на NEO е донякъде съмнителна.

Засега трябва да се надявате да помислите за непредсказуемост, тъй като уязвимостта, обхващаща бъдещето на криптовалутата. В средносрочен и дългосрочен план ситуацията може да бъде доста ортодоксална, тъй като китайското правителство ще започне пълна репресия върху цифровите форми на пари, като в този случай трябва да се надявате стойността на NEO да премине през голяма криза.

Какво движи NEO цената?

Фактор 1: Състезатели

Фактор 2: Внимание на медиите

Прочетете повече: Какво ще доведе до цената на NEO през 2021 г.?

Започнете да търгувате с топ 10 криптовалути

eToro предлага комбинация от криптовалути за търговия. Търговците могат да създадат разнообразно портфолио с 14 от най-популярните монети. Някои от тях са Bitcoin, Ripple и Ethereum, но в допълнение EOS, Iota, Tron и Tezos. Сайтът eToro и многофункционалното приложение са почти неразличими, примамливо разпространени и лесни за изследване. Търговците могат да възприемат какво правят другите на сцената и да следват предложенията на конкретни лица, които ви позволяват да дублирате техните борси.

eToro – най-добрата платформа за криптовалута

eToro се доказаха като надеждни в крипто индустрията в продължение на много години – препоръчваме ви да ги изпробвате.

Виртуалните валути са силно нестабилни. Вашият капитал е изложен на риск.

Ключови точки

 • Основните криптовалути за търговия през 2021 г. процъфтяват в момента.
 • Най-добрите криптовалути за търговия през 2021 г. са Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, IOTA, DASH, Cardano, Ethereum Classic, Stellar и NEO.
 • Биткойнът се откроява на пазара като основната криптовалута.
 • Ethereum създава солидни рамки за търговия.
 • Идеалната възможност за покупка и търговия е Ripple XRP.
 • Litecoin се завръща в здравословна конкуренция с Bitcoin.
 • IOTA също се подготвя с технологичния напредък.
 • Изключителните характеристики на DASH го правят добър избор.
 • Cardano ADA също е доказан продуктивен търговски актив.
 • Ethereum Classic продължава да бъде жизнеспособна опция за търговия.
 • Stellar също задържа позицията си като жизнеспособна опция за търговия.
 • NEO е следващата съвременна криптовалута за търговия.

Сред всички валути, които са били търгувани, Биткойн, разбира се, е управлявал пазарите като видна монета, определено не е единствената валута с ефективни доходности. Съобщава се в прогнозите на XRP Price Predictions за 2021 г., криптовалутите се превръщат във важен обект на интерес за търговците и по този начин умишлено нови графики изготвят в резултат на тези интригуващи инвестиции.

Други водещи криптовалути за търговия през 2021 г. включват Ripple, Ethereum, Litecoin и IOTA.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me