Може ли биткойнът да бъде производител на милионери?

Ето какво трябва да знаете, след като цената на BTC достигна 50 000 долара

Биткойнът се представи най-добре за ранните си инвеститори. Късно ли е да скочиш?

Докато пишем това, цената на биткойн се търгува на около 50 000 долара за монета. Бихте ли могли да превърнете скромната инвестиция в биткойн днес в милион долара?

Нека разберем.

Инвестиция за милион долари

Обикновено ще видим дали инвестицията от 10 000 долара в биткойн може да се превърне в 1 милион с течение на времето. Но за това сравнение ще използваме миналото представяне на Биткойн като еталон. Ако бяхте закупили монети през февруари 2017 г. на цена от $ 1000 и продадохте най-високото си ниво до момента от $ 50 000, вашата инвестиция в биткойн би струвала $ 500 000. С други думи, щяхте да купите 20 монети през 2017 г., за да станете милионер днес.

Според Stock-to-Flow (S2F), система за прогнозиране на цените на биткойн, BTC / USD ще достигне $ 100 000 до декември 2021 г. Анализаторът Майк Макглоун от Bloomberg си поставя за цел $ 70K през 2021 г. и $ 180K за биткойн през 2022 г..

Анализаторите от Citi прогнозират цената на биткойн на ниво от 300 000 долара в самия край на 2021 г. Също така Citigroup каза на своите институционални клиенти, че вижда потенциала цената на биткойните да нарасне до 318 000 долара до края на 2021 г..

Криптовалутата наистина е въплъщение на нови пари. Без значение какви са всички причини за инвестиране в блокчейн, това е да осигурите богато бъдеще в края на деня. С вълната от нови и по-усъвършенствани цифрови валути, които удрят пазара, инвеститорите все още трябва да чуят дали Биткойн може да бъде производител на милионери?

Веднъж крал, винаги крал. Биткойнът, „кралят на криптовалутите“, наистина се събира на повече висоти. Остават малко над 2,5 милиона биткойни, които трябва да бъдат извлечени. Като една от най-търгуваните криптовалути и осигуряваща ликвидност в краткосрочен план, биткойнът винаги е важна опция, която свети на радара на инвеститора. С почти 61% дял в общата криптовалутна пазарна капитализация, Биткойн може да бъде вашата златна врата към бъдещето на милионера. Въпросът е може ли биткойн да продължи да расте и в следващото бъдеще?

Къде стои цената на биткойн днес

Преди да стигнете до многогодишния въпрос, биткойн може ли да бъде милионер? Най-добре е да видите какво предлага Биткойн тази година и в обозримо бъдеще. Първият е нейният неудържим растеж, с висок рекорд от 50 341,10 долара на 16 февруари 2021 г. изглежда като годината, в която Биткойн ще прерасне в митични висоти. Що се отнася до писането, BTC постоянно флиртува с психологическото ниво от 50 000 долара.

Дори днес Биткойн води пакета от криптовалути като един от най-добрите криптовалути с висока пазарна капитализация, потребителска база и популярност. Цената на биткойните се е увеличила от 30 300 на 48 500 долара от 28 януари и е спечелила почти 18 200 долара в общата си оценка. Монетата има светло бъдеще и е тук, за да остане известно време с инвестиции от всички онези големи оръжия като PayPal, Square и Tesla.

Какво предлага биткойн?


Днес много институционални инвеститори и компании също купуват биткойн и инвестират голяма част от състоянието си на крипто пазара. Например Майкъл Сейлър, основателят и главен изпълнителен директор на MicroStrategy, е инвестирал голяма сума, заявявайки, че залагат бъдещето на своята компания на биткойн. Компанията му е взела назаем почти 650 милиона долара по 5-годишна облигация, възнамерявайки да навлезе дълбоко в крипто пазара в бъдеще. По подобен начин Tesla също направи инвестиция от 1,5 милиарда долара в биткойн, която подхрани последното рали.

Екосистемата на Биткойн претърпява няколко промени с използването на Мълниеносната мрежа. Lightning Network, която зависи от основната технология на блокчейна, използва родния скриптов език за интелигентни договори, който позволява висока мащабируемост и незабавни транзакции. С използването на тази мрежа, внедряването на Bitcoin в децентрализирани приложения и платформи за електронна търговия ще бъде безпроблемно и бързо.

Освен онлайн търговията, сега биткойнът все повече се използва като средство за размяна в целия свят. Има почти 500 банкомата с биткойн с повече от 15 100 фирми, които приемат биткойн като начин на плащане по целия свят. С биткойн игри, плащания за частни полети като биткойн акаунта на Privatefly и няколко други технологични постижения, Биткойн разпространява своите клонове през цялото време. Това помага на инвеститорите да изчистят мъглата, тъй като биткойнът е тук, за да се издигне и да скочи до върхове за доста дълго време.

Прочетете повече: Защо биткойн ще експлодира през 2021 година

Така че, Биткойн може ли да бъде производител на милиони?

С подобен бичи биткойн със сигурност би могъл да създаде повече от няколко милионери с течение на времето. Имайки предвид пазарните тенденции, биткойн определено е най-добрият вариант за инвестиция и наистина е производител на милиони по отношение на други налични опции. Но крипто пазарът е склонен към внезапни промени и стратегията за управление на риска винаги е добър вариант.

Биткойн никога не излиза от мода. Той винаги ще остане първата и една от най-добрите криптовалути, които могат да стартират вашето инвестиционно пътуване. Това не означава, че пътуването на Биткойн е било гладко и стабилно. Наистина имаше пазаруване с влакчета. Цената на биткойните достигна рекорд от почти 20 000 долара през декември 2017 г., последван от тотален срив през 2018 г..

До днес цената на Биткойн се е повишила и е нараснала до над 40 000 долара до януари 2021 г. Днес пазарната капитализация на Биткойн е почти 1 трилион долара, което представлява над 69% от целия пазар на криптовалути.

С одобрението на първия северноамерикански BTC ETF продукт от канадския регулатор на ценни книжа, Bitcoin вероятно ще покани повече институционални инвестиции. Плюс това, това може също да задейства SEC да одобри биткойн ETF в Съединените щати.

Долния ред

Криптовалутите отвориха вратите към блестящия свят на милионерския живот за много инвеститори и фирми. Крипто вселената наистина е непрозрачна и нестабилна, но с добри икономии на капитал, изследвания, стратегия и малко доверие е лесно да пробиете кода и да влезете в света на този доходоносен бизнес.

С всички тези спекулации, тенденции и пазарна капитализация, Биткойн е тук, за да остане първият в списъка с любими на инвеститорите през следващите няколко десетилетия. Може ли биткойн да бъде производител на милиони? С бичия поход, в който биткойн е в момента, и с всички технологични постижения в екосистемата на BTC, инвеститорите наистина трябва да обмислят дългосрочно.

eToro – Най-добрата платформа за закупуване на биткойн

еторо брокер

eToro се доказаха като надеждни в крипто индустрията в продължение на много години – препоръчваме ви да ги изпробвате.

Виртуалните валути са силно нестабилни. Вашият капитал е изложен на риск.

Прочетете още:

Цената на биткойните да избухне над 100 000 долара, казва метрика на веригата

Прогноза за цената на биткойн

5 причини, поради които биткойнът може да удвои парите ви през 2021 година

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector