Може ли Tezos да бъде производител на милиони?

Tezos отбеляза значително развитие от началото на годината, като платформата направи няколко съобщения като Tezos, присъединяване към OpenSea, пристигането на StablyUSD и надстройката на Edo. И така, Tezos ли е идеалната инвестиция за 2021 г.? Можем ли да предположим, че Tezos може да бъде инвеститор за милионери? Няколко фактора могат да повлияят на цената на Tezos, но нека да разгледаме набързо кои фактори могат да окажат влияние върху Tezos и дали наистина това е инвестиция, която може напълно да промени съдбата на инвеститорите.

В момента Tezos преживява експоненциален растеж благодарение на масовото приемане и входящо развитие и се очаква да достигне рекордни ценови нива.

И така, какво е Tezos?

Подобно на Ethereum, Tezos е платформа за интелигентни договори, която функционира чрез процес, известен като "модел на управление по веригата." Този модел позволява на Tezos да приложи всяка промяна или надстройка до блокчейна, без да се налага автоматично да се подлага на хард форк.

Хард форк се появява, когато разработчиците не могат да постигнат консенсус относно промените или действията, които трябва да бъдат приложени върху блокчейна, което води до разделяне в блокчейна. Автоматизираното изпълнение на промените на Tezos е значително предимство, което има пред другите криптовалути.

Издаден през 2018 г., Tezos позволява на всяко лице, което притежава крипто-валутата XTZ на Tezos, да гласува за всякакви промени в правилата на платформата или каквито и да било действия, предприети на платформата. След като потребителите гласуват и се постигне консенсус по новите правила, Tezos автоматично инициира актуализацията и гарантира, че новите правила се прилагат. Това гарантира, че блокчейнът Tezos не трябва да претърпява хард форк, а също така гарантира, че бъдещата посока, която проектът поема, се определя демократично.

Дали Tezos е инвестицията, която трябва да направите?

е tezos добра инвестиция

За да отговорим на този въпрос, нека да разгледаме как се е представил Tezos през последните няколко месеца и да разгледаме факторите, които биха могли да повлияят на цената. От началото на новата година цената на Tezos бележи възходяща тенденция, въпреки че имаше известна степен на нестабилност. На 1,96 долара на 3 януари 2021 г. цената скочи до 2,84 долара до 10 януари 2021 г., почти удвоявайки цената си. Към 23 януари цената достигна 3,21 долара, а до 14 февруари цената достигна до 5,20 долара.

Ясно е, че Tezos върви само по един път и това е нагоре. Платформата има няколко предимства пред други гиганти като Cardano, Ethereum и EOS. И така, кои са факторите, които биха могли да направят този алткойн производител на милионери? Инвеститорите се стичат в Tezos от няколко месеца, така че нека да разгледаме за какво е шумът.

Проверете: Прогнози за цените на Tezos – колко ще струва XTZ през 2021 г. и след това?

инвестирайте в tezos

Фактори, които биха могли да направят Tezos производител на милионери:

1. Tezos е нещо повече от просто криптовалута.

Tezos е мащабируема платформа, която работи на интелигентни договори. Инвеститорите вярват, че тъй като Tezos е нещо повече от просто криптовалута и има няколко случая на употреба, той има значителен потенциал за растеж. Ето защо инвеститорите се стичат към Tezos.


Може да се използва в няколко бизнеса и индустрии, включително игралната индустрия, една от най-бързо развиващите се индустрии в световен мащаб.

2. Самоизменящ се блокчейн

Tezos е самоизменяща се блокчейн; което означава, че разработчиците могат да внедрят надстройки и промени в Tezos, без да се налага блокчейнът да се разделя на две отделни блокчейн вериги. Тъй като промените се вземат чрез гласуване върху тях, това елиминира необходимостта от хард форка на блокчейна.

3. Механизъм за течно доказателство за участие и уникален процес на управление

Tezos използва уникален и иновативен процес на управление, наречен "Печене." Tezos описват печенето като акт на подписване и публикуване на блокове в блокчейна на Tezos. За да участват в процеса на печене, потребителите трябва да предоставят депозит и да заложат 8000 XTZ.

Печенето е отличен начин за потребителите да печелят награди и да генерират приходи, което прави предимство да инвестират в XTZ. Tezos също комбинира традиционни Proof-of-Stake и делегирани Proof-of-Stake, позволявайки на пекарите, които участват в механизма за консенсус, да генерират награди и да допринасят за мрежата.

4. Стойност сред инвеститорите

Tezos е ценен актив в инвеститорската общност благодарение на постоянните си иновации. Той е осигурил няколко големи инвестиции от компании като PolyChain Capital. Tezos също така сключи партньорства с няколко финансови институции, включително водещата банка в Бразилия, Banco BTG Pactual. Рисковият капиталист Тим ​​Дрейпър също подкрепи Tezos и инвестира в него.

5. Голяма и непрекъснато нарастваща общност

Едно от най-значимите предимства на Tezos е, че екипът зад платформата предлага безвъзмездни средства на разработчиците за проучване и подобряване на платформата. Tezos работи активно с университета Kingsland за обучение на тези, които се интересуват от XTZ.

Всички тези фактори имат дълъг път, като оказват положително влияние върху цената на Tezos.

Не пропускайте: Какво ще стимулира цената на Tezos през 2021 година?

Нови съобщения и Едо

От началото на годината Tezos направи няколко съобщения, които изпратиха вълна от позитивност в общността на инвеститорите.

Tezos обяви, че StablyUSD е проправил пътя си към блокчейна Tezos. По-рано StablyUSD беше издаден за Ethereum.

Вграденият механизъм на Tezos позволява на разработчиците да внедрят нови функции и функционалности в платформата, без да правят компромиси с дългосрочната стабилност. Също така реши да пусне USDS на Tezos поради нарастващите разходи за газ на Ethereum.

Tezos също обяви, че се е присъединил към OpenSea, най-големият NFT пазар и платформа за обмен. NFT са нараснали от началото на годината, а OpenSea доминира в NFT пространството с над 30% от дела.

Най-важното развитие за Tezos беше успешното надграждане до Edo. Това е петото надстройване на Tezos през последните две години и е най-амбициозното и значимо надграждане на Tezos. Edo добавя няколко нови функции, поправки на грешки, подобрения в производителността и разхода на газ. Можете да намерите пълния списък с промени, които Edo носи тук.

Готови да инвестираме в Tezos XTZ?

инвестирайте в tezos

И така, ще стане ли Tezos производител на милионери?

Tezos има няколко предимства пред другите криптовалути, което кара експертите да смятат, че има потенциал да бъде много печеливша инвестиция. Някои прогнози гласят, че инвестицията в Tezos ще донесе възвръщаемост от над 300% през следващите пет години, така че представете си колко би струвала вашата инвестиция в Tezos, ако инвестирате днес.

Tezos се очаква да расте, ако успее да изпълни обещанията си и е в състояние да развие стабилна потребителска база. Можем спокойно да твърдим, че Tezos може да стане производител на милиони.

В момента Tezos има пазарна капитализация от $ 3,77 милиарда, което го прави една от най-големите криптовалути по пазарна капитализация. Tezos се представи значително добре, дори по-добре от повечето други криптовалути през последните няколко месеца. Тъй като Tezos придобива повече признание и вижда масово приемане, цената на Tezos ще се увеличи значително.

Финални мисли

Със значителен потенциал за растеж няма съмнение, че Tezos е инвестиция, която си струва да се обмисли. Tezos, като инвестиционен актив, набира популярност сред инвеститорите. Като дългосрочна инвестиция Tezos има потенциала да бъде производител на милиони, като някои анализатори прогнозират възвръщаемост от над 300% за 5 години.

Цената на Tezos трябва да скочи през 2021 г., тъй като е привлякла интереса на мултинационални корпорации и финансови институции. Инвестирането в криптовалути обаче идва със собствен набор от рискове, така че трябва да бъдете изключително задълбочени в изследванията си, преди да инвестирате.

eToro – Най-добрият брокер за закупуване на Tezos XTZ

еторо брокер

eToro се доказаха като надеждни в крипто индустрията в продължение на много години – препоръчваме ви да ги изпробвате.

Виртуалните валути са силно нестабилни. Вашият капитал е изложен на риск.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector