Най-добрата криптовалута за закупуване сега

Коя е най-добрата криптовалута за закупуване сега?

Най-добрата криптовалута за закупуване сега е Биткойн или Ethereum.

2020 г. ще остане в историята на финансите като една от най-драматичните години, изпитали икономиките в световен мащаб.

В същото време много инвеститори видяха криптовалутното инвестиране като чудесна възможност и хеджиране срещу икономически заплахи и рецесия.

Освен това технологията на блокчейн стана широко възприета в области като медицина, идентификация и дори гласуване, поради потенциала си да улесни оперативната съвместимост и безопасността.

Дори традиционните гиганти харесват JP Morgan се обърна към крипто банкиране.

Ако сте помислили и за криптовалутата, нека разгледаме водещите 7 криптовалути, в които да инвестирате сега по отношение на приемането, времето за обработка, ентусиазма на пазара и потенциала за растеж.

От някои популярни монети до по-малко известни конкуренти, ето най-добрите монети за закупуване сега:

Най-добрите 7 криптовалути за закупуване сега:

1. Биткойн

2. Биткойн Кеш

3. Litecoin

4. Ethereum

5. Binance Coin

6. TRON


7. IOTA

Ако искате да се потопите в крипто пазара бързо и лесно, с 0% комисионна, проверете eToro борса!

Как да изберем най-добрата криптовалута за закупуване

Що се отнася до избора на най-добрата криптовалута, трябва да разгледате различни важни фактори.

Един от най-големите фактори, които влияят на крипто цените е търсене и предлагане. Както знаем, колкото по-голямо е търсенето, толкова по-висока е цената и обратно. Тъй като много монети имат ограничено предлагане, експертите смятат, че това може да доведе до повишаване на цените.

Когато предлагането на биткойни достигне 21 милиона, например, цените вече няма да зависят от изкуствения инфлационен механизъм за намаляване наполовина на биткойн наградите.

Нека не забравяме, че въпреки че криптовалутите нямат физическа форма, те имат реални производствени разходи. Крипто, които разчитат на добив, например, зависят от цената на добива. Ако разходите продължат да се увеличават, цените също ще бъдат засегнати.

Що се отнася до биткойн, трябва да споменем, че биткойнът изисква огромно количество енергия и скъпо оборудване. Цифрите показват това Биткойн копаене консумира повече енергия от цяла Дания!

Крипто регламенти са друг фактор, който трябва да имате предвид при избора на най-добрата крипто за закупуване. Въпреки че регулациите могат да бъдат положителни, ограничителните правила могат да доведат до репресии и намаляване на крипто цените. За съжаление, намирайки се в законна сива зона, криптоси все още се опитват да намерят баланс между технологиите и регулациите.

Медиите са друг катализатор за повишаване на цените. Няма съмнение, че пазарните настроения и спекулации движат настроенията в криптосекторите и засягат търсенето. Манипулации, причинени от крипто китове също оказват влияние върху инвестициите в криптовалута.

Конкуренцията, технологичните иновации и вътрешното управление са друга макара, която движи цените. С новите първоначални предложения за монети (ICO), които са постоянно на хоризонта, конкуренцията може да бъде ожесточена, особено по отношение на скоростта и мащабируемостта.

Тук трябва да споменем това наличието на криптообмен също е от решаващо значение. Колкото по-популярна е борсата, толкова по-популярна е монетата. Популярността на Binance например е помогнала на Binance Coin да се утвърди като един от лидерите в тази област.

Не на последно място, когато избираме крипто за покупка, трябва да помислим икономическата ситуация в съответната държава. 2020 г. беше ярък пример, че финансовите кризи влияят върху цените на крипто. Когато традиционните системи се сринат, много инвеститори се насочват към алтернативни активи; колкото повече хора се насочват към крипто инвестиране, толкова по-голяма е капитализацията на крипто пазара.

Както и да е, най-добрите криптовалути за закупуване по-долу ви дават възможност да избирате между различни видове криптовалути.

Затова просто изберете монетите, които можете да разберете. Прочетете, за да откриете най-добрите 7 криптовалути, които можете да закупите сега.

1. Биткойн (BTC)

С пазарна капитализация от $ 686 328 177 991, Биткойн несъмнено е една от най-добрите криптовалути, които си струва да се гледат сега.

От стартирането си през 2009 г. Биткойн създава история. Тя трансформира целия финансов сектор и доведе до създаването на хиляди алткойни.

Биткойнът е нещо повече от крипто и дигитален метод за извършване на трансгранични плащания! Биткойнът е може би златният стандарт в крипто инвестирането.

И въпреки че други монети също са спечелили удивителни печалби, Биткойн остава най-търгуваната и широко приета криптовалута през 2021 г.. Биткойнът е като актив на сините чипове!

Въпреки неравномерното си пътуване и асоциациите си с Тъмната мрежа, Биткойн нарасна до над 40 000 долара през януари 2021 г., като биткойните представляват над 69% от крипто пазара. За дългосрочни притежатели това беше чудесна възможност.

Въпреки това, биткойн остава силно нестабилен. Имайте предвид, че след като BTC достигна рекорда си за всички времена, той загуби почти 26% от стойността си за по-малко от 32 часа, което беше драстична разпродажба.

И все пак анализаторите са оптимисти за цените на BTC въз основа на институционалното търсене и негативното отношение към традиционните парични политики. Имайте предвид, че ако американският долар си върне властта, това може да окаже натиск върху BTC и други цифрови активи.

Така че нека да видим какво държи 2021 година за биткойн и целия пазар на криптовалути!

2. Биткойн кеш (BCH)

Bitcoin Cash е друго крипто, което си струва да се обмисли сега. Bitcoin Cash е, както подсказва името, естествено свързан с Bitcoin. Bitcoin Cash е един от най-популярните вилици на Bitcoin, създаден през 2017 година.

Всъщност, с пазарна капитализация от 7 900 800 002 долара и впечатляваща потребителска общност, Bitcoin Cash е една от най-големите биткойн вилици. Като се има предвид подкрепата, която получава в крипто сектора – като Роджър Вер (известен като Биткойн Исус) е сред най-страстните му защитници – няма изненада, че Биткойн Кеш си струва да се гледа сега.

Нека не забравяме това Bitcoin Cash също доведе до тенденция на разклоняване на Bitcoin blockchain.

Тук трябва да обясним, че Bitcoin Cash е проектиран да разреши проблемите с мащабируемостта на Bitcoin чрез промяна на ограничението на размера на блоковете от 1MB на 8MB, допълнително увеличено до 32MB. По-големите блокове също водят до по-бързо време за обработка и по-ниски такси.

Поради своя потенциал, много експерти вярват, че BCH ще се увеличи в бъдеще и може да бъде печеливша инвестиция. Имайте предвид, че според някои оптимистични прогнози цените на BCH могат да варират между $ 500 (мин) и $ 1900 (макс) през следващите няколко години.

Масовото приемане може допълнително да повиши цената му скоро след януари 2021 г., така че нека запазим BCH в нашия списък за наблюдение!

3. Litecoin (LTC)

Ако сте нов в света на инвестициите в криптовалута, тогава включете Litecoin и в списъка си. Тази крипто е създадена, за да помогне на потребителите да разберат основната технология на крипто пазара и създайте олекотена версия на биткойн.

Както казват много хора, Litecoin е среброто на златото на Bitcoin.

Litecoin е създаден през 2011 г. от Carlie Lee с цел подобряване на времето за обработка на Bitcoin. Всъщност Litecoin е една от криптографките с най-ниско време за обработка по отношение на добива.

Имайте предвид, че за разлика от Litecoin, отнема до 10 минути, за да проверите транзакциите на Bitcoin.

Не е изненада, че въпреки че Litecoin не е най-добрата монета номер 1, той никога не е напускал топ 10 от години; в момента се класира на 8 място според CoinMarketCap. Много експерти смятат, че 2021 г. няма да бъде изключение, твърдейки, че LTC може да се изкачи до $ 347 след няколко години.

Според някои дори по-оптимистични прогнози, направени от CoinSwitch, LTC може да достигне $ 600 през 2021 година!

Трябва да споменем, че цените могат да се движат допълнително от иновации и проекти, като например първата ролева видеоигра, базирана на Litecoin LiteBringer. Както знаем, игрите са една от най-големите и бързо разрастващи се индустрии в световен мащаб, като технологията блокчейн е основна сила в развитието на игрите днес.

Така LTC определено все още е в играта!

4. Ethereum (ETH)

Ethereum е една от най-добрите криптовалути за купуване за инвеститори, нови за класа активи.

Докато една от основните идеи зад биткойн и други монети е децентрализацията на парите и плащанията, Ethereum направи крачка напред и децентрализира не само плащанията, но и услугите. Въвеждането на интелигентни договори и децентрализирани приложения (dApps) доведе до пълна революция във финансовия сектор.

Ethereum също създаде Ethereum’s World Computer, един компютър за целия свят с възли, разпространени по целия свят.

Освен това много монети първоначално бяха разработени на блокчейн Ethereum, което увеличи популярността на Ethereum.

Ethereum също така поддържа различни крипто платформи, които са активни в областта на децентрализираното финансиране (DeFi). Имайте предвид, че през 2020 г. екосистемата DeFi достигна нови върхове и приток на потребители.

Нищо чудно, че родната монета на Ethereum Ether (ETH) е една от най-търгуваните монети в крипто сектора. С пазарна капитализация от $ 161 726 694 608, Ethereum е на второ място след Bitcoin.

Ethereum показа отлично представяне през 2020 г., която беше предизвикателна година за икономиките, и преживя бичи старт до 2021 г. Според данните ETH се увеличи с 13,09% през последните няколко дни (до 24 януари).

Експертите смятат, че ETH може да пробие нива от 1500 долара и може да тества устойчивост на 1750 долара. Можем само да изчакаме и да видим!

5. Binance Coin (BNB)

Binance Coin е друга топ криптовалута, която си струва да се купи тази година. Binance Coin първоначално е създадена на блокчейн Ethereum, но по-късно е преместена в своя собствена blockchain, Binance Chain. Той завърши първоначалното си предлагане на монети през 2017 г. и за по-малко от няколко години се превърна в една от най-добрите монети, които си струва да се разгледат.

Binance Coin е създаден от популярната борса Binance като алтернативен метод за плащане на такси за търговия и като купон за отстъпка. Тази стратегия за отстъпки определено е магнит за потребителите!

Нека не забравяме, че сделки на стойност милиарди се извършват на Binance, което е една от причините Binance да се утвърди като лидер в крипто полето.

Binance Coin обаче е много повече от това и се разширява, за да се превърне в една от монетите с най-добри случаи на използване. Binance Coin може да се използва за извършване на плащания за стоки и услуги, включително собственост, пътувания и виртуални подаръци.

Поради широката си употреба, БНБ се превърна в монета с дълбоки пулове на ликвидност и пазарна капитализация от $ 6,776,923,662.

Докато много фактори могат да повлияят на цените на BNB, включително краят на предлаганите отстъпки, експертите прогнозират, че Binance Coin ще поскъпне.

Според TradingBeasts BNB ще достигне $ 34,557 до началото на февруари, с очаквана максимална цена от $ 43,584 и минимална цена от $ 29,637.

6. TRON (TRX)

И докато ние свързваме крипто с крипто търговия и инвестиции, истината е, че цифровите активи имат потенциал да трансформират области далеч отвъд финансите, включително развлекателната индустрия. TRON е един от лидерите, които имат за цел да демократизират и подобрят създаването на съдържание и потребителския опит.

TRON е peer-to-peer мрежа, създадена през 2017 г., която също може да се използва като платформа за споделяне на съдържание. Тези, които създават съдържание, получават възнаграждение. TRON е много по-прозрачен от каналите в социалните медии и не изисква посредник като AppStore.

С други думи, TRON не е за кражба на данни като други услуги, а за защита на своите клиенти и дори награждавайки ги чрез Tronix (TRX).

Вярвате или не, dApp транзакциите на TRON надминаха дори Ethereum по обем, което прави TRON един от основните конкуренти на Ethereum. Не е изненада, че TRON си сътрудничи с известни компании като Samsung и Baofeng, наричани китайски Netflix.

Въпреки успеха си, развитието на TRON не спира: през 2020 г. TRON’s 4.0 Great Voyage протокол е внедрен като надстройка, въвеждайки функции за поверителност. Това прави експертите положително настроени по отношение на бичието бъдеще на TRON.

По този начин 2021 г. може да е положителна година за TXR, която в момента е на 21 място. TradingBeasts прогнозира, че до края на тази година TRON има добри възможности да достигне $ 0,4 за определен период.

7. IOTA (MIOTA)

А що се отнася до алтернативните криптовалути, не можем да пренебрегнем IOTA и нейния инвестиционен потенциал през 2021 година!

IOTA е проектирана да се превърне в нов слой за пренос на данни и уреждане на транзакции за Интернет на нещата (IoT).

IOTA има потенциал да събира данни между милиони хора, машини и ежедневни устройства, подобрявайки оперативната съвместимост между услугите.

Тъй като Интернет на нещата разчита на сензори, софтуер и други иновации за извличане и обмен на данни, мнозина вярват в това Интернет на нещата е по-умен от интернет. Имайте предвид, че според данните има милиарди устройства, свързани към Интернет на нещата.

Основната му технология на разпределена книга Заплетете се е това, което прави тази монета уникална в крипто сектора; мнозина вярват, че Tangle е по-сигурен и ефективен от blockchains, използвани от други cryptos.

Въпреки че пазарната капитализация на IOTA спадна от върховете си през 2017 г., мнозина вярват, че IOTA ще продължи да се подобрява през 2021 г. Някои прогнози за Например през февруари 2021 г. MIOTA ще достигне $ 0,502.

Трябва ли да купувам криптовалути точно сега?

Въпреки че има много фактори, които трябва да имате предвид, преди да закупите криптовалути, винаги трябва да провеждате независими изследвания и да обмисляте вашата толерантност към риска. Вижте исторически диаграми, данни за технически анализ и крипто съобщения.

Имайте предвид, че текущите цени не са единственият фактор, който трябва да се има предвид; вместо това обърнете внимание на пазарните настроения, тираж и пазарна капитализация. Опитайте се да разберете технологията и проблемите, които крипто, която ви интересува, се опитва да реши.

ICO например ви предоставят добра възможност да постигнете големи печалби, без да разчитате на минали данни, но на последните тенденции.

Проучете и лидерството на монетата! За пример, въпреки че сега Tezos е една от най-иновативните платформи, проектът започна неравномерно, тъй като ICO беше последван от вътрешна драма и различни правни проблеми.

За да разпределите риска си, потърсете стабилност и укрепете портфолиото си, като го диверсифицирате. Монетите с ниски колебания на цените са идеални, особено за начинаещи в крипто. Въпреки това, въпреки че биткойнът е силно нестабилен, той все още се счита за безопасна инвестиция!

Преди да изберете крипто, придържайте се към фактите, а не към емоционалните решения, и останете бдителни, за да осигурите възможни доходоносни връщания.

Заключителни думи за най-доброто крипто за купуване

2021 г. започна с ярки обещания за широкото приемане на криптовалути и блокчейн технологии.

Сред пандемията на коронавирусав, интересът към сектора на криптовалутите продължава да се увеличава. Просто защото много хора смятат крипто за безопасна алтернатива на рушащите се традиционни системи!

Нарастването на биткойн до $ 40 000 през януари 2021 г. беше само един от признаците, които доказаха, че криптовалутите са тук, за да останат дълго след края на 2021 г..

По този начин, въпреки че криптовалутите остават рискови и нестабилни, експертите вярват, че тази година ще бъде добра за целия пазар. Все повече нови продукти се произвеждат в регулирана среда, като все повече и повече случаи на употреба са на хоризонта.

Освен това скокът на интереса сред институционалните инвеститори ще продължи да тласка цените до 2021 г. Централните банки също ще се присъединят към тенденцията и ще започнат да произвеждат свои собствени токени. Китайският цифров юан е ярък пример за възхода на криптовалутата!

Истината е, че 2021 г. ще позволи на cryptos да процъфтяват допълнително. Поради това, тъй като списъците с най-добрите криптовалути за купуване често се различават, струва си да помислите за други гиганти като Cardano, Ripple, Dash, EOS, NEO, ChainLink и Tezos, всеки със своите предимства и предизвикателства.

Cardano например е една от най-обещаващите монети през 2021 г., която има двуслойна структура за подобряване както на транзакциите, така и на развитието на интелигентни договори. Tezos, от друга страна, продължава да привлича все повече инвеститори с демократичното си управление; като има предвид, че ChainLink има за цел да направи революция в сектора като позволява на блокчейн платформите да имат достъп до реални данни.

Списъкът с популярни и по-малко известни, често подценявани монети, продължава и продължава. Едно е сигурно: дори ако масовата ваксинация се окаже ефективна, криптовалутите са тук, за да останат дълго след края на 2021 г.

eToro – най-добрата платформа за криптовалута

eToro се доказаха като надеждни в крипто индустрията в продължение на много години – препоръчваме ви да ги изпробвате.

Виртуалните валути са силно нестабилни. Вашият капитал е изложен на риск.

Ключ Точки

  • Най-добрата криптовалута за закупуване сега е Биткойн или Ethereum.
  • 2020 г. беше предизвикателна за икономиките в световен мащаб. И все пак, докато вирусът заразяваше инвестициите, криптовалутите успяха да се издигнат до нов хедж срещу инфлацията и рецесията.
  • Биткойн все още е най-търгуваната монета, с най-голяма пазарна капитализация и приемане на дребно.
  • Bitcoin Cash е една от най-популярните алтернативи на Bitcoin, която предлага по-бързо време на процеса и по-големи блокове.
  • Litecoin, известен като среброто на златото на Bitcoin, също предлага бързи времена за обработка.
  • Ethereum, известен като кралят на интелигентните договори, е на второ място след Биткойн, предлагайки впечатляващи възможности за внедряване на интелигентен договор и dApp.
  • Binance Coin нараства популярността си, което се подкрепя от впечатляващите атрибути на самата Binance – една от най-големите крипто борси.
  • TRON е една от най-добрите монети, която може да трансформира развлекателния сектор и да подобри създаването на съдържание.
  • IOTA предлага впечатляващи алтернативи на блокчейн и може да трансформира екосистемата Интернет на нещата като цяло.
  • Други криптоси, които трябва да разгледате сега, са Cardano, Ripple, Dash, EOS, NEO, ChainLink и Tezos.

Криптовалутите са тук, за да останат! Така че, ако искате да изберете най-добрите криптовалути, които да купите сега, просто се регистрирайте с eToro което ви позволява да купувате и продавате криптовалути, както и да търгувате с CFD от над 90 чифта с 0% комисионна.

Ако нашата статия ви е харесала Най-добрата криптовалута за закупуване сега, моля, споделете го с всеки, който се интересува от крипто инвестиране.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector