Прогноза за цена на монети Binance

Прогноза за цена на монети Binance за 2021, 2022, 2023, 2024 и 2025

Binance Coin току-що достигна рекорд за всички времена. Къде експертите смятат, че крипто ще отиде по-нататък?

Binance coin (BNB) стартира през 2017 г. и привлече вниманието на общността на криптовалутите. Binance coin бързо се утвърди сред топ криптовалутите, пробивайки в първите десет криптовалути по пазарна капитализация.

Въпреки че монетата Binance е вътрешната валута на борсата Binance, подобно на други криптовалути, тя е обект на волатилност на пазара и може да бъде заменена за други крипто активи. Прогнозата за цените на Binance Coin обаче прогнозира, че токенът ще има бичи няколко години напред.

Какво е Binance Coin?

Binance Coin е криптовалутата на борсата Binance. Това е като другите криптовалути и може да се използва в замяна на други активи. Подобно на други криптовалути, той също е обект на променливост, в зависимост от пазарните условия. Binance Coin има три основни функции

  • Binance Coin може да се използва като актив за търговия
  • Потребителите могат да го използват, за да намалят комисионните на платформата.
  • Може да се използва за плащане на активи или стоки на уебсайтове, приемащи Binance Coin.

Binance Coin има уникална характеристика, при която има редовно изгаряне на криптовалутата. Целта е да се намали резервът Binance Coins до 50% от първоначалния резерв на криптовалутата.

Binance Coin Prediction: История на цените

Binance Coin стартира с цена от 0,1 долара през 2017 г. До края на октомври цената на криптовалутата премина границата от 1 долар. Цената продължи да се увеличава постепенно и видя първото си голямо рали през януари 2018 г., когато валутата скочи от 8 на 24 долара за седмица. Въпреки това, той не можа да се задържи на това ниво на цените и след като срещна известна волатилност, падна обратно с $ 8 до първата седмица на февруари. Цената остана относително стабилна за няколко месеца, въпреки че общият модел беше постепенно увеличение на цената. До юни 2017 г. цената на Binance Coin се е удвоила от цената си през февруари до 17 долара.

От юни 2018 г. цената отчете постепенно спад. Въпреки че не е имало внезапни спадове в стойността, общата тенденция е постепенен спад в цената.

Binance Coin достигна минимума от $ 4 през декември 2018 г., преди да започне да се изкачва отново. Стартира 2019 г. с положителна нотка със забележимо увеличение на цените. До април валутата продължаваше да поскъпва, достигайки пикова цена от $ 34 на 25 май 2019 г. Въпреки че се сблъска с известна променливост след достигане на тази ценова точка, Binance Coin се покачи до $ 38 през юни, преди да падне до $ 27 за по-малко от месец. Криптовалутата остана относително стабилна до средата на август, преди да започне низходяща тенденция.

В края на септември Binance Coin падна до 15 долара. Тя намери известна подкрепа на тази цена и поддържа ценовото ниво до края на годината.

Binance Coin стартира 2020 г. от $ 13, но веднага започна да поскъпва. До средата на февруари валутата се търгуваше на 26 долара, но падна до 9 долара за малко повече от месец. Цената продължи да расте постепенно и до първата седмица на август се търгуваше на 22 долара.

През септември 2020 г. Binance Coin проби бариерата от $ 30 и се запази между ценовите нива от $ 25 до $ 35 до средата на декември. Криптовалутата се повиши през последната седмица на декември 2020 г. и до 18 януари се търгуваше на $ 45. Цената за кратко падна до $ 38, преди да се покачи зрелищно, достигайки $ 133 до 14 февруари. В момента Binance Coin се търгува на цена от $ 130 и се очаква да поскъпне.


Свързани: Как да инвестираме в Binance Coin

Binance Coin Prediction: Анализ на цените

Binance Coin стартира през декември 2020 г. на цена от около $ 30. Той остана относително стабилен, за кратко падна до $ 27, преди да се събере доста бързо. Към 7 януари се търгуваше на $ 43. За кратко падна до $ 38, преди да се вдигне отново. Този път ралито беше бързо. Към 7 февруари валутата се търгуваше на $ 72, почти удвоявайки се за по-малко от две седмици. Тук не спря, тъй като се покачи отново и до 14 февруари се търгуваше на $ 133, почти удвоявайки се за по-малко от седмица.

Повечето анализатори се съгласяват, че Binance Coin ще запази бика и ралито си и по-нататък. Нека разгледаме прогнозата за цената на Binance Coin за 2021 г. и след това.

Прогнози за цените на БНБ: Какво следва?

Binance Coin Price Prediction 2021

Binance Coin вече надмина повечето прогнози за 2021 г., като криптовалутата вече се търгува на $ 272 и се очаква да нарасне още повече.

Тъй като интересът към монетата се увеличава и инвеститорите все повече се привличат към валутата, цената ще се увеличи още повече. Повечето анализатори на цените на Binance Coin сега прогнозират валутата да пробие границата от 700 долара през 2021 година.

Binance Coin може да достигне $ 600 до средата на годината и дори може да прокара $ 800 до края на 2021 година.

Binance Coin Price Prediction 2022

Анализаторите прогнозират много бичаща година за Binance Coin през 2022 г., като повечето анализатори на цените на Binance Coin прогнозират, че тя може да започне годината на цена от $ 800 и да достигне $ 1000 до средата на 2022 г..

БНБ може също да намери подкрепа на ниво от $ 900 и да я поддържа до края на годината, като някои прогнози предполагат, че може да търгува на $ 1200 до края на 2022 г..

Binance Coin Price Prediction 2023

Цената на БНБ може да остане на ниво от $ 2000 през 2023 г. Някои анализатори прогнозират незначителна корекция на цените, но се очаква криптовалутата да поддържа положителна перспектива през 2023 г. и да не забележи драстичен спад в цената.

Прогноза за цена на монети Binance 2024-2025

Текущият бик се противопостави на всички прогнози за цените на Binance Coin. През 2024 и 2025 г. Binance Coin може да счупи всички предишни рекорди и да достигне нови висоти.

Съществува истинска възможност Binance Coin да пробие границата от $ 3000 някъде през 2025 г. Цената може да се повиши, като се има предвид, че към този момент може да види някои нови функции, добавени към нея.

Прогнози на БНБ от експерти по криптовалута

WalletInvestor вярва, че БНБ е в бичаща година и може да види значителен ръст през 2021 г. Тя прогнозира, че Binance Coin ще разбие $ 300 – $ 400 до средата на годината. Досега обаче Binance Coin победи тези очаквания грандиозно.

DigitalCoinPrice беше предвидил, че Binance Coin ще прокара границата от $ 600 до средата на 2021 г. и след това ще падне поради корекция на цената. Според прогнозата си БНБ ще публикува звездно възстановяване и ще завърши 2021 г. с висока оценка от $ 650.

Coinpedia прогнозира, че монетата Binance може да изтласка $ 500 до края на 2021 г., и гледайки текущото представяне на Binance Coin. Тяхната прогноза може да се окаже вярна.

Binance Coin се противопостави почти на всички прогнози и достигна цени, които никой не е предвидил, поне не толкова бързо. Остава да разберем дали този бик може да продължи, но повечето признаци сочат към криптовалутата, поддържаща това звездно бягане.

Фактори, влияещи върху цената на БНБ

Тъй като Binance Coin се противопостави на всички очаквания по отношение на цената си, нека да разгледаме набързо кои фактори влияят върху цената на БНБ.

1. Тримесечни изгаряния на БНБ:

Binance изгаря малък процент от БНБ на всяко тримесечие. Целта е да се гарантира, че само половината от първоначално издадените жетони остават в обращение.

2. Пускане на нови продукти:

Новите изстрелвания като Binance DEX и веригата Binance оказаха положително влияние върху цената на Binance Coin. Binance Coin е един от основните активи за търговия на Binance DEX.

3. IEO:

Binance има собствена платформа, позволяваща на стартиращите компании да стартират своите кампании. Binance Coin се използва за закупуване на нови жетони, в резултат на което повече хора купуват Binance Coin.

4. Нови пазари:

Binance Token зависи от това колко добре се представя борсата Binance, а с разширяването на борсата на нови пазари, цената на Binance Coin е длъжна да се увеличи.

Binance Price Prediction: Заключение

Остава да видим как Binance Coin се представя през следващата година и след това. Повечето прогнози за цените на Binance Coin прогнозират възходящ пазар за валутата, което означава, че можем да видим устойчиво нарастване на цената на криптовалутата.

Поради горната причина това може да е подходящ момент за инвеститорите да навлязат на пазара и да реализират значителна печалба.

Ако Binance Coin продължава да се противопоставя на очакванията и да се представя както е било досега, със сигурност може да се каже, че Binance Coin е една от най-добрите инвестиции в крипто пространството.

Имайте предвид обаче, че цената зависи от настроението на пазара, което може да се промени във всеки един момент, като има положителен или отрицателен ефект върху криптовалутата. Важно е да сте задълбочени с изследванията си, преди да инвестирате в Binance Coin.

eToro – Най-добрият брокер за закупуване на Binance Coin BNB

еторо брокер

eToro се доказаха като надеждни в крипто индустрията в продължение на много години – препоръчваме ви да ги изпробвате.

Виртуалните валути са силно нестабилни. Вашият капитал е изложен на риск.

Често задавани въпроси

Разумна инвестиция ли е Binance Coin?

Да, Binance Coin е отлична инвестиция в момента. В момента е в средата на бик и цената му се очаква да нарасне още повече. Дори ако навлезете на пазара при тази ценова точка и инвестирате в Binance Coin, пак можете да реализирате значителна печалба от инвестицията си.

Ще бъде ли Binance Coin печеливша в близко бъдеще?

Да, Binance Coin се очаква да бъде печеливша, като почти всички ценови прогнози прогнозират продължителен бик за криптовалутата.

Каква ще е стойността на Binance Coin след 10 години?

Binance Coin може да премине границата от 1000 долара за 10 години.

Какви са предимствата на Binance Coin?

Binance Coin е родният токен на една от най-големите борси за криптовалути в света. Токенът има и силната подкрепа на екип, който непрекъснато обновява и подобрява маркера.

За какво мога да използвам Binance Coin?

Binance Coin се използва на борсата за криптовалута Binance и също така се използва за търговия с активи.

Прочетете още:

Колко ще струва БНБ през 2021 г. и след това?

Как да закупите Binance Coin – Ръководство за начинаещи

Binance Coin е добра инвестиция и трябва ли да инвестирам в Binance Coin?

Плюсове и минуси на инвестирането в Binance Coin, ще бъде ли производител на милионери?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector