Прогноза за цените на Cardano – Колко ще струва Cardano през 2021 г. и след това?

Contents

Прогноза за цените на Cardano:

 • DigitalCoinPrice.com очаква Cardano да поскъпне рязко, като ADA търгува средно $ 1,72 през 2021 г., $ 2,98 през 2023 г. и $ 12,54 през 2025 г..
 • Long Forecas прогнозира, че цената на Cardano ще достигне 1,7 долара по-късно през 2021 година.
 • WalletInvestor даде невероятно оптимистична прогноза за цената на ADA през 2021 г. Максималната му прогноза предполага, че ADA може да струва $ 3,775 до края на 2021 г..

Колко ще струва Cardano през 2021 г. и след това?

Ще се изкачи ли Кардано или ще катастрофира? Прочетете нашата прогноза за цена Cardano ADA 2021 – 2025

На лов за Кардано прогноза 2021 – 2025? Или се мъчите да отговорите на въпроса „добра ли е Cardano инвестиция? Вие сте на правилното място. Ще споделяме най-добрите прогнози за цените на Cardano за 2021 г. и след това. разглеждаме Cardano ADA, за да разберем какво казват експертите за бъдещото му представяне и колко ще струва Cardano през 2021 г. и след това.

През ноември 2020 г. цената на Cardano (ADA) беше 0,107182 долара, а пазарната й капитализация – 3 335 479 936 долара. Само два месеца по-късно активът струва 1,073 долара и има зашеметяваща пазарна капитализация от 32,5 млрд. Долара. Още по-вълнуващо е, че този ръст накара Cardano да надмине четирима от своите конкуренти. Макар че преди това беше десетата по големина криптовалута в света, сега тя зае шестото място, изпреварвайки големи имена като Litecoin и Bitcoin Cash! И така, как това е променило своите краткосрочни и дългосрочни прогнози за цените?

В тази статия ще разгледаме още веднъж какво се смята за най-добрите анализатори за цената на ADA през 2021-2025. Ако се чудите „добра ли е Cardano инвестиция?“, Прочетете, за да научите повече.

Cardano стартира през 2017 г. от Чарлз Хоскинсън, един от съоснователите на Ethereum, и е известен като криптовалута от трето поколение. Това му даде възможност да види къде се борят по-възрастните конкуренти и да подобри собствения си актив в резултат. Но дали това ще е достатъчно, за да си осигури светло бъдеще?

Ако искате да разберете ‘добра ли е Cardano инвестиция’, прочетете нататък. В тази статия ще проучим някои от най-добрите прогнози за цените на Cardano, за да разберем дали altcoin ще придобие стойност през следващите пет години. Независимо дали сте настоящ инвеститор, който иска да реши дали да държи или продаде ADA, или някой, който обмисля да добави актива към портфолиото си, ние събрахме всичко, което трябва да знаете тук.

Ако искате да закупите Cardano ADA бързо и лесно, с 0% комисионна, разгледайте eToro борса!

Какво е Кардано?

Cardano е a доказателство за залог (PoS) блокчейн платформа. В POS система потребителите могат да добавят нови транзакции към блокчейна, като ‘залагат’ криптовалутата си като обезпечение, за да валидират преходите. Това е много по-малко енергоемко от платформа, която използва доказателство за работа алгоритъм, което означава, че майньорите трябва да решават сложни математически уравнения, използвайки техния компютърен хардуер, преди да могат да добавят към блокчейна.

Точно както Ethereum е към Ether, а Ripple е към XRP, Cardano е към ADA. Накратко, това означава, че Cardano е името на платформата, на която работи местната криптовалута ADA. Cardano е блокчейн платформа с отворен код, която е изградена с два отделни слоя. Първият се нарича Слой за уреждане на Кардано (CSL), понякога просто известен като криптовалутен слой и тук потребителите могат да извършват крипто транзакции.

Вторият слой е Изчислителен слой Cardano (CCL). Този слой позволява на разработчиците да стартират приложения като децентрализирани приложения (dApps) и интелигентни договори. Интелигентните договори са автоматични договори, които кодират конкретните условия на споразумението, като например цената, която плащате, и страната, на която плащате сумата. Подобно на процеса на добив на биткойни, това прави платежната система невероятно прозрачна и също така означава, че хората не трябва да преминават през организации на трети страни като банки.

Уникалната архитектура на Cardano е една от характеристиките, която го отличава от криптовалутите от първо и второ поколение. Двата различни слоя ще улеснят много по-лесно появяването на потенциални твърди разклонения в бъдеще и като цяло подобрява своята дългосрочна мащабируемост.

Чудите се какво се е случило с Cardano в скорошния бик? Вие сте на правилното място. В тази статия ще разгледаме какво очакват най-добрите анализатори за цената на Cardano ADA през 2021-2025 г. и как са се променили прогнозите за цената на Cardano.

Краткосрочни прогнози за цената на Cardano: 2021

Прогноза за цената на Cardano за 2021 г.

Какво прогнозират крипто експертите за Cardano ADA през 2021 г.?

След като обобщихме какво точно е Cardano, нека да разгледаме какво можем да очакваме да се случи с цената му през 2021 г. Въпреки че е нормално да се наблюдава известна степен на вариация между прогнозите за криптовалута, прогнозите на ADA, които сме събрали тук, са преобладаващо съгласни че цената на ADA ще се увеличи – макар и в изключително различни степени.

(Важно е да запомните, че светът на криптовалутата може да бъде много труден за предвиждане, така че винаги провеждайте собствена старателна проверка, преди да добавите каквото и да е към портфолиото си).

Ще започнем, като споделим проекциите на Cardano на Райън Селкис, главен изпълнителен директор на сайта за проследяване на криптовалути Messari. Selkis често прави прогнози в Twitter за големи имена като Bitcoin и Ethereum – така че някои последователи бяха изненадани да прочетат последните му прогнози за Cardano. Той вярва, че през 2021 г. цената на Cardano ще скочи от 10-то на 5-то място в списъка на най-големите крипто в света.

Въпреки че по това време това беше посрещнато с широко недоверие, ADA вече е близо до постигането на тази цел, което кара много потенциални инвеститори да приемат актива по-сериозно.

Според Digital Coin Price краткосрочната перспектива за Cardano е сравнително силна. Инвестиционната платформа публикува следната графика, за да илюстрира своите прогнози:

Както виждаме, Digital Coin Price очаква цената на ADA да варира между върховете от около 0,58 долара и минимумите от около 0,47 долара. Въпреки че няма много доказателства за линеен напредък (графиката се характеризира с редовни върхове и корита за разлика от забележима бича или меча тенденция), това все още показва значително подобрение в сравнение с прогнозите, направени през ноември.

По това време Digital Coin Price очаква ADA да остане под $ 1,3 за цялата година.

Актуализираната му прогноза е увеличила най-високата си целева цена от $ 0,3 на $ 0,585494 – с други думи, почти удвоила. Въпреки че ще трябва да погледнем напред към 2022-2025 г., за да видим дали тази прогнозирана дейност ще доведе до значителни дългосрочни печалби, фактът, че Digital Coin Price е променил прогнозата си толкова драстично, е обещаващ знак.

Второто ни краткосрочно прогнозиране на цените идва от WalletInvestor. Платформата за инвестиционен анализ даде невероятно оптимистична прогноза за цената на ADA през 2021 г. – потенциално добра новина за всеки, който се чуди „ще поскъпне ли цената на Cardano?“

За разлика от графиката от Digital Coin Price, тази показва силна възходяща тенденция. Ако тези прогнози са верни, тогава Cardano може да бъде за втората си по големина година след 2018 г..

Максималната прогноза на WalletInvestor предполага, че ADA може да струва $ 2,575 до края на 2021 г., след рязко покачване на цената от годишния си минимум през ноември. (Прогнозите за минимума, максимума и средната стойност на платформата поставят тази годишна ниска стойност съответно на $ 0,131, $ 0,361 и $ 0,254).

Интересното е, че коритата, предсказани от WalletInvestor, изглежда съвпадат с върховете, предвидени от Digital Coin Price. И двете платформи установиха, че в определени месеци – а именно март и октомври – могат да се наблюдават значителни промени в цените. Въпреки че единият вярва, че това ще бъде бичи, а другият предвижда, че ще бъде мечи, може да си струва да следите внимателно тези повратни моменти, ако сте настоящ или бъдещ инвеститор.

След относителната стабилност през първата половина на 2021 г. Previsioni Bitcoin прогнозира, че цената на ADA ще скочи стремително от юли 2021 г. нататък. Ако тези прогнози са верни и ADA достигне $ 1,48424 през август 2021 г., тогава алгоритъмът на Previsioni Bitcoin предполага, че това може да доведе до огромен растеж, като цените скочат до $ 1,62009 през септември 2021 г. и зашеметяващите $ 1,838 до края на 2021 г..

Взехме окончателното краткосрочно прогнозиране на цените на ADA от Trading Beasts.

Въз основа на тези прогнози можем да очакваме да видим цената на ADA в диапазона между $ 1,64 и $ 1,85 до края на декември 2021 г. Като се има предвид, че текущата цена на актива е $ 1,07, това не е най-обнадеждаващата прогноза в тази статия – особено ако се фокусираме на прогнозата за минималната цена. Въпреки това, това все още е малко по-високо от най-мечия прогноза, която включихме в статията от ноември ($ 0,214689, според Digital Coin Price).

Готови да инвестирате в Cardano ADA?

Добра инвестиция ли е Cardano 2021?

Да, според прогнозите стойността на Cardano вероятно ще се увеличи през 2021 г. Дългосрочните прогнози са малко по-малко съгласувани. Това означава, че Cardano може да бъде добра инвестиция за 2021 г., но в крайна сметка зависи от вашия стил на търговия и дали предпочитате да държите краткосрочни или дългосрочни позиции.

Казано по-просто, Cardano е нискорискова инвестиция с много потенциални награди. Това е нещо, което определено трябва да направите, преди да помислите да го добавите към портфолиото си.

Каква ще бъде цената на Cardano през 2021 г.?

Ще се покачи ли ADA през 2021 г.?

Cardano изглежда ще се повиши през 2021 г. ADA инвеститорите биха могли да видят $ 1,62 в краткосрочен план и $ 1,9 до края на 2021 г..

Long Forecas прогнозира, че цената на Cardano ще достигне 1,7 долара по-късно през 2021 година.

Според Previsioni Bitcoin, Cardano ще се покачи и ще достигне ценова точка от $ 1,88 през 2021 година.

Прогнозата за цените на монетите смята, че цената на ADA може да се затвори на $ 2,2 до самия край на 2021 година.

Прогнозите за Cardano за 2021 г. са невероятно разнообразни. Ако предпочитате дългосрочна инвестиционна стратегия, нека да разгледаме прогнозите за цените на Cardano за 2022-2025.

Дългосрочни прогнози за цените на Cardano: 2022-2025

Какво прогнозират крипто експертите за Cardano ADA през 2022 г. и след това?

Много търговци и инвеститори искат да знаят какво може да се запази през следващите 5 години за цената на Cardano ADA. Ако търсите прогноза за цената на Cardano 2025 или дори се чудите „трябва ли да инвестирам в Cardano?“, Продължете да четете.

След като видяхме какво може да се запази през останалата част от годината за цената на ADA, нека погледнем напред към 2022-2025. Кардано ще се качи ли? Добра инвестиция ли е ADA? И колко ще струва Cardano през 2025 г.? Търсихме някои от най-убедителните дългосрочни прогнози, за да се опитаме да ви предложим отговорите на тези въпроси.

Според италианския крипто сайт Previsioni Bitcoin, растежът на Cardano изглежда не е прищявка. До 2023 г. се прогнозира, че ADA може да струва до $ 3,5, въпреки че тази цифра ще спадне леко в средата на годината.

Като се има предвид, че цената на Cardano неотдавна е била 0,25 долара, 3,5 долара са обнадеждаваща цел за 2023 г. (Въпреки че това е по-ниско от цифрите, които Previsioni Bitcoin прогнозира за 2022 г., когато за кратко очаква ADA да достигне критичната стойност от 3 долара!). Когато последният биков пробег на пазара се случи през 2017-8 г., много криптовалути започнаха бързо да намаляват – така че фактът, че платформи като Previsioni Bitcoin вярват, че ще продължим да наблюдаваме повишаване на цените през следващите 3-5 години, е чудесна новина за много инвеститори.

И така, очаква ли Long Forecast също да расте ADA? За съжаление, според техния анализ бъдещето не изглежда толкова светло. След относително застояла 2021-2 г., Long Forecast вярва, че Cardano може да загуби стойност през 2023 г., затваряйки годината на минимуми от едва 0,12 долара.

2023 Продължение

Месец отворен Ниско-Високо Затваряне Mo,% Общо,%
Февр $ 0,42 $ 0,41 – $ 0,47 $ 0,44 4,8% 144%
Март $ 0,44 $ 0,34 – $ 0,44 $ 0,37 -15,9% 106%
Април $ 0,37 $ 0,29 – $ 0,37 $ 0,31 -16,2% 72,2%
Може $ 0,31 $ 0,24 – $ 0,31 $ 0,26 -16,1% 44,4%
Юни $ 0,26 $ 0,20 – $ 0,26 $ 0,22 -15,4% 22,2%
Юли $ 0,22 $ 0,21 – $ 0,25 $ 0,23 4,5% 27,8%
Август $ 0,23 $ 0,18 – $ 0,23 $ 0,19 -17,4% 5,6%
Септември $ 0,19 $ 0,15 – $ 0,19 $ 0,16 -15,8% -11,1%
Октомври $ 0,16 $ 0,16 – $ 0,20 $ 0,19 18,8% 5,6%
Ноем $ 0,19 $ 0,15 – $ 0,19 $ 0,16 -15,8% -11,1%
Дек $ 0,16 0,12 – 0,16 долара 0,13 щ.д. -18,8% -27,8%

Тази новина няма да зарадва настоящите инвеститори в Cardano и е далеч от върховете, предвидени от Previsioni Bitcoin. Намалявайки наполовина цената между февруари и юни, тази меча прогноза е по-ниска от всички краткосрочни прогнози, включени в тази статия. Long Forecast не цитира целева цена за 2025 г. – така че можем само да се надяваме, че тези разочароващи цени, ако са точни, са част от мечи корекции, които могат да проправят пътя за нов бик в бъдеще.

Според прогнозите на DigitalCoinPrice, ADA ще отбележи умерен растеж през 2021 и 2022 г. През януари 2022 г. крипто платформата предвижда цена от $ 1,68. Максималният му рекорд (ATH) от 2022 г. ще бъде $ 1,87 през юли 2022 г..

От този момент прогнозите на DigitalCoinPrice предполагат, че инвеститорите могат да се насладят на малко влакче. 2023 ще бъде много по-бичи от 2022, като цената на ADA остава над 0,3 долара. Инвеститорите ще трябва да преодолеят тази буря, за да се насладят на потенциалните печалби от 2025 г..

От януари 2025 г. нататък е много по-обнадеждаващо. Намаляването през 2024 г. ще проправи пътя за бичи пробег, който ще отведе Cardano до върхове от почти 1,5 долара през ноември 2025 г. Това предполага, че без значение каква е вашата предпочитана инвестиционна стратегия, вероятно ще искате да избегнете продажбата на ADA в 2024, ако DigialCoinPrice е вярна!

За щастие Prime XBT изобщо не смята, че тези цени са точни. Дадено е много по-бичи прогноза за 2022-2025 г., като се твърди, че Cardano може да бъде на целта да достигне $ 2,50 и дори по-висока.

Както показва тази графика, Prime XBT идентифицира модел на ляво и дясно рамо, който може да покаже цената на Cardano за нов ATH. Този модел частично разчита на предположението, че активът може да достигне стойност от 1,56 долара през 2021 г. – цена, която в момента изглежда изключително постижима!

И така, как се сравняват другите прогнози на Cardano с това? Според Cryptoground.com цената на Cardano ADA ще достигне $ 1,57 през 2022 г. и ще продължи да расте от там.

Въз основа на прогнозата си, Cardano може да достигне 3,87 долара през 2025 г. Това би трябвало да е добре дошла новина за всеки, който се чуди „ще достигне ли Cardano 1 долар?“ – в края на краищата, с това ниво на растеж през следващите пет години, ADA може да постигне 1 долар преди 2030 г..

Coinliker.com изглежда смята, че тези прогнози са малко твърде скромни. Крипто уебсайтът даде следните прогнози за цената на ADA през 2022-2025:

2021-2022: Цена: 1,55 долара

2022-2023: Цена: $ 2,31

2025: Цена: 5,35 долара

Процентно увеличение на ръста от 6 680% би било впечатляващо, но не безпрецедентно.

През 2017-2018 г. Cardano отбеляза огромен темп на растеж, тъй като цената му скочи до ATH от само 1,18 долара. Това означава, че според прогнозите на Coinliker, Cardano ще надмине предишния си рекорд до 2025 г..

Coinswitch.com стигна още по-далеч. На уебсайта си новинарската компания за криптовалути твърди, че Cardano може да достигне 12,88 долара.

Това би било отлична новина за всички инвеститори, които се чудят „добра ли е инвестицията Cardano?“.

След като видяхме какво според експертите може да се случи с цената на Cardano през 2021-2025. Дългосрочната перспектива за всяка възможност за инвестиция е важен фактор, който трябва да се има предвид, особено ако искате да задържите позиции в продължение на няколко години, вместо да печелите от краткосрочна волатилност.

Като дългосрочна инвестиция, тя проектира, че Cardano може да се представи много по-добре. Според неговите прогнози стойността на жетона Cardano може да се повиши до 2,82 долара до самия край на 2021 г., като ще се повиши до 3,42 долара през 2022 г. и ще достигне средна цена от 15 700 долара до 2025 г..

Що се отнася до цената на ADA за следващите пет години, алгоритъмът за прогнозиране на Cardano предполага, че в рамките на 3 години цената на Cardano ще се повиши с 885% и ще достигне цената от $ 1,98. През 2025 г. можехме да видим непрекъснатия растеж на стойността на ADA и да достигнем психологическата оценка на $ 4. През 2030 г. ADA ще удвои цената си отново и ще достигне още един рекорд от 18 долара.

Допълнителни прогнози за цените на Cardano за 2023 – 2025

Прогноза за цената на Cardano 2023:

Цена на цифровата монета: $ 2.61918560

Cryptoground: $ 5.54608

Coinswitch: $ 4

Прогноза за цената на Cardano 2025:

Elevenews: $ 15

Криптограунд: $ 5.8792

Прогноза за цена на монети: $ 7.17

Заключение: Прогноза за прогноза на цените на Cardano

По-долу цифрите за прогнозиране очертават някои от Потенциал високи и най-ниски прогнози за прогнозиране на цените на Cardona ADA през 2021, 2022, 2023 и 2025 г., предлагани от технически анализатори и експерти от бранша.

Година Високо Ниска
2021 $ 2,85 $ 0,52
2022 4,52 долара 1,60 долара
2023 г. $ 8,82 $ 3,90
2024 $ 12,54 5,10 долара
2025 22,75 долара 7,50 долара

Как се е променила цената на Cardano с течение на времето?

За да разберем валидността на тези прогнози на Cardano, е важно да анализираме миналото представяне на цената на ADA. Въпреки това, за разлика от първо и второ поколение криптовалути, Cardano е сравнително нов за пазара. Това означава, че инвеститорите не са в състояние да проучат години и години на нестабилност, за да намерят дългосрочно повтарящи се модели.

Когато ADA стартира на борси за криптовалути през 2017 г., беше точно навреме, за да осребри огромния ръст, който превзе крипто пазара в края на 2017 г. и началото на 2018 г. Този период може да се види ясно на тази графика от Номика:

прогноза за цената на кардано

Между 20 ноември 2017 г. и 1 януари 2018 г. цената на ADA скочи от 0,029892 до 0,970563 долара. Като се има предвид, че активът не е живял дълго, последващият му спад (заедно с останалата част от крипто пазара) трябва да е разочарование за инвеститорите. ADA спадна обратно до $ 0,351552 до 5 февруари 2018 г. и тази меча тенденция продължи през цялата година, с изключение на рязкото покачване през май. До края на годината цената дори беше отхвърлена с един знак след десетичната запетая и инвеститорите се сбогуваха с 2018 г. с цена ADA от само 0,029341 долара при най-ниската.

Въпреки че цената се възстанови леко през 2019 г., Cardano преживя нов срив през март 2020 г. Отново тази нестабилност беше в цялата индустрия. Тъй като светът блокира в опит да контролира бързо разпространяващия се коронавирус, липсата на доверие на инвеститорите доведе до срив на пазара (в това, което сега е наречено коронавирусна катастрофа).

От 10 февруари до 16 март 2020 г. цената на ADA падна от 0,065333 на 0,027386 долара. Това беше най-ниската стойност на актива от декември 2018 г. Добрата новина обаче е, че пазарът бързо се възстанови и Cardano беше една от криптовалутите, които не просто се върнаха към цената си преди COVID, но я надвишиха. През юли ADA отново достигна $ 0,1 и оттогава остава относително силен. Но най-скорошният бик в края на декември осигури нов период на растеж.

Тази графика ни позволява да видим как точно се е променила цената на Cardano през последните три месеца:

Между 21 декември и 7 януари, период от само две седмици, цената на ADA скочи от 0,137885 до 0,341884 долара. В следващия раздел ще разгледаме друг фактор, който помага да се обясни защо точно се е случило това увеличение на цената.

Мислили ли сте да инвестирате в Cardano ADA?

Какви фактори влияят върху цената на Cardano?

Цената на Cardano ADA може да се променя в зависимост от различни фактори. За да направите най-точните прогнози за цените на Cardano 2021-2025 и да отговорите на въпроса „добра ли е Cardano инвестиция?“, Най-добре е да знаете тези фактори от самото начало. Това ще улесни прогнозирането на периоди на растеж или спад въз основа на текущите тенденции в криптовалутата и други световни събития, които могат да повлияят на цената на ADA.

1. предлагане и търсене

Връзката между търсенето и предлагането е може би най-големият фактор, който трябва да се вземе предвид при избора на активи за вашето портфолио. Когато търсенето на криптовалута е по-голямо от предлагането (например, когато много инвеститори търсят да купят, но не много продават), това повишава цената. Когато предлагането е по-голямо от търсенето (когато много инвеститори се опитват да продадат активите си, но никой не иска да купува), това ще има обратен ефект.

Според проучвания на Adastat, скорошното бягане на бикове предизвика нов интерес към Cardano. Графиката по-долу показва броя на съществуващите портфейли ADA – и както виждаме, броят на новите инвеститори е нараснал през целия януари 2021 г..

На 4 януари например на всеки час бяха създадени зашеметяващи средно 121 нови портфейла! Това е колосалните 98% се увеличава от 1 януари, когато на всеки час се създават само 63 нови портфейла.

На следващия ден на 5 януари имаше невероятно 4000 новорегистрирани портфейла ADA – и този нарастващ интерес явно поддържа стабилното поглъщане на Cardano.

Ако се върнем към 3-месечната графика на цените по-горе, можем ясно да видим въздействието, което това оказа върху цената на ADA!

2. Използване на платформата Cardano

Както споменахме по-рано в статията, двуслойната архитектура на Cardano е изградена, за да позволи dApps и интелигентните договори да се изпълняват на нейния CCL. Това означава, че успехът на Cardano не зависи само от търсенето на ADA – той ще бъде повлиян и от търсенето на останалите криптоси, изградени върху неговата разпределена книга. С увеличаването на търсенето на dApps, това може да има положително въздействие върху цената на ADA в близко бъдеще.

3. Цената на биткойните

Може да изглежда неинтуитивно, че цената на биткойн ще има корелативен ефект върху цената на други криптовалути, но е вярно. Много анализатори са забелязали, че когато Биткойн претърпява особено бичи пробези, този модел се отразява от много алткойни. Това е така, защото по-голямата част от инвеститорите, които държат някаква криптовалута, е много вероятно да държат биткойн. Ако доверието на инвеститорите е високо за BTC, това доверие често се филтрира до алткойни, което води до широко разпространени скокове на пазара.

Прочетете още: Топ 10 криптовалути, които да инвестирате през 2021 година

Прогноза за цените на Cardano – Ключови точки

 • Само за три месеца Cardano премина от 10-та до 6-та по големина криптовалута в света. Това подкрепя убеждението на Райън Селкис, че през 2021 г. ADA ще влезе в топ 5.
 • През 2021 г. Digital Coin Price очаква цената на ADA да се колебае между върховете от около 0,58 долара и минимумите от около 0,47 долара – значително подобрение спрямо прогнозите си през ноември.
 • Максималната прогноза на WalletInvestor предполага, че ADA може да струва $ 0,575 до края на 2021 година.
 • Въз основа на прогнозите на Trading Beast, бихме могли да очакваме да видим цената на ADA в диапазона между $ 0,24 и $ 0,35 до края на декември 2021 г..
 • През 2023 г. Previsioni Bitcoin прогнозира, че ADA може да струва до $ 2,5.
 • Long Forecast, от друга страна, вярва, че Cardano може да загуби стойност през 2023 г., затваряйки годината на нива от само 0,12 долара.
 • Prime XBT вярва, че Cardano може да има за цел да достигне $ 1,50 преди 2025 г., което ще отведе актива до нов рекорд за всички времена.
 • Факторите, които биха могли да повлияят на цената на Cardano, включват търсене и предлагане, популярността на платформата Cardano и цената на Bitcoin.
 • На 5 януари 2021 г. са създадени 4000 нови портфейла ADA.
 • Cardano е криптовалута от трето поколение, която е изградена с два отделни слоя: Cardano Settlement Layer и Caradno Computation Layer
 • За 2022-2025 г. DigitalCoinPrice прогнозира нестабилен, но като цяло бичи, с 2024 мечешки изключение
 • Cryptoground, Coinliker и Coinswitch смятат, че тези прогнози са твърде песимистични и предвиждат цената на ADA да достигне $ 2 и дори $ 3 до 2025 г.
 • Изготвянето на прогнози за цените на Cardano ADA може да бъде изключително трудно поради непредсказуемостта на пазара

Ако сте търсили надеждна прогноза за цените на Cardano за 2021, 2022, 2025 и след това, надяваме се, че тази статия ви дава по-ясна представа за бъдещето на ADA. Въпреки че прогнозите са много разнообразни, обнадеждаващо е да се види, че по-голямата част от крипто платформите предвиждат възходяща тенденция, особено за 2022-2025. Използвайки технически анализ, шепа различни анализатори стигат до извода, че Cardano може потенциално да надвиши предишния си ATH преди края на 2025 г..

Въпреки това, криптовалутите могат да бъдат изключително трудни за предвиждане. Ако обмисляте да добавите ADA към портфолиото си, винаги е важно да извършите собствена проверка и да имате добра стратегия за управление на риска. Засега перспективите може да са добри, но както видяхме още през март, пазарът лесно може да се промени за една нощ.

Ако вярвате, че ADA е добра инвестиция за вашето портфолио и искате да започнете търговия ADA, eToro предоставя възможност за търговия с крипто активи, включително Cardano, и CFD на до 90+ криптовалути.

eToro – Купете Cardano ADA с 0% комисионна

търговско кардано

Регистрирайте се за eToro и започнете да търгувате Cardano или копирате топ инвеститори без допълнително заплащане. Няма включени такси за управление или други скрити разходи.

еторо брокер

Виртуалните валути са силно нестабилни. Вашият капитал е изложен на риск.

Cardano Price Prediction – Често задавани въпроси

Какво ще струва Cardano след 5 години?

Като цяло прогнозите за цената на Cardano след 5 години варират от 5,8 до 15 долара.

Може ли Cardano да достигне $ 2?

Въз основа на скорошното му представяне, не изглежда неразумно, че Cardano може да достигне $ 2 в близко бъдеще.

Може ли Cardano да достигне $ 10?

Отговорът на въпроса „може ли Cardano да достигне 10 долара“ е потенциално – но е малко вероятно да видим това през следващите две години. Ако ADA достигне 10 долара през 2025 г., ще трябва да надвишава 10 пъти стойността, за да достигне двойни цифри.

По-добър ли е Cardano от Ethereum?

Като криптовалута от трето поколение, основателите на Cardano са успели да се поучат от някои от грешките на по-старите криптовалути, включително Ethereum. Благодарение на своята двуслойна архитектура, много анализатори смятат, че Cardano е „по-добър“ от Ethereum, тъй като е по-мащабируем. Той също така вече използва алгоритъм за доказателство за залагане, докато Ethereum едва сега превключва като част от своята дългоочаквана актуализация на Ethereum 2.0.

Не пропускайте: Ethereum срещу Cardano: Коя крипто трябва да купите

Какъв беше рекордът на Cardano за всички времена?

Рекордът на Cardano за всички времена беше 1,18 долара, което постигна още през януари 2018 г. Според различни прогнози можем да видим ADA да преразгледа и да надмине този етап през следващите пет години.

Каква е ценовата прогноза за Cardano през 2021 г.?

До края на 2021 г. ADA ще достигне ценовата цел от $ 2,58.

Какво ще струва ADA след 5 години?

До 2025 г. Cardano ще види огромни печалби, които ще отнемат цената до $ 22.

Каква ще бъде цената на ADA през 2030г?

След 10 години ADA ще бъде на цена $ 60.

Допълнителна информация:

Топ 15 най-добри криптовалути за закупуване този месец

15 причини да инвестирате в криптовалути

Най-популярните криптовалути във Великобритания

Топ криптовалути за инвестиране в Австралия през 2021 г.

Как да търгувате с криптовалута със $ 100

Най-важните криптовалути, различни от биткойн

Най-популярните криптовалути в САЩ

Отказ от отговорност: Cardano и други cryptos са силно нестабилни. Вашият капитал е изложен на риск и миналото представяне не е индикация за бъдещи резултати. Прогнозата и анализът отразяват възгледите на различни външни и вътрешни анализатори по всяко време и подлежат на промяна по всяко време. Освен това те не могат да представляват ангажимент или гаранция от страна на Trading Education.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me