Прогноза за звездна цена – колко ще струва Stellar XLM през 2021 г. и след това?

Contents

Прогноза за звездна XLM цена:

Колко ще струва звездната през 2021 г. и след това?

Ще се изкачи ли или ще се срине Stellar? Прочетете нашата прогноза за цена Stellar XLM 2021 – 2025

Нащрек за звездна прогноза 2021 – 2025? Или се мъчите да отговорите на въпроса „добра ли е инвестицията на Stellar? Вие сте на правилното място. Ще споделяме най-добрите прогнози за цените на Stellar за 2021 г. и след това. разглеждаме Stellar XLM, за да разберем какво казват експертите за бъдещото му представяне и колко ще струва Stellar през 2021 г. и след това.

Първоначално наричан „Тайният биткойн проект“, Звезден (XLM) стартира през 2014 г. от съоснователя на Ripple Джед Маккалеб. Оттогава тя се превърна в 11-ата най-голяма криптовалута в света. Настоящата му пазарна капитализация е $ 3 307 763 271, а цената на родната валута Lumens е скромна $ 0,152991.

През последните шест години мрежата Stellar привлече вниманието на различни известни предприятия. От IBM до Deloitte, Stellar захранва приложения и платежни системи за някои от най-големите бизнеси в света. Но какво да очакваме да видим големи неща в бъдеще?

Цената на Stellar (XLM) никога не е била висока. Но след като неотдавнашният бик на пазара изпрати цената си от $ 0,152991 през октомври до $ 0,3258 днес (и пазарната му капитализация от $ 3 307 763 271 до $ 7 567 856 726), може би се чудите дали ще се увеличи през следващите пет години.

Индустрията не е непозната за волатилността. Още през 2017/18 г., общ пазарен пробег, повечето активи достигнаха рекорд за всички времена (ATH). Ефектите обаче не продължиха дълго и е разбираемо, че много хора се притесняват, че същото ще се повтори. И така, очакват ли експертите в индустрията да видят цената на XLM да падне? Или бихме могли да очакваме нов ATH?

Независимо дали сте настоящ инвеститор на Stellar или някой, който иска да разбере „е ли звездата добра инвестиция“ и да научи повече за технологията, прочетете нататък. В тази статия ще проучим някои от най-добрите прогнози за цените на Stellar, за да разберем дали цената на XLM ще придобие стойност през следващите пет години. Независимо дали сте настоящ инвеститор, който иска да реши дали да държи или продаде своя XLM, или някой, който обмисля да добави актива към портфолиото си, ние събрахме всичко, което трябва да знаете тук.

Ако искате да закупите или инвестирате в Stellar XLM бързо и лесно, с 0% комисионна, проверете eToro борса!

Какво е Stellar XLM?

Преди да проучим какво 2021-2025 има за Stellar, нека да обобщим как работи тази криптовалута. Както споменахме във въведението, Stellar XLM се състои от два ключови компонента: децентрализираната си мрежа за разплащане с отворен код Stellar и родната валута Lumens (XLM).

Имайки предвид факта, че Джед Маккалеб преди това е основал Ripple, вероятно няма да се изненадате да научите, че Stellar е силно фокусиран върху улесняването на трансграничните плащания. Въпреки това, една ключова разлика между Stellar и Ripple е тяхната целева аудитория. Докато Ripple улеснява банките при прехвърляне на пари, без да се притеснява за обменните курсове и таксите, Stellar се позиционира като цифрово решение за хора, които искат да извършват ежедневни плащания.

Криптовалутата е собственост на организация с нестопанска цел, която твърди, че нейната основна цел е да предложи финансова свобода на тези с ограничен достъп до надеждни институции. В крайна сметка се надява да създаде световна мрежа. Това би означавало, че някой може да извърши международно плащане в собствената си валута и то ще достигне до получателя в тяхната, без таксите и бавното време на транзакция, традиционно свързано с трансграничните плащания.

Всяка транзакция на Stellar струва само 0,0001 XLM такси и обработката отнема по-малко от шест секунди. (Сравнете това с Bitcoin, което може да отнеме един час за обработка на една транзакция). И това не е единствената разлика между биткойн и така наречения „таен биткойн проект“. Тъй като общото й предлагане първоначално беше планирано да се увеличава с 1% всяка година, Stellar беше известен като инфлационна валута. На теория това би го направило много по-мащабируемо от биткойн, който в момента се очаква да достигне максималното си предлагане около 2030 г..

Независимо дали сте съществуващ инвеститор или някой, който търси допълнителен тласък, за да добави Stellar към портфолиото си, продължете да четете, за да научите повече. В тази актуализирана статия сме събрали някои от най-убедителните прогнози за цените на Stellar XLM през следващите пет години.

Краткосрочни прогнози за звездни цени: 2021

Звездна прогноза за цените за 2021г

Какво прогнозират крипто експертите за Stellar XLM през 2021 г.?

Ще се покачи ли Stellar XLM през 2021 г.? След най-новия бик на пазара на криптовалути, много инвеститори се чудят какво притежава 2021 г. за цената на XLM. Ако се чудите „добра ли е инвестицията на Stellar XLM през 2021 г.?“, Прочетете, за да разберете какво казват най-добрите крипто анализатори.

И така, като обобщихме какво точно е Stellar, нека да разгледаме какво можем да очакваме да се случи с цената на XLM през 2021 г..

Когато за първи път споделихме статия за прогнозите за цените на Stellar XLM още през октомври, WalletInvestor имаше една от най-мечките прогнози. Платформата вярваше, че активът ще следва обща тенденция на спад през годината, затваряйки 2021 г. на стойност около 0,08 долара. И така, как са се променили прогнозите му през последните няколко месеца?

Както виждаме от графиката по-горе, WalletInvestor е променил драстично прогнозите си! Според неговите изследвания цената на XLM е определена за втората най-успешна година за всички времена, като за ноември-декември се предвижда още една значителна бича. Въпреки че очаква цената да варира през цялата година, тя не вярва, че Stellar някога ще падне под $ 0,2.

До края на 2021 г. може да наблюдаваме звездни цени от 0,448 долара – най-високата цена на актива от 2018 г. насам.

Ако това е вярно, би било чудесна новина за инвеститорите, които се чудят „ще порасне ли Stellar XLM?“. В навечерието на бичия пазар, криптовалутата имаше две доста разочароващи години. Това дори е накарало някои хора да попитат „мъртъв ли е Stellar Lumens?“ Но както виждаме от прогнозата на WalletInvestor, този актив на аутсайдера може да бъде настроен за много по-светло бъдеще.

Втората ни краткосрочна прогноза на цените идва от Trading Beasts.

Според Trading Beasts, звездното бъдеще може да бъде по-светло. Търговската платформа прогнозира, че цената на XLM може да достигне максимална цена от $ 0,53 до декември 2021 г..

Подобно на WalletInvestor, Trading Beasts очаква цената на Stellar Lumens да се увеличи към края на 2021 г., като най-високите темпове на промяна са планирани за ноември и декември. Въпреки че минималните прогнози не са зашеметяващо възходящи, те все още показват подобрение спрямо текущата му цена, докато средните прогнози са невероятно обнадеждаващи. Те посочват, че Stellar може да бъде за една особено успешна година, като остане над $ 0,4 за цялата 2021 г. Това ще изведе актива до най-високите си нива от самото начало на 2018 г..

Прогнозите на Trading Beasts са забележимо статични. Не очаква цената на Stellar да падне под $ 0,2 във всеки един момент.

Платформата се съгласява с идеята, че XLM може да изстреля 0,7 долара през 2021 г..

За окончателното ни краткосрочно прогнозиране на цените се обърнахме към Digital Coin Price. Неговите перспективи са доста по-нестабилни от тези както на WalletInvestor, така и на Trading Beasts, но платформата все още вярва, че Stellar XLM ще приключи годината на по-висока цена от сегашните $ 0,3258.

Въпреки че тази графика не изглежда толкова обнадеждаваща, важно е да се съсредоточим върху факта, че Digital Coin Price вярва, че Stellar ще струва 0,475 долара за почти целия 2021 г..

(Очевидно има само няколко дни, в които цената му ще спадне до $ 0,471647 в края на август и началото на септември). Това всъщност го прави една от най-оптимистичните прогнози, които сме виждали! Тъй като платформата е предвидила масивен бик – и последващо мече коригиране – към края на февруари, някои инвеститори може да се чувстват така, сякаш са на път да се качат. Но ако годишният му минимум наистина е малко над 0,47 долара, перспективите все още са невероятно положителни.

Много инвеститори искат да попитат „добра ли е инвестицията на Stellar XLM през 2021 г.“ Според DigitalCoinPrice перспективите са положителни. Смята се, че цената на Stellar XLM ще достигне върхове от 0,49 долара през 2021 година.

Като цяло прогнозите за цените на Stellar XLM 2021 са различни. В една крайност DigitalCoinPrice предвижда високи нива на нестабилност и най-високата цена на XLM от години. От друга страна, WalletInvestor вярва, че цената на XLM ще се увеличи през 2021 г. и в крайна сметка ще търгува по-високо от сегашната си цена.

И така, добра ли е инвестицията на Stellar за 2021 г. Краткосрочните прогнози за цените на Stellar, които сме включили в тази статия, предполагат, че това може да бъде. Никой не прогнозира, че XLM ще затвори 2021 г. на по-ниска цена от сегашната му стойност, което би трябвало да бъде успокояващ знак за инвеститорите.

Ключовият въпрос сега е дали дългосрочните му перспективи са толкова обещаващи, колкото и краткосрочните. Ако предпочитате дългосрочна инвестиционна стратегия, нека да разгледаме прогнозите за цените на Stellar за 2022-2025.

Мислили ли сте да инвестирате в Stellar XLM?

Дългосрочни прогнози за звездни цени: 2022-2025

Какво прогнозират крипто експертите за Stellar XLM през 2022 г. и след това?

Много крипто инвеститори искат да знаят какво могат да предложат следващите 5 години за цената на звездния XLM. Ако търсите прогноза за цената на Cardano 2025 или дори се чудите „трябва ли да инвестирам в Stellar?“, Продължете да четете. важно е да погледнете напред, за да видите как цената му може да се промени през следващите няколко години. В този раздел ще проучим потенциалните промени в цените на XLM между 2022 и 2025.

Както показват тези прогнози, Stellar Lumens (XLM) може да бъде настроен за една от най-добрите си години досега. Какво обаче бихме могли да очакваме да видим в дългосрочен план? За 2022 г. италианската крипто платформа Previsioni Bitcoin даде следната прогноза:

Предварителните биткойни оправдават своите (изключително бичи!) Прогнози, тъй като вярват, че светът значително ще увеличи приемането на много криптовалути през следващите няколко години. Както виждаме, не смята, че Stellar Lumens е изключение от това правило.

Според предварителната прогноза за биткойн цената на Stellar XLM може да се повиши от 1 до 2 долара между януари и май 2022 г.! Дори 1 долар е невероятно оптимистична прогноза, така че това е потенциално вълнуваща новина за инвеститорите.

След годишен връх от $ 2.130037 през август, Previsioni Bitcoin вярва, че Stellar XLM ще затвори през 2021 г. на цена от $ 1,719757.

Като се има предвид, че предишният ATH на XLM беше само 0,897472 долара през 2018 г., това би бил невероятен нов рекорд. Много хора може да мислят, че това е прекалено амбициозно. Въпреки това Stellar вече доказа, че цената му може да се удвои за един месец, така че може би не е толкова нереалистично, колкото може да изглежда на пръв поглед.

За второто ни дългосрочно прогнозиране на цените се върнахме към Digital Coin Price. След като прогнозира обнадеждаващо 2021 г., какво очаква платформата да види през 2022-2025 г.?

Прогнозата на Digital Coin Price за Stellar XLM е невероятно положителна. За следващите няколко години се предвиждат следните етапи:

Година Звездна цена
2021 $0,52
2022 0,62 долара
2023 г. $ 0.72
2024 $ 0,83
2025 $ 1,25

Като дългосрочна инвестиция, тя проектира, че Stellar може да се представи изключително положително. Според неговите прогнози стойността на цената на Stellar може да се повиши до 0,65 долара до самия край на 2021 г., като ще се покачи до 0,75 долара през 2022 г., 0,84 долара през 2023 г., 0,91 долара през 2024 г. и постигане на средна цена от 1,50 долара до 2025 г..

Според техническия си анализ Digital Coin Price очаква цената на Stellar Lumens да достигне нов ATH през следващите пет години. Той очаква най-големият си темп на растеж да се случи през 2024-25 г., с увеличение на цената от около $ 0,2.

Ако се чудите „какво ще струва Stellar Lumens през 2030 г.?“, Вероятно ще се радвате да видите, че Digital Coin Price вярва, че може да има стойност над 2,5 долара до 2030 г..

За съжаление, Long Forecast смята, че трябва да се върнем на земята. В ярък контраст с Digital Coin Price (и особено Previsioni Bitcoin), тази платформа даде мрачно мечи прогноза, която може да види цената на XLM да падне под $ 0,2 през 2023 г. За 2024 г. се котират следните цени:

Звездни цени през 2024г

Януари: $ 0,14

Февруари: 0,11 долара

Март: $ 0,09

Април: $ 0.10

Май: $ 0,12

Юни: $ 0,14

Юли: $ 0,12

Август: $ 0,11

Септември: $ 0,13

Октомври: $ 0,15

Ноември: $ 0,17

Дек: 0,20 долара

Постоянно отрицателните темпове на растеж са невероятно обезсърчаващи, тъй като никоя от другите прогнози, включени в тази статия, не очаква цената на XLM да падне под сегашната си стойност. С годишното дъно от 0,09 долара, прогнозирано за февруари и март 2024 г., Long Forecast очевидно не очаква възходящата тенденция на XLM да продължи в дългосрочен план. Въпреки че вярва, че активът ще се събере предварително в периода до 2025 г., едва ли бичият прогноз се надява на инвеститорите.

Като се има предвид, че броят на положителните прогнози далеч надхвърля тази мечи перспектива, все още не бива да губим надежда за дългосрочните перспективи на Stellar. Важно е да имате предвид потенциален най-лошия сценарий, за да създадете стабилна стратегия за търговия, особено тъй като пазарът е по-волатилен от всякога в момента. Както често се казва в света на търговията: планирайте най-лошото, очаквайте най-доброто!

Крипто платформата Prime XBT използва технически анализ, за ​​да направи следните прогнози, изобразени на тази графика:

Трите триъгълника, които можем да видим подчертани в зелено, са представителни за обратен модел на главата и раменете. Крипто анализаторите идентифицират този модел като такъв, който обикновено предшества бичия пробег – оттук и рязката възходяща тенденция на прогнозите на Prime XBT.

Платформата предсказва невероятно оптимистично бъдеще за Stellar XLM. Както виждаме, техническият анализ на Prime XBT поставя Stellar XLM на възможна стойност от $ 1,25 до 2023 г..

Ако тези прогнози са верни, това би означавало, че Stellar XLM е настроен да изпревари предишния си рекорд (ATH) от $ 0.897328.

Според анализа на Coinliker инвеститорите, които се чудят „ще поскъпне ли цената на Stellar XLM?“, Няма за какво да се притесняват. Той вярва, че Stellar ще расте годишно между 2021 и 2025:

2021-2022: XLM цена: $ 0.64, растеж: + 1,130%

2022-2023: XLM цена: $ 1,52, растеж: + 2,820%

2025: XLM цена: $ 3,35, растеж: + 6,340%

Coinliker твърди, че макар да смятаме, че тези прогнози са крайни, те не са толкова диви, колкото изглеждат. Платформата цитира развиващата се технология на мрежата Stellar, както и засиленото приемане на XLM в различни случаи на употреба, като ключови фактори, които биха могли да стимулират този ръст в цената. Това е твърдение StormGain съгласен е с. Според платформата прогнозата за 2 долара до 2025 г. е „консервативна“.

Stellar XLM може да бъде настроен да изпреварва предишния си ATH от $ 0.897328. Всъщност, според прогнозите на Coinliker, неговият ATH може да се утрои през следващите пет години.

Като дългосрочна инвестиция, тя проектира, че Stellar може да се представи много добре. Според неговите прогнози стойността на цената на Stellar може да се повиши до 0,75 долара до самия край на 2021 г., да се покачи до 0,95 долара през 2022 г. и да постигне средна цена от 2,50 долара до 2025 г..

Колко ще струва звездната през 2025 година?

Според прогнозата за цените на Stellar, предлагана от WalletInvestor.com, XLM ще се повиши до 0,782 долара до края на 2021 г. и до 0,96 долара до края на 2022 г., за да скочи чак до 2,35 долара до декември 2025 г..

Въз основа на прогнозите на Stellar от DigitalCoinPrice.com, стойността на XLM се очаква да нарасне значително през следващите години, като се търгува на около 0.63 долара през 2021 г., на 0.71 долара през декември 2023 г. и на 1.255 долара през декември 2025 г..

Longforecast прогнозира XLM да достигне $ 1,69 до края на 2025 година.

Допълнителни звездни (XLM) ценови прогнози 2023-2025:

Прогнози за звездни цени 2021:

Крипто монета общество: $ 1,332967

Инвестиране на Хейвън: $ 4

Мега крипто цена: $ 5

Прогнози за звездни цени 2023:

Prime XBT: $ 1,25

WalletInvestor: $ 0.613

Търговия с животни: $ 0,5554100

Прогнози за звездни цени 2025:

Превключвател на монети: $ 5

Ripple News: $ 3

Капитан Altcoin: $ 5

Заключение: Прогноза за прогноза на цените на Stellar XLM

Долните прогнозни цифри очертават някои от Потенциал високи и най-ниски прогнози за прогнозиране на цените на Stellar XLM през 2021, 2022, 2023 и 2025 г., предлагани от технически анализатори и експерти от крипто индустрията.

Година Високо Ниска
2021 $ 0.82 $ 0,22
2022 0,95 долара $ 0,46
2023 г. 1,32 долара 0,60 долара
2025 $ 2,20 0,90 долара

Как се е променила цената на звездите с течение на времето?

За да намерите най-точния отговор на въпроса „добра ли е инвестицията Stellar XLM?“, Анализирането на прогнози за криптовалута е чудесен начин да започнете. Важно е обаче да гледате назад, както и напред. Предишното представяне може да бъде ключов индикатор за бъдещ успех, затова сме съставили кратко ръководство за цената на XLM с течение на времето.

Както споменахме по-рано, Stellar XLM за първи път излезе на пазара през 2014 г. Това означава, че трябва да проучим шест години промени в цените. Тази графика от Номика проследява цената на XLM:

Както виждаме, цената на Stellar XLM беше невероятно статична преди 2017 г. След като прекара първите години от живота си в търговия между $ 0,001 и $ 0,004, внезапният му ръст през април, май и юни 2017 г. беше напълно безпрецедентен. Това обаче беше само началото.

Пазарът на криптовалути като цяло преживя невероятен темп на растеж към началото на 2018 г. Това отчасти се дължи на броя на новите криптовалути от трето поколение, които бяха пуснати, предизвиквайки огромно ниво на инвеститорски интерес. Увеличеният обем на търговия в цялата индустрия накара цената на почти всяка криптовалута да се повиши – и Stellar XLM не беше изключение.

При под $ 1 ($ 0.897328), ATH на Stellar може да изглежда впечатляващо в сравнение с ATH на Bitcoin от огромните 20 000 $. Това обаче все още беше невероятно увеличение от предишните му цени от 0,001-0,004 долара. Въпреки че тази цена бързо спада през 2018 г., тя никога не се връща към същите ниски цени, оставайки в по-голямата си част над $ 0,05.

Необичайно сред криптовалутите цената на XLM не се срина още през март 2020 г. Глобалният срив на коронавируса се случи, когато доверието на инвеститорите спадна след глобалното блокиране, изпращайки цената на почти всяка основна валута, която сриваше между 1 и 16 март. Изненадващо, цената на XLM действително се е увеличила през този период, нараствайки от 0,081985 до 0,100722 долара.

Това потенциално може да означава, че XLM не се влияе от всички едни и същи фактори, които обикновено влияят на колебанията в цените в индустрията. Например, анализаторите отдавна са забелязали, че много други валути отразяват нивата на нестабилност на биткойн, тъй като това може да е добър показател за настроението на инвеститорите. (Ще проучим още фактори, които потенциално влияят на цената на Stellar XLM в следващия раздел на статията).

Въпреки че стойността на XLM не падна в съответствие с останалата част от пазара през март, за щастие той не беше освободен от битовия манш в цялата индустрия, който отгледа главата си през декември 2020 г. Между 16 ноември и 25 януари Stellar се увеличи от 0,0870 на 0,278334 долара – впечатляващо процентно увеличение от 219,92414%! Тъй като цената на XLM продължава да расте, много инвеститори се надяват, че мечите дни на Stellar до голяма степен са приключили.

Готови да инвестирате в Stellar XLM?

Какви фактори влияят върху цената на Stellar XLM?

Цената на Stellar XLM може да се променя в зависимост от редица вътрешни и външни фактори. За да направите най-точните прогнози за цените на Stellar 2021-2025 и да отговорите на въпроса „ще поскъпне ли цената на Stellar XLM?“, Е важно да разберете какви са тези фактори. Това ще улесни прогнозирането на периоди на растеж или спад въз основа на текущите тенденции в криптовалутата и други световни събития, които могат да повлияят на цената на XLM.

Търсене и предлагане

Връзката между търсенето и предлагането влияе върху цената на всяка една криптовалута (и валутата като цяло). Когато повече хора се опитват да купят XLM, отколкото да продадат, това означава, че предлагането е по-голямо от търсенето. Това тласка цената на XLM нагоре. Когато повече хора се опитват да продават, отколкото да купуват, това означава, че търсенето е по-голямо от предлагането, което има отрицателен ефект върху цената.

Както търсенето, така и търсенето се влияят от различни фактори. По-долу сме посочили някои от най-важните.

Възходът на децентрализирани приложения (dApps)

В целия свят интересът към децентрализираните приложения (dApps) се увеличава. Мрежата Stellar захранва редица финансови приложения, чиято цел е да улесни хората да изпращат ежедневни трансгранични плащания. Партньорството на Stellar с IBM доведе до платформа за плащания, която скоро ще може да обработва седем фиатни валути (включително британския паунд и фиджийски долар), както и XLM.

Увеличеното приемане на тези приложения, които са подкрепени поради високия профил на партньорства с компании като IBM, ще има положително въздействие върху цената на Stellar XLM.

Актуализации на системата

Актуализациите на криптовалутните мрежи обикновено се очакват с нетърпение от инвеститорите, понякога с години предварително. Съспенсът за актуализацията често е достатъчен, за да поддържа цената на актива повишена преди пускането, но цените могат наистина да скочат, след като актуализацията бъде пусната успешно.

Най-новият пример за това за XLM дойде по-рано тази седмица на 23 ноември. Най-добрият изпълнителен директор на Stellar, Джъстин Райс, се обърна към блога на компанията, за да обяви, че Stellar е надстроил своя протокол от номер 13 на 15 – ход, който накара цената на XLM да нарасне с масивните 68% само за една седмица.

Криптовалутите са подложени на редица вътрешни и външни фактори, които всички могат да доведат до скок или спад на цените. важно е да разберете какви са тези фактори. Това ще ви улесни да предсказвате потенциални периоди на пробив (или сривове).

eToro – Купете Stellar XLM с 0% комисионна

Регистрирай се за eToro и започнете да търгувате Stellar или копирате топ Stellar инвеститори без допълнително заплащане. Няма включени такси за управление или други скрити разходи.

еторо брокер

eToro се доказаха като надеждни в крипто индустрията в продължение на много години – препоръчваме ви да ги изпробвате.

Виртуалните валути са силно нестабилни. Вашият капитал е изложен на риск.

Stellar XLM Ценова прогноза – Ключови точки

 • До края на 2021 г. WalletInvestor вярва, че можем да видим цени от 0,44 долара.
 • Trading Beasts прогнозира, че цената на XLM може да достигне максимална цена от $ 0,5335535 до декември 2021 година.
 • Digital Coin Price вярва, че Stellar XLM ще приключи годината на по-висока цена от сегашните $ 0,3258.
 • Според Previsioni Bitcoin цената на Stellar XLM може да нарасне от $ 1 на $ 2 между януари и май 2022 г..
 • Digital Coin Price очаква цената на Stellar Lumens да достигне нов ATH от $ 1,046891 през следващите пет години.
 • Long Forecast даде най-мечи прогноза, прогнозирайки, че XLM може да падне до 0,09 долара през 2024 година.
 • Prime XBT използва технически анализ, цитирайки обратния модел на главата и раменете на Stellar, за да предположи, че цената му може да достигне $ 1,25 до 2023-25.
 • XLM беше необичаен с това, че цената му не спадна значително по време на катастрофата на коронавируса.
 • Между 16 ноември и 25 януари Stellar се увеличи от 0,0870 на 0,278334 долара.
 • Факторите, които могат да повлияят на цената на XLM, включват търсене и предлагане, нарастване на dApps и стартиране на надстройки на системата.
 • Stellar стартира през 2014 г. от един от съоснователите на Ripple и е фокусиран върху улесняването на трансграничните плащания за обикновените хора.
 • Неговите партньорства включват IBM и Deloitte, които и двете са изградили приложения и системи за плащания в мрежата на Stella.
 • Всяка транзакция на Stellar струва само 0,0001 XLM такси и отнема по-малко от шест секунди за обработка (много по-евтино и по-бързо от Bitcoin).
 • Coinliker дава най-оптимистичната прогноза от $ 3.35 за пет години.
 • ATH на Stellar XLM беше $ 0.897328 през 2018 г..

Ако сте търсили надеждна прогноза за цените на Stellar XLM за 2021, 2022, 2025 и след това и се чудите „добра ли е инвестицията Stellar XLM?“, Надяваме се, че тази статия е полезна за вас. Този актив е на пазара от 2014 г. и през това време е видял разнообразие от високопоставени партньорства. Неотдавна статичната му цена може да е малко смазваща, но според прогнозите, които сме включили тук, тя може да бъде в светло бъдеще.

Независимо дали предпочитате най-ниската прогноза от Дългата прогноза или изключително положителната перспектива на Биткойн Previsioni, ясно е, че анализаторите преобладаващо очакват цената на Stellar да се увеличи през следващите пет години. Въпреки това пазарът се е променил за една нощ в миналото и лесно би могъл да го направи отново. В резултат на това е изключително важно да извършите собствено проучване, за да създадете стабилна инвестиционна стратегия.

Ако тази статия ви е повишила увереността, трябва да започнете да търгувате Stellar XLM за себе си може да ви е интересно да знаете, че брокерът за търговия с множество активи eToro предоставя възможност за търговия с крипто активи (включително Stellar) и CFD на до 90+ криптовалути.

Прогнози за звездни цени – често задавани въпроси

Ще достигне ли Stellar $ 1?

Според актуализираните прогнози изглежда много възможно Stellar да достигне $ 1 през следващите две години. Най-ранните прогнози смятат, че това може да се случи преди края на 2021 г., докато други го очакват в навечерието на 2025 г..

Изглежда възможно Stellar да достигне $ 1. Според техническия анализ на Prime XBT, Coin Liker и StormGain, XLM може да струва повече от $ 1 през следващите няколко години. Coinliker дори очаква той да достигне $ 3 до 2025 година!

Добра инвестиция ли е Stellar XLM?

Прогнозите в по-голямата си част предполагат, че Stellar може да бъде добра инвестиция. Long Forecast е изключение от правилото, вярвайки, че XLM ще намалее и ще достигне 0,09 долара през 2024 година.

Защо Stellar е толкова евтин?

Въпреки че цената на Stellar се увеличава, тя все още е една от най-евтините крипто на пазара. Някои хора вярват, че активът е просто подценен, но част от причината да е толкова нисък е, че платформата Stellar начислява много ниски такси.

Дали XLM е по-добър от XRP?

Няма лесен отговор на въпроса „дали XLM е по-добър от XRP“. Stellar е създаден, за да улесни трансграничните плащания за обикновените хора, докато Ripple е създаден, за да улесни банките да изпращат големи суми пари, без да стават жертва на неблагоприятни валутни курсове и високи такси. Stellar е по-добър или по-подходящ за физически лица, докато Ripple е по-добър за голям бизнес и банки.

Ще се издигне ли Звездната?

Предвижданията за криптовалута, които сме включили в тази статия, се съгласяват, че да, цената на Stellar ще се повиши. Повечето платформи предвиждат бичи пробег към 2025 г., макар и с периоди на нестабилност преди това.

Дали Stellar е вилица на Ripple?

Не, Stellar не е вилица на Ripple. Всъщност, въпреки че беше стартиран от един от съоснователите на Ripple, той беше посочен като „Тайният биткойн проект“ преди пускането му.

Ако се чудите „ще поскъпне ли цената на XLM?“, Надяваме се тази статия да се окаже полезна. След поредица от мечи години, които се противопоставиха на високопоставените партньорства на актива, перспективите за XLM започват да стават по-ярки.

За някои инвеститори оптимистичните прогнози на Coinliker може да изглеждат прекалено амбициозни. Заслужава обаче да се отбележи, че както Prime XBT, така и StormGain се съгласяват, че цената на XLM може да достигне 2 долара през следващите пет години. Независимо дали сте съществуващ XLM инвеститор или някой, който обмисля да добави актива към портфолиото си, тази новина със сигурност е обнадеждаваща.

Допълнителна информация:

Топ 15 най-добри криптовалути за закупуване този месец

15 причини да инвестирате в криптовалути

Най-популярните криптовалути във Великобритания

Топ криптовалути за инвестиране в Австралия през 2021 г.

Най-важните криптовалути, различни от биткойн

Най-популярните криптовалути в САЩ

Отказ от отговорност: Stellar или други крипто са силно изменчиви. Вашият капитал е изложен на риск и миналото представяне не е индикация за бъдещи резултати. Прогнозата и анализът отразяват възгледите на различни външни и вътрешни анализатори по всяко време и подлежат на промяна по всяко време. Освен това те не могат да представляват ангажимент или гаранция от страна на Trading Education.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me