Ripple Price Prediction

Прогноза за пулсации за 2021, 2022, 2025 и 2030

 • Експертите смятат, че Ripple може да се повиши от сегашното си ценово ниво от 0,46 до 2 долара през 2021 година.
 • Крипто експерти прогнозират, че до 2023 г. стойността на Ripple може да достигне 3 долара.
 • Някои експерти прогнозират, че ако внедряването на XRP се случи на очакваните нива, можем да видим, че цената на Ripple ще продължи бързо и цената на XRM може да нарасне до 5 $ през 2024 г..
 • XRP може да се движи между околността между 4 и 8 долара. Повечето прогнози посочват, че стойността на Ripple ще бъде някъде около $ 6 през по-голямата част от 2025 година.
 • Дългосрочната прогноза на цените на XRP гласи, че дигиталната валута може да достигне 17 долара до 2030 г..

Криптовалутите стават все по-популярни, като инвеститорите гледат отвъд биткойн и инвестират в други криптовалути. Ripple, заедно с Bitcoin, Ethereum и Tether, е един от лидерите в криптовалутното пространство. Ripple е готов да се превърне в жизненоважен инвестиционен актив и с криптовалутите, които ще преживеят възходяща фаза през 2021 г., нека разгледаме прогнозата за Ripple Price, както в краткосрочен, така и в дългосрочен план.

Какво е Ripple?

Ripple е платформа за печалба и криптовалута, разработена от Ripple Labs. Ripple предоставя услуги за сетълмент на плащания в реално време и услуги за обмяна на валута на банки и финансови институции.

Днес над 100 компании по целия свят си партнират с Ripple, използвайки платформата за своите бързи и без триене транзакции. XRP, родната криптовалута на Ripple, е третата по големина валута по отношение на пазарната капитализация.

Основната функция на XRP е да осигурява ликвидност на банките и да улеснява трансграничните транзакции, въпреки че физическите лица също могат да купуват XRP. Всички XRP токени са предварително разработени и Ripple Lab контролира, когато бъдат пуснати нови монети. В обращение има 39 милиарда XRP, а Ripple Lab периодично пуска нови монети, за да поддържа циркулацията.

Транзакциите на платформата Ripple не се ограничават до XRP. Платформата също така поддържа традиционни валути като долар, евро, йена, лира и други криптовалути. Ripple действа като улеснител за обмен на валута, а също и като обработващ плащания. Ripple представя технологията на блокчейн в трансграничната индустрия за разплащания, конкурирайки се с платформи като Swift и ACH.

Ripple История на цените

Ripple навлезе на пазара на $ 0,0058 и поддържа тази цена. Цената на Ripple видя движение през март 2017 г., когато монетата скочи до $ 0,03. Криптовалутата се повиши допълнително до 0,2 долара през май. Този скок в цената се подсили от новината за партньорството на Ripple с банката на Токио.

Цената на Ripple продължи да се колебае през по-голямата част от 2017 г., преди да тръгне нагоре, в съответствие с растежа на биткойните. Благодарение на ралито на Биткойн през 2017 г., криптовалути като Ripple също се събраха. В резултат на това цената на Ripple се повиши до 1 долар и премина 3 долара през януари 2018 г., почти пресичайки 3,50 долара.

След това рали обаче Ripple стана свидетел на значителен спад в стойността, падайки до $ 0,07, преди отново да се покачи до $ 1. Валутата падна до 0,5 долара през април и продължи да пада, докато цената се стабилизира на 0,26 долара. С пускането на xRapid цената на Ripple отново се покачи. Криптовалутата се движеше около $ 0,5 до ноември, преди да падне до $ 0,28. Ripple организира ново възстановяване през май, като се повиши до 0,45 долара. В момента Ripple се търгува на около $ 0.46. Според нашата прогноза за Ripple Price, стойността на XRP се увеличава през следващите няколко години.

Анализ на пулсиращата цена

XRP е относително последователен през последните три месеца, с няколко скока в цената.

XRP се повиши от 0,44 до 0,69 долара на 25 ноември 2020 г. Валутата остана между 0,52 и 0,69 долара до 22 декември 2020 г., след което спадна до 0,26 долара. Ripple не можеше да премине границата от 0,32 долара до 30 януари 2021 г., когато стойността на валутата се повиши до 0,50 долара.

Това рали може да се отдаде на помпа за тълпа, която GameStop изпита. Цената на Ripple скочи с 56%, подхранвана от членове на група Telegram, наречена Buy & Задръжте. Този скок в цената на Ripple унищожи загубите, претърпени, когато валутата падна от $ 0,55 на $ 0,20. В момента Ripple се търгува на $ 0.46 и се очаква да нарасне допълнително.

Прогноза за пулсираща цена 2021

Ripple заяви, че планира да създаде платежна система, която банките могат да използват за прехвърляне на средства в международен и вътрешен план. Ripple обяви партньорства с няколко банки и финансови институции като JP Morgan, HSBC Holdings, Banco Santander, Mizuho Financial Group и MoneyGram. HSBC Bank Limited също се присъедини към мрежата Ripple през август 2020 г..

Ripple се позиционира като алтернатива на платежната система SWIFT. В доклада на Официалния форум на паричните и финансовите институции (OMFIF) се посочва, че DLT технологията, на която работи XRP, може да се справи с ключови проблеми в банковия сектор. Докладът също така посочва, че банките могат да заменят SWIFT и вместо това да използват XRP пул, правейки транзакциите ефективни и бързи.

Moody’s също заяви, че Ripple има много планове. С влизането на мрежата в партньорства с повече банки и финансови институции, експертите смятат, че Ripple може да се повиши от сегашното си ценово ниво от 0,46 до 2 долара или дори повече, ако има устойчив институционален интерес.

Ripple Price Prediction 2022

Прогнозата за цените на Ripple гласи, че Ripple се очаква да се търгува при $ 0,55 в началото на 2022 г. Експертите обаче прогнозират, че Ripple може да се събере към края на 2021 г., ако институционалните интереси могат да повлияят на тази прогноза. Очаква се обаче цифровата валута да задържи между 0,55 и 0,60 долара. Криптовалутата се очаква да се задържи на това ниво през по-голямата част от 2022 година.

Ripple Price Prediction 2023

Очаква се Ripple да отбележи нарастване на стойността през 2023 г. Екипът на Ripple има доста проекти, които ще видят бял свят през 2023 г. Мрежата също така ще бъде партньор с повече финансови институции и се надява да види значително приемане през 2023 г. Това може да тласне цената на XRP по-високо, отколкото някога е било, като експертите прогнозират, че до 2023 г. валутата може да достигне 3 долара.

Ripple Price Prediction 2024

Според нашия анализ и прогнозата за цените на Ripple, XRP може да прокара границата от $ 5 през 2024 г. Крипто експертите смятат, че XRP може да види значително приемане през 2024 г. Някои експерти прогнозират, че ако приемането на XRP се случи на очакваните нива, можем да видим криптовалутата продължете с бик и цената на Ripple може да се повиши още повече.

Ripple Price Prediction 2025

Прогнозата за цените на Ripple за 2025 г. е доста оптимистична, като експертите прогнозират, че XRP ще се движи между околностите между 4 и 8 долара. Повечето прогнози посочват, че стойността ще бъде някъде около $ 6 през по-голямата част от 2025 г. Масовото приемане на Ripple може да види криптовалутата да стане достъпен инвестиционен актив, който може допълнително да увеличи стойността си. Ripple планира да си партнира с големи европейски и латиноамерикански банки, като популяризира както Ripple, така и XRP. Това може да доведе до значително увеличение на цената на XRP.

Ripple Price Prediction 2030

През 2030 г. Ripple ще отбележи значителен ръст благодарение на увеличеното приемане и по-големи случаи на използване. Дългосрочната прогноза на цените на XRP гласи, че валутата може да достигне 17 долара до 2030 г..

Прогнози за пулсации от най-добрите търговци и анализатори на криптовалута

Capital.com

Capital.com прогнозира, че XRP ще търгува с поддържана средна цена от 0,60 долара през 2021 г. Тя ще тласне 0,7 долара през 2022 г. и ще приключи годината около 0,80 долара. Прогнозата за цените на Capital.com гласи, че до 2025 г. Ripple ще търгува на около 1,50 – 3,60 долара

Инвестиционно убежище

Investment Haven има възходяща ценова прогноза за Ripple. Платформата твърди, че Ripple може да достигне $ 20 в близко бъдеще, ако XRP види приемане от банки и други финансови институции.

Ripple Coin News

Прогнозата за цените на Ripple Coin News гласи, че цената на Ripple ще бъде стабилна през 2021-2022. Партньорствата на Ripple с финансови институции и банки ще повишат цената му до 10 долара до 2025 г..

Moody’s

Moody’s Ripple Price Prediction заявява, че поради партньорствата на Ripple с финансовите институции, Ripple и технологиите ще получат по-голямо възприемане, което ще тласне цената му по-високо. Moody’s прогнозира, че XRP може да достигне 2 долара до 2021 г..

Oracle Times

Прогнозата на Oracle Times гласи, че Ripple може да нарасне с цели 2000%. Те обаче заявяват, че този тип растеж е възможен само ако Ripple е най-добрият вариант за трансгранични плащания.

Повечето прогнози за Ripple поставят горна граница от $ 10 на цената на Ripple. Цената от 5 долара обаче е по-реалистична, което представлява 15-кратна възвръщаемост на инвестициите.

Прочетете още: Колко струва Ripple през 2021 г. и след това?

Ripple Price Prediction: Заключение

Повечето прогнози за цените на Ripple заявяват, че криптовалутата се очаква да остане стабилна в краткосрочен и дългосрочен план.

С обвързването на Ripple с повече финансови институции и банки в световен мащаб, непременно ще се наблюдава увеличаване на случаите на осиновяване и използване. Това е важно, тъй като може да повиши цената на XRP по-високо.

В момента Ripple е разумно безопасна инвестиция и инвеститорите могат да навлязат на пазара и да реализират потенциална печалба от своите инвестиции.

eToro – Най-добрата платформа за инвестиране Ripple XRP

eToro се доказаха като надеждни в бранша в продължение на много години – препоръчваме ви да ги изпробвате.

Виртуалните валути са силно нестабилни. Вашият капитал е изложен на риск.

Често задавани въпроси за прогнозиране на цените на пулсации

Какво е Ripple?

Ripple е протокол с отворен код, издаден през 2012 г. Крис Ларсен и Джеб Маккалеб го основават. Ripple позволява на потребителите да прехвърлят средства под формата на криптовалути или традиционни фиатни валути. Ripple е децентрализирана платформа, така че няма централен орган, който да управлява платформата или да определя правилата на платформата и се е позиционирал като алтернатива на SWIFT за трансгранични транзакции.

Какво е RippleNet?

RippleNet е системата за обмен на валута и парични преводи на Ripple. Той помага да се извършват трансгранични плащания сигурно и без никакви търкания. Ripple си партнира с над 200 банки, финансови институции и платежни процесори, което прави Ripple сред най-достъпната мрежа за плащания в света. Тези партньорства са от решаващо значение за приемането на RippleNet. Някои от основните финансови институции, с които Ripple си партнира, са:

 • Barclays
 • American Express
 • Мерил Линч
 • Банката на Америка
 • Сантандер
 • TD Bank
 • JP Morgan
 • Money Gram
 • Акцент

Какви са разликите между Ripple и XRP?

Ripple е компанията, предоставяща решения за трансгранични транзакции чрез своята платежна мрежа RippleNet. XRP е цифров актив, създаден е независимо от Ripple. Технологията зад XRP е XRP книга.

Какво е XRP и как мога да го търгувам?

XRP е децентрализиран цифров актив, създаден за платежни системи. Можете да търгувате XRP в над 100 борси в световен мащаб.

Защо цената на XRP е толкова нестабилна?

XRP, както всеки друг актив, е изправен пред нестабилност в цената си поради преобладаващите пазарни условия. Тези условия могат да се променят във всеки един момент и това се отразява в колебанията на цените на FRP.

Какво представлява ликвидността при поискване?

Ликвидността при поискване позволява на потребителите на RippleNet да използват XRP за мост на валути. Това гарантира, че плащанията се извършват бързо и се изпращат / получават в местната валута. XRP е идеален за трансгранични плащания, тъй като е по-бърз, по-евтин и по-мащабируем от другите цифрови активи.

Прочетете повече за Ripple:

Как да инвестираме в Ripple 2021: Крайното ръководство за начинаещи за инвестиране в XRP

10 смели прогнози за цените на биткойни за 2021 г.

Дали Ripple е добра инвестиция и трябва ли да инвестирам в Ripple?

Анализ на пулсиращата цена за 2021 г. (задълбочен преглед)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me