Топ 10 магазина за новини за криптовалута, които трябва да следвате

Топ 10 магазина за новини за криптовалута, които трябва да следвате

Четенето на новини за криптовалути е чудесен начин да бъдете в крак с всички най-нови тенденции в света на криптовалутите.

Търговията с новини е технически форма на фундаментален анализ, въпреки че търговците не трябва да разчитат единствено на новините. Те също трябва да подкрепят своите прогнози с технически анализ.

Поддържайки ежедневните новини за криптовалутите, търговците на криптовалути могат да се пазят от неприятни изненади и да се възползват от положителни събития.

В тази статия ще изброим 10-те най-нови криптовалути, които трябва да гледате.

Искате ли да научите как да търгувате с криптовалути като професионалист? Вземете нашите курс за криптовалута!

Топ 10 новини за криптовалута за 2019 г.

Ето нашите топ 10 магазина за новини за криптовалута, които трябва да следвате, не забравяйте да го направите!

1. U. днес

u-днес

U.today е базирана в Москва платформа за новини за криптовалута, която непрекъснато се издига, за да се превърне в един от най-добрите сайтове за новини за криптовалута около.

В работен ден те може да публикува до шест статии всички те са лесни за четене и поддържани по същество.

U.today има силен екип от писатели на персонала, който също е подкрепен от дълъг списък с международни сътрудници, всички от които имат богат опит с криптовалута.


Търговците могат да се възползват и от начина, по който U.today разбива новините, често от различни криптовалути.

Например, ако искате просто да прочетете за Tron, има цял раздел, посветен на него.

Освен това те също имат раздел, посветен на интервютата с влиятелни криптовалутни личности, техните лични мнения, а също така разполагат с редица полезни ръководства за начинаещи.

Едно ограничение на U.today би било, че те до голяма степен се фокусират върху Bitcoin, Ethereum, Ripple, EOS и Tron.

2. Cryptoboom

криптобум

Cryptoboom е друга изгряваща звезда в индустрията за новини за криптовалута и има силен фокус върху блокчейн технологията, ICO и мрежата от следващото поколение.

Техен статиите са кратки и стигат направо до въпроса, често директно цитиране на източници, за да се даде ясна картина на случващото се.

Cryptoboom също е чудесен ресурс за начинаещи, с набор от статии, предназначени да обяснят основите на криптовалутата по управляем и разбираем начин.

Начинаещите трябва да разгледат раздела си с основите на блокчейн, за да научат как работят блокчейн, биткойн и етериум.

Те също така изброяват важни събития, свързани с криптовалута, на своя уебсайт по целия свят, които също са от решаващо значение, за да внимавате, ако се интересувате от развитието на индустрията.

Едно ограничение на Cryptoboom е, че техните статии са до голяма степен фокусирани върху Bitcoin и Ethereum и може да пренебрегнат други криптовалути.

Друго ограничение е, че те не са толкова редовни, колкото другите сайтове при публикуване на нови новинарски статии. Въпреки това, те все още си струва да се проверяват често.

3. Новини за криптовалута

новини за криптовалута

Cryptocurrency News е базиран във Ванкувър сайт за новини, който също се надява да бъде един от най-добрите криптовалутни новинарски обекти.

Неговите новини са разделени на многобройни раздели, което улеснява търговците на криптовалути да се доберат до търсената информация.

Освен техните статии, които са кратки и сладки, Cryptocurrency News има и информативен анализ на цените раздел която се фокусира върху Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Ripple и Cardano.

Начинаещите също трябва да проверяват новини за криптовалута Криптовалута 101 раздел силно подценен ресурс.

Crypto 101 обяснява всички основи на Bitcoin, Ethereum, blockchain, закупуване на криптовалута, портфейли и копаене в множество статии.

Друг интересен раздел на Cryptocurrency News е техният крипто игри което е ненадминато от всеки друг магазин за новини за криптовалута днес.

Въпреки че може да не е толкова полезно за търговците, важно е в смисъл, че криптовалутата се нуждае от общоприетото приемане, за да процъфтява.

4. Новини на CoinGecko

coingecko

CoinGecko е добре известен като вторият най-използван криптовалутен профил на пазарната капитализация след CoinMarketCap, но освен това той също е домакин на отлична рубрика за новини.

Това, което прави CoinGecko толкова различно от конкурентите си, е че не пише свои собствени статии. Вместо, Новини на CoinGecko действа като съвкупност от различни новини за криптовалута търговски обекти.

Това е изключително полезно, защото може да позволи на търговците да четат новини от различни източници, а не просто да четат едни и същи новинарски бюра, които може да имат пристрастно мнение по някои теми.

Въпреки това, голяма част от новините, които се публикуват в CoinGecko News, са от много от същите обекти.

Изглежда обаче има добър баланс на аналитичните новини, фокусирайки се върху това колко добре се представят определени монети и индустриалните новини.

Търговците, които използват CoinGecko News, ще открият, че това е чудесен ресурс. Те не само ще бъдат в течение на всичко, което се случва, но и ще могат да наблюдават пазара.

5. FXStreet

fxstreet

FXStreet е до голяма степен известен със своите форекс новини, за които е голиат, но техните новини за криптовалута също са много ценни.

Те публикуват статии нон-стоп през деня и нощта от цял ​​свят. За един ден, FXStreet публикува до тридесет статии.

Само това прави FXStreet един от най-големите участници в криптовалутните новини в света днес.

FXStreet също публикува крипто днес’Статии, които са написани от Томас Салес и обобщават всички основни събития, случили се през последните 24 часа.

В някои сетива FXStreet е най-добрият магазин за новини за криптовалути за търговци, тъй като новините са склонни съсредоточете се повече върху пазарните движения, вместо върху индустриалните новини.

Читателите могат също да филтрират новините за криптовалута на FXStreet, за да търсят статии за Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin и Bitcoin Cash.

На всичкото отгоре читателите могат също да включат известия, които да бъдат сигнализирани, когато се публикува нова статия.

6. Криптонов

cryptonews

Cryptonews има може би един от най-широките области на криптовалутната индустрия в този списък, често разглеждайки криптовалутната индустрия като цяло и как тя влияе на света.

Те редовно публикуват статии, фокусирани върху основните играчи в криптовалутната индустрия, както и върху практическите технологии, като например нови портфейли, което е много полезно за търговци, които всъщност искат да притежават криптовалутата, която търгуват.

Криптонов може да бъде по-подходящ източник на новини за хора, които се интересуват от бранша като цяло, отколкото търговци, те обаче са домакини на страхотни статии за това как се движи и пазарът.

На всичкото отгоре има и Cryptonews изобилие от ръководства за криптовалута за начинаещи да си копаят зъбите.

В допълнение към новинарските статии, Cryptonews също публикува добро разнообразие от видеоклипове както и които са еднакво информативни.

Cryptonews също е един от малкото обекти, които признават важността на Twitter репост на туитове от високопоставени криптовалутни личности, което също е много полезно.

7. Investing.com

investing.com

Investing.com е един от най-добрите уебсайтове, налични днес за криптовалутни новини, първоначално с опит в акции и свързани с финанси новини.

Те са друга чудесна възможност за търговци, които искат да обединят всичките си новини в един уебсайт, тъй като Investing.com публикува новини от редица високо ценени обекти.

Някои от техните новини идват от eToro, Cointelegraph и дори от световноизвестния Ройтерс.

Много от Investing.com статиите са много кратки, обикновено не по-дълги от два абзаца.

За някои търговци това може да е отблъскващо, но за търговци, които искат да стигнат направо до въпроса, това може да бъде освежаващо, като им позволи да направят свои собствени допълнителни изследвания, ако е необходимо.

Investing.com обаче няма ръководства, което може да го направи малко по-неподходящ за начинаещи.

Търговците, които искат да диверсифицират портфейлите си, трябва да се обърнат към Investing.com, ако искат да търгуват и с акции, валута и стоки върху криптовалута.

8. Кабелен

жично

Кабелната е една от най-известните списания за технологии и техните статии за криптовалута са много полезни за четене.

Това, което кара статиите на Wired за криптовалута да се открояват повече от конкурентите, е, че те са много по-дълъг и по-задълбочен, което може да бъде много полезно.

Кабелната връзка може да не е твърде полезна за търговци, които искат бързо четене и извършват сделки въз основа на тази информация.

Заради това, Кабелен е наистина по-полезен за ентусиастите на криптовалутите които обичат да изследват криптовалута и искат да видят как осиновяването напредва (или регресира).

Те също публикуват мнения които са силно интригуващи.

Трябва да се спомене обаче, че Wired може да не е подходящ за начинаещи тъй като техните статии може да са твърде технически за разбиране.

За начинаещи би било препоръчително да разберете как първо работи криптовалутата, преди да се потопите в статии от Wired.

9. Коинтелеграф

коинтелеграф

Cointelegraph е един от най-известните новини за криптовалута търговски обекти по света и публикува голям набор от статии, свързани с криптовалута.

Не само предоставя на търговците ежедневен задълбочен анализ на пазара, но Cointelegraph също попада под това, което се случва в по-широкия свят.

Някои от най-добрите им статии изследват как криптовалутата се доближава до постигането на общоприетото или е изправена пред сурова реакция.

Търговците могат да се отдадат на Cointelegraph’s анализ на цените раздел, който анализира ефективността на различни криптовалути, обикновено включващи Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, Litecoin и EOS.

И начинаещите разбират как работи криптовалутата, като използват Cointelegraph’s Криптопедия което обяснява колко от най-добрите криптовалути работят.

Други полезни ресурси включват Коинтелеграф‘с DApplist, който оценява dApps.

Cointelegraph е отличен ресурс за любителите на криптовалутите. Той също така е домакин на емблематичен графичен стил, който не виждате никъде другаде.

10. CoinDesk

coindesk

CoinDesk е мястото номер едно, за да получите най-добрите новини за криптовалута и оглавява нашия списък с някои от най-добрите статии за новини за криптовалута, които можете да намерите онлайн.

Някои от статиите, публикувани на CoinDesk са написани от професионалисти в бранша, като Circle’s Jeremy Allaire.

Статиите на CoinDesk са малко по-дълъг от някои от статиите в този списък но все още са сравнително кратки за търговците, за да получат всичко необходимо.

Дори имат статии за технология на разпределена книга, други видове публични протоколи и инвестиции, което е полезно за търговците.

Начинаещите могат да се възползват CoinDesk‘с Блокчейн 101 който предлага огромно разнообразие от ръководства за криптовалута, които са лесни за четене и високо образователни.

Други полезни ресурси включват CoinDesk’s крипто-икономически изследовател която е предназначена за измерване и проследяване на ефективността на криптовалутите.

CoinDesk също е домакин на събития. През 2019 г. те бяха домакини на Инвестирайте: Ню Йорк конференция в Ню Йорк.

Кой магазин за новини за криптовалута трябва да следвам?

Това наистина зависи от това, което търсите в магазина за новини за криптовалута.

Ако търсите нещо по-независимо, U.today и Cryptoboom може да са привлекателни за вас.

U.today и Cryptoboom също са нововъзникващи новини за криптовалута и в бъдеще може да привлекат по-широка аудитория.

За задълбочени статии, които са по-технологично ориентирани и се фокусират по-малко върху търговската страна, тогава Wired вероятно ще бъде най-добрият ви избор.

А за търговци, които търсят обратното и искат да се съсредоточат само върху това как се движи пазарът, тогава CoinDesk или Cointelegraph са най-добрият ви залог.

По подобен начин търговците може да се интересуват от FXStreet или Investing.com, ако искат по-широк избор от пазарни новини, а не само новини за криптовалута.

Но за може би най-широката селекция от новини за криптовалута, може да предпочетете новинарски магазин, който обединява новини от множество източници, като CoinGecko News.

Въпреки че, ако сте начинаещ, вероятно ще искате магазин за новини за криптовалута, който има полезни образователни материали. В този случай CoinDesk и Cointelegraph може да са най-полезни.

И ако просто искате общо добро универсално устройство, тогава CoinDesk и Cointelegraph вероятно ще задоволят тази нужда.

Ключови точки

Ако си спомняте нещо от тази статия, направете това ключови моменти.

  • CoinDesk и Коинтелеграф оглавете нашия списък като най-добрите новини за криптовалута търговски обекти. И двамата имат богат опит в криптовалутните новини.
  • Някои новини за криптовалута магазините обобщават новини от различни източници. Това може да бъде полезно, за да се получи много по-широка перспектива за случващото се в бранша.
  • Много от най-добрите новини за криптовалута магазините имат ресурси за начинаещи. Те могат да включват задълбочени ръководства за това как работи криптовалутата.
  • Някои новини за криптовалута магазините са по-добри за ентусиасти, отколкото търговци. По-кратките статии може да са по-добри за търговците, отколкото дългите четения.

Научете се да търгувате с нашия курс за търговия с криптовалути

Искате ли да научите повече за други криптовалути и как да ги търгувате? След това се регистрирайте в нашия курс за търговия с криптовалути!

Ако ви е харесало да четете Топ 10 новини за криптовалута, от които трябва да следвате Търговско образование, моля, дайте му харесване и го споделете с всеки друг, който смятате, че също може да представлява интерес.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map