Топ 7 на най-добрите криптовалути за инвестиране през март 2021 г. (задълбочен преглед)

Искате ли да пропуснете прочетеното и да стигнете до нашите най-добри снимки? Най-добрата криптовалута за инвестиции през март 2021 г. е Биткойн или Ethereum.

Търсите добра криптовалута, която да инвестирате?

Ако искате да инвестирате или да закупите някои от най-добрите криптовалути бързо и лесно разгледайте eToro борса!

Криптовалутата, инвестираща дори много малки суми, може да извлече големи ползи. В това ръководство нека поговорим за най-добрите криптовалути, които да разгледаме през март 2021 г..

И така, коя е най-голямата криптовалута, която да инвестирате през март 2021 г.? Съставихме списък от 7 опции, които да разгледате.

Така че, без повече шум …

Топ 7 на най-добрите криптовалути за инвестиране през март 2021 г .:

1. Биткойн

2. Ethereum

3. Трон

4. Litecoin

5. NEO

6. Кардано

7. Bitcoin Cash (BCH)


Можете да закупите всички тези топ криптовалути, както и много други, на адрес eToro и плащат 0% такси!

И така, решили ли сте да купувате и инвестирате в криптовалути, но не знаете най-добрата, която да изберете? Не се страхувайте. Ще ви преведем през списък с най-добрите криптовалути, които да разгледате този месец.

Списък на най-добрите криптовалути за разглеждане през март 2021 г.

Тъй като световната икономика все още се разклаща от Голямата коронавирусна блокировка, спекулантите и инвеститорите на непълно работно време търсят алтернативни начини за съхраняване на богатство и печалба. И това означава, че повече хора търсят най-добрите криптовалути, които да инвестират.

Но защо започваш? В края на краищата влизането в крипто пространството е поразително преживяване за начинаещи. И дори опитни инвеститори могат да се борят да запазят тези бързо развиващи се технологии и приложения.

Е, има много причини да инвестирате в криптовалути този месец. Инвестирането в криптовалута е чудесен начин да се разнообразете портфолиото си и намаляват рисковете, като същевременно увеличават възможностите за потенциално съхраняване на богатство.

Що се отнася до инвестирането, знанието наистина е сила. Знанието е нещото, което може да ви задържи напред, давайки ви шанс да забележите следващите тенденции, преди те дори да се случат.

И така, искате ли да знаете за най-добрите криптовалути, които да инвестирате през 21 март? Коя е най-добрата криптовалута за инвестиране през този месец? Това ли е годината, когато утвърдените играчи ще продължат да доминират на крипто пазара? Или има някакво изтъркано стартиране, което да разтърси нещата тази година? И кои нови дигитални монети имат най-голям потенциал за растеж?

Топ 7 на най-добрите криптовалути за инвестиране през март 2021:

1. Биткойн

лого на биткойн

Като дядо на криптовалутата, Биткойн беше първата крипто, която записва финансови транзакции на децентрализирана блокчейн. Въпреки че Bitcoin стартира преди повече от десетилетие – през 2009 г., Bitcoin все още е избор номер едно за съществуващите и новите инвеститори, с пазарна капитализация от 763 млрд. долара.

Биткойн позволява на потребителите да извършват транзакции с ниски разходи и без зависимост от трети страни. Всъщност основната цел на биткойните беше да революционизира традиционните финансови системи и да премахне необходимостта от държавни валути, като даде възможност за иновативни технологии и сигурна архитектура на плащанията.

Интересното е, че в първите дни много хора започнаха да купуват биткойни точно заради обещаващото му бъдеще. Както каза експертът по биткойн Андрю Бадр: „Най-добрата част от притежаването на биткойн е усещането за участие в бъдеще.“

Въпреки че през последните три години биткойнът имаше многобройни възходи и падения – дори скочи до 30 000 долара през декември 2020 г., а седмици по-късно се покачи над 44 000 долара – Цените на биткойните станаха по-стабилни, което го прави една от най-безопасните опции за всеки, който влиза в крипто пространството за първи път.

И докато опияняващите дни на огромни възвръщаемости засега изглеждат отминали, 2021 г. все още може да донесе известен потенциал. Според Дейв Чапман, изпълнителен директор в BC Group, "Криптовалутните активи като биткойн само стават по-силни".

Говорейки за бъдещето на биткойн като инвестиция, заслужава да се отбележи също, че тази година станахме свидетели на друго голямо събитие – май 2020 г. Биткойнът наполовина, програмирано събитие, което намалява броя на новите монети, генерирани от мрежата. И за много биткойн бикове, този нарастващ недостиг е част от точно това, което е в основата на реалната стойност на тази криптовалута, което я прави една от най-добрите криптовалути за инвестиране през този месец!

През февруари 2021 г. Тесла инвестира 1,5 милиарда долара в биткойн и започна да приема криптовалутата като плащане за своите продукти. Цената на биткойните достига нов рекорд от $ 44 000 за монета след новината.

Мислили ли сте да инвестирате в Биткойн BTC?

2. Ethereum

лого на ethereum

Ethereum определено е криптовалута, която заслужава място в нашия списък с най-добрите криптовалути за този месец. Ethereum е глобална децентрализирана платформа, стартирана през 2015 г .; платформа, захранвана от собствена валута, известна като етер.

Създаден през 2015 г. от млад екип и нарастваща общност на разработчици, воден от очарователния Виталик Бутерин, Ethereum завладя света.

Най-привлекателният инвестиционен аспект на Ethereum е фактът, че той поддържа интелигентни договори, децентрализирани приложения (dApps) и различни токени ERC-20. Всъщност една от основните цели на Ethereum е да се превърне в цар на интелигентните договори и dApps, за да позволи на потребителите да пишат собствен софтуер, без да се притесняват от цензура и измами.

В мъглата на плюсовете за инвестиране в Ethereum, едно от най-очакваните събития сред крипто инвеститорите е стартирането на Ethereum 2.0, което ще премине от доказателство за работа към доказателство за залог. Според данни, предоставени от CoinTelegraph, пускането на системата за залагане ETH 2.0 може да е важен бичи фактор което ще увеличи търсенето и ще накара цените на ETH да се покачат над $ 500 (според някои прогнози).

Поради техния технологичен и инвестиционен потенциал, не е изненадващо, че Ethereum е втората по големина платформа за криптовалута, с пазарна капитализация от над 140 млрд. Долара.

Въпреки че при $ 1227,53 на монета (по време на писането) Ethereum все още е далеч от биткойн по отношение на стойността, анализаторите са оптимисти за Бъдещето на Ethereum, предсказващо стабилен растеж през следващите няколко години.

И познай какво! Ethereum има много подкрепа от някои от най-проницателните инвеститори в крипто пространството. За пример, Камерън и Тайлър Уинкълвос са закупили 120 000 биткойни за 10 долара на монета още през 2012 г .; след като реализираха огромна печалба, близнаците реинвестираха над 300 милиона долара обратно в крипто, изкупувайки значително количество Ethereum в процеса.

Това не е всичко! Бегемоти като JP Morgan, Amazon и Microsoft Azure също са възприели блокчейн технологията на Ethereum, за да изпреварят другите финансови гиганти, което е фактор, който привлича вниманието на все повече инвеститори по целия свят.

Готови за гмуркане Ethereum ETH?

3. Трон

Tron е друга топ криптовалута да инвестират през март 2021 г. – особено голяма инвестиция за блокчейн пуристите.

Интересно, Tron е създаден на Ethereum от сингапурската организация Tron Foundation за справяне с проблема с няколко мощни корпорации, контролиращи интернет. През 2018 г. Tron мигрира към собствената си блокчейн; през същата година Tron придоби BitTorrent, утвърждавайки лидерството си в тази област и ставайки основен конкурент на Ethereum.

Tron е децентрализирана платформа, която използва peer-to-peer технология и има за цел да изгради глобална система за забавление и споделяне на съдържание. За да бъдем по-точни, създателите на Tron са разработили безплатна, глобална цифрова платформа с технология за разпределено съхранение, позволяваща на потребителите да споделят съдържание, без да е необходим посредник от трета страна.

Чрез премахването на необходимостта от трети страни разходите както за потребителите, така и за създателите на съдържание ще бъдат намалени, като потребителите ще могат да плащат директно на създателите. Което е чисто печеливша ситуация!

В крайна сметка всички знаем, че така наречената видео стрийминг война е реална и много потребители се разочароват от необходимостта да управляват различни акаунти и целенасочена реклама. Не е изненада, че според данните, предоставени от Делойт, 44% от потребителите в САЩ предпочитат да плащат за услуга, която предоставя изживяване без реклами.

Поради своя потенциал в развлекателния сектор, не е чудно, че според анализаторите Tron ще задвижва платформите за социални медии от следващо поколение за споделяне и създаване на съдържание.

Предстоящите фази на Tron Apollo (средата на 2021 г.), Star Trek (средата на 2023 г.) и Eternity (края на 2025 г.) също ще увеличат потенциала си, позволявайки на създателите на съдържание да разширят своите марки и да разработят платформи за игри, да издават токени, а също така да набират средства.

Имайте предвид, че в момента родната криптовалута Tronic (TRX) на Tron се оценява на 0,0336 долара за монета.

Мислили ли сте да инвестирате в Tron TRX?

4. Litecoin

Litecoin е друга водеща криптовалута, която трябва да се разгледа през този месец. Стартирал през 2011 г., само няколко години след създаването на Биткойн, Litecoin е един от първите алткойни или отделяния на Биткойн, популяризиран като „олекотената версия на биткойн “или„ среброто към биткойн златото.”

Като такъв, Litecoin споделя много прилики с Bitcoin и дава възможност за трансгранични плащания и транзакции, без да е необходимо да се използват централни органи или трети страни.

Друго сходство между Биткойн и Лайткойн е фактът, че Лайткойн също е крипто, който разчита на доказателство за работа и има ограничение за производството. Имайте предвид, че винаги може да има само 84 милиона LTC монети; досега миньорите са изкопали около 55 милиона.

Въпреки това, Litecoin се различава от Bitcoin. С мрежа, която е по-евтина и по-лесна за поддръжка, Litecoin е далеч по-малко ресурсоемка.

Основната точка за продажба на Litecoins е неговата скорост и използваемост; Четири пъти по-бързо от биткойн, Litecoin прави изпращането и получаването на глобални плащания толкова лесно, колкото пингването на някой по имейл. Тази функция е изключително привлекателна не само за инвеститори, но и за търговци. Таксите на Litecoin също са по-ниски в сравнение с таксите на компаниите за кредитни карти и банковите преводи.

Не само това! Тъй като криптовалутите разчитат на криптографската цялост на своите мрежи, трябва да отбележим, че за разлика от Биткойн (който използва алгоритъма SHA_256), Litecoin използва алгоритъм, наречен Scrypt, което е по-достъпно и може да привлече повече хора, които искат да участват като миньори.

Бихте ли инвестирали в Litecoin LTC?

5. NEO

Ако се чудите защо NEO, наричан по-рано Antshares, е една от най-добрите криптовалути за инвестиции през март 2021 г., тогава трябва да знаете, че NEO е завладял въображението на инвеститорите от цяла Азия.

NEO е блокчейн платформа с отворен код, създадена през 2014 г. от китайските компютърни програмисти Da HongFei и Erik Zhang. Всъщност това беше първата криптовалута, която излезе от Китай и често е наричан китайски Ethereum или по-млада версия на Ethereum. Всъщност името „нео“ идва от древногръцката дума „неос“, което означава „млад, нов“.

NEO и Ethereum споделят много прилики, като предоставят на разработчиците на dApps лесна за използване платформа.

На практика обаче, NEO е далеч по-пъргав. NEO може да обработва до 10 000 транзакции в секунда. Чрез система с отворен код, управлявана от потребители, инвеститори и разработчици, NEO вече е ефективен начин за управление на цифрови активи в рамките на децентрализирано пространство. Освен това реалните активи могат да бъдат цифровизирани за висока ликвидност.

Не е изненада, че NEO – описан също като „разпределена мрежа за интелигентна икономика“ – има силен шанс да доминира на азиатския крипто пазар през 2020 г..

Тук трябва да отбележим, че NEO дава възможност за два токена: NEO и GAS, и двата ограничени на 100 милиона токена. За да бъдем по-точни, NEO е проектиран като двустепенна система за улесняване на транзакциите, с NEO, действащ като пълномощник за правата на глас, и GAS, използван за изпълнение на транзакции и смарт договори.

Огромно професионално инвестиране в NEO е фактът, че китайското правителство обеща да стане лидер на пазара в блокчейн технологията и изцяло подкрепя NEO по време на пресконференция в края на миналата година.

Въпреки че на китайските банки и финансови институции беше забранено да улесняват транзакции с биткойн, а борсите за криптовалута и платформите за търговия бяха ефективно забранени през юли 2018 г., NEO е един от малкото криптовалути, разрешени в Китай и може да доведе до широкомащабно приемане в инвестиционния и държавния сектор.

Обмисляли ли сте търговия NEO?

6. Кардано (ADA)

Cardano е друга основна криптовалута, която си струва да се обмисли през 2021 г. Всъщност това е една от най-иновативните съществуващи криптовалути.

За да бъдем по-точни, Cardano използва двуслойна блокчейн: слоят за уреждане Cardano и контролният слой използвани за обработка на транзакции и съответно интелигентни договори.

Неговата йерархична структура, която има за цел да подобри мащабируемостта и оперативната съвместимост в различните финансови системи, не е просто прищявка. Протоколът на Cardano е претърпял строг процес на преглед (проведен от изследователи и учени) преди издаването му през 2017 г., превръщайки Cardano в една от първите рецензирани съществуващи блокчейни.

Друг съществен аспект на природата на Cardano е неговият алгоритъм за доказателство, който има за цел да направи добива по-енергийно ефективен. Имайте предвид, че се извиква неговият алгоритъм Уроборос, което е името на древен символ, представляващ дракон, който яде собствената си опашка.

Алгоритъмът Ouroboros също така прилага нови принципи и стимули за добив, което е атрактивна характеристика за миньори и ентусиасти на блокчейн.

Предвид прогресивния му характер, не е изненадващо, че Cardano е един от лидерите в сектора на криптовалутите. След всичко, Cardano се определя като криптовалута от трето поколение, която има за цел да подобри проблемите с мащабирането на биткойн, криптовалута от първо поколение, и принципите за интелигентно разгръщане на Ethereum, криптовалута от второ поколение.

Не е чудно, че Cardano в момента е на 7-о място според пазарната капитализация на монети. Неговата родна монета ADA е популярен инвестиционен актив с впечатляваща пазарна капитализация и обем на търговия.

Имайте предвид, че ADA има максимално предлагане от 45 милиарда монети, с 31 112 484 646 монети, които в момента са в обращение.

Бихте ли помислили да инвестирате в Кардано ADA?

7. Биткойн кеш (BCH)

Последната монета, която трябва да се вземе предвид, когато решавате какво да купите сега, е Bitcoin Cash. Един от най-популярните вилици на Биткойн. Bitcoin Cash е създаден през 2017 г. с цел подобряване на проблемите с мащабируемостта на Bitcoin, които достатъчно любопитно са предизвикани от собствената му популярност.

Bitcoin Cash е създаден с по-големи блокови размери от 8 MB, допълнително увеличени до 32 MB. Чрез увеличаване на размера на блока, екипът за разработка зад Bitcoin Cash позволи повече транзакции да бъдат обработени в един блок.

Говорейки за разклоняване, трябва да отбележим, че през 2018 г. Bitcoin Cash се разделя на Bitcoin Cash ABC и Bitcoin Cash SV, а през 2020 г. разделен в Bitcoin Cash ABC и Bitcoin Cash Node.

Въпреки това, подобно на Bitcoin, Bitcoin Cash използва алгоритъм за консенсус за доказателство за работа и е ограничен до 21 милиона монети.

Поради техния технологичен потенциал и очевидната връзка с Биткойн – най-старата и най-голямата монета по отношение на пазарната капитализация и обема на търговията, Биткойн Кеш нарасна популярността и спечели широка общност от поддръжници, включително Роджър Вер (известен като Исус на Биткойн).

Вярвате или не, Bitcoin Cash скочи до 4.091 долара в разгара на крипто манията за 2017 г. Тук трябва да отбележим това Символът за тикер на Bitcoin Cash е BCH, докато Bitcoin е посочен под BTC.

И познай какво? Дори сред продължаващата пандемия на коронавирус, Bitcoin Cash все още е една от най-популярните монети, в момента класиране # 6 на пазарната капитализация на монети.

Бихте ли помислили да инвестирате в Биткойн Кеш?

Коя е най-добрата криптовалута за инвестиции през март 2021 г.?

Това ще бъде поредният вълнуващ месец за крипто пазарите. И сега имате няколко идеи за най-добрите криптовалути, които да разгледате през март 2021 г., това също е чудесна възможност да започнете вашето изследователско пътешествие.

Нашият списък с Топ 7 на криптовалутите, които да инвестирате през март 2021 г., ви дава широк преглед на вашите възможности. Той съдържа информация за установените монети, които биха могли да обещаят бавна, стабилна възвръщаемост през 2020 г., както и някои по-нови монети с потенциал за сериозен растеж.

Вашият избор зависи от това какъв инвеститор бихте желали да бъдете и от размера на вашата банкова сметка. Само не забравяйте, че всяка инвестиция включва известен риск. Затова инвестирайте само това, което можете да си позволите, и направете възможно най-много изследвания, преди да вземете окончателно решение.

Защо трябва да изберете eToro да инвестирате в криптовалути?

Сега имате отговор на въпроса си „Кои са най-добрите криптовалути за инвестиране през март 2021 г. Ако се чувствате вдъхновени да започнете да инвестирате в криптовалути или тази статия е предоставила допълнителна информация за съществуващите ви познания за търговия, може би ще бъдете доволни да знаете, че eToro ви дава възможност да инвестирате в различни крипто активи и да търгувате с CFD до 90+ криптовалути. Крипто инвеститорите могат да изградят разнообразно портфолио с най-популярните монети.

eToro – Най-добрата платформа за търговия с криптовалути

Регистрирай се за eToro и започнете да търгувате с крипто или копирате топ крипто инвеститори без допълнително заплащане. Няма включени такси за управление или други скрити разходи.

еторо брокер

Криптовалутите са силно нестабилни. Хареса ли ви нашата статия Топ 7 криптовалути за инвестиране през март 2021 г.? Ако отговорът е „да“, моля, споделете го с всеки, който може да го намери за полезен.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector