Топ 9 биткойн инвеститори – Биткойн милионери инвеститори

9 от най-добрите инвеститори в биткойн милионери в света

Топ 9 биткойн инвеститори

1. Роджър Вер – „Биткойн Исус“

2. Бари Силбърт – един от най-богатите инвеститори в крипто света

3. Гавин Андерсен – Човекът, който е помогнал на Биткойн общността да расте

4. Тайлър и Камерън Уинкълвос – Близнаците милиардери

5. Кингсли Адвани – Един от най-младите биткойн милионери

6. Blythe Masters – един от най-уважаваните жени инвеститори в биткойн

7. Майкъл Новограц – един от най-смелите бичи инвеститори на биткойн

8. Тим Дрейпър – един от най-добрите инвеститори за рисков капитал

9. Дан Морхед – Инвеститорът, създал първия американски криптофонд

Защо инвестирането в биткойн е добра идея?

Как да инвестираме в биткойн?

Ключови точки

Разкрити са най-успешните хора в света на биткойн инвестициите


Чудите се кои са най-добрите инвеститори в биткойн в света? Вече няма нужда да се чудите! По-долу е даден списък на някои от най-известните инвеститори в биткойн в света.

Не се колебайте да се регистрирате за един от нашите онлайн курсове за търговия, за да научите повече за инвестирането на биткойни и да станете професионалист в търговията с биткойни – точно като големите риби в криптовалутната индустрия.

Топ 9 биткойн инвеститори

1. Роджър Вер – „Биткойн Исус“

Роджър Вер, инвеститори в биткойн

Роджър Вер е един от най-ранните (и най-противоречивите) инвеститори в биткойн. Ver също е известен като запален поддръжник на свързани с биткойни стартиращи компании, включително Ripple и Kraken, и инвестиране в криптовалута.

Благодарение на откровения си характер и личност, Роджър Вер не се страхува да използва влиянието си в социалните медии, за да говори за биткойни, които му дадоха прякора Биткойн Исус. Имайте предвид, че през последните години, биткойн евангелистът изрази подкрепата си за Bitcoin Cash.

Според последните данни Вер е един от най-богатите инвеститори в крипто света, с повече от 100 000 биткойни в портфейла си.

2. Бари Силбърт – един от най-богатите инвеститори в крипто света

Бари Силбърт е друг известен биткойн инвеститор, един от най-добрите биткойн инвеститори в света. Трябва да отбележим, че той е основателят на Digital Currency Group – една от водещите компании в света на криптовалутата.

Към 2020г, Компанията на Silbert’s е инвестирала в над 125 компании, свързани с блокчейн, включително Genesis и Grayscale Investments. Интересното е, че през 2016 г. Digital Currency Group придоби един от най-добрите сайтове за крипто новини, CoinDesk.

Като се имат предвид неговите доходоносни проекти, не е изненада, че Силбърт е сред най-успешните крипто инвеститори на стойност приблизително 500 милиона щатски долара, според Forbes.

3. Гавин Андерсен – Човекът, който е помогнал на Биткойн общността да расте

Гавин Андерсън е една от най-емблематичните фигури в света на биткойн инвестициите. Андерсън започна да работи на пълен работен ден върху Биткойн през 2010 г. и посвети времето си на популяризиране на Биткойн сред обществеността и разработчиците.

Интересно, през 2010 г. Андерсън създаде сайт – първият кран за биткойн – дава биткойни на хората, за да помогне на крипто общността да расте.

Въпреки че – за разлика от Сатоши Накамото – Андерсън не е забулен в мистерия, трябва да признаем, че Гавин Андерсън е оформил пътя на биткойните и децентрализираната криптовалута по озадачаващ и очарователен начин.

4. Тайлър и Камерън Уинкълвос – Близнаците милиардери

Уинкълвос близнаци, биткойн инвеститори

Говорейки за успех в света на биткойн инвестициите, трябва да признаем, че братята Уинкълвос са сред най-добрите биткойн инвеститори в света. Всъщност близнаците Уинкълвос, Тайлър и Камерън Уинкълвос, се смятат за първите милиардери в биткойн. Към 2020 г. братята притежават 179 605,25 биткойни на стойност 1 438 918 236,69 долара.

Интересното е, че Winklevoss се интересуват от инвестиции не само в биткойн, но и в различни криптовалути (особено Ethereum) и блокчейн проекти.

През 2015 г. братята близнаци стартираха Близнаци – една от най-влиятелните крипто борси, която позволява на търговците да купуват и продават цифрови активи. Името на тяхната платформа също е символично – Близнаци означава близнаци и изразява интеграцията на крипто в плащанията с фиат валути.

5. Кингсли Адвани – Един от най-младите биткойн милионери

Ако смятате, че да станеш милионер на 20-те си години е невъзможно, помисли два пъти! Кингсли Адвани е един от крипто кралете, който е направил състояние на 24-годишна възраст. Адвани сега е един от най-вдъхновяващите инвеститори в света на биткойн инвестициите.

Въпреки че в първите си дни Биткойнът се използваше за незаконни дейности, Адвани видя потенциала му и изпразни спестяванията си, за да инвестира в Биткойн. Той инвестира 34 000 долара и стана милионер за по-малко от година.

Сега Адвани е виден съветник, който помага на младите хора да овладеят изкуството на търговията. Както каза той, „Мисля, че в нито един момент от човешката история хората на 20-годишна възраст не са имали такава възможност да инвестират в такива активи с висок растеж“

6. Blythe Masters – един от най-уважаваните жени инвеститори в биткойн

Blythe Masters, бившият главен изпълнителен директор на Digital Asset Holdings, е един от най-успешните и уважавани биткойн инвеститори, с известна репутация на Wall Street.

Имайте предвид, че Digital Asset Holdings е една от водещите финансови компании, които изграждат продукти по технологията на разпределената книга. Сега един от основните продукти на Digital Asset Holdings е така нареченият език за моделиране на цифрови активи, предназначен да помогне на експертите да създадат интелигентни договори.

С идеите си Masters доказа, че крипто индустрията не е запазена за мъже. Всъщност данните показват, че 43% от инвеститорите, интересуващи се от биткойн, са жени.

7. Майкъл Новограц – един от най-смелите бичи инвеститори на биткойн

Въпреки че инвестирането в биткойн може да бъде рисковано, някои инвеститори ни показват, че поемането на рискове е логична част от търговията. Вземете например Майкъл Новограц! Novogratz се смята за един от най-успешните бичи биткойн инвеститори, които са спечелили състояние през 2017 г..

През 2018 г. Novogratz създаде Galaxy – един от най-изявените инвестиционни фондове, които се занимават с свързани с блокчейн и други цифрови активи.

Интересното е, че Novogratz е известен и с прогнозите си за цените и съветва инвеститорите да държат не само биткойн, но и злато.

8. Тим Дрейпър – един от най-добрите инвеститори за рисков капитал

Тим Дрейпър, инвеститори в биткойн

Тим Дрейпър е един от най-добрите инвеститори в биткойн. Той е известен инвеститор на рисков капитал, който получи широко покритие през 2014 г. За да бъдем по-точни през 2014 г., Draper закупи 30 000 иззети биткойни от сайта на копринения път на търг.

Сега Draper помага на компаниите да процъфтяват чрез блокчейн технологията, защото той силно вярва в масовото приемане на биткойн.

Както той веднъж каза, „Изведнъж търговците на дребно казват:„ О, искаш да кажеш, че не трябва да плащам 2,5-4 процента на банките всеки път, когато някой премества кредитна карта? “

9. Дан Морхед – Инвеститорът, създал първия американски криптофонд

Не на последно място, нека поговорим за Дан Морхед. Morehead е сред деветте най-големи инвеститори в биткойн в целия свят. Заслужава да се отбележи, че той стартира първия криптофонд в САЩ, когато според историческите данни биткойнът струваше само $ 65 всеки. Morehead беше и първият инвеститор, който предложи фонд за първоначално предлагане на монети (ICO) преди търга.

Сега компанията Pantera Capital на Morehead е една от водещите инвестиционни фирми, които се фокусират върху биткойн инвестициите.

Интересно, Морхед смята, че настоящата икономическа ситуация в целия свят може да доведе до бум в биткойните, така че продължава да прави огромни инвестиции и да подкрепя индустрията на блокчейн.

Защо инвестирането в биткойн е добра идея?

Биткойнът, първата криптовалута, все още се счита за най-успешната крипто и най-големият базиран на блокчейн виртуален актив в целия свят. Обърнете внимание, че според CoinTelegraph Пазарната капитализация на биткойните е 205 милиарда щатски долара (към 2020 г.), изпреварвайки Intel и Coca-Cola.

Прогноза за цената на биткойн: Колко ще струва биткойн през 2021 г. и след това?

Не е изненада, че биткойнът, крипто, който доведе до разработването на различни алткойни и блокчейн проекти, продължава да революционизира целия финансов свят.

Като такава, въпреки нестабилността и продължаващата пандемия, инвестирането в биткойн се счита от много експерти за добър вариант за инвестиция. Много влиятелни крипто инвеститори вярват в неговия потенциал през следващите години!

Как да инвестираме в биткойн?

Инвестирането в биткойн е голяма работа. Ако искате също да станете виден търговец на крипто, трябва да инвестирате в подходящо образование. От онлайн курсове до книги за търговия, човек трябва да разбира криптовалутната индустрия, за да разработи успешна търговска стратегия.

Също така, уверете се, че знаете какви разпоредби се прилагат за крипто търговията в държавата, в която се намирате. Тук можете да научите повече за най-удобните за криптографски градове по света.

За да станете експерт в биткойн инвестициите, човек също трябва да развие самоконтрол и дисциплина, за да обхване както загубата, така и победата.

Винаги помнете, че инвестирането на биткойн носи висока степен на спекулативен риск.

Ключови точки

  • Биткойн е първата цифрова криптовалута, която все още се смята за най-успешната виртуална монета някога.
  • Някои от най-добрите биткойн инвеститори включват Роджър Вер, близнаците Уинкълвос, Кингсли Адвани, Блайт Мастърс и Дан Морхед, наред с други.

Ако искате да станете и успешен инвеститор в биткойн, трябва да инвестирате в образование, практика и емоционален самоконтрол. Ние от Trading Education можем да ви помогнем във вашия търговски път към успех. Просто се запишете за един от нашите онлайн курсове, за да научите как да инвестирайте като експертите.

Сега знаете първите 9 биткойн инвеститори. Ако се чувствате вдъхновени да започнете да инвестирате в биткойн, може би ще се радвате да знаете това еторо предоставя възможност за закупуване на биткойн и други крипто активи и CFD на до 90+ криптовалути. Биткойн инвеститорите могат да изградят диверсифициран портфейл с най-популярните монети.

Междувременно, уведомете ни кой биткойн инвеститор намира за най-вдъхновяващ. Уведомете ни в коментарите по-долу.

Хареса ли ви нашата статия Топ 9 биткойн инвеститори | Разкрити са най-успешните хора в света на биткойн инвестициите? Тогава не се колебайте да ни дадете харесване и да го споделите с всеки, който се интересува от темата.

Отказ от отговорност: Криптовалутите са силно нестабилни. Вашият капитал е изложен на риск и миналото представяне не е индикация за бъдещи резултати.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector