Търговия с криптовалути в Австралия – 10 съвета за търговия с криптовалути в Австралия

Contents

Топ 10 съвета за търговия с криптовалути в Австралия

Търсите ли съвети за търговия с криптовалути в Австралия? Независимо дали искате да започнете да търгувате с криптовалути в Австралия или вече сте професионален търговец, тук в Trading Education сме ви подготвили 10 съвета за търговия с криптовалути в Австралия.

Австралия силно насърчава крипторазработката и технологията Blockchain

Кои са Топ 10 съвета за търговия с криптовалути в Австралия?

 1. Започнете, като се научите да търгувате правилно с криптовалути
 2. Правя план
 3. Криптовалутите са свързани – Продължавайте да гледате биткойн
 4. Може да помислите за разнообразяване
 5. Опитайте се да бъдете възможно най-малко емоционални
 6. Изберете крипто борса, оторизирана да работи в Австралия
 7. Бъдете в течение с последните новини и събития в света на криптовалутите
 8. Имайте предвид, че трябва да плащате данъци, когато инвестирате в криптовалути в AU
 9. Не позволявайте на загубите да ви обезкуражат
 10. Понякога прави пауза

Защо да търгувате с криптовалути с eToro Австралия?

Ключови точки

Научете се да търгувате с криптовалути в AU

Австралия е една от страните, които имат положителен подход по отношение на криптовалутите, тъй като не са показали никакви индикации, които да възпрепятстват растежа на крипто. Освен това Австралия е една от страните, чието правителство е подкрепило развитието на криптовалута и блокчейн.

Австралия силно насърчава разработването на крипто и технологиите на блокчейн

Технологията на блокчейн се възприема в световен мащаб не само във финансовия сектор, но и в други области. Всъщност австралийското правителство непрекъснато подкрепя технологията Blockchain. Напоследък те обявиха a Национална блокчейн пътна карта. Тази пътна карта описва и обяснява колко жизненоважна е технологията Blockchain и ползите, които Австралия ще има от приемането ѝ в различни области. Изпълнението на новата Национална блокчейн пътна карта през следващите пет години ще даде възможност на австралийците да развият наистина важни и основни капацитети на блокчейн, освен това да привлекат нови чуждестранни инвестиции и партньорства.

Освен това търсенето на служители с ИТ умения в крипто и блокчейн технологията се увеличи драстично, тъй като австралийското правителство отпусна 800 милиона долара за цифрови технологии като част от плана за възстановяване на коронавирусната икономика.

Е, трябва да се каже, че с всички тези решения и събития е очевидно, че Австралия има ясни и истински планове по отношение на криптовалутите и Blockchain. Така че тези, които вече са инвестирали в криптовалути в Австралия, са в крак с времето.

Ако искате да научите как да инвестирате в криптовалути в Австралия тук в Trading Education, ние сме подготвили най-добрите курсове за търговия, които правят обучението за търговия с крипто активи по-лесно и по-удобно. Вземете един от курсовете и започнете да се учите как да търгувате с криптовалути в Австралия. Никога не е късно да започнеш да учиш, но както се казва, ранната птица получава червея.

Кои са топ 10 съвета за търговия с криптовалути в Австралия?

Хората са направили огромно богатство, търгувайки с биткойни и други криптовалути. Сега трябва да признаем, че всяка инвестиция носи свой риск, но без поне да се опитаме, не можем да стигнем до никъде. Трябва също да се отбележи, че някои хора имат късмет. Но късметът не е основният фактор, който определя вашия успех, когато става въпрос за търговия с криптовалути. Уменията са това, което се брои най-много.

Висококвалифицираните търговци рядко правят грешки, което означава, че рядко губят пари, тъй като знаят най-добрите трикове и съвети за успешна търговия с криптовалути.

Искаме да постигнете успех и да направите възможно най-малко грешки, затова по-долу сме изброили за вас десетте най-добри съвета за търговия с криптовалути в Австралия.

10 съвета за търговия с криптовалути в Австралия

1. Започнете, като се научите да търгувате правилно с криптовалути

„Кажи ми, и аз забравих. Научи ме и аз помня. Включете ме и аз се уча ”, е цитатът, с който Бенджамин Франклин описа важността на методите на преподаване. В търговията би било хубаво за начинаещи да си накарат наставник, който да им казва преки пътища и да съкращава пътя към успеха. В дигиталната ера има много възможности да се научите да търгувате с криптовалути.

Има много курсове, до които можете да получите достъп онлайн. Важно е обаче да изберете курс, който наистина да ви подготви за предизвикателствата, с които може да се сблъскате по пътя си на търговия. Тук в Trading Education, ние подготвяме нашите ученици за успех в търговията, като им предлагаме инструментите и обясняваме най-добрите начини и техники за търговия чрез нашите добре подготвени курсове за търговия.

2. Направете план

„Глупакът с план е по-добър от гений без план“ е един от най-известните цитати на американския бизнес магнат и предприемач Томас Бун Пикенс. При търговията с криптовалути трябва да имате план. Криптовалутните пазари са отворени 24 часа в денонощието, но това не означава, че трябва да седите пред екрана цял ден, опитвайки се да ловите добри сделки. Необходимо е да поддържате психичното си здраве. Трябва да сме честни; няма нищо славно да седи пред екрана през целия ден. Става скучно и самотно. Ето защо трябва да зададете часовете си за търговия и да направите план. Не можете да седите там и да гледате класациите, желаещи цената на конкретна криптовалута да се увеличи. Направете своя план, създайте вашите входни и изходни точки и не се влияйте прекалено от движенията на графиката.

3. Криптовалутите са в корелация – Продължавайте да гледате Биткойн

На фондовия пазар, например, корелация означава, когато стойността на двата актива върви в подобна посока. На пазара на криптовалути това може да се случи за всички активи. Биткойнът, известен като „Кралят на криптовалутите“, е първата криптовалута, пусната през 2009 г., като по този начин бележи началото на крипто епохата. Като търговец на криптовалути, винаги трябва да обръщате внимание на цената на биткойн, защото други монети са свързани с биткойн. Често, когато цената на биткойн се увеличава или намалява, нараства и цената на други монети.

Биткойнът и Ethereum са силно свързани. През ноември 2019 г. Skew представи a диаграма където беше показано, че корелацията между Bitcoin и Ethereum е около 90% в продължение на близо две години. Освен това биткойнът остава най-предпочитаната криптовалута за инвестиране от австралийците.

Допълнителна информация:

Топ 10 криптовалути, които да инвестирате през 2021 година

Криптовалути, които да купувате, гледате и избягвате

Как да търгувате с криптовалута със $ 100

Топ 10 на най-важните криптовалути, различни от биткойн

4. Може да помислите за разнообразяване

„Предприемайте не всички в един кораб“, казва латинска поговорка, която означава „Не вярвайте на всичките си стоки на един кораб“. Въпреки че водещите криптовалути са свързани, има много други, които имат ниска корелация. Винаги съществува риск при инвестиране. Причината, поради която може да искате да диверсифицирате, като инвестирате в различни монети, е да управлявате по-добре инвестиционния си риск.

Цената на ниско корелираните монети има тенденция да се движи в обратна посока една с друга. Така че, ако едната монета падне в цената, другата ще се повиши. Вие като инвеститор трябва да изчакате цената да се повиши на първа инстанция и очевидно ще спечелите на втората. Ако предпочитате да инвестирате в такива монети, Bata, CanYaCoin и Power Ledger са криптовалути, базирани в Австралия.

5. Опитайте се да бъдете възможно най-малко емоционални

Емоциите са общият враг на търговците и особено на начинаещите. Очевидно всеки иска да реализира печалба, но емоциите са причинили значителни загуби на търговците през целия им търговски път. Някои хора са по-чувствителни и могат да бъдат по-засегнати от гняв или страх. Ако се ядосате, можете да бързате да вземете решението си, което може да доведе до продажба или покупка в неподходящо време. Има още един феномен в сферата на крипто търговията, известен като FOMO – страх от пропускане. Обикновено FOMO се появява на големите пазари, когато търговецът е развълнуван и купува, след което продава поради страх или безпокойство в грешния момент по-късно. Ако действате така последователно, можете да станете нетърпеливи и цикълът ще продължи да се повтаря. За да избегнете FOMO, трябва да имате търпение. Опитните търговци се придържат към плана си, както споменахме по-горе, и не стават жертва на никакви емоции по време на търговските си приключения.

6. Изберете крипто борса, оторизирана да работи в Австралия

Много борси за криптовалути работят там, но не всички от тях имат разрешение да работят в Австралия. За да функционират, крипто борсите в Австралия трябва да се регистрират в Австралийския център за отчети и анализ на транзакциите (AUSTRAC). eToro е най-добрият брокер, оторизиран да работи в Австралия. На eToro можете да инвестирате в повече от 90 криптовалути и CFD. eToro е открита през 2007 г. и е лидер в социалната мрежа за търговия с повече от 13 милиона потребители по целия свят. eToro създаден eToroX борса през 2018 г., посветена единствено на търговци и ентусиасти на криптовалути. eToro се гордее с високите си нива на сигурност, ниските такси и ликвидността, която предлагат. Следователно eToro е най-добрият вариант за вас да инвестирате в криптовалути в Австралия.

Свързани: eToro Review – Социалната платформа за търговия за търговци и инвеститори

7. Бъдете в течение с последните новини и събития в света на криптовалутите

Напълно разбираемо е, че като търговец трябва да се взирате в крипто графиките и да обръщате внимание на движенията на свещниците, но това не е достатъчно, за да достигнете най-високите нива на успех. Полезно би било, ако винаги оставате актуализирани, като четете съдържание на криптовалута и гледате видеоклипове и потоци на живо в YouTube, свързани с крипто. Има сайтове, изцяло посветени на пазара на криптовалути в Австралия, като cryptonews.com.au, но можете да получите много информация и като прочетете cointelegraph.com, coindesk.com, ccn.com, Forbes, Investopedia и др. Образование също се опитваме да дадем най-искрените и подробни съвети за инвестиране в криптовалути. Нашата секция статии за криптовалути е пълна със статии и анализи от опитни писатели и опитни търговци, които дават всичко от себе си, за да ви помогнат по пътя ви към успеха да търгувате с крипто.

8. Имайте предвид, че трябва да плащате данъци, когато инвестирате в криптовалути в AU

Различни държави регулират криптовалутите по различен начин. В Австралия криптовалутите се облагат с данък. До 2017 г. транзакциите с биткойни са били двойно облагани в Австралия, но през същата година австралийското правителство премахва тази бариера, когато решава да третира криптовалутите като собственост и обект на данък върху капиталовата печалба (CGT). Със същото решение криптовалутите бяха напълно легализирани и така след това решение всеки може да инвестира без никакво безпокойство в крипто активи в Австралия. С изключение на данъка върху капиталовата печалба, други криптовалутни действия, като добив или залагане, попадат в облага с данък върху редовния доход.

9. Не позволявайте загубите да ви обезкуражат

В крайна сметка ние сме хора и правим грешки. Трябва да приемем, че не винаги ще спечелим. Грешното решение може да доведе до загуба. Но така се учиш като търговец. Трябва да се поучите от грешките си и да не позволявате те да ви обезсърчават и да стимулират гняв или безнадеждност. Просто казано, наслаждавайте се на търговското си пътуване и приемайте загубите като уроци и част от вашия успех.

10. Понякога прави пауза

Понякога се претоварваме от усилена работа за определен период. Особено когато говорим за търговия, която е уморителна, тя изисква много време на екрана, внимание и събиране на информация. Така че, помислете дали да не се отдалечавате понякога от вашия лаптоп, диаграми, телефон, Twitter и др. Може да се почувствате така, сякаш сте засмукани в света на търговията и след като направите малко почивка, ще изглежда, сякаш преживявате нов свят навън.

Защо да търгувате с криптовалути с eToro Австралия?

eToro е най-добрият брокер в Австралия. eToro е притежател на австралийски лиценз за финансови услуги (AFSL), издаден от Австралийската комисия за ценни книжа и инвестиции (ASIC) и регулиран от Закона за корпорациите (Commonwealth). В eToro можете да търгувате с криптовалути, стоки, валути, индекси и ETF.

Наскоро eToro започна да предоставя награди за криптовалути Cardano и TRON. Тази нова услуга за залагане на eToro ще ви позволи да печелите награди, ако притежавате поддържаната криптовалута. Нещо повече, eToro е един от посредниците с най-ниски такси на пазара. Той е широко използван и признат за своята висока сигурност и защита на потребителите.

eToro – най-добрата платформа за криптообмен в Австралия

еторо брокер

eToro се доказаха като надеждни в бранша в продължение на много години – препоръчваме ви да ги изпробвате.

Ключови точки

 • Австралия активно подкрепя крипторазработката и технологията Blockchain.
 • Австралийското правителство отпусна 800 милиона долара за цифрови технологии като част от плана за възстановяване на коронавирусната икономика.
 • Когато търгувате с криптовалути, е от решаващо значение да имате план и да се придържате към него.
 • Биткойнът е силно корелиран с Ethereum.
 • Диверсификация – инвестирането в монети с ниска корелация е метод за по-добро управление на вашата рискова инвестиция.
 • Не се влияйте от емоции, докато търгувате, тъй като можете да вземете грешни решения.
 • Бъдете в течение с последните крипто новини и имайте предвид, че криптовалутите се облагат в Австралия.
 • Учете се от грешките си.

Научете се да търгувате с криптовалути в Австралия

Трябва отново да подчертаем, че правилните умения и техники са това, което ви осигурява най-голяма печалба при търговия с криптовалути в Австралия. Всеки може да започне своя път на търговия, но тези, които разполагат с правилната информация и инструменти, винаги ще бъдат една крачка напред.

Нашите курсове в Trading Education ще ви научат на най-новите техники за крипто търговия и ще ви помогнат да оформите своите търговски умения. Образованието по търговия не предлага просто курсове за търговия, а е цяла академия за търговия с голяма общност от студенти, които с нетърпение искат да се научат да търгуват. Станете част от тази общност и започнете своите търговски приключения!

Е, това бяха десетте съвета за търговия с криптовалути в Австралия, които подбрахме за вас. Със сигурност се надяваме, че ще ги намерите полезни. Ако е така, дайте ни харесване и споделете тази статия, като се има предвид, че някой друг може също да ги намери за полезни.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me