Заслужава ли Ripple да купите 2021 г.?

Чудите се дали си струва Ripple да инвестирате тази година? Използвайте ръководството по-долу и получете отговор на въпроса си!

  • Ripple търси регулаторна яснота след продължаващото дело за SEC.
  • Китовете XRP пълнят чантите си с висока скорост, от своя страна, добавяйки неимоверно към купуващия натиск.
  • Пробив над $ 1 ще задейства FOMO, тъй като инвеститорите настояват за печалба към рекорда за всички времена.
  • Перспективата на Ripple изглежда бича в дългосрочен план, базирана на MVRV, което предполага достойна инвестиция през 2021 г..

В това ръководство ще говорим за Ripple – какво ще струва Ripple през 2021 г. и защо трябва да помислите за инвестиране в Ripple. До края на това ръководство ще имате по-добро разбиране за Ripple – и ще можете да отговорите на въпросите „струва ли Ripple да се купува тази година?“ И ако да, "какъв е най-добрият обмен за закупуване на XRP?".

Светът на криптовалутата непрекъснато се увеличава. Както вероятно знаете, още от представянето на биткойн оценките на компютъризираните парични форми се разширяват стъпка по стъпка. Всъщност, дори за кратък период от време, оценката на крипто цените е повишена от хиляди и криптовалутите са се превърнали в привлекателни активи за инвестиране.

Цикълът на криптовалути 2020/2021 остави много слюнки, докато ентусиастите от индустрията седят на ръба, неспособни да откъснат поглед от класациите. Ripple започна ралито с връстниците си, но претърпя сериозен неуспех след исковата молба, подадена от Обединената държавна комисия по ценни книжа и борси (SEC) срещу издаващата компания Ripple Labs Inc. и нейните ръководители. Ще влезем в подробностите малко по-късно.

Колосален срив се случи през декември, като XRP се гмурна с 80% до $ 0,17. Делото беше значителен недостатък, особено по време на биков цикъл. Междувременно XRP постигна големи крачки към $ 1, но годишният връх беше постигнат при $ 0.75. Към момента на писане на статията, XRP намалява на $ 0,56 на фона на пазар, който обикновено се развива.

Преглед на пулсации

От самото начало Ripple се откроява като платформа за блокчейн за трансгранични трансфери, които са бързи и достъпни. За най-дълго време XRP беше третата по големина криптовалута на пазара. Въпреки това, той беше изпреварен от Tether (USDT) и по-късно загуби няколко позиции поради несигурността, причинена от продължаващото дело.

Международният токен за трансфер е предназначен да реши проблема, с който се сблъскват в момента водещи системи за трансфер на фиат като SWIFT. Затова Ripple възникна през 2013 г. като световна система, поддържаща плащания, международни сетълменти и инструмент за търговия. Токенът XRP е роден на блокчейна, XRP Ledger.

Важно е да се има предвид, че Ripple се отличава от Bitcoin (BTC) и Ethereum (XRP) като мост между фиатния и дигиталния свят. Освен това Ripple вярва, че е способен да решава реални проблеми. Имайте предвид, че XRP не е монета за монети като BTC и ETH, защото всичките й 100 милиарда токена са създадени в началото на проекта.

Единствената пречка е, че XRP излиза като централизирана криптовалута и не е децентрализирана като своите връстници, най-вече защото 55 милиарда от общото предлагане е собственост на Ripple Labs.

Какво е постигнало Ripple досега?

Ripple е изградил различни системи през годините, за да му помогне да постигне целите си. Например RippleNet е блокчейн платформа, която позволява на клиентите да използват XRP при снабдяване с ликвидност, особено на международните пазари. Платформата вече свързва над 300 банки и платежни институции, за да осигури незабавни сетълменти, като същевременно намалява таксите за обмен.

Най-новият водещ продукт на компанията е ликвидността при поискване (ODL), която помага на хората, банките и други институции за парични преводи да доставят незабавни трансгранични плащания, без предварително финансиране на новите пазари.

Основни световни организации като MoneyGram подкрепиха ODL. Продължава да процъфтява в страни като Бразилия, Филипините и азиатския регион. Освен това предоставя на хората средства за изпращане и получаване на пари в международен мащаб по бърз и достъпен начин.

От много експерти Ripple се счита за усъвършенствана монета, която се позиционира като 6-ия крипто актив в списъка на Coimarketcap. Стартирала през 2012 г. Ripple е една от най-ценните криптовалути сред крипто общността.

Ripple наскоро преживя спад в цената, тъй като се сблъска с твърдения за SEC, но крипто анализаторите смятат, че Ripple си струва да се купи през 2021 г., тъй като се очаква стойността му да нарасне.

Защо трябва да инвестирате в Ripple през 2021 година?

XRP е един от дигиталните активи, които все още се търгуват на относително ниска цена въпреки бика на пазара. Ripple Labs Inc. и нейните топ мениджъри са изправени пред дело, заведено от SEC за твърдения, че продават нерегистрирани ценни книжа на клиенти. Американската SEC твърди, че блокчейн компанията е успяла да стои далеч от регулацията повече от седем години, като същевременно е нарушила Закона за ценните книжа.

В същото време Ripple вече отвърна на SEC, като поиска от регулатора да докаже, че Bitcoin и Ethereum не са ценни книжа. Ripple е готов да отвърне на удара и няма да приема ударите на регулатора на колене, за да съкрати историята.

Следователно несигурността, която витае около Ripple, в крайна сметка ще изчезне, което ще позволи на XRP да се събере като своите връстници. Струва си да се спомене, че XRP наскоро затвори на $ 1, но коригира около $ 0.75. Разбивката намери подкрепа на $ 0,35, което позволява на биковете да се борят за рикошет. В момента бариера от $ 0.7 ограничава движението като трансгранични битки за пробив над $ 0.6.

Възходящата перспектива на Ripple от гледна точка на веригата

Показателите по веригата осигуряват чудесна представа за ценовото действие на криптовалутите. Според модела на разпространение на притежателите на Santiment, китовете са в дива ситуация. Например, броят на адресите, съдържащи между 10 000 и 100 000 XRP, се е увеличил от най-ниското ниво през декември от 95 022 до близо 104 500. Едновременно с това тези, съдържащи между 100 000 и 1 милион XRP, се повишиха от 15 860 до приблизително 17 225.

Подемът на китовете е масивен бичи сигнал, който може да види XRP увеличение на стойността през тази година. Имайте предвид, че обемът, преместен от китовете, непременно ще увеличи задния вятър зад XRP.

Моделът MVRV разкрива, че XRP все още е в зона за покупка. Santiment обяснява, че показателят подчертава средната печалба или загуба на притежаващите XRP токени, които са сменили ръцете си през последните 30 дни и въз основа на цената при последното преместване на всеки токен. Следователно, MVRV, равен на два, предполага, че притежателите на XRP в момента са два пъти по-големи от инвестицията си.

С други думи, инвеститорите е малко вероятно да продадат, когато имат пари или загуба. Високата стойност на MVRV означава, че корекцията е правдоподобна, тъй като инвеститорите биха предпочели да осребрят печалба. По време на писането на модела MVRV на XRP се поддържа на 0.459, което означава, че трансграничният токен все още е в зоната за покупка.

Ripple става популярен постепенно, една от малкото причини, подкрепени от цялостното разширяване на монетата през годините. Нарастването на потребителите, присъединяващи се към мрежата едва в края на 2020 г., оставя положително впечатление за крипто очакванията. Само през януари 2021 г. нарастването на ангажираността на потребителите в мрежата нараства до процент от 240%.

Ripple никога не е бил предназначен да бъде пари или стратегия за плащане. Това го прави донякъде средна монета, в която да инвестирате. Във всеки случай има малко изчерпване на пазарите, които признават плащането в XRP токени в мрежата.

Например можете да закупите различни стоки с него, което го прави по-привлекателен за купувачите. Можете да откриете списък от търговци, които очевидно са в състояние да признаят XRP на Ripple, но нещата се променят непрекъснато и някои известни пазари към този момент не го признават.

Предполага се, че основният случай на използване на XRP е за движението на различни парични стандарти (или със сигурност елементи, например злато или петрол) над организацията Ripple. Освен това инвестицията в Ripple през 2021 г. може да е добър ход, тъй като в момента цената на XRP е ниска и се очаква да се увеличи в близко бъдеще.

Какво ще струва Ripple през 2021 г.?

Прогнозата за цените на Ripple през 2021 г. го поставя далеч над рекорда от 3,56 долара за всички времена. От техническа гледна точка XRP очаква с нетърпение да пробие годишния връх от $ 0.75. Биковете ще могат да се съсредоточат върху преодоляването на бариерата от април 2018 г. на $ 0,99. Търговията над $ 1 вероятно ще предизвика страх от пропускане (FOMO), от своя страна, катапултирайки цената към рекордно високия.

XRP / USD седмична диаграма

Дивергенцията на сближаващата се плъзгаща средна (MACD) има бичи импулс, подсказващ, че XRP ще продължи с възходящия тренд. Освен това 50 Simple Moving Average (SMA) е на път да премине над 100 SMA на седмичната графика, създавайки възходящ златен кръст. Ако възходящият тренд продължи, XRP може да надхвърли рекорда за всички времена и да достигне 10 долара. Полезността на Ripple продължава да расте, фактор, който ще подкрепи очаквания огромен скок в стойността.

Тъй като цената на биткойн вече е преминала границата от 50 000 долара, хората, които искат да инвестират по-малки цифри и имат по-висока възвръщаемост, предпочитат да инвестират в монети като Ripple. Това допълнително може да помогне на Ripple да се повиши, тъй като ще има повече търсене.

Но какво ще струва Ripple през 2021 г.? Longforecast прогнозира, че стойността на XRP може да достигне до 1,29 долара до 2021 г. Digitalcoin прогнозира, че Ripple може да достигне 0,89 долара още през март и след това да спадне до 0,86 до декември 2021 г..

Заслужава ли си XRP да инвестира през 2021 г.?

XRP остава достойна инвестиция през 2021 г. Изглежда, че единственият препъни камък е съдебният иск срещу издаващата компания. Ripple Labs обаче е готова да се бори за победа, която също ще повиши стойността на токена поради регулаторната яснота. В същото време Ripple се представя като стабилна платформа за поддръжка на биткойн и може да се възползва от централните банки, възнамеряващи да пуснат суверенни цифрови активи.

XRP, усъвършенстваният токен, създаден от основателите на Ripple, зарадва някои резки печалби, нарастващи от обикновено $ 0.25 на над $ 0.75 през януари 2021 г..

Ripple може да бъде оценен на $ 1 през 2021 г., както е посочено от Найджъл Грийн, организатор и главен изпълнителен директор на паричната консултантска компания deVere Group. Грийн се позова както на вниманието, което обхваща маркера XRP, така и на разумната му удобност при изготвянето на тази прогноза. Това би направило маркера изключително привлекателен за инвестиране.

Ще нарасне ли цената през 2021 г.?

За да бъде умерен, XRP може да достигне $ 1,20 преди финала на 2021 г. Може дори да достигне $ 2 според много крипто наблюдатели като цяло.

Като стартъп той е финансиран от различни финансови партньори. Това стартиране на финансиране носи името на световноизвестни организации, включително Google. Тъй като оценката на Ripple се разширява, много други масови и реализирани организации допълнително избраха да вложат ресурси в тази инвестиция през следващите месеци.

Това дава на Ripple силата да допринася и да изгражда доверие за своите финансови партньори. Освен това, даденият факт увеличава възможността тази монета да преживее ръст на цените през 2021 година.

Ripple Coin News, оценява, че следващите години могат да изплуват като плавно време за Ripple след непредсказуем модел. Тъй като ще има развитие на сговори и нарастващи иновации, които могат да повишат цената на XRP до 8 или 10 долара. Това го прави привлекателно инвестиционно място за всички лица, които се интересуват от крипто управлението. Поради това е логично цената му да се повиши в близко бъдеще, а именно до края на 2021 година.

eToro – Най-добрата платформа за купуване Ripple XRP

eToro се доказаха като надеждни в бранша в продължение на много години – препоръчваме ви да ги изпробвате.

Виртуалните валути са силно нестабилни. Вашият капитал е изложен на риск.

Ключови думи

  • Longforecast е оптимист, когато прогнозира цената на Ripple през 2021 г., прогнозирайки, че може да достигне до $ 1,09 до октомври.
  • Повишаване на цената на Ripple до по-висока стойност, а именно около 1,20 долара до края на 2021 година.
  • Логично е цената на Ripple да се повиши в близко бъдеще, а именно до края на 2021 година.

Какво е Ripple? Ръководство за начинаещи

Ripple Price Prediction

Какво ще стимулира цената на Ripple XRP през 2021 г.?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me