9 Pengumpul Berita Crypto & Bitcoin Terbaik pada tahun 2021

Sementara puluhan laman web cryptocurrency menganalisis mata wang digital. Kami di sini untuk memberi anda tinjauan luas dan terperinci mengenai agregator berita kripto terbaik yang ada di pasaran sekarang. Pengumpul berita Crypto agregat kandungan web yang berkaitan dengan crypto membentuk platform yang berbeza seperti blog, surat khabar dalam talian, dan laman web crypto baru yang popular agar senang dilihat.

Dalam artikel ini, kita akan membincangkan beberapa agregator bitcoin terbaik pada tahun 2021. Senarai ini disusun berdasarkan kepantasan, utiliti, kebolehpercayaan, dan yang paling penting dalam kesahihan berita. Mari kita selidiki masalah ini untuk meneroka kandungannya.

Senarai Laman Agregat Berita Crypto

1. Coinddit

Coinddit adalah agregator lain yang popular. Platform ini cukup hebat dan senang digunakan kerana antara muka yang mesra pengguna. Laman web bertema hitam yang menjadikannya lebih menarik bagi para pengunjung.

Di laman utama, anda akan melihat jadual yang menunjukkan grafik harga terkini untuk pelbagai cryptocurrency. Grafik menunjukkan tinjauan terperinci bagi setiap crypto dengan cara yang mampu dan elegan. Mata wang digital mengubah kedudukan mereka secara automatik di atas meja berdasarkan perubahan jumlah dan harganya setiap 24 jam.

Terdapat bahagian berasingan di laman utama yang memaparkan berita paling popular dari dunia crypto. Di sinilah ciri ini disebut sumber Berita yang menyebutkan laman web yang sering anda gunakan. Agregator secara automatik menarik berita dari laman web itu dan menunjukkan kepada anda berdasarkan minat anda.

Ingin melombong bitcoin menggunakan laman web perlombongan awan? berikut adalah panduan kami untuk laman web perlombongan awan terbaik pada tahun 2021.

Anda juga boleh memperoleh cryptocurrency percuma dengan melakukan tugas mudah setiap hari. Anda hanya perlu mengikutinya di platform media sosial yang berbeza untuk turut serta.

2. Coinspectator

Coinspectator kini merupakan salah satu agregator berita cryptocurrency teratas yang boleh anda temui di web. Platform ini hampir merangkumi apa sahaja yang berkaitan dengan crypto pada suapannya.

Anda boleh menemui apa-apa mulai dari berita terkini atau kejadian semasa di dunia crypto hingga artikel mengenai apa sahaja yang berkaitan dengan crypto dari jauh. Ia mengambil maklumat dari laman web cryptocurrency teratas yang lain.

Laman web ini mempunyai bahagian yang berasingan di mana Coinspectator hanya menunjukkan senarai tujuh belas syiling tertinggi bergantung pada permodalan pasaran dan berapa banyak yang popular di pasaran crypto pada masa ini. Laman web ini juga memberi anda gambaran mengenai projek yang akan dilancarkan pada masa akan datang.


Kepada semua pelabur dan peniaga yang ingin mereka dikemas kini boleh melanggan buletin di mana anda boleh menerima senarai terkini mengenai apa yang berlaku di pasaran terus ke peti masuk anda

3. CryptoPanic

Bercakap mengenai agregator crypto terbaik, CryptoPanic sudah pasti akan menjadikannya senarai. Fokus utama mereka adalah membawa pelbagai sumber media dan sumber berita.

Berita itu juga diperingkat pada saat ia disiarkan, walaupun bahagian media sosial mereka menyoroti video dari para pengaruhnya dari YouTube.

Walaupun ciri tersebut menawarkan pengalaman yang sangat ramai, tetapi semakin banyak orang melihat berita dan menyatakan perasaan mereka, semakin banyak berita akan menjadi sahih. Anda juga boleh membuat portfolio anda untuk menyusun berita dan menyesuaikan suapan anda mengikut suka dan tidak suka anda.

4. CoinLib

Ini adalah pilihan yang tepat jika anda merupakan pelabur yang jauh lebih berdedikasi dalam perdagangan kripto dan mahukan pendedahan kepada alat analisis termasuk gambar rajah dan grafik.

Sebagai tambahan kepada pelaporan, platform ini memberikan ilustrasi dan diagram yang sangat baik bagi mereka yang tidak mahu membaca artikel yang panjang lebar. Anda juga dapat melihat perubahan harga semua mata wang digital dalam masa nyata.

Laman web sangat mesra pengguna dan antara muka pengguna sangat mudah digunakan dan senang dilihat. Walaupun antara muka mudah, CoinLib lebih popular dengan alat pengurusan portfolio. Anda boleh membina portfolio anda berdasarkan minat anda terhadap duit syiling dan dapat menghubungkan sekurang-kurangnya 8 pertukaran langsung untuk mengikuti perkembangan. Agregator juga mempunyai versi aplikasi yang tersedia untuk pengguna di play store.

5. CryptoControl.io

Rupa dan antara muka agregator ini sangat serupa dengan CryptoPanic. Agregator dua dalam satu adalah gabungan media sosial dan berita.

Platform ini menawarkan ciri yang luar biasa kepada penggunanya. Ini membolehkan anda memilih duit syiling yang lebih anda minati dan selebihnya kenaikan harga semuanya berada di tangan agregator ini.

Laman web mengumpulkan semua penemuan, artikel dan berita terkini dari pelbagai platform dan laman web media sosial dan kemudian membuat suapan yang disesuaikan untuk anda berdasarkan minat yang anda pilih. Bukankah itu luar biasa? Pada masa ini, Google, Twitter, dan Reddit adalah platform media sosial utama yang tersedia untuk ciri luar biasa ini.

Mereka melangkah ke arah membuat sistem pengurusan portfolio seperti CoinLib untuk membolehkan pengguna terhubung dengan lebih banyak pertukaran dan menggunakan alat perdagangan. Laman web ini juga menawarkan aplikasi mudah alih dengan rancangan berbayar untuk versi premium.

6. CoinNA

Bercakap tentang CoinNA, ia adalah salah satu agregator terbaik pada tahun 2020. Agregator lain yang biasa tetapi popular yang mengkategorikan data menjadi berita dan berita teratas.

Mereka mempunyai bahagian pengajaran khusus yang terpisah, yang juga menjadikan platform ini sebagai forum pendidikan tinggi. Anda boleh melihat jenis berita yang anda cari dengan bantuan alat mesin carian. Mereka juga memberikan gambaran terperinci mengenai perkara-perkara yang berkaitan dengan crypto dan juga mengeluarkan laporan mengenai negara dengan kripto yang berbeza.

Mereka sentiasa mengemas kini berita berita mereka. Setiap kali ada catatan baru, ia secara automatik menempati kedudukan berita lama dengan menyeret berita lama ke bahagian bawah suapan laman web juga mempunyai penapis yang dapat membantu pembaca membaca berdasarkan kesukaan dan minatnya.

Laman web ini juga mempunyai bahagian khusus untuk pertukaran kripto dan dompet Coinbase terkemuka. Akhir sekali, laman web ini menawarkan lebih banyak tawaran duit syiling awal dan syarikat permulaan yang melancarkan perkhidmatan mereka atau telah melancarkan.

7. CryptoGoat

CryptoGoat dikelaskan sebagai sumber yang sangat baik untuk pelbagai Berita dan artikel yang berkaitan dengan Cryptocurrency oleh banyak peminat crypto.

Walaupun keseluruhan tampilan dan antara muka laman web sangat sederhana dan agak tidak memberangsangkan, kandungan yang disediakan oleh platform untuk penggunanya sangat kreatif dan bermaklumat pada masa yang sama.

Apa yang membuat CryptoGoat menonjol di semua agregator lain adalah jumlah Ciri-ciri berkaitan berita yang disediakan oleh platform dan inilah yang menjadikan agregator menarik. Salah satu aspek penting dalam CryptoGoat adalah ia menyaring semua berita palsu dan dos yang tidak memaparkan siaran pada suapan anda yang ditandai sebagai ditaja dengan tahap kecekapan yang tinggi.

Keaslian berita adalah nyata kerana penggabungan mengumpulkannya dari salah satu rangkaian berita popular di industri kripto iaitu Coindesk, Cointelegram, dan sebagainya.

8. Ccowl

Ccowl dapat disingkat sebagai Crypto Coin Owl adalah satu lagi laman web kripto agregator yang direka dengan baik dan tersedia di pasaran sekarang.

Sangat mudah untuk memilih bahawa ia dengan mudah menavigasi pengguna dari suapan berita crypt ke bahagian harga tanpa keramaian. Platform ini mengambil berita dari salah satu laman web berita terbaik seperti Coindesk, NewsBTC, dan Bitcoin.com.

Fokus utama platform ini adalah untuk merangkumi tingkah laku pelbagai dan pelbagai cryptocurrency. Walaupun agregator hanya menunjukkan 3 kripto bullish dan bearish teratas di laman webnya. Antara muka platform sangat mesra pengguna dan kelebihan besar bagi peniaga yang berminat dalam pelaburan portfolio.

Ini juga mempunyai ciri yang disebut peringatan peringkat di mana ia secara automatik mengirimkan makluman setiap kali crypto mengubah pangkatnya. Untuk mengambil bekalan dan kadar semasa semua duit syiling, agregator kripto menggunakan CoinMarketCap paling sahih.

9. Cryptopys

Cryptopys adalah sumber yang sangat baik untuk mengumpulkan berita yang berkaitan dengan crypto dalam masa nyata dari lebih daripada 100 sumber industri yang boleh dipercayai. Apa yang menjadikan agregator ini menonjol daripada sokongan yang lain yang diberikan oleh aplikasi ini kepada lebih 18 binaan asing dalam bahasa.

Platform ini menggunakan konsep cadangan dari orang ramai untuk mempamerkan kandungan berdasarkan kepentingan umum. Ia juga menjadikan agregator kerana alat sumbernya yang semakin meningkat. Reka bentuk keseluruhan laman web sangat ringkas namun sangat elegan dan mudah diakses. Pengguna dapat dengan mudah memantau aset crypto masing-masing dengan satu butang.

Dengan satu butang, ini bermaksud bahawa kandungan yang sangat mudah saya akses dan tidak ada proses yang rumit untuk mengakses kandungannya. Anggota jangka panjang agregator ini mempunyai akses untuk menandakan berita bullish, bearish, atau FUD.

Kesimpulannya

Pasaran crypto pasti meletakkan jambatannya. Pada masa kini pasaran penuh dengan agregator berita kripto yang mengagumkan yang mendorong pembaca kita memilih untuk melakukan pelaburan yang lebih baik yang dapat memberi manfaat kepada mereka di masa depan. Lebih-lebih lagi, semua agregator juga membantu pengguna untuk mengenal pasti dan menganalisis pasaran crypto dengan cara yang lebih cekap dan efisien. Kami sangat yakin bahawa senarai ini pasti akan membantu anda bermula dari suatu tempat.

Ingin menambahkan sesuatu pada siaran ini. Agregator crypto apa yang anda cuba? Bagaimana pengalaman anda? Kami gembira mendengar cerita dari pihak anda. Beritahu kami di bahagian komen di bawah.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector