11 Program Afiliasi Bitcoin & Crypto Menguntungkan yang Perlu Anda Ketahui – 2020

Program gabungan Bitcoin dan crypto menawarkan cara yang kuat untuk mengewangkan khalayak khusus crypto anda. Sama ada anda menjalankan blog, laman web berita, saluran YouTube, atau akaun Twitter yang popular, program afiliasi crypto dapat membawa aliran pendapatan berulang yang dapat diandalkan selama berbulan-bulan dan kadang-kadang tahun-tahun akan datang. 

Malangnya, terdapat beratus-ratus program di luar sana. Mencuba mencari yang terbaik adalah proses yang sangat memakan masa. Syukurlah, pasukan penyelidik kami telah berusaha keras untuk anda! Kami telah menghabiskan berjam-jam menjelajahi internet untuk program afiliasi bitcoin dan crypto terbaik di luar sana. Panduan ini mendedahkan penemuan kami.

11 Program Gabungan Crypto Teratas

program gabungan crypto cryptohopper

1. CryptoHopper

CryptoHopper adalah bot perdagangan kripto automatik yang boleh digunakan di pelbagai bursa. Perisian ini membolehkan anda mengatur strategi perdagangan secara intuitif, mengujinya kembali ke seluruh data sejarah, dan menjana wang dalam pasaran kripto. Pasukan kami telah banyak menggunakan program gabungan CryptoHopper, dan sangat hebat. Kami memperoleh ratusan dolar sebulan dengan pautan afiliasi kami hanya dari a catatan blog tunggal!

Lihat beberapa Statistik program gabungan CryptoHopper di sini. Mereka telah membayar lebih dari $ 250,000 kepada ahli gabungan sejak beberapa tahun kebelakangan ini, dan lebih dari 10,000 orang mempromosikan produk mereka. Statistik ini bercakap untuk diri mereka sendiri.

Selama bertahun-tahun, pasukan ini sedikit mengurangkan pembayaran afiliasi, tetapi masih berbaloi kerana anda akan dibayar setiap bulan kerana CryptoHopper adalah produk langganan. Anda dapat melihat bagaimana sebilangan ahli gabungan mempromosikan produk melalui video kandungan pendidikan di bawah.

Program Gabungan HaasOnline

2. HaasOnline

HaasOnline adalah salah satu platform perdagangan automatik yang paling popular untuk pedagang maju, dan ia mempunyai rekod yang terbukti sejak tahun 2014. Sama seperti Cryptohopper, HaasOnline bertindak sebagai bot perdagangan yang secara automatik boleh berdagang bagi pihak anda menggunakan strategi perdagangan yang menguntungkan. Alat ini menyokong lebih dari 22 pertukaran dan boleh digunakan untuk melakukan perdagangan di semua mereka.

Program gabungan HaasOnline juga sangat kompetitif. Sehingga kini ia telah membayar lebih dari $ 1,216,962 kepada sekutu yang mempromosikan produknya. Sekiranya anda mempunyai khalayak pedagang crypto yang anda ingin mempromosikan produk, ini adalah program afiliasi yang perlu anda periksa.


Hari ini lebih daripada 8,000 ahli gabungan telah mendaftar ke program HaasOnline. Bayaran komisen purata ialah $ 72. Lihat lebih jauh mengenai HaasOnline program gabungan di sini.

program sekutu crypto menyenangkan

3. Senang 

Paxful adalah platform yang membolehkan anda membeli dan menjual bitcoin. Mereka telah melaburkan banyak masa dan sumber syarikat untuk dilancarkan mereka program gabungan yang sangat bermanfaat untuk sekutu. 

Dengan program afiliasi Paxful, anda menerima 50% daripada yuran pertukaran setiap kali pelanggan yang anda rujuk membeli bitcoin melalui platform. Anda juga boleh menghantar pesanan kepada pasukan mereka dan meminta pembayaran apabila rakan sekutu anda menjual bitcoin juga.

Ciri kuat tambahan dengan program Paxful adalah anda menerima komisen gabungan 10% apabila pengguna tahap 2 anda merujuk bitcoin. Ini bermaksud bahawa anda boleh merekrut ahli gabungan lain untuk menyertai program rujukan Paxful dan memperoleh apabila pelanggan yang dirujuk mereka membeli bitcoin. Ini sangat unik dalam industri ini dan membolehkan anda membina pasukan gabungan.

program gabungan bitcoin cryptotrader.ax

4. CryptoTrader.Tax

Sejak IRS melancarkan panduan cukai cryptocurrency rasmi dan mula merebak pada pelabur crypto, kalkulator cukai crypto telah menjadi alat di gudang banyak pedagang. Dengan hanya menghubungkan akaun pertukaran melalui kunci API atau melalui import CSV, pengguna dapat menghasilkan laporan cukai yang diperlukan berdasarkan data sejarah mereka dengan satu klik butang. Laporan ini dapat diimport ke TurboTax atau dikirim ke profesional pajak.

CryptoTrader.Tax menawarkan program afiliasi komisen seumur hidup 25% – yang terbaik dalam industri cukai. Ini bermakna apabila seseorang mengklik pautan anda dan menjadi pelanggan, anda mendapat pendapatan pasif untuk setiap tahun mereka menghasilkan laporan cukai mereka!

Sebagai tambahan kepada komisen, pautan afiliasi anda secara automatik memberikan potongan 10% kepada orang, jadi mereka diberi insentif untuk mengklik menggunakan pautan afiliasi anda. Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai CryptoTrader.Tax program gabungan di sini.

Dalam contoh di bawah ini, anda dapat melihat bagaimana YouTuber memanfaatkan program afiliasi.

Program Afiliasi Bitcoin IRA

5. Bitcoin IRA

Hari ini, lebih daripada 50,000 pemegang bitcoin dan cryptocurrency menggunakan Bitcoin IRA untuk menyimpan aset crypto dalam akaun persaraan mereka.

Bukan rahsia lagi bahawa melabur melalui akaun persaraan boleh menghasilkan faedah penjimatan cukai yang besar. Ini menjadikan pemegangan bitcoin dan kripto lain melalui akaun IRA sangat menarik bagi pelabur yang cerdas yang ingin melindungi kekayaan mereka dari orang cukai.

The Program Afiliasi IRA Bitcoin membolehkan anda memperoleh sehingga $ 75 untuk setiap pelanggan yang dirujuk yang mendaftar untuk akaun Bitcoin IRA. Dengan tempoh kuki 30 hari dan jumlah transaksi melebihi 400 juta, program ini memberikan pilihan yang baik untuk pemasar afiliasi tertentu.

Program Gabungan CoinRule

6. Peraturan Syiling

Oleh kerana semakin banyak pelabur runcit mula membeli dan menjual crypto, mereka terus mencari penyelesaian yang lebih automatik untuk membantu dalam perdagangan mereka. Peraturan Syiling adalah platform yang membolehkan anda membina penyelesaian perdagangan automatik tanpa pengekodan diperlukan.

Anda boleh memilih dari lebih dari 150 peraturan seperti stop loss, trend rebalancing, prestasi teratas harian, dan banyak lagi.

The Program gabungan CoinRule menawarkan 20% komisen berulang untuk rancangan kepada ahli gabungan. Ini adalah program hebat untuk sekutu dengan khalayak berasaskan kripto yang menikmati perdagangan automatik!

bitbit program gabungan bitcoin

7. Bybit

Bybit adalah pertukaran cryptocurrency derivatif yang semakin popular sejak kebelakangan ini. Anda mungkin pernah melihatnya di Twitter, YouTube, atau di seluruh web jika sama sekali anda memasuki industri ini. Sebab anda melihatnya: program afiliasi mereka adalah yang terbaik, dan afiliasinya menjana wang dengan mempromosikan pertukaran derivatif baru.

Program gabungan Bybit membolehkan anda mendapat komisen bagi orang yang anda rujuk dan juga orang yang anda rujuk yang merujuk orang lain. Ini adalah sistem jenis piramid yang dapat mendorong hasil. 

Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai Program gabungan bybit di sini.

coinbase program rujukan crypto

8. Coinbase 

Menjadi jenama terkenal dalam industri ini, tidak perlu dipertimbangkan Program gabungan Coinbase dapat mendorong keputusan untuk penganjur. Coinbase seringkali merupakan syarikat pertama yang melayari orang ke dunia cryptocurrency. Adalah bijak untuk menggunakan fakta ini untuk keuntungan anda.

Program gabungan menawarkan komisen 50% untuk semua yuran perdagangan selama 3 bulan pertama pengguna berada di Coinbase.com. Tidak ada had bilangan orang yang boleh anda rujuk.

Untuk memulakan, anda perlu melamar program dengan mengisi borang ini. Setelah diluluskan, anda boleh mula mempromosikan menggunakan pautan afiliasi tersuai. Program ini juga mempunyai pilihan untuk ciri-ciri pelacakan kempen dan pelaporan gabungan.

program gabungan trezor crypto

9. Trezor

Nama isi rumah lain di dunia crypto — Trezor adalah dompet perkakasan yang membolehkan anda menyimpan crypto anda di luar talian dengan selamat. Trezors ada di mana-mana, dan salah satu sebab kami mengesyorkan program afiliasi ini adalah kerana kenyataan itu! Menukar khalayak anda kepada pelanggan jauh lebih mudah apabila jenama itu mempunyai kredibiliti.

The Program gabungan Trezor menawarkan komisen 12-15% untuk rujukan. Satu perkara yang kami gemari mengenai program afiliasi ini ialah ia dapat membayar dalam bitcoin. 

Dompet perkakasan adalah bahan asas dalam dunia crypto peringkat pertengahan hingga maju. Sekiranya anda mempunyai penonton yang berada di tahap ini, ini boleh menjadi program afiliasi yang hebat untuk dimanfaatkan. Malangnya seperti yang lain yang disebutkan di atas, ia tidak mempunyai komponen langganan, jadi tidak membina aliran pendapatan pasif.

Program Gabungan Kucoin

10. Kucoin

Kucoin adalah salah satu pertukaran cryptocurrency yang paling banyak digunakan di dunia. Menurut laman web mereka, 1 dari setiap 4 pemegang kripto di seluruh dunia adalah dengan Kucoin. Ini memberi peluang kepada ahli gabungan untuk mempromosikan platform dan menjana wang dengan Program Kucoin Affiliate.

Ahli gabungan Kucoin boleh menerima antara 30-50% daripada kos perdagangan bergantung kepada berapa banyak individu yang mereka naiki platform. Ini adalah salah satu kadar gabungan yang paling kompetitif untuk pertukaran di pasaran. Oleh kerana program gabungan Kucoin masih baru, anda perlu diluluskan secara manual untuk mendaftar sebagai ahli gabungan. Anda boleh mendaftar dan mendaftar di sini.

program afiliasi changelly

11. Changelly

Digunakan oleh lebih daripada 2 juta orang, Changelly adalah pertukaran cryptocurrency yang popular yang menawarkan sokongan sembang langsung 24/7 dan lebih dari 150+ cryptocurrency. Dengan struktur yuran yang telus, dan platform yang mesra pengguna, ini dapat menjadi pertukaran yang baik untuk mempromosikan kepada khalayak crypto yang lebih maju yang mencari alternatif untuk Coinbase, Binance, dll.. 

Lebih baik lagi, yang Program afiliasi Changelly cukup lumayan. Mereka menawarkan 50% komisen untuk semua pengguna yang dirujuk. Program afiliasi telah menarik gerai media crypto teratas seperti CoinTelegraph, Coin Market Cap, Coin Gecko, dan lain-lain untuk mempromosikan Changelly melalui program afiliasi. Sekiranya anda menjalankan harta media, ini boleh menjadi pilihan yang bagus. Mereka juga memiliki widget yang dapat dipasang langsung di laman web Anda yang dirancang untuk meningkatkan penukaran. 

Kesimpulannya

Itu sahaja buat masa ini! Pasukan kami akan terus memantau pelbagai cryptocurrency lain program gabungan dan akan menambah bahagian ini semasa kami mengenal pasti mereka. Pastikan anda memeriksa sekali-sekala. Sekiranya anda menjalankan program gabungan cryptocurrency, jangan ragu untuk menghubungi pasukan kami. Kami dengan senang hati memeriksanya, dan jika cukup baik, tambahkannya ke catatan blog ini.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector