16 Bot Perdagangan Crypto Terbaik (Disemak)

Kemas kini Terakhir: 28 Disember 2020

Menjana keuntungan dari pasaran cryptocurrency yang sangat tidak stabil adalah mengenai masa dan akses kepada strategi perdagangan dan analisis teknikal yang baik. Dengan beratus-ratus aset untuk dipilih dan pasaran dibuka 24/7, keluk pembelajaran untuk peniaga kripto baru jauh lebih curam dan potensi kerugian sering kali jauh lebih besar. 

Atas sebab-sebab ini, bot perdagangan crypto dan platform perisian menjadi penting bagi banyak peniaga. Dengan menggunakan perisian untuk berdagang secara automatik atas nama anda, anda bukan sahaja dapat melakukan perdagangan pada setiap jam sepanjang hari, tetapi banyak bot perdagangan crypto mempunyai ciri-ciri yang benar-benar membantu anda mengembangkan dan memperbaiki strategi perdagangan anda sendiri. Di pasaran crypto yang sangat tidak stabil, kemungkinan anda sudah berdagang dengan bot sama ada anda menyedarinya atau tidak. 

Panduan ini memberikan perincian terperinci mengenai bot perdagangan kripto terbaik dan kelebihan unik yang mereka berikan, tetapi pertama-tama kami akan melalui gambaran umum tahap tinggi mengenai ciri-ciri yang paling relevan untuk diperhatikan semasa anda menganalisis pelbagai bot perdagangan kripto, alat, dan platform.

Apa itu bot perdagangan dan adakah anda benar-benar perlu menggunakannya?

Mana-mana sistem perdagangan automatik didasarkan pada sekumpulan peraturan yang menentukan kapan membeli atau menjual. Bot telah digunakan di pasaran saham tradisional sejak tahun 1980-an untuk mengurus dana indeks dan mempelbagaikan portfolio. Bot ini mengautomasikan kerja yang dilakukan oleh pelabur secara historis, yang dapat menjimatkan masa penting dalam pasaran crypto yang pantas. 

Kemudian ada bot perdagangan teknikal yang meramalkan pergerakan harga dan melaksanakan perdagangan berdasarkan isyarat dan petunjuk. Ini adalah bot yang paling biasa digunakan sebagai peniaga kripto berlumba untuk mengalahkan pasaran dengan strategi menang. 

Ciri-ciri yang perlu dicari dalam bot dan alat perdagangan crypto

Cubaan percuma

Semua bot perdagangan yang terdapat dalam senarai ini telah disemak dengan baik di pelbagai komuniti dan laman web perdagangan kripto, tetapi tidak ada salahnya mencuba produk itu sendiri. Sebilangan besar alat dan platform dalam senarai ini menawarkan percubaan percuma, tetapi pastikan anda menyemak semula.

Perdagangan Sosial

Selain mengembangkan strategi perdagangan anda sendiri, anda mungkin memerlukan pilihan untuk mengikuti peniaga lain dan strategi umum lain yang digunakan dengan produk. Pasaran strategi yang baik yang dibangun di dalam alat pilihan perdagangan anda akan menjadikannya mudah dan menjimatkan kos untuk mendapat keuntungan dari strategi perdagangan yang menguntungkan. 

Ujian Belakang

Ujian balik membolehkan anda menguji strategi perdagangan terhadap data sejarah untuk melihat bagaimana prestasi algoritma atau strategi perdagangan anda dalam keadaan pasaran sebenar. Jelas sekali, anda ingin mempunyai akses ke ciri pengujian semula yang membuat simulasi yang paling realistik yang bermaksud dengan mengambil kira slippage dan latency. Ini bermaksud bahawa ketepatan alat pengujian semula hanya boleh dipercayai seperti sumber data sejarah yang diambilnya. Anda juga ingin mencari komuniti peniaga yang kuat yang berkongsi konfigurasi ujian belakang mereka di forum komuniti. 

Indeks 

Banyak alat perdagangan menawarkan automasi portfolio, dan penting untuk mempertimbangkan bagaimana mereka membuat indeks mereka. Tidak seperti stok dan sekuriti, tidak mustahil untuk mengekalkan indeks lengkap semua syiling yang kini diperdagangkan di pasaran crypto. Oleh itu, bot perdagangan yang baik harus mempunyai kandungan pendidikan yang memperincikan syiling mana yang menjadi sampel dan bagaimana had pasaran ditimbang dalam indeks. 

Berasaskan cloud berbanding berasaskan Server

Sebilangan besar bot crypto terbaru berasaskan cloud, jadi jika kemudahan adalah keutamaan tinggi bagi anda, ini adalah sesuatu yang perlu diperhatikan. Sekiranya alat perdagangan tidak berasaskan cloud, anda harus memastikan pelayan / komputer anda sentiasa berjalan untuk memastikan anda tidak ketinggalan perdagangan. Walaupun memerlukan beberapa pengetahuan teknikal untuk menjalankan perisian perdagangan di pelayan anda sendiri, yang lebih baik adalah bahawa ia lebih disesuaikan dan biasanya mempunyai prestasi yang lebih tinggi. Sekiranya ini menjadi keutamaan bagi anda, maka terdapat beberapa program sumber terbuka yang hebat dalam senarai ini. 

Komuniti Perdagangan

Ketika berdagang, komuniti di sekitar produk seringkali sama pentingnya dengan produk itu sendiri. Anda membayar bukan hanya untuk teknologi tetapi untuk manual hidup yang akan membantu anda menggunakannya dengan paling berkesan. Sekiranya anda benar-benar ingin memanfaatkan perisian perdagangan anda sebaiknya, periksa komuniti perdagangan yang menggunakannya. Banyak alat perdagangan dalam senarai ini telah membuat pelaburan besar dalam pembangunan masyarakat, sementara yang lain lebih sesuai untuk peniaga serigala tunggal. Bandingkan seberapa aktif komuniti perdagangan di Telegram, Reddit, atau Discord. Anda juga perlu mempertimbangkan negara dan bahasa komuniti perdagangan kerana peraturan kripto berbeza di seluruh dunia. 

Sokongan & Tutorial

Semasa anda mempertimbangkan alat perdagangan mana yang harus dilaburkan, lihatlah kandungan pendidikan yang terdapat di laman web ini. Untuk mencapai pasaran pedagang crypto baru yang berkembang, banyak platform dalam senarai ini telah mengembangkan modul latihan, blog, dan video untuk mendidik penggunanya. Pertimbangkan juga sokongan yang ditawarkan apabila perkara-perkara tidak dapat dielakkan. Dengan sembang responsif atau sokongan telefon, bug dan kemas kini dapat diatasi dengan segera sehingga anda dapat meneruskan perdagangan — jika tidak, anda mungkin membuang masa berharga untuk menunggu hari atau minggu untuk membalas e-mel. 

Integrasi Perisian Cukai Crypto

Adalah mudah untuk mengumpulkan sejumlah besar perdagangan ketika berdagang dengan bot crypto dan alat automatik. Ini dapat menjadikan pelaporan keuntungan dan kerugian kripto atas cukai anda menjadi sukar sekiranya anda tidak mempunyai perisian yang betul. Penting untuk melihat syarikat perisian cukai crypto yang serasi dengan platform pilihan perdagangan anda. CryptoTrader.Tax adalah perisian cukai crypto terkemuka yang bekerjasama dengan banyak bot, terminal dan alat perdagangan crypto teratas dalam senarai ini. Mempunyai perisian cukai crypto yang baik yang menyokong strategi perdagangan crypto anda akan menjadikan pelaporan cukai anda sangat mudah dan bebas tekanan. 

Daftar keluar panduan ini untuk mengetahui lebih lanjut mengenai bagaimana pelaporan cukai kripto berfungsi.

Infographic Bot Dagangan Crypto Terbaik

Pilihan Platform Dagangan Kami:

Terbaik untuk Pemula 

– Udang

– CryptoHopper

– Syiling

Terbaik untuk Lanjutan 

– Duit syiling

– 3Komas

– HaasOnline

Terbaik untuk Harga

– Zignaly

– HodlBot

Terbaik untuk UI

– Kryll

– Udang

Terbaik untuk Komuniti

– 3Komas

– Gunbot

Memecahkan Bot Dagangan Crypto Terbaik:

1. CryptoHopper

Bot perdagangan Cryptohopper

CryptoHopper adalah salah satu bot perdagangan yang paling banyak digunakan di pasaran, dan ia menawarkan banyak ciri yang harus dicari oleh seorang pemula: perdagangan kertas, pengujian belakang, stop-loss tertinggal dan alat perancang strategi yang memudahkan anda menyesuaikan strategi perdagangan anda dengan bantuan lebih daripada 130 petunjuk. Mereka mempunyai bahagian tutorial yang kuat untuk pemula serta pilihan untuk membeli strategi dan templat terbaik dari pedagang pakar. Di dalam papan pemuka signaler mereka memudahkan untuk melanggan banyak signalers luaran. CryptoHopper berasaskan cloud dan menyokong sehingga 12 pertukaran, dan mereka selalu menambah lebih banyak. Untuk pedagang maju, CryptoHopper mempunyai pasaran isyarat percuma dan berbayar yang boleh anda gabungkan dengan petunjuk teknikal untuk menyesuaikan strategi anda sendiri. 

Harga

Mereka mempunyai pakej Pioneer percuma yang membolehkan perdagangan manual dan pengurusan portfolio, tetapi jika anda benar-benar ingin memahami bot perdagangan mereka, anda harus mencuba percubaan percuma 7 hari pakej Explorer mereka. Mereka mempunyai tiga pakej untuk langganan bulanan antara $ 19 hingga $ 99. 

Pertukaran

Binance, Binance.us, Bitfinex, Bittrex, Coinbase Pro, Bitvavo, HitBTC, Huobi, Kraken, KuCoin, OKEx, Poloniex

2. Bitsgap

Bot Crypto Bitsgap

Bitsgap adalah bot baru di pasaran yang membolehkan perdagangan automatik dengan algoritma pra-binaan. Algoritma ini membolehkan pengguna memanfaatkan pergerakan pasaran yang berfluktuasi dan menjana keuntungan secara ideal dari perdagangan eery. Sebagai tambahan kepada algoritma luar kotak, Bitsgap menawarkan isyarat kepada pengguna yang memberitahu anda tentang wang syiling dengan potensi terkuat dalam jangka pendek atau panjang.

Alat Bitsgap juga menawarkan terminal perdagangan yang lengkap yang membolehkan pengguna melakukan perdagangan secara langsung dalam aplikasi. Daftar keluar Bitsgap di sini.

Harga

Syarikat ini menawarkan percubaan 14 hari percuma untuk memulakan. Pelan berjenama berkisar antara $ 19 hingga $ 110 sebulan setelah percubaan percuma tamat.

Pertukaran

Binance, Bitfinex, OKEX, Huobi, HitBTC, Bittrex, Kucoin, Exmo, Kraken, CEX.IO, Livecoin, Poloniex, Bitstamp, Coinbene, Coinex, Gemini, Gate.io, Liquid, Yobit, Bibox, Bit-Z, DDEX, BigOne, Bithump

3. HaasOnline

Platform perdagangan kripto HaasOnline

HaasOnline adalah salah satu platform perdagangan automatik yang paling popular untuk pedagang maju, dan ia mempunyai rekod yang terbukti sejak tahun 2014. Mereka bermula dengan platform berasaskan pelayan tetapi baru-baru ini telah menambahkan pilihan berasaskan awan juga. 

Haasonline mempunyai mesin uji coba yang kuat yang menggunakan data sejarah sehingga 56 minggu. Salah satu ciri utamanya adalah Flash crash bot yang membolehkan anda melakukan strategi pesanan pesanan di pasaran yang anda pilih. Mereka kini menyokong 22 bursa dan peniaga margin akan senang dengan pelbagai platform perdagangan niaga hadapan yang tersedia. Walaupun ini adalah pilihan yang bagus untuk pedagang maju Editor Visual mereka mempermudah proses membina strategi perdagangan tanpa pengekodan. 

Harga

Haasonline menawarkan tiga pakej untuk pembayaran sekali sahaja.047 BTC untuk Pemula, .083 BTC untuk Sederhana, dan.135 BTC untuk Lanjutan. Mereka tidak menawarkan percubaan percuma, tetapi anda boleh mencuba rancangan premium mereka selama 2 minggu dengan potongan harga. 

Pertukaran

Binance, Bilance Futures, Binance.us, Bitfinex, BitMEX, Bitpanda Pro, Bitstamp, Bittrex, Cex.io, Coinbase Pro, Deribit, Gemini, HitBTC, Huobi Global, Ionomy, Kraken, Kraken Futures, KuCoin, OkCoin, OKEx, OKEx Niaga Hadapan, Poloniex

4. 3Komas

Bot Perdagangan 3Comas

3Komas adalah pesaing baru di ruang bot perdagangan automatik yang menggunakan Dollar Cost Averaging untuk memberitahu keputusan perdagangan. Platform ini terutama menonjol untuk alat berhenti mereka. Ini bermaksud bahawa anda dapat memanfaatkan kenaikan harga secara tiba-tiba kerana trailing stop akan memastikan kedudukan anda tetap terbuka selagi harganya meningkat. Sebaik sahaja harga berubah, kedudukan anda secara automatik akan ditutup. Satu lagi ciri hebat dari 3Commas ialah mereka menawarkan sokongan pelbagai mata wang. 

3Commas adalah platform berasaskan awan dan menyokong sehingga 20 pertukaran. Pemula boleh memulakan dengan ciri perdagangan kertas mereka untuk menguji strategi mereka. Pedagang yang maju akan mendapat nilai dari alat SmartTrading mereka yang membolehkan perdagangan dari pelbagai bursa dan pasangan dari dalam antara muka mereka yang diperkemas. 

3Commas juga bergandingan dengan CryptoTrader.Tax untuk menyampaikan pelaporan cukai automatik kepada pengguna mereka.

Harga

3Commas menawarkan percubaan percuma selama 3 hari untuk pakej Pro, yang membolehkan anda mencuba semua ciri mereka. Mereka mempunyai rancangan langganan bulanan antara $ 22, $ 37, dan $ 75. Terdapat diskaun 15% untuk langganan 6 bulan dan potongan 25% untuk langganan tahunan. Sekiranya anda ingin mengakses isyarat pasar yang merupakan langganan tambahan melalui Marketplace mereka. 

Pertukaran

Binance, Binance DEX, Bilance Futures, Binance.us, BitMEX, Bitfinex, Bitstamp, Bittrex, Bybit, Cex.io, Coinbase Pro, Exam, Gate.io, HitBTC, Huobi Global, Kraken, KuCoin, OKEx, Poloniex, YoBit

5. Udang

Bot perdagangan crypto udang

Udang adalah platform pengurusan portfolio yang juga menyediakan alat untuk perdagangan automatik. Shrimpy menjadi terkenal dengan alat portofolio pengimbangan semula automatiknya; namun, baru-baru ini Shrimpy melancarkan terminal mereka sendiri untuk berdagang di pelbagai bursa. Terminal ini membolehkan anda berdagang secara langsung dari antara muka Shrimpy dan bukannya pergi ke bursa. Ini adalah platform lain yang sangat menonjol untuk bahagian UI yang diperkemas dan bahagian tutorial yang kuat. Mereka menawarkan banyak ciri termasuk pengujian semula, perdagangan sosial, dan pengimbangan semula portfolio. 

Shrimpy mempunyai komuniti yang hebat serta ciri-ciri perdagangan sosial yang dibina. Anda boleh memanfaatkan komuniti tersebut melalui Reddit, Telegram, atau Discord untuk mengetahui lebih lanjut mengenai bagaimana pengguna lain memanfaatkan alat dan membuat keuntungan.

Udang juga berganding bahu dengan CryptoTrader.Tax untuk menawarkan penyelesaian mudah untuk pelaporan cukai kepada penggunanya. Sekiranya anda menjadi pengguna yang gemar, anda boleh tidur dengan lena mengetahui bahawa pelaporan cukai anda dapat automatik dengan perkongsian CryptoTrader.Tax ini..

Harga

Mula membina portfolio automatik anda adalah percuma. Sebaik sahaja anda beralih ke ciri yang lebih maju, Shrimpy adalah $ 13- $ 19 sebulan. Mereka juga menawarkan harga perusahaan untuk perniagaan dan syarikat crypto yang ingin memanfaatkan perisian mereka untuk diperdagangkan. 

Pertukaran

Bibox, Binance, Binance.us, Bitfinex, BitMart, Bitstamp, Bittrex, Bittrex Global, Coinbase Pro, HitBTC, Huobi Global, Kraken, KuCoin, OKEx, Poloniex

6. Duit syiling

Bot Dagangan Kripto Coinigy

Duit syiling adalah salah satu terminal cryptocurrency terkemuka di pasaran. Sama seperti beberapa yang lain dalam senarai ini, platform Coinigy membolehkan anda berintegrasi secara langsung dengan pertukaran pilihan anda dan perdagangan di semua platform secara langsung dari Coinigy UI.

Coinigy adalah platform berasaskan awan yang selain web, menawarkan aplikasi iOS dan android produknya — membolehkan pengguna berdagang melalui peranti mudah alih. Anda juga boleh menggunakan rangkaian Coinigy dengan lebih dari 75 petunjuk teknikal serta aplikasinya dan integrasi pihak ketiga untuk memastikan anda tidak pernah ketinggalan dalam perdagangan.

Platform Coinigy menawarkan beratus-ratus ribu pengguna yang memanfaatkan rangkaian alat perdagangannya hari ini, jadi anda tahu anda berada di tangan yang baik. 

Di samping itu, pasukan Coinigy telah bekerjasama dengan CryptoTrader.Tax untuk membolehkan semua penggunanya yang berdagang di platformnya mempunyai akses kepada pelaporan cukai yang mudah. Pengguna Coinigy dapat mengimport perdagangan mereka terus ke CryptoTrader.Tax dan perisian akan membuat borang cukai yang diperlukan secara automatik berdasarkan data perdagangan sejarah mereka. Lihat lebih lanjut mengenai perkara ini perkongsian di sini.

Harga

Langganan bulanan bermula dari percuma (hanya untuk memulakan), hingga $ 18,66, hingga $ 99. Tahap yang lebih tinggi mendapat akses ke ciri dan alat yang lebih mendalam.

Pertukaran

Binance, Bitfinex, Bitstamp, Bittrex, CEX.IO, Coinbase Pro, Huobi Pro, Kraken, Kucoin, Poloniex

7. Zignaly

Bot Dagangan Crypto Zignaly

Zignaly adalah terminal perdagangan baru yang menawarkan percubaan percuma dengan pilihan perdagangan kertas mereka. Apa yang bermula sebagai penyedia isyarat cryptocurrency teratas, telah berkembang menjadi platform perdagangan crypto yang lengkap dan rangkaian alat untuk pedagang. 

Zignaly menawarkan perdagangan salinan, bot perdagangan, dan terminal crypto penuh dalam platform. Ia adalah perisian berasaskan awan, dan pasukan fokus untuk menjadi penghalang rendah untuk memasuki platform yang mempermudah keseluruhan proses dari awal hingga akhir. 

Salah satu ciri terbaik Zignaly adalah kedalaman integrasi isyarat mereka. Anda boleh mengeluarkan isyarat dari penyedia isyarat kegemaran anda untuk berdagang secara automatik menggunakan isyarat ini. 

Zignaly adalah platform perdagangan lain yang telah bekerjasama dengan CryptoTrader.Tax untuk membawa pelaporan cukai automatik kepada pengguna mereka. Lihat lebih lanjut mengenai perkongsian di sini.

Harga

PERCUMA. Zignaly bebas digunakan sebagai hasil daripada kerjasama mereka dengan pelbagai pertukaran cryptocurrency. Ini adalah kelebihan besar daripada produk-produk yang bersaing, dan ini menjadikan platform tidak dapat dicuba!

Pertukaran

KuCoin, Binance, Lebih banyak lagi tidak lama lagi …

8. Kryll

Bot perdagangan crypto Kryll

Ketika membina strategi perdagangan anda sendiri Kryll.io menerajui pasaran dengan UI mereka yang luar biasa. Editor strategi mereka menawarkan antara muka drag and drop yang intuitif yang membolehkan anda membina strategi perdagangan secara grafik. Anda kemudian boleh mencuba strategi anda dalam mod demo secara percuma; anda hanya perlu membayar setelah anda mula menggunakannya untuk perdagangan sebenar.

Kryll mempunyai komuniti perdagangan yang sangat aktif yang menjadikan Marketplace mereka sebagai ciri kompetitif untuk platform. Jika anda rasa telah membuat strategi menang, anda dapat memilih untuk menerbitkan strategi anda di Marketplace dan mendapatkan komisen dari setiap pedagang yang menggunakannya. Pedagang pemula mungkin ingin memulakan dengan menyewa strategi dari Marketplace. 

Harga

Model harga Kryll didasarkan pada yuran transaksi per perdagangan. Semua yuran dibayar dalam token KRL dan anda boleh menurunkan yuran tersebut dengan menahan KRL. Mereka tidak menawarkan percubaan percuma, tetapi model bayar per penggunaannya membolehkan anda mencuba produk sedikit demi sedikit tanpa melakukan langganan. Kryll adalah pilihan yang sangat baik untuk pengguna Binance kerana perkongsian mereka dapat mengurangkan yuran perdagangan Binance anda hingga 20%.

Pertukaran

Binance, Binance.us, Bitstamp, Bittrex, HitBTC, Kraken, KuCoin, Cecair 

9. Coinrule

Bot perdagangan kripto duit syiling

Sekiranya anda ingin mencuba perdagangan bot untuk pertama kalinya, percubaan percuma dengan Syiling adalah tempat yang bagus untuk bermula. Berpusat di UK, Coinrule adalah salah satu bot perdagangan yang lebih baru di pasaran dan fokus mereka adalah membuat reka bentuk strategi perdagangan yang dapat diakses mungkin. Dengan UI yang indah dan bahagian tutorial yang luas ditulis dengan istilah sederhana, platform ini direka dengan pemikiran pemula. Dalam semangat nama Coinrule, pesanan perdagangan disebut sebagai Peraturan. Anda boleh mengembangkan strategi ini di bahagian Halaman Peraturan menggunakan logik IFFTT (Jika-Ini-Kemudian-Itu) Dengan cara ini antara muka Halaman Peraturan benar-benar mempermudah proses menetapkan Syarat dan Tindakan untuk perdagangan anda, tanpa latar belakang pengkodean yang diperlukan. 

Coinrule tidak mempunyai perkongsian pelaporan cukai seperti beberapa pilihan lain dalam senarai ini.

Harga

Coinrule mempunyai percubaan percuma yang membolehkan anda mencuba produk dengan 1 pertukaran dan hingga 2 peraturan. Untuk pilihan berbayar, mereka mempunyai 3 pakej untuk langganan bulanan atau tahunan. Berikut adalah kadar bulanan mereka: Pakej hobi adalah $ 29, pakej Trader adalah $ 59 dan kemudian akaun Pro penuh adalah $ 449. 

Pertukaran 

Bitpanda Pro, Bitstamp, Bittrex, Coinbase Pro, HitBTC, Kraken, Cecair, Poloniex, OKEx

10. Berdagang Santa

Bot kripto TradeSanta

TradeSanta adalah satu lagi platform berasaskan awan yang menawarkan pelan percuma yang hebat serta percubaan 5 hari bagi rancangan asas mereka. Pelan percuma mereka membolehkan anda berniaga hingga 2 bot, dan pelan asas hingga 49 bot. 

Laman web TradeSanta sangat unggul dalam membuat perdagangan automatik terasa sederhana. Mereka mempunyai tutorial hebat dan sokongan 24/7. Anda boleh membina strategi menggunakan templat Panjang atau Pendek atau menyesuaikan strategi anda dari awal. Mereka kini menyokong 6 pertukaran dengan sokongan untuk BitMEX akan tiba tidak lama lagi. 

Harga

Mereka mempunyai 4 rancangan harga berdasarkan langganan bulanan: Percuma, $ 20 / bulan, $ 100 / bulan. Mereka mempunyai satu rancangan lagi sebagai sebahagian daripada perkongsian khas dengan. HitBTC iaitu $ 30 / bulan dengan yuran perdagangan 0% di HitBTC. Anda mendapat pasangan perdagangan dan pertukaran tanpa had pada setiap rancangan. Satu-satunya perbezaan ialah anda mempunyai akses ke lebih banyak bot dengan rancangan harga yang lebih tinggi. 

Pertukaran

Binance, Bitttrex, Bitfinex, HitBTC, Huobi, Upbit

11. HodlBot

Hodlbot

Holdbot adalah bot perdagangan berasaskan awan untuk pembuatan portfolio, pengindeksan, dan pengimbangan semula. Sekiranya anda seorang pelabur yang ingin mengotomatisasi tugas yang sudah anda lakukan, HodlBot adalah pilihan yang bagus. Ciri terkuat mereka adalah indeks pasaran kripto mereka yang terdiri daripada 20 syiling teratas dengan cap pasaran akar kuasa dua. Untuk menyimpan aset terbaik dalam portfolio anda, anda memerlukan indeks yang diteliti dengan baik, dan inilah kelebihan yang HodlBot Sediakan 

Harga

Anda boleh mencuba HodlBot secara percuma dengan percubaan 7 hari dan selepas itu harga berdasarkan nilai portfolio. Akaun di bawah $ 500 adalah $ 3 sebulan. Dari $ 500 – $ 100, langganan adalah $ 6 sebulan. $ 1000 ke atas adalah $ 14 sebulan. 

Pertukaran

Binance, Kraken, Kucoin

12. Perdagangan 4C

Perdagangan 4C

Perdagangan 4C adalah platform yang menawarkan langganan ke beberapa alat perdagangan crypto. Pendekatan mereka sedikit berbeza daripada platform lain kerana anda harus memulakan dengan pakej Bilik Dagangan sebelum anda dapat menambah bot dan isyarat, tetapi ia berdasarkan komitmen untuk mewujudkan pangkalan pengguna yang berpendidikan. The Trade Room merangkumi modul latihan untuk pemula, tutorial perdagangan baru setiap hari, dan akses ke tiga indikator TradingRoom, penunjuk Trend Follower yang dibina khas, dan laporan Diamond pasar mingguan. Langganan bulanan ke Bilik Perdagangan adalah $ 99 atau $ 900 untuk tahun ini. 

Dengan langganan Trade Room, anda akan mempunyai pilihan untuk melanggan bot dan isyarat. Bot Dagangan USD Pintar bersepadu Telegram adalah pilihan yang bagus untuk pedagang Binance baru dengan perdagangan automatik sepenuhnya pada pasangan BTC / USDT. Bot ini dirancang dengan mempertimbangkan pemula yang ingin terus mengembangkan portfolio mereka. Dengan carta perbandingan ini, jelas bahawa mereka fokus untuk melayani HODLERS yang sebaliknya menyimpan BTC mereka dalam dompet sejuk.

Alat hebat lain untuk pedagang baru adalah langganan isyarat perdagangan Copy Trade untuk Binance dan Bitmex. Dengan langganan, anda boleh menerima sekitar 20-30 isyarat melalui Telegram sebulan dengan pilihan perdagangan salinan automatik melalui API. Bagi mereka yang ingin membuat kajian sendiri, 4C memaparkan prestasi dan hasil isyarat mereka di dalam Papan Pemuka 4C.

Harga 

Langganan bulanan ke Bilik Perdagangan adalah $ 99 atau $ 900 untuk tahun ini. Penambahan Smart Bot adalah $ 199 sebulan atau $ 1788 untuk tahun ini. Isyarat Dagangan adalah $ 75 sebulan atau $ 900 setiap tahun.

13. ProfitTrailer

Bot ProfitTrailer

ProfitTrailer adalah bot perdagangan teknikal berasaskan pelayan yang melaksanakan lebih dari 16 strategi. Anda boleh memilih antara strategi bear market, bull market, dan neutral market. Ia mempunyai susun atur yang rapi yang memudahkan penggunaan ciri utama seperti Dollar Cost Averaging yang membantu anda membuang aset berprestasi rendah. ProfitTrailer adalah pilihan yang bagus untuk pedagang maju, tetapi anda boleh beralih antara editor strategi lanjutan dan asas ketika mengembangkan strategi perdagangan anda. 

Harga

Anda boleh melihat produk mereka sebelum membeli dengan menggunakan demo langsung mereka di laman web ini serta pilihan perdagangan kertas percuma. Terdapat juga dua versi percuma dalam kerjasama dengan Binance dan Bybit. Versi berbayar bermula dari langganan bulanan $ 30 hingga dua pakej seumur hidup dengan harga $ 799 atau $ 999

Pertukaran

Poloniex, Bittrex, Binance, BinanceUS, Binance Futures, Binance Jersey, Binance DEX, Kucoin, Huobi, BitMEX, Bybit

14. Zenbot

Zenbot

Zenbot adalah bot sumber terbuka yang benar-benar percuma. Ia membezakan dirinya dari Gekko Bot dengan reputasi memberikan sokongan yang lebih baik untuk perdagangan frekuensi tinggi. Anda perlu bijak menggunakan Zenbot kerana ia adalah bot perdagangan cryptocurrency baris perintah menggunakan Node.js dan MongoDB.

Bot ini mempunyai pendekatan perdagangan berasaskan analisis teknikal automatik sepenuhnya. Anda juga boleh menggunakan simulator terbina dalam untuk menguji semula strategi terhadap data sejarah.

Sekiranya anda adalah pembangun yang ingin menggunakan strategi perdagangan crypto automatik, Zenbot boleh menjadi alat yang luar biasa untuk membantu mempercepat strategi anda.

Harga

Percuma dan sumber terbuka.

Pertukaran

Binance, Bitfinex, Bitstamp, Bittrex, CEX.IO, GDAX, Gemini, HitBTC, Kraken, Poloniex, TheRockTrading

15. Gunbot

Bot perdagangan crypto Gunbot

Gunbot adalah bot perdagangan yang sangat disesuaikan untuk peniaga maju. Ia tidak berasaskan awan dan menghendaki anda menyediakan pelayan anda sendiri, jadi jika anda prihatin untuk melindungi privasi anda, ini adalah pilihan yang bagus. Gunbot terkenal dengan komuniti perdagangannya yang bersemangat di mana ribuan pedagang menyumbang dalam memperbaiki pepijat dan meningkatkan prestasi produk, jadi tidak menghairankan mereka menyokong lebih dari 100+ pertukaran. Sekiranya anda seorang pemula, anda boleh memulakannya dengan strategi yang telah ditetapkan. Jika tidak, anda boleh menyesuaikan sendiri. 

Pastikan anda selesa menyediakan bot ini sendiri. Anda harus mempunyai pengalaman dan keselesaan dengan kod dan memasang program anda sendiri. 

Harga

Anda boleh membeli Gunbot dengan pembayaran sekali sahaja yang merangkumi kemas kini dan sokongan tanpa had. Harga antara 0.02 BTC hingga 0.125 BTC untuk dimuat turun.

Pertukaran

100+

Perisian Cukai Crypto + Bot Dagangan Anda

CryptoTrader.Tax

Sebelum melancarkan strategi perdagangan automatik pertama anda dengan bot atau platform kegemaran anda, anda harus memastikan anda mempunyai rancangan untuk melaporkan pajak.

Cryptocurrency dianggap sebagai harta oleh agensi kerajaan seperti IRS (jabatan hasil A.S.) yang bermaksud anda perlu melaporkan keuntungan modal dan kerugian modal dari setiap perdagangan cryptocurrency anda pada penyata cukai tahunan anda.. 

Ini sukar dilakukan dengan tangan jika anda mempunyai sejumlah perdagangan di pelbagai bursa. Perisian cukai Cryptocurrency seperti CryptoTrader.Tax dibina untuk mengautomasikan semua pelaporan cukai crypto anda sehingga anda tidak perlu melakukan kerja manual. Cukup sambungkan pertukaran anda dan hasilkan laporan cukai anda dengan satu klik butang. 

CryptoTrader.Tax Langkah 1

CryptoTrader.Tax telah bekerjasama dengan banyak bot perdagangan dan platform dalam senarai ini, jadi anda boleh yakin bahawa pelaporan cukai anda akan mudah.

Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai bagaimana cryptocurrency dikenakan cukai, cara melaporkan, dan bagaimana CryptoTrader. Tax dapat mengotomatisasi prosesnya, baca artikel ini di sini: Panduan Lengkap untuk Cukai Cryptocurrency.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me