Dompet Bitcoin Tanpa Nama TERBAIK Untuk Digunakan Pada Tahun 2020

Menggunakan Bitcoin sangat bagus.

Menggunakan Bitcoin tanpa nama adalah sukar.

Tetapi keajaiban sebenarnya hanya berlaku apabila anda menggunakan Bitcoin tanpa nama.

Ini kerana anda hanya akan menjadi penguasa sebenar menggunakan Bitcoin tanpa meninggalkan jejak menggunakannya. Tetapi seperti yang saya katakan, menggunakan Bitcoin secara anonim adalah sukar, dan ia boleh menjadi mudah hanya dengan menggunakan dompet bitcoin tanpa nama.

Catatan: Saya tahu ada di antara anda yang berfikir? Bukankah Bitcoin tidak dikenali secara langsung?

Lihat:

Tidak dan oleh itu menggunakan dompet seperti itu yang menjamin tanpa nama semasa bertransaksi dalam Bitcoin menjadi mustahak ketika ini.

Nama Dompet Jenis
Lejar Nano X (Disyorkan) Dompet Perkakasan
Lejar Nano S Perkakasan & Dompet Web
Dompet Samourai Dompet Mudah Alih
Dompet PINT Dompet Mudah Alih
Bitcoinpaperwallet.com Dompet Kertas
BitLox Dompet Perkakasan
Elektrrum Desktop & Dompet Mudah Alih

Bitcoin Teratas Tanpa Nama Dompet 2020

Mari Bermula dengan pilihan Terbaik kami untuk Dompet Bitcoin Tanpa Nama untuk disimpan dengan selamat pada tahun 2020 dan seterusnya:

# 1. Lejar Nano X [Dompet yang Disyorkan]

Lejar Nano X Wallet adalah pengganti Lejar Nano S peranti perkakasan.

Nano X dilancarkan tahun ini dan dalam jangka masa pendek ini, ia telah membuat nama untuk dirinya sendiri untuk memastikan cryptocurrency anda selamat.

Ini adalah peranti berbayar dan memberikan nilai wang kerana ia adalah peranti yang sangat mudah alih dengan ciri Bluetooth. Oleh itu ia boleh digunakan dengan mudah dengan mana-mana peranti iOS dan Android.

Di bahagian keselamatan, ini adalah dompet bukan kustodian di mana anda mengawal kunci peribadi anda.

Juga, ia dapat digunakan dengan alat yang dijangkiti dan masih memberi anda ketenangan fikiran. Ledger Nano X juga boleh digunakan sebagai dompet BTC tanpa nama yang boleh dipercayai jika anda mengaburkan ISP anda menggunakan VPN dan semestinya tidak ada masalah.

PS: Sentiasa beli Ledger Nano X dari laman web rasmi ini, pembelian yang dilakukan melalui sumber lain seperti Amazon telah dilaporkan salah sehingga menjejaskan dana pengguna.

Dan jika anda membeli sebarang peranti lejar pastikan untuk gunakan Avira VPN kerana tidak mahu dikenali sepenuhnya kerana ia menawarkan tawaran mencuri DISKAUN 50% untuk Pakej Tahunan mereka.

 

Pada masa akan datang, anda boleh menjangkakan lebih banyak ciri tanpa nama tersedia di Ledger Nano X dan itulah sebabnya ia juga merupakan dompet pilihan saya untuk menyimpan bitcoin.

  • Berkaitan: Ulasan penuh Ledger Nano X untuk tahun 2020

Beli Ledger Nano X Sekarang

# 2. Lejar Nano S [Dompet Perkakasan Selamat]

Ledger Nano S Wallet telah menjadi produk unggulan syarikat Ledger SAS sejak dilancarkan pada tahun 2015.

Walaupun Ledger Nano S tidak mempunyai ciri seperti Ledger Nano X, ia berfungsi dengan baik untuk melindungi cryptocurrency anda. Sekiranya anda menggunakannya VPN yang sesuai, anda boleh menggunakan Ledger Nano S dengan mudah sebagai dompet Bitcoin yang selamat dan tanpa nama.

Menjadi dompet HD yang bukan kustodian memberikan ketenangan fikiran kepada penggunanya kerana mereka selalu mengawal kunci peribadi mereka. Oleh itu, jika anda mempunyai anggaran yang rendah dan masih mahukan dompet perkakasan Bitcoin tanpa nama, Ledger Nano S boleh menjadi yang tepat !!

PS: Sentiasa beli Ledger Nano S dari laman web rasmi ini, pembelian yang dilakukan melalui sumber lain seperti Amazon telah dilaporkan salah sehingga menjejaskan dana pengguna.

Dan jika anda membeli sebarang peranti lejar pastikan untuk gunakan Avira VPN kerana tidak mahu dikenali sepenuhnya kerana ia menawarkan tawaran mencuri DISKAUN 50% untuk Pakej Tahunan mereka.

 

Lihatlah Ledger Nano S Sekarang

# 3. Dompet Samourai (Dompet Android)

Dompet Samourai adalah untuk yang taksub.

Dompet Samourai menandakan dirinya sebagai ‘dompet bitcoin paling peribadi dan tanpa nama.’ 

Ini adalah dompet baru untuk memastikan transaksi BTC anda tetap peribadi, identiti anda tersembunyi, dan dana anda sentiasa terjamin.

Dan pasukan di belakang dompet Samourai sangat serius mengenai apa yang mereka lakukan, dan itu juga mencerminkan pengenalan mereka di sini:

Kami adalah aktivis privasi yang telah mendedikasikan hidup kami untuk membuat perisian yang tidak akan pernah dibina oleh Silicon Valley, pengawal selia tidak akan membenarkan, dan VC tidak akan pernah melabur. Kami membina perisian yang layak dimiliki Bitcoin.

Itulah sebabnya dompet Samourai sangat komited untuk menjaga privasi transaksi semasa bertransaksi di Bitcoin dan mempunyai ciri berikut di aplikasi mudah alih mereka:

  • Tiada Penggunaan Semula Alamat: Ini adalah dompet HD yang memastikan bahawa anda tidak menggunakan kembali alamat apa pun lebih dari sekali dan juga memberi amaran kepada anda jika anda hendak menghantar sebarang transaksi ke alamat yang sebelumnya digunakan. Oleh itu elakkan penggunaan semula alamat yang tidak disengajakan.
  • CoinJoin: Menggunakan teknik STONEWALL Samourai adalah mungkin untuk menghasilkan transaksi entropi tinggi yang menyerupai. CoinJoin.
  • Elakkan menghubungkan output perubahan sebelumnya: Samourai menguraikan semua transaksi yang lalu sebelum membuat transaksi baru untuk memastikannya tidak membocorkan metadata berharga tentang anda dan dompet anda.
  • Tor & VPN Diaktifkan: Samourai diaktifkan dengan sokongan Tor dan VPN yang membolehkan anda mengarahkan semua transaksi melalui alamat IP tanpa nama.

Muat turun Samourai Wallet Secara Percuma (Android sahaja)

# 4. Dompet PINT (Dompet Mudah Alih)

PINT adalah dompet HD pelbagai mata wang yang sangat intuitif untuk menyimpan, mengurus, menerima dan menghantar enam aset blockchain seperti Bitcoin Cash (BCH), Ether (ETH), Litecoin (LTC), Dash (DASH), Dogecoin (DOGE) termasuk Bitcoin.

Ini juga merupakan dompet yang dihoskan sendiri di mana anda mengawal kunci peribadi anda dengan menyandarkan benih dengan anda.

Selain itu, anda tidak perlu mendedahkan maklumat peribadi seperti nombor telefon, e-mel, dan lain-lain semasa menggunakan dompet PINT.

Setelah mengatakan bahawa alasan kita membicarakan aplikasi PINT adalah, ia mempunyai ciri inbuilt Tor yang membantu anda tetap tanpa nama semasa bertransaksi di BTC dan aset lain.

Muat turun PINT Sekarang Pada Peranti Android Anda

# 5. Dompet Kertas

Dompet kertas untuk Bitcoin juga sangat tidak dikenali.

Dompet kertas untuk Bitcoin hanyalah sehelai kertas di mana kunci (atau alamat) peribadi dan awam anda dicetak. Dan menggunakan dompet ini, sesiapa sahaja boleh mengambil bitcoin anda sekiranya hilang.

Tetapi sebagai objek fizikal seperti kertas, jauh lebih mudah untuk menyembunyikannya dan walaupun didedahkan kepada umum, mustahil untuk mengetahui dari alamat yang memiliki dompet.

Itulah sebabnya dompet kertas adalah kaedah menyimpan dan urus niaga bitcoin anda yang tidak dikenali dan mudah dari satu orang ke orang lain.

Lihat Bitcoinpaperwallet.com

# 6. BitLox (Dompet Perkakasan)

BitLox adalah syarikat permulaan yang berbasis di Hong Kong yang membuat dompet perkakasan kelas privasi yang sangat selamat untuk pelanggannya.

Mereka membuat tiga jenis dompet perkakasan pada masa ini:

  • BitLox Lanjutan
  • BitLox Ultimate
  • Set Privasi BitLox Extreme

Set Privasi BitLox Extreme adalah apa yang kami minati kerana ini adalah dompet yang sangat peribadi dan tanpa nama untuk pengguna yang berhati-hati seperti anda.

Lebih daripada itu:

BitLox menyediakan penyelesaian privasi terbaik di kelasnya melalui gabungan BitLox Ultimate Hardware Bitcoin Wallet dan BitLox Military Grade USB Vault yang tidak terkalahkan dengan TAILS OS yang telah dipasang sebelumnya.

Oleh itu, anda boleh menghantar dan menerima dana dalam privasi mutlak menggunakan TAILS plus, BitLox dan alat web yang sesuai dengan TOR mereka. Dan ini bagaimana anda mengkonfigurasinya untuk pertama kalinya:

Beli BitLox Sekarang

# 7. Sistem Operasi Electrum On Tails (Dompet Mudah Alih Tanpa Nama)

Menggunakan dompet Electrum pada ekor yang mengendalikan sistem adalah cara pintar lain untuk tidak dikenali semasa menggunakan Bitcoin.

Tertanya-tanya apa itu Ekor?

Nah, Tails adalah sistem operasi yang dirancang khusus untuk menjaga privasi internet.

“Tails adalah sistem langsung yang bertujuan untuk menjaga privasi dan anonim anda. Ini membantu anda menggunakan Internet tanpa nama dan mengelakkan penapisan hampir di mana sahaja anda pergi dan di mana-mana komputer tetapi tidak meninggalkan jejak melainkan anda memintanya untuk secara eksplisit. Ia adalah sistem operasi lengkap yang direka untuk digunakan dari USB stick atau DVD secara bebas dari sistem operasi asal komputer. Ia adalah Perisian Percuma dan berdasarkan Debian GNU / Linux. “

Dan bagi anda yang tidak mengenali Electrum.

Electrum adalah salah satu dompet ringan tertua untuk Bitcoin yang beroperasi di ruang ini sejak 2011. Menjadi pelanggan ringan bermaksud anda tidak perlu memuat turun keseluruhan blockchain semasa berurusan dengannya.

Lebih-lebih lagi, ini adalah dompet yang dihoskan sendiri di mana anda sentiasa mengawal kunci peribadi anda.

Pada masa ini, ia tersedia untuk Windows, Mac OSX, Linux, dan Android.

Periksa Electrum

Buat Aplikasi Dompet Bitcoin Tanpa Nama Selamat pada tahun 2020

Ramai pengguna berpendapat bahawa agak sukar untuk melakukan transaksi Bitcoin tanpa nama.

Tetapi pada hakikatnya, tidak.

Pada masa kini, tidak seperti sebelumnya, anda tidak perlu memasang banyak pengaturan Tor atau VPN untuk melakukan transaksi Bitcoin tanpa nama. Sebagai gantinya, anda boleh menggunakan mana-mana dompet di atas untuk melakukan transaksi tanpa nama peribadi dan selamat.

Dan jika anda masih keliru antara yang mana satu untuk dipilih, saya akan memilih BitLox dan Rahakott kerana mereka adalah salah satu yang terbaik dalam perniagaan ini.

Untuk mengatasi semua:

Sangat disesalkan bahawa dompet Bitcoin tanpa nama untuk iPhone belum memasuki pasaran, tetapi mereka akan segera keluar dengan dompet Samourai.

Catatan: Jangan jatuh untuk penipuan seperti CoinCure yang merupakan perkhidmatan penipuan mutlak yang mendakwa sebagai dompet Tor-Bitcoin tanpa nama yang paling selamat di dunia. Juga, projek lama seperti Dark Wallet dan Bitcoin Fog yang bertujuan untuk menjadikan dompet Tor-Bitcoin tidak mahu berfungsi lagi, jadi jauhi juga.

Itu sahaja dari saya dalam artikel ini mengenai dompet Bitcoin tanpa nama, dan saya harap ini dapat membantu anda dalam memilih dompet yang tepat.

Suka siaran ini? Kongsi dengan rakan anda di Facebook & Twitter!!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me