Ramalan Harga Riak: Ramalan XRP 2021-2025

Hari ini dalam artikel ini, kami akan memberikan panduan berguna untuk pembeli dan peniaga meneroka Ramalan Harga Riak untuk pelaburan jangka pendek dan jangka panjang sehingga 2030. Panduan ini merangkumi semua maklumat dan ramalan yang diperlukan untuk menentukan kepentingan Riak dan adakah wajar untuk melabur di Ripple.

Panduan ini berguna bagi mereka yang mementingkan pelaburan dan perdagangan. Tahan dendam dan mari kita meneroka dinamika.

Apa itu Ripple (XRP)?

Perkara pertama yang terlintas dalam fikiran riak adalah untuk mengetahui bahawa ia adalah mata wang dan platform. Untuk dapat membuat transaksi dengan lebih pantas dan tepat, riak menyediakan persekitaran sumber terbuka yang dirancang khusus untuk tujuan ini.

Tujuan di sebalik membuat mesin transaksi ini tidak pernah seperti bitcoin. Ia bertujuan memerintah di seluruh dunia dalam hal transaksi antarabangsa yang lebih cepat. Ini cukup bercita-cita tinggi. Bukan? Tetapi ketahui kapan pasaran ini akan berkembang dan sepertinya jadual berubah.

Apa itu Ripple? (XRP, IOU, Gateway dan Validator Dijelaskan)

Pengenalan RippleNet dan XRP Ringkas

Pertama jika anda ingin memahami apa itu RippleNet dengan kata-kata mudah, maka anggaplah ia adalah pusat atau anda boleh mengatakan titik pertemuan, di mana semua pembayaran yang menyediakan perkhidmatan seperti itu dan perniagaan yang melakukan perkhidmatan wang, runcit dan bank, dll. bertemu pada titik yang sama untuk mencari penyelesaian pengguna yang dibuat oleh satu entiti yang disebut Ripple.

Dalam sistem di mana kita hidup, hampir mustahil bagi mana-mana perniagaan untuk bergabung dengan pembangunan induk seperti itu tetapi Ripple.

Selanjutnya, rangkaian ini membolehkan anda melakukan pemindahan dalam mata wang apa pun, seperti Bitcoin, dan mempunyai komisen minimum dalaman $ 0,00001. Anda dengar betul, ini dalam sifar. Sebab mengapa ia tidak percuma adalah hanya untuk mengelakkan serangan oleh DDoS.

Bercakap mengenai XRP, ini adalah mata wang digital yang dikeluarkan pada tahun 2012 oleh Ripple Inc. ia adalah organisasi yang sama yang mengendalikan sistem pembayaran rentas sempadan yang disebut RippleNet yang telah kita bicarakan di atas. Walaupun syarikat itu memang memberi perhatian lebih banyak pada sistem pembayaran rentas sempadan daripada pada mata wang digital.

  1. Ramalan Harga Tezos (XTZ) untuk 2021-2025
  2. Ramalan Harga Dogecoin 2021-2025 | Bolehkah DOGE mencecah $ 1?

Analisis Harga Sejarah Ripple (XRP)

Rangkaian Ripple tidak digunakan sebagaimana dimaksudkan untuk digunakan. Token XRP terhad dalam bekalan dan ia tidak dilombong dengan cara bitcoin dan Ethereum ditambang. Walaupun duit syiling pada mulanya dilancarkan di pasaran pada tahun 2012, ia tidak mendapat kemasyhuran hingga tahun 2018.

Perhimpunan awal XRP pada awal 2018 adalah kejayaan besar. The duit syiling mencapai harga $ 3.40 pada rali pertamanya. Itulah saat di mana Ripple (XRP) dikenali dan diperkenalkan dengan betul di khalayak ramai. Tetapi tidak lama kemudian, ia gagal mengambil bahagian dalam kenaikan harga di mana Ethereum dan bitcoin menikmati pemulihan pasaran teratas.

Julat duit syiling 52 minggu adalah sekitar 0.1151 $ -0.7680 $ dalam beberapa tahun kebelakangan. Manakala harga hari ke hari adalah rata-rata dari 0.33 $ hingga 0.364 $. Nasi XRP terikat selepas 2018 ke paras terendah $ 0.15. Tetapi token itu berusaha untuk mendapatkan harga sehingga hampir $ 0.30. Harga dagangan XRP semasa ialah $ 0.3367.

Token telah berjuang untuk mendapatkan tempat yang jauh hilang. Walaupun membenarkan aplikasi Defi, token tersebut telah diabaikan. Harga XRP cenderung bergerak sejajar dengan cryptocurrency lain. Ini bermaksud bahawa jika harga bitcoin meningkat atau menurun, ia akan memberi kesan besar kepada cryptocurrency lain. Harga XRP berperanan sepenuhnya terhadap kecairan pasaran global dan arah.

Ramalan Harga The Ripple (XRP) 2021-2022

Sekiranya fraktal tidak salah, ramalannya adalah $ 0.50 pada akhir tahun 2020. Sasarannya entah bagaimana tercapai. Walaupun hanya kerugian 16% dari harga sasaran, ia merangkumi sebahagian besar dari harga yang diramalkan.

Dikatakan bahawa XRP akan melihat kenaikan harga setelah pelabur dan peniaga masuk untuk melabur. Adalah wajar bahawa XRP akan mencapai tahap $ 1.00 pada akhir tahun ini.

Melihat harga sebelumnya dan mata wang telah berkelakuan dalam dua tahun terakhir, dikatakan oleh banyak penganalisis bahawa XRP akhirnya akan keluar dari cengkeramannya untuk mencapai titik baru $ 1.00. Kali terakhir ketika crypto mendapat harga tinggi adalah dua tahun dan sejak itu kita kebanyakan melihat penurunan. Nah, jari disilangkan.

Ramalan Harga Ripple (XRP) 2023, 2024, 2025

Di sebalik semua percubaan yang dihadapi XRP selama bertahun-tahun sekarang, akhirnya tiba masanya token itu keluar dari pasaran bull. Masa di mana bitcoin dan syiling lain memformat kenaikan mendadak.

Nibble sudah dimulakan kerana terdapat banyak syiling lain yang berkinerja baik dan menguasai bitcoin. Sekiranya pasaran lembu dikekalkan pada tahun 2021 dan 2022, diharapkan potensi XRP yang hilang akan diperoleh menjelang 2025.

Menurut kesimpulan dan penilaian yang dianggarkan, aset crypto akan berada pada tahap $ 6 setiap XRP. Harganya adalah anggaran dan jika pasaran lembu telah berkembang pada tahun yang akan datang, ia dijangka meningkat setinggi $ 8 pada akhir tahun 2025.

Ramalan Harga Ripple (XRP) 2030

Sebagai tekanan COVID akhirnya selesai. Pasaran semakin sembuh tetapi ada kemajuan bahawa pasaran kripto akan memulakan era pencapaian baru. Tentunya, ramalan jangka panjang XRP akan mencapai tahap baru kerana masih ada harapan mata wang akan mendapat perhatian lebih banyak daripada yang diterima.

Kadar penggunaan dan peniaga dan pelabur merancang untuk melabur, ini akan menjadi perubahan besar bagi komuniti Ripple lebih daripada yang kita bayangkan. Ia akan naik ranking dengan teratur dan siapa tahu ia akan menjadi kegemaran sepanjang masa menjelang akhir tahun 2030.

Ramalan harga jangka panjang meramalkan bahawa XRP akan mencapai tahap yang berpotensi tinggi $ 30.0478 pada tahun 2030. Kadar purata akan hampir $ 17. Tetapi kami berharap bahawa sembang harga akan berkembang.

Faktor yang Mempengaruhi Harga Ripple (XRP)

Intinya dan persoalan utama adalah apa yang akan mendorong harga Ripple (XRP) pada tahun-tahun mendatang. Oleh kerana anda semua tahu bahawa Cryptos terdesentralisasi dan para pelabur tertanya-tanya perkara mana yang akan membuat harga XRP melambung tinggi.

Tidak ada satu bukti sama ada perkara ini akan berlaku atau tidak dalam masa nyata, tetapi ada beberapa faktor yang boleh mempengaruhi harganya. Sama ada harganya akan naik GAGGA atau sekali lagi akan menghadapi masalah. Mari kita bincangkan beberapa faktor yang menurut kita wajar diberi perhatian

  • Penawaran dan Permintaan – ini memainkan peranan yang sangat penting dalam menaikkan nilai. Sama ada Ripple (XRP) atau crypto lain, permintaan untuk crypto adalah perkara utama. Sebelumnya kita telah menyedari bahawa Ripple tidak mendapat banyak perhatian berbanding dengan Cryptos yang lain. Berita dan pencapaian syarikat adalah pengaruh terbesar yang dapat ditinggalkan kepada pengguna.
  • Analisis harga masa lalu adalah bahagian pangsi. Sekiranya anda ingin melabur dalam bentuk riak, maka anda akan berfikir sama ada duit syiling itu layak dilaburkan atau tidak. Anda akan menyemak data sejarahnya selama 10 tahun. Malangnya, Ripple (XRP) tidak mempunyai kisah dongeng atau kisah kejayaan untuk ditunjukkan. Krisis kewangan membuat pelabur dan peniaga mundur.
  • Kekuatan media boleh meminta pertolongan atau membahayakan mana-mana crypto selama yang diinginkannya. Mereka adalah jenis kekili yang mendorong kebakaran di kalangan pelabur dan peniaga. Ini banyak mempengaruhi permintaan Cryptos ketika media menulis atau membicarakannya. Ia memainkan peranan yang sangat positif secara tidak langsung dengan membincangkan hal-hal seperti memberi pengetahuan, 101 panduan asas, dan dengan memberikan berita menarik.
  • Tuntutan SEC – Pada bulan Disember, SEC yang sebelumnya dikenali sebagai Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa mengajukan tuntutan terhadap Ripple Labs, Inc. dan dua pegawainya untuk mengumpulkan lebih dari $ 1.3 bilion dengan mendapatkan tawaran keselamatan aset digital yang tidak berdaftar. Mengikut tuntutan mahkamah, syarikat itu melanggar undang-undang keselamatan persekutuan dengan menjual duit syiling XRP tanpa mendaftarkannya sebagai jaminan.
  • XRP telah dilanda bom setelah disaman oleh SEC. jika SEC memenangi kes itu, kemungkinan besar Ripple akan dianggap sebagai keselamatan di Amerika Syarikat dan juga sebagai mata wang. Ini boleh mempengaruhi cryptocurrency lain untuk dikelaskan sebagai sekuriti.
  • Satu perkara yang tidak disukai oleh pelabur adalah ketidakpastian. Tuntutan Ripple ini mungkin berlangsung setahun atau lebih. XRP akan menjadi salah satu pelaburan paling tidak pasti dalam komuniti crypto sebelum saman SEC terhadap Ripple diselesaikan. Oleh itu, ini boleh menjejaskan imej duit syiling dengan teruk.

Ripple berbeza daripada cryptocurrency lain

Kenaikan baru-baru ini pada bulan November dengan harga riak 50 sen sedikit sejuk sejak itu. Dengan membuat pernyataan bahawa XRP berbeza dengan yang lain bahawa crypto ini mewujudkan dilema untuk menarik bakal pelabur. Secara perbandingan, dengan kos rendah berbanding dengan syiling lain, XRP cukup menarik bagi pelabur dan peniaga.

Bagi seseorang yang melabur $ 1000 pada Ripple, tiba-tiba harganya naik 50 sen. Kenaikan ini membuat perbezaan yang signifikan bagi individu tersebut. Sementara itu, bagi pelabur bitcoin, ini tidak akan menaikkan kening.

2020 mungkin buruk bagi beberapa sebab lain bagi orang tetapi bagi XRP ini adalah tahun yang cukup baik. Untuk makluman, XRP lebih banyak tersedia untuk orang ramai. Ia jauh lebih mudah diakses dan tidak stabil walaupun dalam variasi kecil.

Cara Membeli Ripple (XRP)?

Terdapat banyak cara untuk membeli Ripple (XRP). Anda boleh membeli duit syiling melalui kad debit dan kredit atau mendapatkannya dari pertukaran yang mempunyai reputasi baik. Membeli secara langsung dari USD adalah kaedah termudah kerana kebanyakan pertukaran tidak menyokong mata wang fiat. Juga, kadar pertukaran mereka pada masa ini tidak begitu baik sehingga kita lebih suka perkhidmatan mereka. Tetapi ada cara lain yang menurut kami tidak terlalu rumit jika anda mempunyai pengetahuan asas mengenai pertukaran.

Buat akaun di mana-mana pertukaran dan beli Cryptocurrency pihak ketiga iaitu Ether. Dari crypto itu, anda boleh menukar crypto yang anda inginkan dengan mudah.

Soalan Lazim Ramalan Harga Ripple

Adakah XRP akan mencapai $ 100?

Kebarangkalian XRP berkembang sebanyak $ 100 jauh lebih optimis dalam 10 tahun. Tetapi anda tidak pernah tahu apa yang akan berlaku tahun depan dalam perniagaan kripto.

Adakah XRP pelaburan yang baik?

Duit syiling ini lebih banyak diterima pakai di pasaran daripada yang pernah ada. Ia bertujuan untuk digunakan oleh pemain kewangan terbaik di pasaran. Terdapat ruang untuk pertumbuhan Ripple dan ini bermaksud bahawa ia adalah duit syiling yang baik untuk dilaburkan.

Mengapa harga XRP begitu rendah?

Sebab utama dan berpotensi adalah jumlah syiling. Jumlah riak di pasaran kurang daripada bitcoin. Baru-baru ini pihaknya menghadapi tuntutan undang-undang AS kerana token gabungannya. Tetapi tidak lama lagi ia akan pulih untuk kembali berada di pasaran.

Keputusan kami mengenai Senario Ramalan dan Masa Depan Riak?

Kami telah melihat selama bertahun-tahun bahawa riak berpotensi mengganggu industri. Koin ini mendapat sokongan pengawal selia dan dikendalikan secara profesional oleh sekumpulan pakar dan pelabur yang bekerja keras untuk mendorong koin dan menjadikan kadar penggunaan lebih tinggi dari sebelumnya. Panduan ini adalah penilaian kendiri kami yang disimpulkan oleh bagaimana prestasi duit syiling pada masa depan dengan baik dan apakah kemungkinannya.

Pastikan bahawa sebelum membuat pelaburan, lakukan penyelidikan anda dan buat kesimpulan bagi pihak anda. Tetapi jika anda seorang pelabur dan ingin melabur minimum, maka duit syiling ini paling sesuai untuk anda. Malah kenaikan sek sen pun boleh memberi kesan besar kepada keuntungan. Jangan lupa untuk berkongsi blog ini dengan rakan anda yang memerlukan pendengaran yang baik dari pihak kami. Adakah anda mempunyai pengalaman atau ingin berkongsi kisah kejayaan? Kami telah membuat anda dilindungi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me