Ramalan Harga SiaCoin 2021-2025 | Bolehkah SiaCoin mencecah $ 1?

Dalam garis panduan ini, kami menangani ramalan harga Sia untuk tahun 2021, dan seterusnya. Kami akan berkongsi pandangan kami sendiri dan pasaran mengenai masa depan Siacoin. Harap diingat bahawa anda perlu mengambil ini dan setiap ramalan lain dengan tujuan bahawa ini hanya pendapat beberapa penganalisis pasaran. Belum lagi meramalkan sesuatu yang sahih adalah mustahil. Tetapi kami akan mencuba yang terbaik. Mari selami.

Tentang Sia

Syarikat yang bermula Sia adalah Nebulous Inc., ditubuhkan pada tahun 2014. Rangkaian penyimpanan Sia dilancarkan pada tahun 2015. Projek ini dibiayai oleh syarikat seperti First Start Ventures, INBlockchain, Fenbushi Capital, dan Raptor Group. Dalam konteks ini, organisasi ini mempunyai ibu pejabat di Boston.

Pertama, perhatikan bahawa nama projek ini adalah Sia, dan tanda di belakangnya adalah SiaCoin. Kami akan bercakap mengenai token itu kemudian tetapi ingin membezakannya dari awal. Sia adalah penyelesaian untuk penyimpanan awan. Fikirkan platform seperti Dropbox, Amazon dan Google Drive, dan anda boleh pergi. Ia berasaskan sumber terbuka, terdesentralisasi, dan Blockchain yang membezakan Sia daripada penyelesaian cloud yang lain. Tegasnya, Sia menawarkan pilihan awan yang terdesentralisasi untuk mengamankan Blockchain untuk fail anda.

Apa itu Siacoin? - Panduan Pemula SC

SiaCoin – Token asli

SiaCoin adalah cryptocurrency asli platform Sia. Sekiranya anda mempunyai kapasiti penyimpanan tambahan pada PC, rangkaian Sia yang terdesentralisasi dapat digunakan. Sesiapa yang menggunakan ruang simpanan, akan dibayar di SiaCoin. Begitu juga sesiapa yang memerlukan ruang boleh membayar hos di SiaCoin dengan mudah.

SiaCoins dirancang untuk memudahkan pelaksanaan kontrak penyimpanan fail di rangkaian Sia. Tuan rumah – yang mengenakan bayaran untuk simpanan mereka – dibenarkan menyimpan fail di ruang yang dipersetujui untuk jangka masa terhad seperti yang dijanjikan dalam perjanjian. Setelah kesepakatan selesai, pembayaran dikeluarkan kepada pihak hosting di SiaCoin. Tidak semudah itu?

Walau bagaimanapun, tuan rumah tidak menerima pembayaran, sekiranya fail hilang atau dia keluar di luar talian selama tempoh kontrak. Kontrak Sia Blockchain memastikan bahawa pelanggan berpuas hati, begitu juga tuan rumah.

  1. Ramalan Harga Stellar 2021-2025 XLM $ 5 Mungkin?
  2. Ramalan Harga Cardano 2021-2025 | Adakah ADA Akan Mencapai $ 10?

Sejarah Harga dan Analisis Teknikal SiaCoin

Pada mulanya, pada bulan Mac 2015, beta awam Sia dilancarkan, dan rangkaian langsung dilancarkan kepada umum pada bulan Jun. Pasukan Sia telah memperoleh 6.4 juta dolar sejak itu. Pada bulan Ogos 2015, SiaCoin menguasai perniagaan crypto yang penuh dengan respons pasukannya. Menurut data harga sejarah dari coinmarketcap, harga dagangan 1 SiaCoin sekitar $ 0.000042 pada masa itu. Terdapat beberapa variasi harga sepanjang tahun tetapi mereka berjaya mengikuti langkah yang sama.

Menjelang 2018, duit syiling mencapai tahap tertinggi sepanjang masa dengan harga dagangan $ 0.1117 tetapi tidak lama selepas itu harga mula turun dan akhir tahun dengan harga $ 0.0237. Pada tahun 2019, altcoin mula diperdagangkan pada $ 0,0027. Sepanjang tahun, harga tetap stabil dengan sedikit penyesuaian. SiaCoin diperdagangkan $ 0,0013 pada akhir 2019.

Ketika harganya naik ke $ 0,0013 pada awal Januari, SiaCoin melancarkan tahun 2020 dengan trend menurun. Pada akhir bulan Februari, harga kemudian mencecah $ 0,002. Pada pertengahan Mac, pasaran kripto runtuh yang membawa kepada wabak Covid-19, dan kerana ini, SiaCoin kembali jatuh ke $ 0,001.

SiaCoin kemudian melepasi ambang rintangan pada awal September dengan mencapai $ 0,004. Selain itu, harganya terus menurun. Sehingga akhir November, SiaCoin telah diperdagangkan dari $ 0,002 hingga $ 0,003. SiaCoin diniagakan pada $ 0,003 pada akhir tahun 2020. Pada masa ini, duit syiling ini diperdagangkan dengan nilai $ 0.01143.

Ramalan Harga SiaCoin 2021-2022

SiaCoin diperdagangkan pada bulan Januari dengan perubahan tertentu pada harga $ 0,005. Harganya cenderung meningkat kerana SiaCoin bergantung pada banyak perkembangan untuk meningkatkan penyimpanan awan. Ia boleh diperdagangkan sekitar $ 0.0145 dan $ 0.0187 sepanjang tahun. SiaCoin akan diperdagangkan pada $ 0,04 pada akhir 2021. Untuk tahun 2020, banyak jangkaan diharapkan dari duit syiling ini. Akhir-akhir ini, pasaran semakin meningkat (terima kasih Tuhan) dan seperti yang kita semua tahu bahawa harga bitcoin melambung tinggi, masih ada harapan bahawa koin itu akan menunjukkan prestasi yang baik. Dijangkakan bahawa SiaCoin akan mencapai $ 0.78 sepanjang tahun.

Ramalan Harga SiaCoin 2023-2024

Pada awal 2023, SiaCoin menjangkakan harga baru $ 0.12. Harga berpotensi akan meningkat sekiranya industri berpusat pada pelaburan dalam sistem pengkomputeran awan terbuka. SiaCoin boleh mencecah $ 0.15 pada akhir 2024.

Walaupun ini mungkin perkiraan yang terlalu bercita-cita tinggi, tetapi ini juga tidak mustahil. Ini mungkin akan berlaku sejurus selepas 2022

Ramalan Harga SiaCoin 2025

Dalam lima tahun akan datang, akan ada satu lagi peristiwa pembelahan bitcoin yang akan menandakan permulaan kitaran kripto kenaikkan harga terkini. Ini juga merupakan dekad pertama sejarah Siacoin dan akan membuka sebahagian besar infrastruktur masa depan mereka. Perkongsian dengan rakan kongsi semestinya dikembangkan untuk membuktikan bahawa SiaCoin adalah peluang pelaburan yang ideal

SiaCoin akan mempunyai antara muka yang lebih lancar dan mesra pengguna dalam lima tahun dan akan memberi tumpuan untuk meningkatkan perlindungannya. Untuk peningkatan pengguna, Sia dapat mengumumkan versi terbaru. Mereka harus fokus membangun pangkalan pelanggan dan ada kemungkinan harga dapat berubah. SiaCoin dapat melepasi tanda $ 1.5 pada akhir 5 tahun.

Ramalan Harga Pasaran untuk SiaCoin

Kerana kesnya yang kukuh, SiaCoin menonjol di ruang crypto. Lebih ramai orang mula belajar mengenainya kerana mendapat perhatian. Kita harus menganalisis apa yang dicadangkan oleh penganalisis industri atau editorial crypto dalam ramalan SiaCoin 2025 jangka panjang:

Ramalan Harga SiaCoin oleh CryptoGround

Adalah menguntungkan untuk melabur di SiaCoin dalam jangka masa panjang, menurut CryptoGround. SiaCoin diproyeksikan berharga sekitar $ 0.0251 pada tahun 2021. Harga 1 SiaCoin akan berjumlah kira-kira $ 0.0568 pada tahun 2025, menurut anggaran dan ramalan terbaru oleh CryptoGround.

Ramalan Harga SiaCoin oleh DigitalCoinPrice

SiaCoin adalah idea yang sesuai menurut DigitalCoinPrice. Harga One Siacoin akan meningkat satu tahun hingga $ 0,0034. Harga satu SiaCoin dijangka $ 0.0065 selama 6 tahun.

Ramalan Harga SiaCoin oleh Wallet Investor

Pelabur Wallet terkenal dengan ramalan rasional dalam cryptocurrency. Mereka menjangkakan bahawa SiaCoin akan mencapai purata $ 0,0426 pada tahun 2022, dengan harga rata-rata $ 0,0393 menjelang 2025.

Ramalan Harga SiaCoin oleh TradingBeasts

Trading Beasts menganggarkan bahawa pada akhir Disember 2021, nilai SiaCoin akan diperdagangkan pada $ 0.0207509. Pada tahun 2022, harga purata Siacoin berkemungkinan $ 0.0180896. Menjelang Disember 2024, harganya berkisar $ 0.0279450.

Ramalan Harga kami mengenai SiaCoin

Siacoin memulakan tahun 2021 dengan harga $ 0,005. Harganya mungkin meningkat kerana SiaCoin adalah salah satu cryptocurrency yang stabil dengan menawarkan penyimpanan awan yang terdesentralisasi kepada penggunanya. Harga berpotensi akan menurun jika tidak menyentuh mata pasaran. Pada akhir 2021, SiaCoin akan diperdagangkan pada $ 0,045 dan pada masa akan datang boleh melepasi paras $ 1.

Di mana untuk membeli SiaCoin?

Sekiranya anda ingin membeli SiaCoin, anda pasti teruja kerana terdapat beberapa pilihan untuk membeli aset digital ini. Ia telah digunakan di antara beberapa pertukaran cryptocurrency terbesar di industri. Binance, OKEx, Kraken, Bittrex, dan Poloniex adalah beberapa nama A-list dalam perniagaan pertukaran.

Soalan Lazim Ramalan harga SiaCoin

Bolehkah SiaCoin mencecah $ 1?

Diharapkan oleh kedua-dua penganalisis pasaran dan atau pasukan bahawa duit syiling akan mencapai sekitar $ 1 pada tahun 2025.

Adakah SiaCoin pelaburan yang baik?

Projek ini sangat stabil, cekap dan dapat memberikan keuntungan yang luar biasa jika dilaburkan. Berdasarkan ramalan di atas oleh penganalisis yang berbeza, kita boleh mengatakan bahawa menguntungkan untuk melabur di SiaCoin untuk jangka masa panjang.

Bolehkah anda menambang SiaCoin?

Anda boleh melombong SiaCoin. Untuk melakukan ini, anda memerlukan dompet di mana anda boleh menyimpan duit syiling anda yang akan anda perolehi dengan melombong.

Keputusan Akhir

Setelah membaca ramalan harga ini untuk SC, persoalan jelas di fikiran semua orang adalah: perlukah saya melabur dalam SC? Tanpa memahami minat dan profil pelaburan anda, ini sangat sukar untuk ditangani.

SiaCoin terdiri daripada pasukan projek yang berkesan dan pelbagai yang mengusahakan inovasi projek. Ia adalah penyimpanan awan Blockchain terbuka, memberikan anonim dan kos yang lebih rendah kepada penggunanya. Ketua Pegawai Eksekutif mempunyai ijazah dalam Sains Komputer dan banyak kakitangan lain sangat mengetahui trend pasaran semasa.

Dengan perkembangan positif dan ramalan harga menaik SiaCoin di atas, SiaCoin kelihatan seperti pelaburan yang sangat menjanjikan untuk pelaburan jangka pendek dan jangka panjang. Apa pendapat anda mengenai duit syiling ini. Anda sudah SiaCoin? Adakah anda tidak sabar-sabar untuk melabur dalam kripto ini?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me