Ulasan BitQS: Adakah Penipuan atau Legit?

Apa itu BitQS? 

BitQS adalah sistem perdagangan cryptocurrency canggih yang dicipta untuk membantu pengguna baru dan berpengalaman berjaya di pasaran cryptocurrency. Sistem perdagangan sepenuhnya automatik, yang bermaksud bahawa ia bergantung pada algoritma untuk mengimbas pasaran untuk mendapatkan isyarat perdagangan yang menguntungkan. Isyarat perdagangan ini kemudian digunakan untuk melakukan perdagangan atas nama pengguna. Algoritma ini dapat mengikuti corak perdagangan, melakukan analisis teknikal, dan mengimbas berita kewangan global. Semua faktor ini diambil kira semasa melakukan perdagangan. Algoritma diprogramkan untuk menjawab soalan. BitQT terdiri dari 200 algoritma ini, semuanya bekerja sama untuk memastikan anda memanfaatkan sepenuhnya setiap sesi perdagangan. 

Adakah BitQS adalah Penipuan? 

Dari ujian yang dilakukan oleh pasukan dalaman kami, kami mendapati bahawa BitQS adalah sistem perdagangan yang boleh dipercayai dan cekap. Sebenarnya, jika anda melayari laman web BitQS rasmi, anda akan menemui sebilangan besar ulasan yang ditinggalkan oleh pengguna yang mempunyai pengalaman positif menggunakan sistem perdagangan. Selanjutnya, kami mendapati bahawa: 

 • BitQS memberikan anda kadar kejayaan yang sangat tinggi.
 • Sistem perdagangan berfungsi dengan broker yang dikawal selia dan berlesen.
 • Deposit minimum Є250 diperlukan untuk berdagang. Yang lebih rendah daripada sistem perdagangan serupa yang lain.
 • Sistem ini selamat dan terjamin dan pengguna tidak perlu prihatin dengan maklumat mereka dicuri, kecuali mereka cuai dengan akaun mereka. 

Mula Berdagang dengan BitQS

Proses pendaftaran adalah mudah. Anda mesti menyelesaikan proses ini kerana jika tidak, anda tidak akan dapat berniaga. Kami akan membawa anda melalui proses langkah demi langkah. 

 • Pendaftaran 

Ini adalah langkah pertama pendaftaran. Anda akan diminta untuk mengisi borang dengan maklumat asas anda. Setelah borang ini dilengkapkan, anda akan dihubungi oleh broker khusus yang akan mengendalikan akaun anda. Sila tambah nombor telefon yang berfungsi supaya broker dapat menghubungi anda dengan jayanya. Anda boleh melengkapkan borang di bawah: 

 • Deposit

Walaupun tidak ada jumlah maksimum yang dapat anda depositkan, kami mengesyorkan agar anda tetap menyimpan deposit minimum of250. Ini jauh lebih rendah daripada deposit purata dalam bidang ini. Ia juga membolehkan sesiapa sahaja melakukan perdagangan tanpa mengharapkan sejumlah besar dana pada percubaan pelaburan pertama anda. 

 • Akaun demo 

Ciri akaun demo adalah salah satu ciri BitQS yang paling ketara. Ini adalah replika perdagangan langsung sebenar. Anda akan dapat berlatih dan melakukan perdagangan palsu pada ciri-ciri ini, berdasarkan data sejarah. Adalah pilihan untuk menggunakan akaun demo tetapi kami menyarankannya. 

 •  Akaun perdagangan langsung

Akaun perdagangan langsung semudah digunakan seperti versi akaun demo. Yang perlu anda lakukan dengan bantuan pengurus akaun anda ialah menetapkan parameter akaun anda dan mengkonfigurasi tetapannya, termasuk kapan membuka dan menutup sesi perdagangan dan menetapkan had stop-loss anda. 

Adakah Bermula Betul semudah yang disangka? Ya.

Kami mendapati bahawa memulakan dengan BitQS adalah cepat dan mudah setelah anda menjelajahi platform. Ini adalah berita baik, terutamanya bagi pengguna baru yang tidak tahu bagaimana aplikasi perdagangan berfungsi.

Untuk memulakan, semua yang anda perlukan ialah komputer riba, desktop atau telefon pintar dan sambungan internet yang selamat. Ramai pengguna dalam talian lebih suka memantau akaun mereka dari telefon pintar mereka. Ini bermaksud bahawa mereka dapat memantau proses perdagangan mereka dari seluruh dunia. Deposit awal diperlukan sebelum sebarang perdagangan dapat dimulakan. Perkara yang baik adalah bahawa deposit sangat berpatutan. Semua keperluan pengguna baru ialah € 250. Deposit ini kemudian digunakan sebagai pelaburan awal. BitQS tidak mengenakan sebarang bayaran pendaftaran atau langganan. Ini pada dasarnya semua pengguna baru perlu bermula. Sekiranya ada masalah, pengurus akaun dan kakitangan sokongan pelanggan sangat responsif.

Bagaimana Sistem Dagangan Berfungsi


BitQS bergantung sepenuhnya pada algoritma dan kecerdasan buatan yang mengimbas pasaran, berita global dan kewangan, untuk mencari perdagangan yang paling menguntungkan untuk anda. Berita baiknya ialah algoritma dan kecerdasan buatan kini dicari dan dengan cepat menjadi kaedah pilihan ketika berdagang dalam cryptocurrency. Algoritma ini sepantas kilat dan melakukan perdagangan dalam hitungan detik. Tidak perlu dikatakan, perdagangan manual tidak dapat bersaing dengan sistem perdagangan yang telah dirancang untuk mencapai hasil yang sangat baik dalam masa rekod. Algoritma ini juga tidak dapat membuat keputusan berdasarkan emosi. Mereka hanya menggunakan formula matematik dan AI yang kompleks untuk menjalankan perdagangan. Ini menurunkan risiko kehilangan keuntungan dan menghilangkan faktor kesalahan manusia.

Berikut adalah beberapa Ciri Tambahan BitQS 

Seperti yang telah disebutkan sebelumnya, BitQS adalah sistem perdagangan langsung automatik yang cukup baru di pasaran. Sistem ini boleh dipercayai dan bereputasi baik. Kami menjumpai lebih banyak maklumat semasa ujian kami yang berguna untuk anda. 

Maklumat akaun asas

 • Akaun demo percuma
 • Sokong empat bahasa: EN, ES, FR, DE, IT, NL
 • Deposit minimum: Є250 USD

Pasangan perdagangan kripto

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Riak
 • Litecoin

Ciri-ciri Dalam Talian Penting

Mempunyai sesi perdagangan langsung yang berjaya dan pengalaman keseluruhan dengan BitQS. Kami telah menemui banyak ciri perdagangan yang ketara semasa menguji sistem dan kami dapat memberi jaminan bahawa kemungkinannya tidak terbatas. 

Berikut adalah beberapa ciri dalam talian yang kami rasa anda akan nikmati: 

 • Ciri Pembayaran 

BitQS mempunyai ciri pembayaran automatik. Ini adalah berita baik, kerana sistem pembayaran automatik berfungsi tanpa sebarang permintaan. Setelah sesi perdagangan langsung anda berakhir, sistem pembayaran mengira pendapatan anda secara automatik dan dana dikreditkan ke akaun anda. 

 • Mengeluarkan Keuntungan Anda 

Dengan BitQS, wang yang anda hasilkan dapat dikeluarkan dengan mudah. Yang perlu anda lakukan hanyalah melengkapkan permintaan pengeluaran dan wang akan memakan masa 24 jam untuk dicerminkan dalam akaun bank yang anda berikan. 

 • Perdagangan demo 

Setelah anda mendaftar, anda akan mendapat akses ke akaun perdagangan demo secara automatik. Ia benar-benar percuma dan membolehkan anda berniaga tanpa memerlukan dana. Demo perdagangan yang anda buat akan berdasarkan data sejarah. Anda akan dapat memperoleh pandangan berharga daripada menggunakan akaun demo dan kami menasihatkan agar semua peniaga baru menggunakan akaun demo. 

 • Khidmat Pelanggan

Dari ujian kami, pengguna dapat menghubungi pasukan perkhidmatan pelanggan dalam beberapa saat. Terdapat dua cara untuk melakukan ini. Sama ada hantar dan e-mel atau mulakan sembang langsung melalui laman web. Sebagai alternatif, anda boleh bercakap dengan pengurus akaun anda. 

Soalan Lazim

Adakah maklumat saya selamat dihidupkan BitQS?

Dilaporkan bahawa BitQS menggunakan sijil SSL yang merupakan protokol keselamatan dalam talian yang menyulitkan maklumat sulit di laman web ini.

Berapakah bayaran untuk membuka akaun baru?

Tidak ada bayaran yang dikenakan untuk membuka akaun BitQS baru. Ia adalah percuma.

Bolehkah Bitcoin dikeluarkan dari aplikasi perdagangan setelah memperoleh keuntungan?

Malangnya, ini tidak mungkin. Aplikasi perdagangan menukar pendapatan anda ke mata wang tempatan dan pendapatan anda dimasukkan ke dalam akaun bank yang dihubungkan ke akaun BitQS anda.

Adakah terdapat platform perdagangan crypto alternatif?

Ya. Terdapat platform perdagangan yang serupa seperti Bitcoin Code, Bitcoin Revolution dan Bitcoin Era, antara platform perdagangan cryptocurrency yang dipercayai.

Adakah had keuntungan maksimum boleh saya buat?

Tidak. Tidak ada batasan untuk berapa banyak potensi penghasilan yang anda miliki di Bitcoin.

Adakah BitQS skema piramid?

Tidak. BitQS adalah perisian pemenang anugerah yang membolehkan anda membuat perdagangan cryptocurrency yang menguntungkan.

Berapa banyak masa yang perlu saya masukkan ke dalam ini?

Dianggarkan bahawa pengguna rata-rata menghabiskan sekurang-kurangnya 20 minit sehari di platform perdagangan ini.

Adakah disarankan untuk melaburkan semua wang anda BitQS?

Tidak, jangan sekali-kali melaburkan wang yang anda perlukan atau tidak mampu untuk kehilangan, anda hanya mesti menggunakan pendapatan boleh guna. Pasaran cryptocurrency tidak stabil dan peka terhadap masa menjadikannya risiko tinggi dan ganjaran tinggi. Kami mengesyorkan memulakannya secara kecil-kecilan. Seperti pelaburan apa pun, ada risiko tetapi ciri stop-loss melindungi bakal pelabur dari kerugian besar.

Bolehkah Pengguna Baru Menjadi Kaya dengan BitQS?

Pengguna baru dapat menjana sejumlah besar kekayaan dengan BitQS. Kami telah melakukan analisis mendalam mengenai aplikasi perdagangan ini dan kami dapat mengesahkan bahawa BitQS mempunyai semua ciri yang diperlukan untuk membantu pengguna baru berjaya.

Kami telah mengumpulkan beberapa petua untuk membantu pengguna baru untuk berjaya di platform:

 • Gunakan akaun Demo: Apabila anda mula mengkaji bagaimana akaun demo berfungsi, anda akan mempunyai pemahaman yang lebih jelas mengenai perdagangan automatik di pasaran mata wang dan bagaimana memilih pasangan mata wang terbaik semasa perdagangan langsung.
 • Lakukan penyelidikan: Daftar di forum digital di mana pasaran cryptocurrency dianalisis dan ikuti perkembangan semasa.
 • Mulakan dengan deposit minimum: Sebaiknya mulakan perjalanan pelaburan anda dengan deposit minimum € 250. Setelah membuat keuntungan pertama, anda dapat meningkatkan pelaburan secara beransur-ansur.

Kesimpulan kami:

Kami telah menambahkan BitQS ke senarai aplikasi perdagangan automatik yang paling berkesan dan boleh dipercayai. Pengalaman BitQS kami adalah sesuatu yang menyenangkan. Kami mengesahkan bahawa aplikasi perdagangan ini mempunyai semua ciri penting untuk menjadikan pengalaman pengguna menjadi sangat baik. BitQS membuka kemungkinan baru bagi pengguna baru yang ingin mendapatkan wang di pasaran cryptocurrency.

Sistem Perdagangan Lain

 1. Bitsignal
 2. Bitcoin Segera
 3. Faedah Bitcoin
 4. Kitaran Bitcoin
 5. Kebebasan Bitcoin
 6. Kuasa Bitcoin
 7. Keuntungan Bitcoin
 8. BitQL
 9. BitQS
 10. BitPremium
 11. Pedagang Brexit
 12. Keuntungan Bitcoin Britain
 13. Crypt EX
 14. Kontrak Crypto
 15. Kumpulan Crypto
 16. Keuntungan Crypto
 17. Formula Finland
 18. Keuntungan Segera
 19. Kelebihan Perdana
 20. Revolusi Keuntungan
 21. Rahsia Keuntungan
 22. Perdagangan Kuantum
 23. Formula Singapura
 24. Keuntungan Stellar
 25. Kaedah Stok
 26. Matrik Kekayaan
 27. Rush Wang Besar
 28. BitTrader
 29. Modal Bitcoin

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector