Ulasan Pelabur Bitcoin: Adakah Penipuan atau Legit?

Pelabur Bitcoin

Dengan begitu banyak platform perdagangan cryptocurrency di luar sana, nampaknya sukar untuk dipilih. Dan ini mungkin membuat anda tertanya-tanya mana yang penipuan dan mana yang sah. 

Pasaran cryptocurrency tidak stabil dan mempunyai reputasi seperti ini. Oleh itu, sangat penting anda memilih platform perdagangan yang betul untuk memberi anda pandangan yang jelas untuk memperdagangkan pasaran kripto. Mari kita selidiki Pelabur Bitcoin untuk mengetahui apakah itu platform yang tepat untuk anda.

Apa itu Pelabur Bitcoin?

Sekiranya anda baru berniaga atau masih belajar dengan teliti, anda memerlukan platform yang bertujuan membantu pelaburnya memperoleh keuntungan. Dan Pelabur Bitcoin bertujuan untuk membantu pengguna platformnya untuk membuat keuntungan di pasaran Cryptocurrency. Ini sangat membantu pelabur baru. 

Ia mempunyai antara muka yang mudah digunakan menjadikannya kurang menakutkan bagi pelabur pemula. Dan dengan perisian perdagangan pintar Bitcoin Investor yang menggunakan pembelajaran mesin dan ai, ia memberi anda akses kepada ciri yang anda dapati di platform lanjutan.

Adakah Pelabur Bitcoin Sah?

Ini adalah soalan yang sah dan sangat penting untuk memeriksa sama ada platform yang anda gunakan adalah sah atau penipuan. Terutama apabila potensi penghasilan yang gila dan kadang-kadang mitos dapat menjadikannya tidak nyata. Walaupun kita perlu memahami bahawa pasaran kripto tidak stabil, kita juga perlu memastikan bahawa platform ini menawarkan alat terbaik untuk berdagang dengan cekap. Penting untuk membuat penyelidikan terlebih dahulu sebelum berniaga.

Beberapa perkara yang membantu Pelabur Bitcoin menonjol:

 • Bagi peniaga yang membuat kajian yang tepat, kadar kemenangan 88% terbukti mungkin. Kajian menunjukkan bahawa mengeksploitasi broker Bitcoin Investor & isyarat perdagangan. Pastikan anda membuat penyelidikan mengenai perisian perdagangan automatik untuk mendapatkan pemahaman tentang kecekapan dan kemungkinan pulangan. 
 • Platform telah dibina untuk menjadi mesra pengguna dan mudah digunakan untuk pedagang pemula. Ini bermakna anda boleh menavigasi laman web dengan mudah tanpa banyak kerumitan.
 • Mereka menawarkan akaun Demo. Ini membolehkan anda mencuba perisian tanpa perlu memasukkan wang sebenar. 
 • Mereka mempunyai deposit rendah £ 250 / € 250 setelah anda menguji dengan demo. Ini menjadikannya pilihan yang berpatutan untuk pelabur baru.
 • Platform ini mempunyai had Stop-loss dan Deposit. Ini membolehkan anda mengehadkan risiko dan pendedahan anda pada waktu tidak stabil.

Seperti yang anda akan perhatikan, Bitcoin Investor pastinya sah. Mereka memudahkan anda memulakan dan mempunyai akaun demo percuma.

Bagaimana Saya Mendaftar di Pelabur Bitcoin?

Setelah anda melihat bahawa Pelabur Bitcoin adalah Sah, bagaimana anda memulakannya?

Daftar dan Daftar untuk Akaun Demo anda

Mendaftar adalah mudah dan percuma. Dan ini akan membantu anda membuka Akaun Demo percuma di mana anda boleh menguji perisian. 

Pelabur Bitcoin juga mempunyai Pengurus Akaun Peribadi yang menghubungi anda untuk membantu anda menyiapkan akaun dan membiasakan diri dengan perisian. Semua percuma tentu saja. Mereka akan menghubungi anda setelah pendaftaran anda berjaya. 

Akaun Demo

Setelah pendaftaran dan penyediaan anda berjaya, anda akan dapat menggunakan akaun demo untuk mencuba perisian. Ini memberi anda peluang untuk melakukan beberapa perdagangan demo dan melihat bagaimana semuanya berfungsi. 

Bagi pedagang yang tidak berpengalaman atau baru, ini adalah kaedah yang bagus untuk berdagang tanpa mempertaruhkan wang anda. Ini dapat membantu anda belajar mengenai perdagangan langsung dan mencuba beberapa teknik semasa anda menguji fungsi platform.

Deposit 

Dengan deposit minimum ialah £ 250 / € 250, ini memudahkan anda memulakan perdagangan secara langsung. Walau bagaimanapun, kami mengesyorkan anda memulakan kecil dengan hanya membuat deposit minimum. Memulakan kecil lebih baik daripada memulakan terlalu besar, terutama untuk peniaga baru. 

Deposit boleh dibuat secara dalam talian menggunakan Mastercard, Visa atau Maestro. Penting untuk diperhatikan bahawa anda perlu mengesahkan dan mengesahkan identiti anda sebelum anda dapat memulakan perdagangan. 

Platform ini menggunakan keselamatan tinggi mengikut peraturan GDPR dan sijil SSL untuk semua transaksi. Ini membantu menjaga keselamatan kad dan maklumat peribadi anda.

Berdagang Dengan Sebenar

Setelah anda menguji perisian demo, membuat deposit dan mengesahkan akaun anda, akhirnya anda boleh berniaga secara nyata di pasaran perdagangan Langsung. Kami mencadangkan bahawa perkara pertama yang anda lakukan adalah menetapkan had perdagangan anda. Kerana ini dapat membuat anda tidak berdagang terlalu banyak atau terlalu berisiko dan meminimumkan risiko kerugian. 

Kemudian anda boleh membuat penyelidikan, mencari beberapa idea / strategi perdagangan dan kemudian mengujinya di akaun demo. Setelah anda yakin bahawa mereka adalah pilihan yang baik, anda boleh menggunakannya di akaun langsung anda. Sangat disarankan untuk melakukan penyelidikan yang relevan sebelum anda membuat perdagangan kerana perdagangan boleh mengalami kerugian. 

Enam Petua untuk memanfaatkan sepenuhnya Pelabur Bitcoin

Sekarang anda berniaga secara nyata, anda mungkin tertanya-tanya bagaimana memanfaatkan perisian perdagangan anda dengan sepenuhnya? Dengan Cryptocurrency menjadi instrumen yang sangat popular, terdapat banyak tuntutan di luar sana mengenai cara berdagang. Kami mengesyorkan mendapatkan nasihat perdagangan dari profesional untuk memastikan anda mendapat nasihat yang terbaik. Tetapi berikut adalah 10 petua untuk memanfaatkan Bitcoin Investor:

Mulakan Kecil

Bergegas ke dalam perkara tidak pernah menjadi idea yang baik, terutama jika ia berkaitan dengan wang. Oleh itu, mulakan pelaburan anda secara kecil dan perlahan kerana kemahiran anda menjadi lebih baik adalah strategi yang baik untuk mengelakkan kerugian. 

Mulakan kecil dengan deposit minimum dan kembangkan apabila anda sudah bersedia.

Lakukan Penyelidikan Anda

Penyelidikan pada zaman ini jauh lebih mudah daripada zaman perpustakaan. Tetapi itu tidak bermaksud anda harus melewatkannya atau tergesa-gesa. Lakukan kajian yang tepat untuk memastikan anda membuat keputusan yang bijak. Baca dan perhatikan apa yang dilakukan oleh peniaga yang berjaya dan strategi apa yang mereka gunakan. Belajar dari mereka dan pertimbangkan apakah itu sesuai dengan perdagangan anda.

Gunakan Leverage Dengan Berhati-hati

Leverage atau juga dikenali sebagai trading on margin adalah ketika anda meminjam wang dari broker untuk berdagang. Ini dapat membantu anda memperoleh pulangan yang lebih besar daripada berniaga tanpanya. Tetapi ia juga boleh membuat anda kehilangan wang dengan cepat. Oleh itu, ia adalah sesuatu yang mesti digunakan dengan berhati-hati untuk memastikan anda tidak terlalu memanfaatkan diri sendiri.

Mempelbagaikan 

Mempelbagaikan adalah tindakan melabur dalam pelbagai pelaburan cryptocurrency untuk mengurangkan risiko sekiranya seseorang tidak melakukannya dengan baik. Mempelbagaikan portfolio perdagangan anda kepada beberapa pelaburan yang lebih kecil daripada satu perdagangan besar telah terbukti dapat membantu mengurangkan risiko.

Awas Penipu dan Wannabes

Terdapat banyak penipu dan wannabes di luar sana yang akan membuat tuntutan tidak masuk akal mengenai pulangan mereka. Penting untuk membuat kajian mengenai orang tersebut dan memastikan mereka pakar sebelum anda menyalin idea atau rancangan perdagangan mereka. 

Gunakan Berhenti Kerugian

Stop Losses adalah ciri automatik yang mengakhiri perdagangan anda apabila mencapai harga tertentu. Ini membantu mengehadkan kerugian semasa anda berada jauh dari platform perdagangan. 

Ini berguna kerana pasaran kripto sangat tidak menentu dan anda tidak boleh berada di meja anda 24/7. 

Belajar Menganalisis Trend

Trend sering mendorong pasaran dan menjadi sebahagian daripada banyak rancangan / strategi perdagangan. Oleh itu, belajar bagaimana membaca dan menganalisis tren adalah kemahiran penting untuk memanfaatkan sepenuhnya platform perdagangan anda. Terdapat banyak sumber dan kursus dalam talian yang dapat membantu anda dalam hal ini. Dan banyak broker seperti Bitcoin Investor menawarkan beberapa kursus di dalam platform mereka.

Adakah Pelabur Bitcoin Tersedia Untuk Penduduk AS?

Tidak, orang Amerika tidak dapat menggunakan Bitcoin Investor, namun terdapat banyak platform perdagangan alternatif yang didaftarkan di Amerika Syarikat untuk orang yang berminat dalam perdagangan cryptocurrency.

Adakah terdapat Aplikasi Pelabur Bitcoin?

Tidak, perdagangan hanya dapat dilakukan di komputer atau peranti mudah alih lain, melalui laman web.

Pelabur Bitcoin: Keputusan kami

Pelabur Bitcoin adalah perisian perdagangan yang hebat jika anda seorang pemula atau profesional berpengalaman. Dengan ciri keselamatan dan pengesahan yang telah mereka laksanakan, mereka telah memastikan bahawa maklumat anda selamat dan terjamin. Mereka 100% sah dan dengan pembelajaran ai dan mesin mereka mempunyai ciri-ciri yang sesuai dengan peniaga maju.

Dengan proses pendaftaran tanpa rasa sakit dan platform mesra pengguna, anda dapat bersiap sedia dalam masa yang singkat.

Selebriti yang mempunyai minat dalam Cryptocurrency:

 • Gwyneth Paltrow – Pada tahun 2017, Gwyneth Paltrow menyertai permulaan dompet Bitcoin Abra sebagai penasihat semasa episod siri Apple, Planet of the Apps.
 • Mike Tyson – Pada tahun 2016, Mike Tyson melancarkan dompet Bitcoin dalam kerjasama dengan Bitcoin Direct.
 • Snoop Dogg -Pada tahun 2013 Snoop tweet: “Rekod saya seterusnya tersedia dalam bitcoin dan dihantar dalam drone.” Pada tahun 2017, Snoop Dogg dihadiahkan dengan 1,500 SparkleCOIN dari syarikat bernilai kira-kira $ 55,500 sebagai sumbangan untuk program bola sepak mudanya.
 • Ashton Kutcher – Melabur dalam blockchain pertaruhan sukan, Unikrn, bersama dengan jutawan Mark Cuban.
 • Jamie Foxx – Pada tahun 2017, Jamie Foxx mengesahkan pertukaran cryptocurrency Cobinhood di twitter: “Menantikan untuk menyertai Token @cobinhood baru! Dagangan yuran ZERO! #CryptoCurrency #BitCoin #ETH – http://cobinhood.com.”
 • Roseanne Barr – Salah satu penyokong Bitcoin terawal. Pada tahun 2013, dia menulis tweet: undang-undang apokaliptik pasca pertama: perhambaan dalam semua bentuk kini tidak sah-termasuk perbudakan hutang. #BITCOIN.
 • Mel B – Pada tahun 2013, Mel B mengumumkan bahawa dia akan menerima pembayaran Bitcoin untuk single barunya. Dia berkata: Saya suka bagaimana teknologi baru menjadikan kehidupan kita lebih mudah, dan bagi saya itu menggembirakan. Bitcoin menyatukan peminat saya di seluruh dunia menggunakan satu mata wang. Mereka hanya boleh membayar menggunakan bitcoin.
 • Drew Carey – Sekali tweet: Cukup untuk membeli sarapan dengan bitcoin. Menolak. #whenwilltheworldcatchuptomyhipness
 • Floyd Mayweather Jr. – Pada tahun 2017, dia tweet foto dirinya dengan kapsyen yang berbunyi, “Membelanjakan bitcoin ethereum dan jenis cryptocurrency lain di Beverly Hill.”
 • Richard Branson Sebuah artikel diterbitkan melaporkan bahawa Richard Branson melabur $ 30 juta dalam platform pembayaran cryptocurrency BitPay.

Soalan Lazim

 • Apa itu Pelabur Bitcoin?

Bitcoin Investor adalah perisian perdagangan automatik yang diprogramkan untuk mengenali peluang pasaran cryptocurrency bagi pengguna yang berminat untuk mula berniaga.

 • Adakah menguntungkan untuk melabur dalam Pelabur Bitcoin

Terdapat pelabur yang mengaku mempunyai pendapatan melebihi € 5,000 setiap hari. Walau bagaimanapun, pengguna perlu melaburkan sejumlah besar wang untuk mendapatkan pulangan tersebut. Kami menasihatkan pengguna baru untuk memulakan dengan deposit minimum £ 250 / € 250 dan hanya memperdagangkan keuntungan mereka dari sana.

 • Berapakah bayaran untuk membuka akaun baru?

Tidak ada bayaran yang dikenakan untuk membuka akaun Bitcoin Investor baru. Ia adalah percuma.

 • Bolehkah Bitcoin dikeluarkan dari sistem perdagangan setelah memperoleh keuntungan?

Malangnya, ini tidak mungkin. Perisian perdagangan menukar pendapatan anda ke mata wang tempatan dan pendapatan anda dimasukkan ke dalam akaun bank yang dihubungkan dengan akaun Bitcoin Investor anda.

 • Adakah terdapat platform perdagangan crypto alternatif?

Terdapat platform perdagangan yang serupa seperti Bitcoin Code, Bitcoin Revolution dan Bitcoin Era, antara platform perdagangan cryptocurrency yang dipercayai.

 • Adakah had keuntungan maksimum boleh saya buat?

Tidak. Tidak ada batasan untuk berapa banyak potensi penghasilan yang anda miliki di Bitcoin.

 • Adakah Pelabur Bitcoin adalah skim piramid?

Tidak. Bitcoin Investor adalah perisian yang memenangi anugerah dan sangat teknikal yang membolehkan anda membuat perdagangan cryptocurrency yang menguntungkan.

 • Berapa banyak masa yang perlu saya masukkan ke dalam ini?

Sebaiknya pengguna rata-rata perlu memasukkan sekurang-kurangnya 20 minit sehari di platform perdagangan ini.

 • Pelabur Bitcoin mana yang terdapat di negara mana?

Pelabur Bitcoin boleh didapati di lebih dari 150 negara dan terdapat banyak pilihan pembayaran untuk kemudahan anda. Anda boleh mula memperoleh pulangan pelaburan anda dengan mudah dari mana sahaja di seluruh dunia selagi sah menggunakan Bitcoin Investor di negara anda

 • Adakah disarankan untuk melaburkan semua wang anda dalam Bitcoin Investor?

Tidak, jangan sekali-kali melaburkan wang yang anda perlukan atau tidak mampu kehilangan, anda mesti menggunakan pendapatan sekali pakai. Pasaran cryptocurrency tidak stabil dan peka terhadap masa menjadikannya risiko tinggi dan ganjaran tinggi. Kami mengesyorkan bermula dengan kecil. Seperti pelaburan apa pun, ada risiko tetapi ciri stop-loss melindungi bakal pelabur dari kerugian besar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me