Panduan Pelancaran Token Swag Finance

Swag.live adalah platform hiburan dewasa yang popular dengan lebih 10 Juta pengguna di seluruh dunia dengan pendapatan tahunan lebih dari $ 12,000,000 USD (sumber). SWAG mempelopori industri hiburan dewasa Asia, menawarkan video streaming dan bayar per tontonan untuk lebih 10,000 pengeluar kandungan. Pasukan ini diketuai oleh Sam Liu dan berasal dari Taiwan. Pada masa ini, SWAG telah mendirikan pejabat di Montreal yang bertanggungjawab memperluas operasi ke Amerika Utara dan seluruh dunia. SWAG telah mendaftarkan bakat global teratas seperti Eva Elfie untuk menghasilkan kandungan untuk platform ini.

Swag menawarkan token pemerintahan masyarakat yang terdesentralisasi – SWAG – untuk meneruskan pengembangan dan beralih ke a Organisasi Autonomi Berpusat (DAO). Secara keseluruhan, SWAG mengeluarkan sejumlah 540 Juta token untuk mencapai pemerintahan yang terdesentralisasi.

Token Pemerintahan Swag

Platform SWAG Live

SWAG telah memutuskan bahawa daripada mengembangkan komuniti secara berpusat dengan sedikit peserta, mereka memilih untuk menerapkan pemerintahan masyarakat. Kuncinya adalah untuk membolehkan lebih banyak peserta dalam ekosistem mereka, memungkinkan untuk lelaran produk yang lebih pantas dan reka bentuk produk yang lebih baik dengan memasukkan maklum balas masyarakat dan membuat reka bentuk. Kuncinya adalah memanfaatkan kekuatan masyarakat dan desentralisasi untuk mendorong pertumbuhan SWAG ke tahap seterusnya. Dalam banyak cara, tawaran token SWAG adalah eksperimen, kerana industri dewasa secara tradisionaldiselimuti kerahsiaan – dengan pemain besar membuat sebahagian besar keputusan dan mengambil sebahagian besar keuntungan.

Setiap token SWAG berhak mendapat satu suara dalam pemerintahan masyarakat. Pengundi pemerintahan akan diberi penghargaan melalui “Squirt pool” yang mempunyai ganjaran berharga (lihat di bawah).

Maklumat token:

Harga tawaran awal: $ 0.10 setiap SWAG

Jumlah Penawaran SWAG: 625,000,000 token SWAG.

Untuk menjamin tadbir urus komuniti SWAG, pasukan telah menyatakan perkara berikut

  • Pasukan tidak akan menyelaraskan keputusan secara peribadi
  • Pasukan tidak akan mengambil bahagian secara aktif dalam pemerintahan DAO
  • Pasukan tidak akan membayar untuk penyelenggaraan DAO, dan pengurusan DAO tidak disewa oleh pasukan.

Penawaran token SWAG – Acara Pertukaran Pertama

Swag akan menawarkan token melalui “Acara Pertukaran Pertama“(FSE) bertahan Krim.kewangan (awak boleh baca CREAM kami di sini). Acara FSE akan berlangsung pada 14 Oktober 2020 jam 2:00 petang (UTC), dengan harga awal $ 0.10 setiap SWAG. Krim menawarkan keupayaan untuk menukar token melalui komponen pertukarannya yang terdesentralisasi. FSE akan bermula dengan setiap token SWAG melalui dua kumpulan 50/50:

SWAG / USDC (500,000 / 50,000)

SWAG / CREAM (500,000 / 50,000 USDC persamaan)

Untuk menukar SWAG di FSE, peserta perlu mempunyai $ USDC dan $ CREAM, bersama dengan $ ETH (untuk bayaran gas). Pasukan ini mengingatkan orang bahawa setelah menghantar transaksi, memerlukan masa 1-2 minit untuk pengesahan. Juga, CreamSwap berjalan pada mekanisme Automated Market Maker (AMM). Oleh itu, kemungkinan harga SWAG dapat berubah sementara transaksi menunggu pengesahan. Tetapi jika ini berlaku, transaksi akan gagal, tetapi token anda tidak akan hilang.

Selepas FSE, peserta juga dapat memperoleh token SWAG tambahan melalui acara pertanian hasil di CREAM. Pengguna akan dapat memberikan kecairan kepada pasangan perdagangan SWAG, sehingga meningkatkan ukuran kumpulan kecairan untuk SWAG. Kumpulan likuiditas krim berfungsi sama dengan Balancer, jadi semakin banyak kecairan yang ditambahkan, pasangan perdagangan akan menjadi lebih stabil. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai kumpulan kecairan dan bagaimana ia berfungsi, anda lihat artikel kami mengenai Kumpulan Pengimbang dan Kecairan.

Untuk memberi ganjaran kepada penyedia kecairan komuniti, mereka yang memberikan kecairan kepada pasangan SWAG / USDC dan SWAG / CREAM akan dapat mempertaruhkan token kecairan mereka (CRPT) untuk mendapatkan hadiah SWAG tambahan. Sebanyak 1.015.000 SWAG telah diperuntukkan untuk pertanian hasil. Acara ini dirancang untuk membolehkan masyarakat memberikan dagangan token kecairan tambahan.

Cara menyertai Acara Pertukaran Pertama dengan menukar SWAG

Untuk mengambil bahagian, anda perlu terus Kewangan Krim. Di sana anda boleh memilih token ERC-20 (sama ada $ CREAM atau $ USDC) yang ingin anda tukar untuk SWAG, ingatlah untuk memilih $ SWAG di baris bawah. Kemudian buka kunci dan tukar token ERC 20 anda dengan mengklik “Buka kunci” dan kemudian “Tukar”.

Kolam Ganjaran SWAG

SWAG akan mempunyai ciri hasil pertanian. Terdapat 2 Kumpulan Ganjaran: $ SWAG / $ CREAM dan $ SWAG / $ USDC. Pemegang SWAG yang ingin menyertai Kumpulan Hadiah ini mesti memberikan token mereka, yang dikenali sebagai kecairan. Tujuannya adalah untuk meningkatkan kedalaman pasangan perdagangan, mengurangkan kemungkinan penurunan harga dan menjaga kestabilan token SWAG. Sebagai balasannya, hotel SWAG boleh mendapat keuntungan dengan memperoleh pulangan pasif dengan cara menukar wang.

Cara menambah kecairan ke Kolam Ganjaran SWAG

Pergi ke Kolam Kewangan Krim dan pilih pasangan perdagangan (iaitu sama ada $ SWAG / $ CREAM dan $ SWAG / $ USDC). Buka kunci untuk memindahkan token ERC-20 dengan mengklik ikon kunci untuk kedua-dua token tersebut. Klik “tambah kecairan” – setelah melakukan ini, anda akan mendapat token CRPT.

Kemudian, pergi ke Ganjaran Kewangan Krim halaman. Di sana, pilih Reward Pool (iaitu sama ada $ SWAG / $ CREAM dan $ SWAG / $ USDC). Klik “Aktifkan” untuk membuka kebenaran pemindahan CRPT. Kemudian klik “Stake” untuk mempertaruhkan token anda.

Mengklaim ganjaran anda mudah, cukup klik “Tuntut Ganjaran” di halaman Ganjaran di bar sisi.

SQUIRT dan Ganjaran untuk peserta DAO

Komuniti SWAG dihargai dalam bentuk “SQUIRTS” (ya, inilah yang sebenarnya mereka namakan). SQUIRTS adalah ganjaran bagi pemegang token SWAG yang mengambil bahagian dalam tadbir urus komuniti dengan menyumbangkan masa mereka untuk membahaskan isu-isu penting, meneliti dan membincangkan perkara penting perniagaan untuk membantu mengembangkan platform. Untuk bergabung dengan SQUIRTS, pemegang SWAG dapat membahaskan mengenai cadangan pemerintahan tertentu, dan kemudian mempertaruhkan token SWAG mereka untuk memilih.

Squirt dapat hadiah dalam bentuk stablecoin, token SWAG, atau token lain, dan dirancang untuk diberikan hadiah pro-rata kepada semua pemilih di SWAG DAO. Ganjaran dibahagi mengikut undian yang dimasukkan – dengan 1 token menjadi 1 suara. Ini secara drastik akan meningkatkan tadbir urus SWAG dan penyertaan masyarakat, kerana pengguna dihargai kerana mengambil bahagian dalam DAO.

SQUIRT 2 sedang berlangsung dan akan berakhir pada pukul 10:59 pada 30 Oktober 2020 (UTC) dan perhatikan bahawa token anda akan dikunci selama 7 hari dari saat pengundian anda. Akan ada sejumlah 4 SQUIRTS pada November 2020, dengan jumlah 1 juta USDC untuk diedarkan seperti berikut:

November 2020 SQUIRTS

SQUIRT 3: 30 Okt – 6 Nov: 300,000 USDC

SQUIRT 4: 6 Nov – 13 Nov: 200,000 USDC

SQUIRT 5: 13 Nov – 20 Nov 300,000 USDC

SQUIRT 6: 20 Nov – 27 Nov 200,000 USDC

Cara mempertaruhkan SWAG untuk bergabung dengan SQUIRTS

Pergi ke halaman pengundian. Di sana, taruh token SWAG anda dengan mengklik “Stake Token”. Daftar untuk memilih proposal dengan mengklik “Daftar untuk Mengundi”, dan “Untuk” atau “Melawan” bergantung pada kecenderungan anda. Anda kemudian dapat mengumpulkan hadiah GANJARAN dengan mengklik “Kumpulkan”.

Kolam pertukaran SWAG di Uniswap

Pemegang token SWAG dapat menukar token mereka melalui Kolam SWAG / USDC untuk mendapatkan token LP Uniswap (UNI-V2). Pasukan juga telah menubuhkan kumpulan ganjaran baru untuk penyedia kecairan Uniswap yang dapat mempertaruhkan token LP mereka ke kumpulan ganjaran.

Antara 22 hingga 28 Oktober 2020, sebagai insentif awal untuk penyedia kecairan, pengedaran ganjaran LP Token akan tersedia. Ganjaran akan diberikan di setiap blok dengan 25,000 SWAG tersedia setiap hari, berjumlah 175,000 SWAG untuk mendapatkan token LAG Uniswap SWAG / USDC. Walau bagaimanapun, perhatikan bahawa akan ada kunci 3 hari untuk mana-mana token LP yang dipertaruhkan.

Sebagai maklum balas, komuniti kami mendapati terdapat perbezaan harga antara CREAM dan Uniswap. Oleh itu pengguna yang ingin menjual SWAG mereka mungkin ingin memeriksa dan membandingkan harga di kedua platform ini!

Projek: Penghargaan Rujukan- Rujuk rakan dan dapatkan SWAG

Dari 12:00 pada 14 Oktober 2020 hingga 12:00 pada 14 November (UTC + 8) SWAG akan mengadakan program rujukan mereka. Sebanyak 50,000 SWAG akan dikeluarkan sebagai hadiah bagi mereka yang membantu mempromosikan dan mengembangkan komuniti SWAG.

Untuk mengambil bahagian, pergi ke laman web acara mereka: https://referrals.swag.finance/ dan lengkapkan senarai semak Ganjaran Rujukan mereka. Senarai semak ini melibatkan tugas seperti mengikuti Twitter, Discord dan Telegram mereka dan selepas itu mengisi borang di laman web ini. Kemudian anda akan dapat kod jemputan untuk dihantar kepada rakan anda.

Melengkapkan senarai semak Rujukan Ganjaran memberi anda 1 penyertaan. Kemudian jika anda merujuk rakan, anda dan rakan anda masing-masing akan mendapat satu penyertaan. Jadi sebagai contoh, jika anda merujuk kepada 5 rakan, anda akan mendapat 6 penyertaan. Pada 6:00 petang pada 14 November 2020 (UTC + 8), pasukan akan menarik 1,000 pemenang yang akan menerima 50 SWAG sebagai ganjaran. Tidak ada sekatan pada beberapa penyertaan sehingga anda dapat merujuk lebih banyak rakan untuk meningkatkan peluang anda memenangi lebih banyak SWAG!

SWAG NFT

SWAG akan melakukan token yang tidak mudah dijangkiti (NFT), itu hanya masalah masa. Pasaran NFT adalah peluang besar bagi pemula artis, dan kini juga berpuluh ribu SWAGGER (iaitu pencipta kandungan SWAG).

SWAG NFT tidak lama lagi akan tersedia di Opensea– pasaran NFT dan tampilkan SWAGGER terbaik di platform SWAG. Mereka akan menjadi NFT edisi terhad yang juga dilampirkan kepada pelbagai acara dan hadiah SWAG.

Peta jalan SWAG: Apa yang akan datang seterusnya?

Kolam ganjaran

Pasukan SWAG memerhatikan bahawa banyak pemegang token SWAG yang mengambil bahagian dalam kumpulan hadiah tidak dapat mengambil bahagian dalam sesi pengundian SQUIRTS. Oleh itu, pada masa akan datang, SWAG akan mengadakan acara kumpulan ganjaran yang lebih sedikit yang akan mengakibatkan penurunan penyertaan dalam SQUIRTS.

SWAG titisan berlian

SWAG.Live adalah salah satu platform kandungan dewasa premium terkemuka di Asia, dan banyak pemegang $ SWAG juga mempunyai akaun di SWAG.Live. Oleh itu untuk memberi penghargaan kepada pemegang ini, mulai November 2020, kewangan SWAG akan membina sistem yang dapat mengesan jumlah $ SWAG dalam dompet ahli SWAG berdaftar. Kewangan SWAG kemudian akan meneteskan SWAG Diamonds yang dapat dikumpulkan dan digunakan di SWAG. Aplikasi hidup untuk sembang langsung, mengakses cerita, aliran langsung dan hadiah kepada pencipta kandungan.

Waktu pengedaran berlian: 4:00 petang setiap hari Isnin (UTC +8).

Nisbah berlian: 1 SWAG. Berlian hidup untuk setiap 50 $ SWAG di dompet anda (ini termasuk sebarang token yang tersimpan di kolam SQUIRT)

Kaedah pengedaran: SWAG. Berlian hidup akan dihantar terus ke akaun SWAG.Live anda.

Sekatan: Hanya satu alamat Ethereum yang dapat diikat ke satu akaun SWAG.Live.

Cara mendaftar untuk menetes berlian SWAG

Ikut Dompet dan SWAG anda. ID Langsung:

  1. Pergi ke intan.swag.finance dan sambungkan dompet Ethereum anda.
  2. Masukkan SWAG.Live ID anda dan klik “Sign and bind”. SWAG.Live ID anda boleh didapati di laman SWAG.Live di bawah “Saya”.
  3. Setelah proses pengikatan selesai, berlian SWAG.Live akan dihantar ke akaun SWAG.Live anda setiap minggu.

Kumpulan VIP

Pemegang dengan lebih dari 200 $ SWAG boleh menyertai kumpulan VIP Discord. Selain mempunyai akses ke saluran perbincangan yang lebih eksklusif ini dengan sesama pemegang SWAG, pasukan SWAG.Live juga telah bersetuju untuk memberikan sejumlah faedah seperti akses ke belakang SWAG. Proses pembuatan kandungan langsung, akses terhad ke SWAG pendek filem dan hadiah berlian SWAG.

Tukar senarai untuk $ SWAG

SWAG kini disenaraikan di Uniswap dan Hotbit. Perdagangan akan bermula di Bitmart dari jam 8:00 malam pada 6 November 2020 (HKT) dan seterusnya.

Pasukan yang disebutkan dalam terbaru mereka artikel bahawa strategi jangka menengah mereka adalah untuk memaksimumkan jumlah pembeli SWAG yang berpotensi dan sedang berbincang dengan pertukaran berikut untuk menyenaraikan token mereka: Binance, Upbit, Bitflyer, Bitthumb, Huobi, Bitkub, Probit, Kucoin dan ZG.

Lihat di sini untuk pilihan kami untuk pertukaran cryptocurrency teratas.

Kesimpulannya

SWAG sangat menerapkan desentralisasi dan pemerintahan yang terdesentralisasi membolehkan penyertaan ke arah masa depan platform industri dewasa mereka. SWAG adalah perniagaan yang sudah menguntungkan lebih dari $ 12,000,000 USD hasil tahunan (sumber) dan khalayak yang meningkat lebih dari 10 Juta pengguna. Organisasi Otonomi Desentralisasi (DAO) ini dirancang untuk membawa SWAG ke tahap berikutnya, mendorong perkembangan masa depan, dan pengembangan global.

Sumber:

Swag Live (18+ sahaja): https://app.swag.live/

Swag Finance Medium: https://medium.com/@swag.finance

Liputan Asia Crypto Today: https://www.asiacryptotoday.com/swagfinance/

Blok Perlindungan Tempo: https://www.blocktempo.com/adult-streaming-platform-swag-finance-will-issue-swag/

SQUIRTS, Kolam Ganjaran & Panduan penyertaan FSE: https://medium.com/@swag.finance/squirt-voting-rewards-pool-fse-participation-walkthrough-1dad83cb4348

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me