Ulasan Era Bitcoin: Adakah penipuan atau legit?

Apa itu Era Bitcoin?

Bitcoin Era adalah teknologi perdagangan canggih yang memudahkan perdagangan bitcoin automatik dan juga cryptocurrency terkemuka lainnya. Teknologi perdagangan ini menggunakan algoritma statistik untuk membandingkan sejumlah besar data sejarah dan segar. Ia kemudian menggunakan data ini ke pasaran cryptocurrency yang ada, menggunakan trend pasaran untuk meramalkan perdagangan yang menguntungkan.

Bagaimana Era Bitcoin Berfungsi?

Ia beroperasi dengan menghubungkan dengan pelbagai broker cryptocurrency untuk memudahkan perdagangan. Teknologi ini mula-mula menghitung titik masuk dan keluar yang optimum untuk perdagangan aset cryptocurrency tertentu, dan kemudian menghantar maklumat ini kepada broker yang bekerjasama menggunakan API. Setelah menerima isyarat perdagangan, broker secara automatik melaksanakan mengikut kriteria yang telah ditetapkan.

Selain itu, teknologi ini membolehkan perdagangan manual untuk penggunanya. Ini membolehkan pengguna memasukkan parameter perdagangan termasuk aset cryptocurrency, jumlah yang ingin dilaburkan oleh pedagang, menghentikan kerugian, dan strategi perdagangan. Setelah keadaan pasaran bergerak sesuai dengan kehendak pengguna, algoritma pintar Bitcoin Era meletakkan perdagangan.

Cara Membuka Akaun dengan Era Bitcoin

Langkah untuk menjana wang dengan Bitcoin Era adalah mudah. Pelabur hanya membuat akaun (percuma) dengan profil pengguna yang tepat, setelah diluluskan anda membuat deposit dan memulakan perdagangan.

Langkah 1: Pendaftaran dan pengesahan akaun

Membuat akaun Era Bitcoin adalah proses yang mudah dan mudah yang memerlukan beberapa minit untuk diselesaikan. Mulakan dengan membuat akaun percuma melalui borang di bawah. Selepas pendaftaran berjaya, anda akan diberi broker peribadi untuk memandu anda melalui proses penyediaan:

Langkah 2: Kewangan

 Anda boleh memilih akaun praktik, untuk membiasakan diri dengan asas-asas perdagangan cryptocurrency. Sebagai alternatif, anda boleh terus melakukan perdagangan langsung. Untuk melakukannya, anda perlu membiayai akaun anda dengan pelaburan minimum £ 250 / € 250. Melakukan deposit di Bitcoin Era sangat mudah: Laman web ini menawarkan pelbagai pilihan pembayaran seperti MasterCard, Visa, PayPal, Net-teller dan Skrill, antara lain. Kami sangat kagum dengan perkhidmatan ini kerana banyak pilihan pembayaran memungkinkan pengguna dari seluruh pelosok dunia di mana Era Bitcoin tersedia untuk turut serta. Deposit maksimum pada Bitcoin Era adalah € 15,000.

Langkah 3: Perdagangan Demo

Perdagangan demo adalah ciri yang membolehkan anda mempraktikkan perdagangan menggunakan wang palsu. Anda dapat membiasakan diri dengan platform dan pasaran cryptocurrency sebelum berdagang dengan wang sebenar. Setelah anda selesa berniaga, anda boleh mendepositkan jumlah minimum £ 250 / € 250 untuk memulakan perdagangan di akaun langsung.

Langkah 4: Perdagangan secara langsung

Setelah anda membiasakan diri dengan cara platform Bitcoin Era berfungsi, dan deposit telah dibuat ke dalam akaun Era Bitcoin anda, anda kini boleh mula berniaga.


Kebaikan dan Keburukan Era Bitcoin

Era Bitcoin dibuat dan dilancarkan pada tahun 2019; ia mempunyai sistem yang melakukan transaksi dengan lebih pantas daripada proses pasaran cryptocurrency biasa. Namun, kami mendapati bahawa ia juga mempunyai beberapa cabaran. Kami telah meringkaskan PRO dan KONS untuk anda dan menggesa anda untuk terus membuat kajian lebih lanjut mengenai teknologi perdagangan ini sebelum anda mula berniaga.

PRO Keburukan
✔️ Proses pendaftaran dan pengesahan yang mudah ❌ Pilihan cryptocurrency terhad
✔️ Tetapan perdagangan yang boleh disesuaikan ❌ Tiada aplikasi mudah alih
✔️ Tanpa caj, yuran dan komisen broker tersembunyi Information Maklumat yang tidak jelas dan kadang-kadang mengelirukan di laman web
✔️ Pembayaran boleh diakses setiap hari kerana tidak ada had pengeluaran ❌ Mempunyai banyak laman web dengan namanya, oleh itu sukar untuk mengesahkan kesahihannya
✔️ Perdagangan hanya dilakukan menggunakan broker CFD, jadi semua transaksi berlaku dalam mata wang fiat dan bukannya dalam mata wang kripto. ❌ Laman web menuntut kemenangan Anugerah tetapi tidak ada bukti yang dijumpai.

Ciri-ciri Penting Era Bitcoin

Platform Bitcoin Era dilengkapi dengan beberapa ciri hebat yang menjadikan pengalaman perdagangan langsung berjaya. 

 1. Bayaran: Era Bitcoin menawarkan pembayaran pantas. Semua dana dan keuntungan dapat dikeluarkan dengan satu klik butang. Anda boleh memindahkan keuntungan atau modal perdagangan anda terus ke akaun bank anda.
 2. Sistem juga tidak menimbulkan had pengeluaran dan pembayaran anda dapat diakses setiap hari. Perlu diingat bahawa Bitcoin Era tidak menawarkan pembayaran dalam bitcoin atau cryptocurrency lain kerana hanya berdagang dengan broker CFD.
 3. Pasangan Cryptocurrency: Lebih mudah untuk menjana lebih banyak wang dengan melabur dalam Era Bitcoin; kami mendapati bahawa platform perdagangan menawarkan pengguna peluang untuk mengatur perdagangan automatik dengan pasangan mata wang yang berbeza seperti BTC / USD, BTC / EUR, dll..
 4. Deposit dan Pengeluaran: Dana boleh disimpan dan ditarik pada bila-bila masa sepanjang hari kerana sistem ini sentiasa hidup. Proses pengeluaran berlaku melalui akaun broker. Walaupun tidak ada batasan pada had pengeluaran, diperlukan hingga 36 jam untuk mendapatkan wang ke akaun anda.
 5. Sistem pengesahan: Sistem pengesahan ditingkatkan untuk memastikan bahawa semua maklumat yang dimasukkan oleh pemegang akaun adalah tepat. Ini mencegah kelewatan pembayaran atau pengeluaran dan juga menurunkan kemungkinan penipuan.
 6. Broker profesional: Untuk memastikan bahawa semua pengguna menghasilkan banyak wang dengan Era Bitcoin, sistem ini dipantau oleh broker profesional yang melakukan perdagangan yang dipilih oleh teknologi perdagangan.
 7. Meja bantuan perkhidmatan pelanggan: Meja bantuan tersedia untuk semua pengguna 24/7; kami menguji meja bantuan dan dapat mengesahkan bahawa ia responsif. Kami gembira dengan ciri ini kerana semua orang boleh mendapatkan bimbingan dan sokongan apabila mereka menghadapi masalah.

Beberapa Petua Latihan untuk Pemula 

Penting untuk melakukan kajian sebelum berdagang cryptocurrency. Crypto adalah pasaran yang rumit dan kadang-kadang tidak stabil, dan bahkan peniaga yang berpengalaman harus terus berhati-hati sebelum mempercayai dana mereka kepada teknologi perdagangan. Inilah nasihat dari pakar kami untuk sesiapa sahaja yang menceburkan diri dalam perdagangan automatik:

 1. Belajar mengenai perdagangan sebelum anda menggunakan teknologi perdagangan Bagi orang yang baru berniaga, penting untuk mengetahui perincian tentang apa yang melibatkannya – walaupun menggunakan teknologi perdagangan. Melalui ini, anda dapat membiasakan diri dengan strategi seperti menetapkan had dan menghentikan kerugian untuk melindungi dana anda dan membuat strategi perdagangan yang lebih baik.
 2. Ketahui lebih lanjut mengenai cryptocurrency. Cryptocurrency adalah aset yang rumit, dan penting untuk memahami asas-asas apa yang anda jual sebelum mendaftar ke perkhidmatan teknologi perdagangan.
 3. Selidik trend pasaran: Daftar di forum digital di mana pasaran cryptocurrency dianalisis dan terus dikemas kini dengan trend semasa. Dengan maklumat yang dapat anda kumpulkan, akan lebih mudah untuk mengetahui bila anda harus melabur lebih banyak untuk memperoleh keuntungan yang besar dari perdagangan.
 4. Mulakan dengan akaun demo. Perkhidmatan teknologi perdagangan membolehkan pengguna memulakan perdagangan di akaun demo, memberi anda peluang untuk membiasakan diri dengan platform tanpa meletakkan risiko wang anda yang diperoleh dengan susah payah. 
 5. Bina portfolio anda secara beransur-ansur dari masa ke masa. Strategi perdagangan terbaik adalah jangka panjang, berdasarkan menjana pertumbuhan berterusan dalam jangka masa yang panjang. Adalah lebih baik untuk memulakan pengalaman anda dengan platform perdagangan yang sempurna seperti Bitcoin Era dengan deposit minimum $ 250. Setelah memperoleh keuntungan pertama, anda secara beransur-ansur dapat meningkatkan pelaburan anda dari masa ke masa apabila anda mempunyai pemahaman yang lebih baik tentang bagaimana sistem cryptocurrency perdagangan automatik berfungsi.
 6. Hanya laburkan apa yang anda mampu rugi. Peraturan yang paling penting dalam perdagangan aset dalam bentuk apa pun adalah hanya melaburkan apa yang anda mampu kehilangan. Tidak ada strategi perdagangan yang dijamin dan akan selalu ada risiko bagi setiap peniaga, jadi jangan melaburkan semua wang anda dengan teknologi perdagangan.

Adakah Bitcoin Era telah disokong oleh selebriti?

Terdapat tuntutan bahawa Era Bitcoin telah disokong oleh selebriti antarabangsa. Kami memutuskan untuk menyiasat setiap kes di mana selebriti mempunyai kaitan dengan Era Bitcoin atau aplikasi perdagangan crypto yang lain.

Adakah Gordon Ramsay Menyokong Era Bitcoin?

Gordon Ramsay adalah salah seorang koki paling terkenal di dunia. Koki, restauratur, penulis dan televisyen berbintang berbilang Michelin berbangsa Inggeris mempunyai jenama yang besar sehingga sokongannya akan memberikan kredibiliti produk. Kami menjaring internet dan YouTube untuk mengetahui sama ada dia menyokong Era Bitcoin malangnya kami tidak menjumpai apa-apa. Jadi khabar angin itu palsu.

Adakah Peter Jones menyokong Era Bitcoin?

Peter Jones adalah ahli perniagaan Britain dan bintang TV realiti di rancangan pelaburan popular Dragons Den dan rancangan TV Amerika American Inventor. Dia mempunyai nilai bersih yang dianggarkan hampir $ 500 juta, oleh itu jika seseorang dari segi kewangannya menyokong produk pelaburan, banyak orang juga akan melabur di dalamnya. Kami mencari insiden bahawa Peter Jones telah menyokong Era Bitcoin, namun kami tidak menemui apa-apa.

Adakah Elon Musk menyokong Era Bitcoin?

Elon Musk adalah jutawan eksentrik dengan tiga kewarganegaraan, Afrika Selatan, Kanada dan Amerika. Dia adalah lelaki di belakang Tesla dan SpaceX. Tweet dari Elon Musk mempengaruhi pasaran saham, jika dia menyokong Era Bitcoin, semuanya akan menjadi berita dan laman web Bitcoin Era akan rosak. Kami mencari di internet untuk mendapatkan bukti yang sah bahawa Elon Musk menyokong Era Bitcoin, sekali lagi kami tidak dapat mengesahkan tuntutan tersebut.

Adakah Trevor Noah Mengesyorkan Era Bitcoin?

Trevor Noah adalah pelawak Afrika Selatan, pengulas politik, pelakon dan tuan rumah rancangan bual bicara Amerika yang popular, The Daily Show. Terdapat khabar angin bahawa Trevor Noah menggunakan Era Bitcoin kerana iklan yang beredar di internet mengenai Trevor menjadi kaya kerana Bitcoin. Sudah diketahui umum bahawa sumber kekayaan Trevor Noahs adalah kontraknya dengan rancangan harian dan lawatan komedi. Sama ada Trevor Noah melabur dalam bitcoin atau tidak bukan pengetahuan umum. Tidak dapat disahkan bahawa dia menggunakan Era Bitcoin.

Adakah Kate Winslet menggunakan Era Bitcoin?

Kate Winslet adalah pelakon Inggeris terkenal yang terkenal dengan kerjanya dalam drama Titanic dan period. Terdapat peningkatan carian dari orang-orang yang bertanya-tanya apakah Kate Winslet menyokong mana-mana platform perdagangan cryptocurrency yang maju. Kami telah menyiasat dan tidak menemui bukti Kate Winslet menyokong mana-mana platform perdagangan.

Holly Willoughby dan Era Bitcoin?

Holly Marie Willoughby adalah pengarang, model dan penyampai TV Britain di This Morning and Dancing on Ice. Seperti selebriti lain dalam senarai ini terdapat dakwaan bahawa dia menyokong aplikasi perdagangan crypto lanjutan tetapi tidak ada bukti yang menyokongnya.

Adakah Patrice Motsepe Menggunakan Era Bitcoin?

Patrice Motsepe adalah salah satu orang Afrika Selatan terkaya, dengan nilai bersih lebih dari $ 1,6 bilion. Dia membuat kekayaannya dari kepentingan perlombongannya. Dia adalah pengasas dan ketua eksekutif African Rainbow Mineral, yang mempunyai kepentingan dalam emas, logam besi, logam asas, dan platinum. Dia telah menghasilkan wangnya dari perniagaan tradisional, kami tidak menemukan bukti penglibatannya dalam Bitcoin atau Era Bitcoin.

Adakah Aliko Dangote Menggunakan Era Bitcoin?

Aliko Dangote adalah jutawan Nigeria dan orang terkaya di Afrika, bernilai lebih dari $ 8.5 bilion. Dia adalah pengasas dan ketua konglomerat industri Dangote Group. Menjadi lelaki terkaya di Afrika menjadikannya terkenal, ini membuat orang ingin mengaitkan produk dengannya terutamanya jika produk tersebut ada kaitan dengan menjana wang. Sekiranya orang terkaya di Afrika melabur dalam bitcoin maka orang Afrika lain juga ingin melabur dalam bitcoin dengan harapan dapat mengumpulkan sebahagian kecil dari nilai bersihnya. Malangnya tidak ada bukti di luar sana yang menunjukkan Aliko Dangote menggunakan Era Bitcoin atau sama ada dia melabur dalam bitcoin atau tidak.

Walaupun tidak ada pengesahan selebriti yang memeriksanya, perlu diketahui bahawa tiada tuntutan yang dibuat oleh pencipta Era Bitcoin. Ia adalah pemasar gabungan yang menggunakan nama selebriti sebagai umpan klik. Sistem Era Bitcoin memberikan apa yang dikatakan boleh dilakukannya.

Apa yang sebenarnya dikatakan oleh selebriti mengenai bitcoin

Bitcoin adalah kelas aset berprestasi terbaik dalam dekad terakhir, dengan hasil seperti itu telah menarik perhatian jutawan dalam bentuk selebriti dan ahli perniagaan. Ini benar-benar mengubah cara kita melihat dan menggunakan wang. Inilah yang boleh dikatakan mengenai terkenal mengenai bitcoin dan cryptocurrency:

1. “Terdapat 3 era mata wang: Berdasarkan komoditi, berdasarkan politik, dan sekarang, berdasarkan matematik.” – Chris Dixon (Pengasas bersama Hunch kini dimiliki oleh Ebay, Pengasas bersama SiteAdvisor kini dimiliki oleh McAfee)

2. “Keseluruhan kelas pepijat tidak ada.” – Dan Kaminsky (Pakar Penembusan Keselamatan untuk Cisco dan Avaya)

3. “Ini wang 2.0, satu kesepakatan besar.” – Chamath Palihapitiya (Ketua utusan segera AOL sebelumnya)

4. “Anda tidak boleh menghentikan perkara seperti Bitcoin. Ia akan berada di mana-mana dan dunia harus menyesuaikan diri. Kerajaan dunia harus menyesuaikan diri. ” – John McAfee

5. “Bitcoin ada di sini untuk kekal. Akan ada kegusaran penggodam bagi sesiapa sahaja yang cuba mengambil kredit untuk paten cryptocurrency. Dan saya tidak mahu berada di tahap kemarahan penggodam. ” – Adam Draper

6. “Jika ada satu hal positif dari kejatuhan Gunung Gox, itu adalah kesediaan generasi baru syarikat Bitcoin untuk bekerjasama untuk memastikan masa depan Bitcoin dan keselamatan dana pelanggan.” – Brian Armstrong (Ketua Pegawai Eksekutif Coinbase)

7. “Bitcoin nampaknya merupakan idea yang sangat menjanjikan. Saya suka idea mendasarkan keselamatan dengan anggapan bahawa kekuatan CPU peserta yang jujur ​​melebihi kekuatan penyerang. Ini adalah idea yang sangat moden yang memanfaatkan kekuatan ekor panjang. ” – Hal Finney

8. “Bitcoin membolehkan penggunaan tertentu yang sangat unik. Saya rasa ia menawarkan kemungkinan yang tidak dibenarkan oleh mata wang lain. Contohnya kemampuan menghabiskan duit syiling yang hanya berlaku apabila dua pihak yang terpisah bersetuju untuk menghabiskan duit syiling tersebut; dengan pihak ketiga yang tidak dapat lari dengan duit syiling itu sendiri. ” – Pieter Wuille

9. “Hai, jelas ini adalah masa yang sangat menarik untuk berada di Bitcoin sekarang, tetapi jika anda ingin berdebat mengenai apakah ini kenyataan atau tidak, satu Bitcoin akan memberi makan lebih dari 40 orang kehilangan tempat tinggal di Pensacola sekarang. Sekiranya anda mahukan bukti bahawa Bitcoin itu nyata, hantarkan kepada saya, saya akan memberikan wang tunai dan memberi makan kepada orang-orang yang kehilangan tempat tinggal. – Raja Jason

10. “Blockchain adalah teknologi. Bitcoin hanyalah manifestasi arus perdana potensinya. ” – Marc Kenigsberg

11. “Bitcoin dicipta untuk melayani maksud politik yang tinggi, rangkaian percuma dan tanpa sensor di mana semua dapat berpartisipasi dengan akses yang sama.” – Amir Taaki

12. “Ketika nilainya naik, kepala mulai berpusing dan skeptis mulai melunak. Memulakan mata wang baru adalah mudah, sesiapa sahaja boleh melakukannya. Caranya ialah membuat orang menerimanya, kerana penggunaannya memberi nilai “wang”. ” – Adam B. Levine

13. “Pada dasarnya, bitcoin adalah mata wang pintar, yang direka oleh jurutera yang berpandangan jauh. Ini menghilangkan keperluan bank, menghilangkan yuran kad kredit, yuran pertukaran mata wang, yuran pertukaran wang, dan mengurangkan keperluan peguam dalam peralihan… semua perkara baik. – Peter Diamandis

14. “Bitcoin, dan idea-idea di sebalik itu, akan mengganggu pengertian tradisional mengenai mata wang. Pada akhirnya, mata wang akan lebih baik untuknya. ” – Edmund C. Moy

15. “Ada begitu banyak potensi, … Saya hanya menunggu untuk menjadi industri bernilai satu miliar dolar.” “Wow, Jalan Sutera sebenarnya berfungsi” – Charlie Shrem

Selebriti yang terlibat dengan projek crypto

Selebriti Projek Crypto
Richard Branson Richard Branson dilaporkan mempunyai $ 30 juta yang dilaburkan di BitPay.
Mel B mengumumkan bahawa dia akan menerima pembayaran Bitcoin untuk single barunya.
Ashton Kutcher Ashton Kutcher telah menjadi penyokong Bitcoin dan dia melabur dalam blockchain pertaruhan sukan, Unikrn
William Shatner Terlibat dengan Solar Alliance, sebuah syarikat yang berpangkalan di Vancouver yang mengendalikan ladang perlombongan bitcoin berkuasa solar
Mike Tyson Tyson melancarkan rangkaian ATM bitcoin sendiri di Las Vegas pada tahun 2015.
50 sen Menjual album untuk mata wang kripto yang bertajuk: memegang dan melupakannya
Gwyneth Paltrow Bergabung dengan permulaan dompet Bitcoin Abra sebagai penasihat semasa episod siri Apple, Planet of the Apps.
Snoop Dogg Pada tahun 2017, Snoop Dogg dihadiahkan dengan 1,500 SparkleCOIN dari syarikat bernilai kira-kira $ 55,500 sebagai sumbangan untuk program bola sepak mudanya.
Dennis Coles Dennis Coles, mengumumkan pelaburannya dalam dunia cryptocurrency sebagai pengasas bersama Cream Capital, sebuah firma yang bertujuan untuk membina rangkaian ATM blockchain untuk memudahkan penggunaan syiling seperti Ethereum dan bitcoin
Jamie Foxx Jamie Foxx melonjak menggunakan kereta cryptocurrency ketika dia mula mempromosikan penjualan token Cobinhood, pertukaran perdagangan cryptocurrency percuma
Richard Sherman Richard Sherman mengumumkan di Facebook bahawa kedai dalam talian rasminya akan mula menerima pembayaran bitcoin, menyebutnya “mata wang masa depan.”
Johnny Depp Pada musim gugur 2018, pelakon itu menjadi rakan kongsi dengan startup blockchain TaTaTu, yang berkaitan dengan pembuatan filem.
Luis Suarez Luis Suarez kini juga ingin menjana wang dengan meramalkan siapa yang akan memenangi pertandingan. Bintang bola sepak Uruguay mengundang 25 juta pengikutnya di Instagram untuk menyertainya untuk mendaftar ke platform pasaran ramalan berasaskan Ethereum Stox dan membuat ramalan mereka untuk Terbuka AS
Lothar Matthaus Lothar Matthaus bergabung sebagai Duta Bola Sepak, kerana, seperti yang dinyatakannya, dengan mendesentralisasi bakat pengintai TokenStars berpotensi besar untuk memastikan bahawa kita akan melihat maradona dan ronaldos baru dalam waktu terdekat.
Gianluca Zambrotta Dia fokus untuk melatih kelab bola sepak di China dan di dunia crypto sebagai Duta Bola Sepak TokenStars.
Redfoo Dia adalah pengkod yang mengusahakan projek Ethereum! Dia sangat menyukai blockchain dan menyumbangkan beberapa barang peribadi untuk TokenStars Crypto Christmas Charity Auction.
Roger Ver Pada masa ini dia terlibat dalam banyak projek, seperti Bitcoin Cash, bitcoin.com, Ripple, Bitpay, Kraken, Coinsetter. Roger menyumbangkan kemeja-Tnya kepada Crypto Charity Auction of TokenStars.
Tommy Haas Merupakan Duta Tenis untuk TokenStars.

Ulasan Era Bitcoin: Keputusan kami

Aplikasi Era Bitcoin telah dibuat menggunakan pengaturcaraan paling maju yang pernah dilihat oleh dunia perdagangan. Perisian ini berada di hadapan pasaran dengan 0.01 saat. ‘Lompatan waktu’ ini menjadikan perisian sebagai aplikasi perdagangan yang paling konsisten di planet ini. 

Kami dengan yakin dapat menyimpulkan bahawa Bitcoin Era adalah platform perdagangan yang hebat yang dapat membantu pengguna memperoleh keuntungan setiap hari. Bermula cukup mudah, dengan proses pendaftaran dan pengesahan yang cepat yang membolehkan anda memulakan perdagangan dalam masa kurang dari 3o minit. Semasa menavigasi platform, kami tidak menghadapi masalah, yang merupakan faktor yang sangat penting dalam dunia perdagangan kripto. Antaramuka mudah dinavigasi, dengan bantuan pelanggan 24/7 yang siap membantu sekiranya pengguna mempunyai pertanyaan atau menghadapi masalah. 

Kami juga menemui bukti bahawa pemaju yang bertanggungjawab menguruskan sistem komited untuk memberikan keselamatan dalam talian yang mencukupi di platform untuk melindungi maklumat dan dana pengguna. Sistem pembayaran juga telus dan tepat.

Bitcoin Era adalah teknologi perdagangan yang sah dan jika anda merancang untuk menggunakannya, cara terbaik untuk mendekatinya adalah sebagai alat sokongan dalam menyempurnakan strategi perdagangan anda. Dengan mengetahui lebih lanjut mengenai perdagangan dan cryptocurrency, anda boleh menetapkan parameter pada akaun anda yang dapat membantu anda mengurangkan risiko dan memberikan pulangan yang lebih tinggi. 

Soalan Lazim

Bolehkah saya mengeluarkan Bitcoin dari sistem?

Tidak, ini tidak mungkin, sistem menukar Bitcoin yang diperoleh menjadi mata wang tempatan anda dengan dihantar ke akaun bank anda.

Bolehkah saya memilih broker untuk akaun Bitcoin Era saya?

Tidak, ini juga tidak mungkin, sistem secara automatik menghubungkan akaun ke broker. Walau bagaimanapun, kami telah mengesahkan bahawa semua broker yang berafiliasi dengan Era Bitcoin berpengalaman dan boleh dipercayai. Kami tahu bahawa mereka boleh dipercayai untuk memastikan keuntungan maksimum diperoleh dari perdagangan yang dilakukan oleh teknologi perdagangan.

Adakah ini seperti MLM atau Affiliate Marketing?

Tidak, Era Bitcoin tidak seperti MLM, pemasaran gabungan atau perkara lain di luar sana. Perisian ini menang dengan ketepatan 99.4%.

Berapakah jumlah maksimum yang boleh saya buat?

Menurut laman web Bitcoin Era, keuntungan anda tidak terhad dalam The Bitcoin Era dan sebilangan ahli memperoleh juta pertama mereka hanya dalam 61 hari.

Berapa jam setiap hari saya perlu bekerja?

Ahli bekerja rata-rata 20 minit sehari atau kurang. Ini kerana perisian mengendalikan perdagangan jumlah ‘kerja’ yang diperlukan adalah minimum.

Berapakah kos perisian?

Anggota Era Bitcoin mendapat salinan perisian proprietari secara percuma.

Adakah terdapat sebarang bayaran?

Tidak ada yuran tersembunyi, yuran broker atau komisen. Semua wang anda adalah 100% milik anda dan anda bebas mengeluarkannya bila-bila masa yang anda pilih tanpa berlengah.

Glosari Terma Cryptocurrency

Bitcoin Bitcoin dilaporkan sebagai cryptocurrency paling popular di dunia. Bitcoin menggunakan Bitcoin Blockchain dan merupakan mata wang terdesentralisasi yang beroperasi secara bebas dari bank pusat dan pihak berkuasa
Ethereum Ethereum, seperti Bitcoin, adalah cryptocurrency yang terdesentralisasi. Di sini, pelabur dapat memindahkan dan menukar nilai.
Litecoin Litecoin juga merupakan cryptocurrency dan blockchain yang mencerminkan Bitcoin.
Pertukaran Pertukaran crypto pada dasarnya adalah platform dalam talian di mana pelabur crypto dapat menukar cryptocurrency yang berbeza dengan cryptocurrency lain.
Perlombongan Bitcoin Perlombongan Bitcoin berlaku apabila transaksi Bitcoin disahkan dan disahkan sebelum ditambahkan ke Bitcoin Blockchain.
Dompet Crypto Dompet crypto adalah program perisian yang menyimpan kunci swasta dan awam pelabur. Ia juga membolehkan pengguna memindahkan, menerima, membelanjakan, menyimpan dan memeriksa baki mereka.
Bekalan beredar Ini merujuk kepada jumlah cryptocurrency atau token tertentu yang tersedia untuk umum dan beredar di pasaran antara pembeli dan penjual.
Cap pasaran Cap pasaran merujuk kepada nilai pasaran semua cryptocurrency yang terdapat di pasaran setiap hari.
Altcoin Bitcoin adalah yang pertama dan paling berjaya dari semua cryptocurrency. Semua syiling lain dikumpulkan bersama di bawah kategori altcoin.
Blok Penjelajah Alat dalam talian untuk meneroka dan menganalisis blockchain cryptocurrency.
Ketinggian Blok Ketinggian blok merujuk kepada bilangan blok yang dihubungkan di blockchain.
Ganjaran Sekat Insentif diberikan kepada pelombong bitcoin yang berjaya mengira hash (verifikasi) dalam blok.
Menghubungkan Rantai Memindahkan satu cryptocurrency ke yang lain. Ini memerlukan urus niaga dilakukan dalam dua blok block yang berasingan.
Blockchain Konsortium Blockchain milik peribadi dan dikendalikan.
Kriptografi Proses menyulitkan dan menyahsulitkan maklumat.
Organisasi Autonomi Berpusat Merujuk kepada organisasi yang dijalankan oleh program komputer atau perisian daripada input manusia. Tidak ada pihak berkuasa pusat dalam hal ini.
Token Token sangat berkaitan dengan ICO dan sering dibina berdasarkan standard yang sudah ada dari rantaian blok ‘kontrak pintar’ seperti Ethereum.
ICO Ini bermaksud Penawaran Syiling Permulaan dan merujuk kepada kaedah baru yang mengganggu untuk projek memperoleh dana.
Garpu Dalam istilah cryptocurrency, garpu adalah peristiwa di mana cryptocurrency yang ada terbahagi kepada dua variasi kod.
Dompet Dompet cryptocurrency adalah cara utama pemilik cryptocurrency dapat mengakses syiling mereka.
Penyimpanan panas dan sejuk Ini merujuk kepada tempat dompet tertentu dihoskan. Storan panas merujuk kepada dompet yang dapat diakses dari sambungan internet, di mana penyimpanan sejuk merujuk kepada hosting dompet anda di luar talian pada perkakasan yang berasingan.
Escrow Escrow adalah pengaturan kewangan di mana pihak ketiga memegang dan mengatur pembayaran dana yang diperlukan untuk dua pihak yang terlibat dalam transaksi tertentu.
Kontrak pintar Blockchain Ethereum membolehkan kod digunakan ke atasnya dalam bentuk kontrak pintar. Kontrak ini pada dasarnya adalah sekumpulan peraturan matematik yang menentukan bagaimana urus niaga berfungsi
Bukti kerja (PoW) Agar transaksi dapat disahkan dan ditambahkan ke lejar Blockchain, terdapat pelbagai pendekatan yang telah dikembangkan untuk menyelesaikan proses ini.
Bukti-taruhan (PoS) Dalam cryptocurrency berasaskan PoS, pencipta blok seterusnya dipilih melalui pelbagai kombinasi pemilihan rawak dan kekayaan atau usia.
Bukti Kepentingan (POI) Ini adalah gaya bukti yang dipelopori oleh NEM koin sebagai alternatif ketiga untuk PoW dan PoS.
TA Singkatan untuk analisis teknikal, atau analisis nilai syiling berdasarkan pergerakan harga sejarah dan petunjuk yang canggih.
Node komputer yang disambungkan ke rangkaian cryptocurrency tertentu.
Perlombongan Perlombongan adalah proses mengesahkan transaksi baru pada lejar cryptocurrency diedarkan.
Bulan panas Ini merujuk kepada peningkatan cryptocurrency secara mendadak.
Pasaran Bear dan Bull Pasaran bull merujuk kepada kenaikan harga dan sentimen optimis yang mendorong pembelian. Pasaran bear dianggap kebalikan dari bull market, dengan trend harga menurun dan sentimen pesimis yang mendorong penjualan
Paus Merujuk kepada seseorang yang memegang sejumlah besar cryptocurrency
HODL Merujuk kepada strategi pelaburan pasif untuk mengabaikan pergolakan pasaran dan menunggu pulangan jangka panjang.

Sistem Dagangan Lanjutan Lain

Pedagang Kripto Kekurangan Bitcoin Gaya Hidup Bitcoin Bitcoin Rush
Evolusi Bitcoin Revolusi Bitcoin Keuntungan Bitcoin Kod Bitcoin

Penafian: Kandungan di halaman ini tidak boleh dianggap sebagai nasihat kewangan. Ia hanya untuk tujuan maklumat sahaja. Jangan sekali-kali melaburkan apa yang anda tidak mampu kehilangan. Selalu selidik sebanyak mungkin sebelum membuat sebarang keputusan kewangan dan berjumpa dengan penasihat kewangan yang bertauliah.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector