Ulasan Pedagang Bitcoin: Adakah Penipuan atau Legit?

Contents

Apa itu Bitcoin Trader?

Bitcoin Trader adalah perisian perdagangan cryptocurrency yang bertujuan untuk membantu pelabur yang tidak pernah berniaga sebelum ini untuk membuat keuntungan di pasaran cryptocurrency. Perisian dagangan berfungsi dengan teknologi pintar yang disokong oleh kecerdasan buatan untuk menggunakan data pasaran dan trend untuk perdagangan yang menguntungkan.

Adakah Bitcoin Trader Sah?

Terdapat banyak pertanyaan dan mitos mengenai Bitcoin Trader dan kesahihannya, terutama potensi pendapatan bagi pelabur yang berminat untuk berdagang.

Semasa penyiasatan kami, kami telah mengetahui bahawa Bitcoin Trader memang merupakan platform perdagangan yang sah yang berkaitan dengan syarikat yang dikawal selia.

Semasa anda mendaftar, anda akan dipanggil oleh pengurus akaun untuk memandu anda melalui keseluruhan proses.

Cryptocurrency tidak menentu sehingga ada risiko yang berkaitan dengan memperdagangkan aset ini dan itulah sebabnya Bitcoin Trader menawarkan akaun demo dan mendorong orang untuk memulakan perdagangan dengan jumlah yang kecil untuk membiasakan diri dengan platform dan pasaran.

Berikut adalah ringkasan penemuan kami yang menyokong tuntutan bahawa Bitcoin Trader adalah 100% sah:

 • Pengguna berpotensi menikmati kadar kemenangan setinggi 88% dengan menggunakan isyarat perdagangan di platform.
 • Platform perdagangan mudah dilayari dan mesra pengguna.
 • Pengguna baru memerlukan deposit minimum € 250 untuk memulakan perdagangan tetapi ada versi demo platform untuk berlatih sebelum berdagang dengan wang sebenar.

Membuat akaun Bitcoin Trader

1. Pendaftaran

Untuk mendaftar buat akaun percuma melalui borang di bawah. Selepas pendaftaran berjaya, anda akan diberi broker peribadi untuk memandu anda melalui proses penyediaan:

2. Membuat deposit

Kami mencadangkan membuat deposit minimum £ 250 / € 250. Deposit ini harus dibuat sebelum pengguna dapat mengaktifkan ciri perdagangan langsung. Memulakan kecil adalah yang terbaik untuk pengguna yang belum pernah berniaga sebelumnya. Terdapat banyak pilihan pembayaran yang tersedia untuk pengguna. Ini adalah kemudahan tambahan dan memastikan bahawa proses transaksi cepat dan mudah. 

Deposit boleh dibuat menggunakan MasterCard, Visa atau Maestro. Walau bagaimanapun, pengguna akan diminta untuk mengesahkan kesahihan kad tersebut. Bagi pengguna baru yang risau akan keselamatan maklumat kad mereka, telah dilaporkan bahawa pengguna Bitcoin Trader dan sijil SSL melindungi semua transaksi. Ini bermaksud bahawa semua maklumat sulit anda disulitkan dan selamat di laman web ini. 

3. Perdagangan demo 

Kami mengesyorkan menggunakan ciri perdagangan demo, terutama untuk pengguna baru dan tidak berpengalaman. Ciri demo pada dasarnya adalah replika platform perdagangan langsung tanpa menggunakan wang sebenar dan bertujuan untuk membantu pengguna mengalami platform tersebut, belajar tentang perdagangan langsung dan menguji fungsinya. 

4. Proses perdagangan

Sebelum memulakan perdagangan secara langsung, kami mencadangkan agar semua pengguna baru menetapkan had perdagangan. Ini akan melindungi pelaburan atau sekurang-kurangnya meminimumkan risiko kerugian besar. Setelah pengguna mengkonfigurasi tetapan had awal, itu akan berlaku setiap hari perdagangan, kecuali jika pengguna mengubah pengaturan sebelum perdagangan berlangsung. Sekali lagi, menggunakan ciri perdagangan demo disarankan sebelum meneruskan perdagangan langsung. Ia dilaporkan melalui ulasan lain dan orang yang telah menguji Bitcoin Trader, bahawa keuntungan besar dihasilkan dari deposit awal. 

Manfaat berdagang dengan Bitcoin Trader

Berikut adalah beberapa kelebihan Bitcoin Trader untuk pengguna baru yang berminat untuk berdagang di platform ini: 

 • Ciri mesra pengguna – pengguna baru akan senang menavigasi platform ini. Ciri-ciri itu asas dan mudah difahami. 
 • Proses pengesahan – mengesahkan maklumat peribadi pengguna adalah sangat penting. Nasib baik proses pengesahan cepat dan mudah dan pengguna baru dapat melakukan ini melalui akaun e-mel yang telah mereka berikan.
 • Sokongan pelanggan dalam talian- ada pasukan sokongan khidmat pelanggan yang tersedia 24/7.
 • Ciri perdagangan demo- pengguna dapat belajar menjana wang di platform ini sebelum menjana wang sebenar. Ini juga melindungi pengguna baru dari melaburkan sejumlah besar wang ke pasaran yang belum mereka fahami. 
 • Urus niaga cepat- transaksi boleh dilakukan dalam 24 jam dari awal perdagangan. Teknologi pada Bitcoin Trader cepat dan tepat. 
 • Broker- sistem ini berafiliasi dengan broker saham dalam talian. Broker yang ditugaskan untuk perdagangan pengguna akan menyokong pelaburan yang berbeza.
 • Sistem maklum balas- Terdapat ulasan di laman web yang ditinggalkan oleh peniaga baru dan berpengalaman. Ada yang melaporkan keuntungan € 100 000 setelah menggunakan Bitcoin Trader selama lebih dari dua bulan. 

ulasan peniaga bitcoin

Bagaimana Bitcoin Trader berfungsi

Pengguna baru perlu membuka akaun wajib dan menyelesaikan proses pendaftaran. Selepas ini, akaun akan memerlukan deposit awal untuk diaktifkan. Pengguna kemudian akan mengaktifkan ciri perdagangan automatik dan aplikasi perdagangan akan memulakan proses bagi pihak pengguna. Prosesnya agak mudah.

Berikut adalah beberapa maklumat berguna yang harus diketahui oleh pengguna baru: 

 • Bitcoin Trader dilaporkan telah didaftarkan dan mengekalkan lesen yang sah untuk beroperasi di 150 negara.
 • Menurut ulasan lain, kadar kejayaan transaksi di Bitcoin Trader adalah 96%.
 • Deposit minimum untuk mengaktifkan akaun ialah £ 250 / € 250, yang berpatutan berbanding dengan platform perdagangan lain.
 • Dilaporkan bahawa Bitcoin Trader selamat dan bebas dari aplikasi pihak ketiga. 

Bitcoin Trader vs. Platform perdagangan lain

Terdapat beberapa perbezaan yang signifikan antara Bitcoin Trader dan platform perdagangan lain. Ini termasuk: 

Peniaga Bitcoin Aplikasi Crypto Lain
✔️ Pendaftaran tanpa masalah Platforms Platform perdagangan bitcoin lain memerlukan proses pendaftaran yang panjang. 
✔️ Kaedah pembayaran berganda Platforms Platform perdagangan bitcoin lain mungkin mengehadkan pengguna baru untuk satu kaedah pembayaran pada mulanya
✔️ Pelbagai pilihan untuk mengkonfigurasi tetapan perdagangan ❌ Pengguna mungkin mendapati bahawa platform lain mempunyai sekatan yang terlalu banyak yang menghalang kemungkinan menghasilkan wang di pasaran cryptocurrency.
✔️ Testimoni positif sebenar ❌ Banyak platform perdagangan lain telah menerima banyak ulasan buruk.
✔️ Proses pengeluaran yang cepat Platforms Platform perdagangan lain mempunyai sistem transaksi yang lambat, yang tidak menggalakkan perdagangan serentak.

Berapa banyak wang yang dapat dihasilkan dengan Bitcoin Trader?

Dilaporkan bahawa terdapat ribuan orang menghasilkan wang di Bitcoin Trader setiap hari. Sudah tentu ada risiko yang terlibat setiap kali berurusan dengan cryptocurrency. Pasarannya tidak stabil dan peka terhadap masa dan oleh kerana itu, penting bagi pengguna baru untuk belajar sebanyak mungkin mengenai platform sebelum melaburkan sejumlah besar wang. 

Berikut adalah beberapa petua yang kami buat untuk membantu pengguna baru melindungi diri mereka daripada kerugian besar:

 1. Melabur dengan bijak-mulakan dengan deposit minimum £ 250 / € 250 pada awalnya. Dilaporkan bahawa keuntungan yang tinggi dapat dibuat, walaupun ketika melakukan pelaburan minimum. 
 2. Tarik pendapatan – kami mencadangkan pengeluaran pendapatan anda dan meninggalkan jumlah pelaburan awal pada sistem untuk lebih banyak perdagangan. Dengan cara ini, anda dapat menggunakan pendapatan anda sementara modal awal yang anda laburkan terus menghasilkan keuntungan. 
 3. Lakukan penyelidikan anda – ketahui lebih banyak maklumat mengenai Bitcoin Trader sebelum melabur. Kami mempunyai bahagian FAQ pada akhir kajian kami. Ini dapat menjawab sebilangan soalan mendesak anda sebentar. 
 4. Jangan melaburkan simpanan anda – kami mencadangkan agar pengguna baru menggunakan pendapatan boleh guna mereka dan bukannya menggunakan semua simpanan mereka untuk membiayai perdagangan pertama mereka. Ingatlah bahawa pasaran cryptocurrency tidak stabil dan perkara berubah dengan cepat setiap hari. 

Bolehkah Pelanggan AS Menggunakan Pedagang Bitcoin?

Tidak, orang Amerika tidak dapat menggunakan Bitcoin Trader, namun terdapat banyak platform perdagangan alternatif yang didaftarkan di Amerika Syarikat untuk orang yang berminat dalam perdagangan cryptocurrency.

Adakah terdapat Aplikasi Trader Bitcoin?

Terdapat khabar angin bahawa aplikasi Bitcoin Trader ada. Sayangnya, kami belum dapat mengesahkan tuntutan ini. Sejauh kajian kami, perdagangan hanya dapat dilakukan di komputer atau peranti mudah alih lain, melalui laman web. Sudah tentu setiap pengguna perlu membuat akaun dan membuat deposit di laman web selamat.

Adakah Bitcoin Trader telah diketengahkan di media?

Terdapat pelbagai khabar angin bahawa Bitcoin Trader telah disokong di rancangan TV seperti Dragon’s Den, Shark Tank dan This Morning. Tidak ada bukti bahawa khabar angin ini tepat. Tidak ada sokongan Bitcoin Trade oleh selebriti mana pun, walaupun banyak yang menyatakan minat untuk memahami pasaran Cryptocurrency. 

Mari kita lihat beberapa sebab mengapa orang mahu Bitcoin Trader ditampilkan di rancangan TV ini:

Dragons Den

Tangki jerung

Pagi ini

Adakah terdapat episod Dragons Den Bitcoin Trader?

Dragons Den adalah pertunjukan Inggeris yang terkenal di mana ahli perniagaan yang bercita-cita diberi masa 3 minit untuk menyampaikan idea perniagaan mereka kepada panel ahli perniagaan yang berjaya dengan harapan mendapatkan pelaburan untuk melancarkan dan membawa idea perniagaan mereka ke fasa seterusnya. Sebarang produk yang berkaitan dengan rancangan ini akan mendapat kejayaan semalam. Kami tidak menemui kaitan antara Bitcoin Trader dan Dragons Den.

Adakah terdapat episod Shark Tank Bitcoin Trader?

Shark Tank adalah rancangan pelaburan Amerika yang serupa dengan Dragons Den. Usahawan diberi masa beberapa minit untuk menyampaikan idea mereka kepada panel jutawan dengan harapan jutawan ini akan melaburkan wang untuk idea mereka. Sekiranya Bitcoin Trader mendapat sokongan dari Shark Tank, maka selamat untuk mengatakan bahawa itu akan menjadi berita utama, namun sangat tidak mungkin kerana Bitcoin Trader tidak dilesenkan di negeri-negeri.

Adakah Bitcoin Trader diketengahkan pada Pagi Ini?

Pagi ini adalah rancangan televisyen siang hari yang popular di iTV, program British telah dijalankan sejak tahun 1988. Rancangan ini adalah gabungan wawancara selebriti, rancangan perniagaan berita, perbincangan topikal, pertandingan, kesihatan dan topik umum yang lain. Sekiranya Bitcoin Trader ditampilkan dalam rancangan ini, berjuta-juta orang di UK akan mendapat pendedahan mengenai Bitcoin dan Bitcoin Trader, media sosial dan laman berita juga akan dibanjiri dengan berita, pertanyaan dan hashtag mengenai Bitcoin Trader.

Adakah Bitcoin Trader telah disokong oleh selebriti?

Terdapat dakwaan bahawa Bitcoin Trader telah disokong oleh selebriti antarabangsa. Kami memutuskan untuk menyiasat tuntutan ini dengan meneliti semua selebriti yang mengaku menyokong Bitcoin Trader. Berikut adalah senarai selebriti yang kami kaji:

Adakah Gordon Ramsay menyokong Pedagang Bitcoin?

Gordon Ramsay adalah salah seorang koki paling terkenal di dunia. Koki, restauratur, penulis dan televisyen berbintang berbilang Michelin berbangsa Inggeris mempunyai jenama yang besar sehingga sokongannya akan memberikan kredibiliti produk. Kami menjaring internet dan YouTube untuk mengetahui sama ada dia menyokong Bitcoin Trader sayangnya kami tidak menjumpai apa-apa. Jadi khabar angin itu palsu.

Adakah Peter Jones menyokong Pedagang Bitcoin?

Peter Jones adalah ahli perniagaan Britain dan bintang TV realiti di rancangan pelaburan popular Dragons Den dan rancangan TV Amerika American Inventor. Dia mempunyai nilai bersih yang dianggarkan hampir $ 500 juta, oleh itu jika seseorang dari segi kewangannya menyokong produk pelaburan, banyak orang juga akan melabur di dalamnya. Kami mencari insiden bahawa Peter Jones telah menyokong Bitcoin Trader, namun kami tidak menemui apa-apa.

Adakah Elon Musk menyokong Pedagang Bitcoin?

Elon Musk adalah jutawan eksentrik dengan tiga kewarganegaraan, Afrika Selatan, Kanada dan Amerika. Dia adalah lelaki di belakang Tesla dan SpaceX. Tweet dari Elon Musk mempengaruhi pasaran saham, jika dia menyokong Bitcoin Trader, semuanya akan menjadi berita dan laman web Bitcoin Trader akan rosak. Kami mencari di internet untuk mendapatkan bukti yang sah bahawa Elon Musk menyokong Bitcoin Trader, sekali lagi kami tidak dapat mengesahkan tuntutan tersebut.

Adakah Trevor Noah menyokong Pedagang Bitcoin?

Trevor Noah adalah pelawak Afrika Selatan, pengulas politik, pelakon dan tuan rumah rancangan bual bicara Amerika yang popular, The Daily Show. Terdapat khabar angin bahawa Trevor Noah menggunakan Bitcoin Trader kerana iklan yang beredar di internet mengenai Trevor menjadi kaya kerana Bitcoin. Sudah diketahui umum bahawa sumber kekayaan Trevor Noahs adalah kontraknya dengan rancangan harian dan lawatan komedi. Sama ada Trevor Noah melabur dalam bitcoin atau tidak bukan pengetahuan umum. Tidak dapat disahkan bahawa dia menggunakan Bitcoin Trader.

Adakah Kate Winslet Menyokong Pedagang Bitcoin?

Kate Winslet adalah pelakon Inggeris terkenal yang terkenal dengan kerjanya dalam drama Titanic dan period. Terdapat peningkatan carian dari orang-orang yang bertanya-tanya apakah Kate Winslet menyokong mana-mana platform perdagangan cryptocurrency yang maju. Kami telah menyiasat dan tidak menemui bukti Kate Winslet menyokong mana-mana platform perdagangan.

Adakah Holly Willoughby menyokong Pedagang Bitcoin?

Holly Marie Willoughby adalah pengarang, model dan penyampai TV Britain di This Morning and Dancing on Ice. Seperti selebriti lain dalam senarai ini terdapat dakwaan bahawa dia menyokong aplikasi perdagangan crypto lanjutan tetapi tidak ada bukti yang menyokongnya.

Adakah Idris Elba menyokong Pedagang Bitcoin?

Idris Elba adalah pelakon, DJ, penerbit, rapper dan penulis lagu Inggeris. Dia terkenal kerana wataknya yang membintangi HBO TV Series the Wire, siri BBC ONE TV Luther dan kerana bermain sebagai ahli politik Afrika Selatan terkenal Nelson Mandela dalam filem, Mandela: Long Walk to Freedom. Kami cuba mencari bukti bahawa Idris menyokong Bitcoin Trader, malangnya tuntutan ini tidak dapat disahkan.

Adakah Ant McPartlin Menyokong Pedagang Bitcoin?

Ant McPartlin adalah penyampai televisyen, pemuzik, pelakon dan penerbit TV dari England. Dia dikhabarkan sebagai pelabur di belakang Bitcoin Trader dalam banyak kempen pemasaran dalam talian namun kami tidak menemui bukti ini. Ini adalah umpan klik yang digunakan dalam kempen afiliasi untuk menjadi viral.

Adakah Nicole Kidman Melabur Pedagang Bitcoin?

Nicole Kidman adalah pelakon dan penerbit Hollywood pemenang anugerah terkenal. Dia mempunyai anggaran nilai bersih $ 183 juta. Terdapat khabar angin yang beredar di internet bahawa dia dilaburkan dalam bitcoin dan Bitcoin Trader. Kami tidak menemui bukti bahawa dia menyokong atau melabur dalam Bitcoin Trader. Melabur dalam bitcoin adalah salah satu cara untuk mempelbagaikan aliran pendapatan, dia mungkin mempunyai pelaburan bitcoin tetapi pelaburannya bukan pengetahuan umum. Sejauh yang kita dapat tahu sumber kekayaannya adalah industri filem di mana dia pernah menjadi salah satu pelakon dengan bayaran tertinggi pada tahun 2006, 2018 dan 2019.

Andrew Forrest dan Bitcoin Trader?

Andrew Forrest adalah seorang ahli perniagaan Australia yang dianggarkan bernilai $ 9 bilion, sumber kekayaannya adalah industri perlombongan (bukan perlombongan bitcoin) dan stesen lembu. Terdapat khabar angin yang beredar mengaitkan Andrew Forrest dengan Bitcoin Trader tetapi khabar angin itu nampaknya tidak benar, lelaki itu telah menghasilkan wangnya dalam perniagaan tradisional. Sama ada dia mempunyai sejumlah wang yang dilaburkan dalam bitcoin atau tidak tetap menjadi misteri.

Kami tidak menemui bukti bahawa tuntutan ini benar dan buat masa ini, tuntutan sokongan selebriti ini harus dikesampingkan sebagai spekulasi. Walau bagaimanapun, penting untuk diperhatikan bahawa platform Bitcoin Trader adalah sistem perdagangan crypto maju yang sah dan tidak dapat dikaitkan dengan tuntutan yang dibuat oleh pemasar untuk mendapatkan lebih banyak klik iklan.

Apa yang sebenarnya dikatakan oleh selebriti dan ahli perniagaan mengenai bitcoin

Bitcoin mendapat perhatian semua orang dari orang biasa hingga ahli perniagaan jutawan dan selebriti. Walaupun beberapa selebriti tidak menyokong cryptocurrency secara terbuka, kami telah mengumpulkan senarai orang terkenal yang telah membuat pernyataan berkenaan dengan bitcoin dan cryptocurrency.

1. “Bitcoin adalah tekno tour de force.” – Bill Gates

2. “Bitcoin adalah pencapaian kriptografi yang luar biasa dan kemampuan untuk membuat sesuatu yang tidak dapat digandakan di dunia digital mempunyai nilai yang sangat besar.” – Eric Schmidt (Ketua Pegawai Eksekutif Google)

3. “Bitcoin adalah perkembangan yang sangat menarik, mungkin membawa kepada mata wang dunia. Saya fikir dalam dekad akan datang ia akan berkembang menjadi salah satu kaedah terpenting untuk membayar barang dan memindahkan aset. ” – Kim Dotcom (Ketua Pegawai Eksekutif MegaUpload)

4. “Kami telah memilih untuk meletakkan wang dan kepercayaan kita dalam kerangka matematik yang bebas dari politik dan kesalahan manusia.” – Tyler Winklevoss (Pencipta bersama Facebook)

5. “Bitcoin sebenarnya mempunyai keseimbangan dan insentif yang tepat, dan itulah sebabnya ia mulai beredar.” – Julian Assange (Pengasas Wikileaks)

6. “Jadi bitcoin adalah mata wang sombong siber …” – William Shatner (Pelakon di Star Trek TOS)

7. “Virgin Galactic adalah teknologi keusahawanan yang berani. Ini mendorong revolusi dan Bitcoin melakukan perkara yang sama ketika hendak mencipta mata wang baru. ” – Sir Richard Branson (Pengasas kumpulan syarikat Virgin)

8. “Saya sangat suka Bitcoin. Saya memiliki Bitcoin. Ini adalah simpanan nilai, lejar diedarkan. Ini adalah tempat yang bagus untuk meletakkan aset, terutama di tempat-tempat seperti Argentina dengan inflasi 40 peratus, di mana $ 1 hari ini bernilai 60 sen dalam setahun, dan mata wang kerajaan tidak mempunyai nilai. Ia juga merupakan kenderaan pelaburan yang baik jika anda mempunyai selera untuk mengambil risiko. Tetapi ia tidak akan menjadi mata wang sehingga turun naik turun. ” – David Marcus (Ketua Pegawai Eksekutif Paypal)

9. “Saya rasa hakikat bahawa dalam alam semesta bitcoin algoritma menggantikan fungsi [pemerintah] … sebenarnya cukup hebat. Saya peminat Bitcoin. ” – Al Gore (Naib Presiden Amerika Syarikat ke-45)

10. “Bitcoin mungkin TCP / IP wang.” – Paul Buchheit (Pencipta Gmail)

11. “Saya sangat tertarik dengan Bitcoin. Ia mempunyai semua tanda. Pergeseran paradigma, penggodam menyukainya, namun itu diejek sebagai mainan. Sama seperti komputer mikro. ” – Paul Graham (Kedai Yahoo)

12. “Bitcoin akan memberikan kepada bank apa yang dilakukan oleh e-mel kepada industri pos.” – Rick Falkvinge (Pengasas parti lanun Sweden)

13. “Sekarang Bitcoin terasa seperti Internet sebelum penyemak imbas.” – Wences Casares (Pengasas Banco Lemon)

14. “[Mata Wang Maya] mungkin memegang janji jangka panjang, terutama jika inovasi mempromosikan sistem pembayaran yang lebih cepat, lebih selamat dan lebih efisien.” – Ben Bernanke (Ketua Rizab Persekutuan)

15. “Saya rasa Bitcoin adalah [wang terenkripsi] pertama yang berpotensi untuk melakukan sesuatu seperti mengubah dunia.” – Peter Thiel (Pengasas Bersama Paypal)

16. “Terdapat 3 era mata wang: berdasarkan komoditi, berdasarkan politik, dan sekarang, berdasarkan matematik.” – Chris Dixon (Pengasas bersama Hunch kini dimiliki oleh Ebay, Pengasas bersama SiteAdvisor kini dimiliki oleh McAfee)

17. “Keseluruhan kelas pepijat tidak ada.” – Dan Kaminsky (Pakar Penembusan Keselamatan untuk Cisco dan Avaya)

18. “Ini wang 2.0, satu kesepakatan besar.” – Chamath Palihapitiya (Ketua utusan segera AOL sebelumnya)

19. “Anda tidak boleh menghentikan perkara seperti Bitcoin. Ia akan berada di mana-mana dan dunia harus menyesuaikan diri. Kerajaan dunia harus menyesuaikan diri. ” – John McAfee

20. “Bitcoin ada di sini untuk tinggal. Akan ada kegusaran penggodam bagi sesiapa sahaja yang cuba mengambil kredit untuk paten cryptocurrency. Dan saya tidak mahu berada di tahap kemarahan penggodam. ” – Adam Draper

21. “Jika ada satu hal positif dari kejatuhan Mt.Gox, itu adalah kesediaan generasi baru syarikat Bitcoin untuk bekerjasama untuk memastikan masa depan Bitcoin dan keselamatan dana pelanggan.” – Brian Armstrong (Ketua Pegawai Eksekutif Coinbase)

22. “Bitcoin nampaknya merupakan idea yang sangat menjanjikan. Saya suka idea mendasarkan keselamatan dengan anggapan bahawa kekuatan CPU peserta yang jujur ​​melebihi kekuatan penyerang. Ini adalah idea yang sangat moden yang memanfaatkan kekuatan ekor panjang. ” – Hal Finney

23. “Bitcoin membolehkan penggunaan tertentu yang sangat unik. Saya rasa ia menawarkan kemungkinan yang tidak dibenarkan oleh mata wang lain. Contohnya kemampuan menghabiskan duit syiling yang hanya berlaku apabila dua pihak yang terpisah bersetuju untuk menghabiskan duit syiling tersebut; dengan pihak ketiga yang tidak dapat lari dengan duit syiling itu sendiri. ” – Pieter Wuille

24. “Hai, jelas ini adalah masa yang sangat menarik untuk berada di Bitcoin sekarang, tetapi jika anda ingin berdebat mengenai apakah ini kenyataan atau tidak, satu Bitcoin akan memberi makan lebih dari 40 orang kehilangan tempat tinggal di Pensacola sekarang. Sekiranya anda mahukan bukti bahawa Bitcoin itu nyata, hantarkan kepada saya, saya akan memberikan wang tunai dan memberi makan kepada orang-orang yang kehilangan tempat tinggal. – Raja Jason

25. “Blockchain adalah teknologi. Bitcoin hanyalah manifestasi arus perdana potensinya. ” – Marc Kenigsberg

26. “Bitcoin dicipta untuk melayani maksud politik yang tinggi, rangkaian percuma dan tanpa sensor di mana semua dapat berpartisipasi dengan akses yang sama.” – Amir Taaki

27. “Ketika nilainya naik, kepala mulai berpusing dan skeptis mulai melunak. Memulakan mata wang baru adalah mudah, sesiapa sahaja boleh melakukannya. Caranya ialah membuat orang menerimanya, kerana penggunaannya memberi nilai “wang”. ” – Adam B. Levine

28. “Pada intinya, bitcoin adalah mata wang pintar, yang direka oleh jurutera yang berpandangan jauh. Ini menghilangkan keperluan untuk bank, menghilangkan yuran kad kredit, yuran pertukaran mata wang, yuran pemindahan wang, dan mengurangkan keperluan peguam dalam peralihan… semua perkara baik. ” – Peter Diamandis

29. “Bitcoin, dan idea-idea di baliknya, akan menjadi penganggu konsep tradisional mata wang. Pada akhirnya, mata wang akan lebih baik untuknya. ” – Edmund C. Moy

30. “Ada begitu banyak potensi, … Saya hanya menunggu untuk menjadi industri bernilai satu miliar dolar.” “Wow, Jalan Sutera sebenarnya berfungsi” – Charlie Shrem

Selebriti yang mempunyai minat dalam Cryptocurrency:

Gwyneth Paltrow – Pada tahun 2017, Gwyneth Paltrow menyertai permulaan dompet Bitcoin Abra sebagai penasihat semasa episod siri Apple, Planet of the Apps.

Mike Tyson – Pada tahun 2016, Mike Tyson melancarkan dompet Bitcoin dalam kerjasama dengan Bitcoin Direct.

Snoop Dogg -Pada tahun 2013 Snoop tweet: “Rekod saya seterusnya tersedia dalam bitcoin dan dihantar dalam drone.” Pada tahun 2017, Snoop Dogg dihadiahkan dengan 1,500 SparkleCOIN dari syarikat bernilai kira-kira $ 55,500 sebagai sumbangan untuk program bola sepak mudanya.

Ashton Kutcher  – Melabur dalam blockchain pertaruhan sukan, Unikrn, bersama dengan jutawan Mark Cuban.

Jamie Foxx – Pada tahun 2017, Jamie Foxx mengesahkan pertukaran cryptocurrency Cobinhood di twitter:

 “Tidak sabar untuk menyertai Token @cobinhood baru! Dagangan yuran ZERO! #CryptoCurrency #BitCoin #ETH – http://cobinhood.com.”

Roseanne Barr – Salah satu penyokong Bitcoin terawal. Pada tahun 2013, dia tweet:

undang-undang apokaliptik pasca pertama: perhambaan dalam semua bentuk kini tidak sah termasuklah hutang hamba. #BITCOIN.

Mel B – Pada tahun 2013, Mel B mengumumkan bahawa dia akan menerima pembayaran Bitcoin untuk single barunya.

Dia berkata:

Saya suka bagaimana teknologi baru menjadikan kehidupan kita lebih mudah, dan bagi saya itu menggembirakan. Bitcoin menyatukan peminat saya di seluruh dunia menggunakan satu mata wang. Mereka hanya boleh membayar menggunakan bitcoin.

Drew Carey – Setelah tweet:

 Baru sahaja cuba membeli sarapan dengan bitcoin. Menolak. #whenwilltheworldcatchuptomyhipness

Floyd Mayweather Jr. – Pada tahun 2017, dia tweet foto dirinya dengan kapsyen yang berbunyi, “Membelanjakan bitcoin ethereum dan jenis cryptocurrency lain di Beverly Hill.”

Richard BransonSebuah artikel diterbitkan melaporkan bahawa Richard Branson melabur $ 30 juta dalam platform pembayaran cryptocurrency BitPay.

Kesimpulan kami

Hasil analisis kami di platform Bitcoin Trader mendorong kami untuk menyokong tuntutan bahawa Bitcoin Trader adalah 100% sah dan dapat membantu pedagang baru dan berpengalaman dalam menjana pendapatan pasif dan mengembangkan kekayaan mereka. Dianggarkan bahawa pengguna baru dapat memperoleh antara € 200 hingga € 1000 setiap minggu. Ini bergantung pada berapa banyak wang yang dilaburkan oleh pengguna dan terus melabur semula. Mendapatkan sejumlah besar wang di platform perdagangan ini adalah kemungkinan. 

Kami telah menemui cukup banyak ulasan dan penyelidikan lain yang menunjukkan bahawa Bitcoin Trader boleh dipercayai dan mesra pengguna. Platform Bitcoin Trader tersedia untuk pengguna di lebih dari 150 negara.

Soalan Lazim

 • Apa itu Bitcoin Trader?

Bitcoin Trader adalah perisian perdagangan automatik yang diprogramkan untuk mengenali peluang pasaran cryptocurrency bagi pengguna yang berminat untuk mula berniaga. 

 • Adakah menguntungkan untuk melabur dalam Bitcoin Trader? 

Terdapat pelabur yang mengaku mempunyai pendapatan melebihi € 5,000 setiap hari. Walau bagaimanapun, pengguna perlu melaburkan sejumlah besar wang untuk mendapatkan pulangan tersebut. Kami menasihatkan pengguna baru untuk memulakan dengan deposit minimum € 250 dan meningkatkan keuntungan mereka dari sana.

 • Bagaimana aplikasi perdagangan kripto berfungsi? 

Aplikasi perdagangan berfungsi menggunakan algoritma pintar. Mereka mengimbas dan menganalisis sejumlah besar data untuk mencari cryptocurrency dengan harga yang sangat rendah. Mata wang kripto ini kemudiannya dibeli dan dijual dengan harga yang lebih tinggi kemudian. 

 • Adakah maklumat saya selamat di Bitcoin Trader? 

Dilaporkan bahawa Bitcoin Trader menggunakan sijil SSL yang merupakan protokol keselamatan dalam talian yang menyulitkan maklumat sulit di laman web ini.

 • Berapakah bayaran untuk membuka akaun baru?

Tidak ada bayaran yang dikenakan untuk membuka akaun Bitcoin Trader baru. Ia adalah percuma. 

 • Bolehkah Bitcoin dikeluarkan dari sistem perdagangan setelah memperoleh keuntungan?

Malangnya, ini tidak mungkin. Perisian perdagangan menukar pendapatan anda ke mata wang tempatan dan pendapatan anda dimasukkan ke dalam akaun bank yang dihubungkan dengan akaun Bitcoin Trader anda. 

 • Adakah terdapat platform perdagangan crypto alternatif? 

Ya. Terdapat platform perdagangan yang serupa seperti Bitcoin Code, Bitcoin Revolution dan Bitcoin Era, antara platform perdagangan cryptocurrency yang dipercayai. 

 • Adakah had keuntungan maksimum boleh saya buat?

Tidak. Tidak ada batasan untuk berapa banyak potensi penghasilan yang anda miliki di Bitcoin.

 • Adakah Bitcoin Trader adalah skim piramid?

Tidak. Dilaporkan bahawa Bitcoin Trader adalah perisian pemenang anugerah yang membolehkan anda membuat perdagangan cryptocurrency yang menguntungkan.

 • Berapa banyak masa yang perlu saya masukkan ke dalam ini?

Dianggarkan bahawa pengguna rata-rata menghabiskan sekurang-kurangnya 20 minit sehari di platform perdagangan ini.

 • Di negara mana pedagang Bitcoin tersedia?

Crypto Trader tersedia di lebih dari 100 negara dan terdapat beberapa pilihan pembayaran untuk kemudahan anda. Anda boleh mula memperoleh pulangan pelaburan anda dengan mudah dari mana saja di seluruh dunia selagi sah menggunakan Bitcoin Trader di negara anda

 • Adakah disarankan untuk melaburkan semua wang anda dalam Bitcoin Trader?

Tidak, jangan sekali-kali melaburkan wang yang anda perlukan atau tidak mampu kehilangan, anda mesti menggunakan pendapatan sekali pakai. Pasaran cryptocurrency tidak stabil dan peka terhadap masa menjadikannya risiko tinggi dan ganjaran tinggi. Kami mengesyorkan bermula dengan kecil. Seperti pelaburan apa pun, ada risiko tetapi ciri stop-loss melindungi bakal pelabur dari kerugian besar.

Glosari Terma Cryptocurrency

Istilah Definisi
Fiat Fiat secara tradisional disebut sebagai wang kertas, yang tidak memiliki nilai intrinsik, tetapi nilainya pada dasarnya ditentukan oleh pencipta, dalam kebanyakan kes ini adalah pemerintah.
Bitcoin Bitcoin dilaporkan sebagai cryptocurrency paling popular di dunia. Bitcoin menggunakan Bitcoin Blockchain dan merupakan mata wang terdesentralisasi yang beroperasi secara bebas dari bank pusat dan pihak berkuasa
Ethereum Ethereum, seperti Bitcoin, adalah cryptocurrency yang terdesentralisasi. Di sini, pelabur dapat memindahkan dan menukar nilai.
Litecoin Litecoin juga merupakan cryptocurrency dan blockchain yang mencerminkan Bitcoin.
Pertukaran Pertukaran crypto pada dasarnya adalah platform dalam talian di mana pelabur crypto dapat menukar cryptocurrency yang berbeza dengan cryptocurrency lain.
Perlombongan Bitcoin Perlombongan Bitcoin berlaku apabila transaksi Bitcoin disahkan dan disahkan sebelum ditambahkan ke Bitcoin Blockchain.
Dompet Crypto Dompet crypto adalah program perisian yang menyimpan kunci swasta dan awam pelabur. Ia juga membolehkan pengguna memindahkan, menerima, membelanjakan, menyimpan dan memeriksa baki mereka.
Bekalan beredar Ini merujuk kepada jumlah cryptocurrency atau token tertentu yang tersedia untuk umum dan beredar di pasaran antara pembeli dan penjual.
Cap pasaran Cap pasaran merujuk kepada nilai pasaran semua cryptocurrency yang terdapat di pasaran setiap hari.
Altcoin Bitcoin adalah yang pertama dan paling berjaya dari semua cryptocurrency. Semua syiling lain dikumpulkan bersama di bawah kategori altcoin.
Blok Penjelajah Alat dalam talian untuk meneroka dan menganalisis blockchain cryptocurrency.
Ketinggian Blok Ketinggian blok merujuk kepada bilangan blok yang dihubungkan di blockchain.
Ganjaran Sekat Insentif diberikan kepada pelombong bitcoin yang berjaya mengira hash (verifikasi) dalam blok.
Menghubungkan Rantai Memindahkan satu cryptocurrency ke yang lain. Ini memerlukan urus niaga dilakukan dalam dua blok block yang berasingan.
Blockchain Konsortium Blockchain milik peribadi dan dikendalikan.
Kriptografi Proses menyulitkan dan menyahsulitkan maklumat.
Organisasi Autonomi Berpusat Merujuk kepada organisasi yang dijalankan oleh program komputer atau perisian daripada input manusia. Tidak ada pihak berkuasa pusat dalam hal ini.
Token Token sangat berkaitan dengan ICO dan sering dibina berdasarkan standard yang sudah ada dari rantaian blok ‘kontrak pintar’ seperti Ethereum.
ICO Ini bermaksud Penawaran Syiling Permulaan dan merujuk kepada kaedah baru yang mengganggu untuk projek memperoleh dana.
Garpu Dalam istilah cryptocurrency, garpu adalah peristiwa di mana cryptocurrency yang ada terbahagi kepada dua variasi kod.
Dompet Dompet cryptocurrency adalah cara utama pemilik cryptocurrency dapat mengakses syiling mereka.
Penyimpanan panas dan sejuk Ini merujuk kepada tempat dompet tertentu dihoskan. Storan panas merujuk kepada dompet yang dapat diakses dari sambungan internet, di mana penyimpanan sejuk merujuk kepada hosting dompet anda di luar talian pada perkakasan yang berasingan.
Escrow Escrow adalah pengaturan kewangan di mana pihak ketiga memegang dan mengatur pembayaran dana yang diperlukan untuk dua pihak yang terlibat dalam transaksi tertentu.
Kontrak pintar Blockchain Ethereum membolehkan kod digunakan ke atasnya dalam bentuk kontrak pintar. Kontrak ini pada dasarnya adalah sekumpulan peraturan matematik yang menentukan bagaimana urus niaga berfungsi
Bukti kerja (PoW) Agar transaksi dapat disahkan dan ditambahkan ke lejar Blockchain, terdapat pelbagai pendekatan yang telah dikembangkan untuk menyelesaikan proses ini.
Bukti-taruhan (PoS) Dalam cryptocurrency berasaskan PoS, pencipta blok seterusnya dipilih melalui pelbagai kombinasi pemilihan rawak dan kekayaan atau usia.
Bukti Kepentingan (POI) Ini adalah gaya bukti yang dipelopori oleh NEM koin sebagai alternatif ketiga untuk PoW dan PoS.
TA Singkatan untuk analisis teknikal, atau analisis nilai syiling berdasarkan pergerakan harga sejarah dan petunjuk yang canggih.
Node komputer yang disambungkan ke rangkaian cryptocurrency tertentu.
Perlombongan Perlombongan adalah proses mengesahkan transaksi baru pada lejar cryptocurrency diedarkan.
Bulan panas Ini merujuk kepada peningkatan cryptocurrency secara mendadak.
Pasaran Bear dan Bull Pasaran bull merujuk kepada kenaikan harga dan sentimen optimis yang mendorong pembelian. Pasaran bear dianggap kebalikan dari bull market, dengan trend harga menurun dan sentimen pesimis yang mendorong penjualan
Paus Merujuk kepada seseorang yang memegang sejumlah besar cryptocurrency
HODL Merujuk kepada strategi pelaburan pasif untuk mengabaikan pergolakan pasaran dan menunggu pulangan jangka panjang.
Garpu Keras Merujuk kepada jenis garpu yang membuat perubahan tetap pada protokol standard mata wang digital
Kedudukan Panjang / Panjang Merujuk untuk membuat pertaruhan bahawa aset tertentu akhirnya akan meningkat nilainya.
Kunci Peribadi Sebilangan maklumat yang disajikan sebagai rentetan huruf dan nombor yang dapat digunakan oleh pelabur untuk mengakses mata wang digital mereka
Kunci Awam Alamat di mana pelabur dapat menerima mata wang digitalnya menggunakan gabungan huruf dan angka.
Rekt Berlaku apabila pelabur kehilangan sejumlah besar wang di pasaran cryptocurrency
Pendek / Pendek Berlaku apabila pelabur mengambil kedudukan pendek – membuat pertaruhan bahawa aset atau mata wang akan jatuh nilainya
Galakan Perlombongan Pelombong ganjaran mendapat untuk mengesahkan transaksi dan melombongnya ke blok
Tidak Merujuk kepada pelabur baru di pasaran cryptocurrency.
DApp Merujuk kepada aplikasi yang terdesentralisasi.

Sistem Dagangan Crypto Lain

Pedagang Kripto Kekurangan Bitcoin Gaya Hidup Bitcoin Bitcoin Rush
Evolusi Bitcoin Revolusi Bitcoin Keuntungan Bitcoin Kod Bitcoin

Penafian: Kandungan di halaman ini tidak boleh dianggap sebagai nasihat kewangan. Ia hanya untuk tujuan maklumat sahaja. Jangan sekali-kali melaburkan apa yang anda tidak mampu kehilangan. Selalu selidik sebanyak mungkin sebelum membuat sebarang keputusan kewangan dan berjumpa dengan penasihat kewangan yang bertauliah.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me