Ulasan Perdana Bitcoin: Adakah Penipuan atau Legit?

Ujian dan Pengalaman Perdana Bitcoin kami

Ujian Bitcoin Prime kami melibatkan mengetahui sama ada Bitcoin Prime berfungsi dengan baik. Tanpa ujian atau penyelidikan mendalam, anda tidak akan tahu sama ada Bitcoin Prime adalah penipuan atau tidak. Dalam ujian kami, kami melihat dengan teliti sama ada teknologi perdagangan ini boleh menjadi aset sebenar dalam perdagangan seharian dan terutama untuk pemula.  

Cukup mudah untuk mengetahui sama ada teknologi itu sendiri berfungsi dengan baik. Sudah tentu terdapat risiko ketika berurusan dengan pasaran cryptocurrency, kerana ia terkenal tidak stabil. Kami mengambil kira semuanya dari kecekapan, ke navigasi laman web dan proses pendaftaran. Kami juga memeriksa laman web untuk melihat apakah ada petunjuk yang menentang operator. 

Kami berharap dapat berkongsi penemuan kami dengan anda di bawah: 

Mengapa Kami Mengesyorkan Bitcoin Prime?

Setelah menjalankan ujian dan analisis kami, kami telah bersetuju untuk mengesyorkan Bitcoin Prime kepada semua pengguna, baru dan berpengalaman. Bitcoin Prime berfungsi dengan cekap dan boleh dianggap sebagai salah satu teknologi perdagangan yang paling banyak diperkatakan di pasaran. 

Berikut adalah beberapa sebab yang kami cadangkan anda harus memulakan perdagangan dengan Bitcoin Prime:

 • Bitcoin Prime Memberi Peluang Menguntungkan 

Kami dapat mengesahkan bahawa berdagang dengan Bitcoin Prime akan memberi anda peluang yang menguntungkan. Teknologi perdagangan cepat dan sangat tepat, selalu mengimbas pasaran untuk memberi anda peluang perdagangan yang paling menguntungkan. 

 • Bitcoin Prime selamat 

Bitcoin Prime selamat dan terjamin. Teknologi perdagangan dilindungi oleh perisian anti-virus dan Sijil SSL. Ini bermaksud bahawa maklumat peribadi anda dilindungi oleh penyulitan dan tidak dapat dicuri kecuali anda cuai dengan maklumat akaun anda. 

 • Bitcoin Prime mesra pengguna 

Bitcoin Prime sangat senang dilayari, yang menjadikannya sesuai untuk pengguna baru yang mempunyai sedikit atau tanpa pengalaman perdagangan formal. Perkara yang hebat ialah pengguna mempunyai akses ke akaun demo yang membolehkan mereka mengalami platform dan mendapatkan pengalaman tanpa kos tambahan.

Apa itu Bitcoin Prime? 

Bitcoin Prime adalah teknologi perdagangan dalam talian yang bergantung pada algoritma dan kecerdasan buatan untuk mengimbas pasaran cryptocurrency dan mencari peluang perdagangan yang menguntungkan bagi pengguna. Tidak seperti teknologi perdagangan lain, di Bitcoin Prime anda boleh menukar Bitcoin dengan pasangan crypto seperti ETH, BCH, dan XRP, serta pasangan fiat seperti USD, GBP dan EUR.

Anda tidak perlu menjadi pakar dalam bahasa perdagangan atau aspek teknikal pasaran cryptocurrency untuk memulakan dengan Bitcoin Prime. Ini kerana teknologi sepenuhnya automatik. Bitcoin Prime menawarkan pengguna kemampuan untuk bertaruh pada pergerakan harga, aset yang mendasari dan membeli aset secara fizikal. Ini bermaksud bahawa anda tidak perlu melalui proses pembelian crypto yang kompleks untuk menjana keuntungan dengan teknologi ini. 

Bitcoin Prime dilengkapi dengan strategi perdagangan yang memungkinkan spekulasi kejatuhan harga. Anda masih boleh memperoleh keuntungan walaupun di pasaran jatuh bebas, kerana Bitcoin Prime tidak hanya menumpukan perhatian pada Bitcoin tetapi juga perdagangan CFD. Anda tidak perlu risau mengambil risiko yang tidak perlu. Anda boleh menetapkan parameter akaun dan tetapan stop-loss untuk mengelakkan kehilangan sejumlah besar wang. Anda juga harus memutuskan bila hendak membuka dan menutup sesi. 

Panduan Ringkas Membuka Akaun Perdana Bitcoin Anda 

Sekiranya anda ingin mencuba Bitcoin Prime, anda harus melihat dengan lebih dekat platform teknologi Bitcoin Prime. Kami mengesyorkan agar anda tidak menumpukan perhatian sepenuhnya pada jumlah keuntungan yang telah didakwa oleh pengguna lain. Ramai orang cenderung menggunakan pemasaran yang berlebihan ketika berhubungan dengan perdagangan cryptocurrency, tetapi lebih suka menggunakan teknologi perdagangan untuk diri sendiri. Kami telah membuat panduan langkah demi langkah ini untuk membawa anda melalui proses pembukaan akaun. 

 • Pendaftaran 

Pendaftaran adalah PERCUMA. Yang perlu anda buat hanyalah melengkapkan borang di bawah ini dengan maklumat asas anda dan menunggu pengurus akaun menghubungi anda. 

 • Modal Dagangan Deposit 

Anda perlu membiayai akaun anda dengan € 250. Setelah memperoleh keuntungan, anda boleh membuat deposit lebih banyak. Berdagang dengan Bitcoin Prime kurang berisiko daripada perdagangan manual, namun ada risiko dan pentingnya anda meminimumkan risiko dengan memulakan kecil. Anda boleh membiayai akaun anda melalui kad debit dan kredit utama, termasuk pindahan wang melalui bank. 

 • Perdagangan demo 

Salah satu ciri Bitcoin Prime yang paling luar biasa ialah anda boleh berdagang di akaun demo secara percuma. Anda akan dapat melakukan perdagangan demo, tanpa perlu membiayai akaun demo. Anda boleh berlatih dengan wang maya € 5000. Perdagangan demo dijalankan berdasarkan data sejarah dan akan memberi anda pengalaman yang realistik untuk mempersiapkan anda untuk perdagangan langsung. 

 • Akaun perdagangan langsung 

Ciri akaun perdagangan langsung benar-benar mesra pengguna dan pemula akan dapat menavigasi akaun dengan mudah, terutamanya jika mereka telah meneroka akaun demo. Yang perlu anda lakukan ialah meluangkan masa sekurang-kurangnya 30 minit sehari untuk memantau akaun anda. 

Mari Membawa Anda Melalui Cara Bitcoin Prime Berfungsi 

Teknologi perdagangan seperti Bitcoin Prime dan Crypto Engine semakin popular. Banyak pelabur yang bersemangat mencari pilihan pelaburan alternatif dan Big Bank, termasuk Goldman Sachs, telah mula melabur dalam kecerdasan buatan. Algoritma terbaik dikatakan lebih menguntungkan daripada peniaga terbaik di dunia. Ini boleh dipercayai, kerana algoritma dapat mengimbas berita pasaran dan global dalam beberapa saat. Teknologi perdagangan lebih berpatutan daripada mengambil pengurus portfolio pelaburan yang berpengalaman. 

Dengan Bitcoin Prime, anda boleh melabur serendah € 250 dan menikmati akses percuma ke seluruh teknologi, termasuk perdagangan demo dan perdagangan langsung. Sebenarnya, deposit minimum anda dikira sebagai pelaburan modal pertama anda dan akan digunakan untuk melaksanakan perdagangan. 

Bitcoin Prime bergantung pada broker yang bekerjasama untuk membantu merapatkan jurang ke pasaran cryptocurrency. Broker rakan niaga bekerja bersama algoritma dan membantu dalam pelaksanaan pesanan dan memudahkan transaksi dengan pengguna. Anda boleh yakin, rakan kongsi ini mempunyai reputasi baik dan berlesen. 

Bitcoin Prime vs Teknologi Dagangan Lain

Bitcoin Prime Teknologi Perdagangan Lain
✔️ Bitcoin Prime terkenal dengan kecekapannya. Kami mendapati teknologi ini sangat tepat dan mesra pengguna, sesuai untuk pemula. Trading Teknologi perdagangan lain telah menyebabkan pengguna, terutama pemula kerugian besar, kerana tidak tepat. 
✔️ Terdapat banyak pilihan pembayaran yang berbeza untuk menggunakan Bitcoin Prime. Yang paling biasa adalah kad debit dan kredit. Difficult Sukar untuk memintas blok pembayaran kad kredit oleh bank dengan teknologi perdagangan yang tidak boleh dipercayai.
✔️ Bitcoin Prime bukan satu penipuan dan harus dianggap sebagai teknologi perdagangan yang bereputasi baik. ❌ Terdapat banyak penipuan yang beroperasi dalam talian yang menyebabkan banyak pengguna mengalami kerugian besar. Kami mengesyorkan agar anda melakukan penyelidikan ketika mencari sistem perdagangan yang boleh dipercayai. 

Adakah Terdapat Aplikasi Mudah Alih Bitcoin Prime? 

Malangnya, tidak ada aplikasi Bitcoin yang tersedia, tetapi ini tidak boleh membuat anda kecewa. Teknologi ini terdapat pada kebanyakan peranti dengan sambungan internet aktif. Anda boleh menggunakan tablet, telefon dan desktop anda. 

Bolehkah pengguna memanfaatkan Bitcoin Prime untuk mengelakkan pecah?

Bitcoin Prime memang memberi pengguna peluang besar untuk mengembangkan pendapatan mereka. Walau bagaimanapun, kami mesti memberi amaran kepada anda bahawa setiap pelaburan yang anda buat membawa tahap risiko dan perdagangan di pasaran cryptocurrency tidak berbeza. Kami percaya bahawa pengguna yang melabur dengan bijak, dan komited untuk pelaburan mereka akan berjaya mengembangkan aliran pendapatan mereka.

Selebriti yang mempunyai minat dalam Cryptocurrency:

 • Gwyneth Paltrow – Pada tahun 2017, Gwyneth Paltrow menyertai startup dompet Bitcoin Abra sebagai penasihat semasa episod siri Apple, Planet of the Apps.
 • Mike Tyson – Pada tahun 2016, Mike Tyson melancarkan dompet Bitcoin dalam kerjasama dengan Bitcoin Direct.
 • Snoop Dogg -Pada tahun 2013 Snoop tweet: “Rekod saya seterusnya tersedia dalam bitcoin dan dihantar dalam drone.” Pada tahun 2017, Snoop Dogg dihadiahkan dengan 1,500 SparkleCOIN dari syarikat bernilai kira-kira $ 55,500 sebagai sumbangan untuk program bola sepak mudanya.
 • Ashton Kutcher – Melabur dalam blockchain pertaruhan sukan, Unikrn, bersama dengan jutawan Mark Cuban.
 • Jamie Foxx – Pada tahun 2017, Jamie Foxx mengesahkan pertukaran cryptocurrency Cobinhood di twitter: “Tidak sabar-sabar untuk menyertai Token @cobinhood baru! Dagangan yuran ZERO! #CryptoCurrency #BitCoin #ETH – http://cobinhood.com.”
 • Roseanne Barr – Salah satu penyokong Bitcoin terawal. Pada tahun 2013, dia menulis tweet: undang-undang apokaliptik pasca pertama: perhambaan dalam semua bentuk kini tidak sah-termasuk hamba hutang. #BITCOIN.
 • Mel B – Pada tahun 2013, Mel B mengumumkan bahawa dia akan menerima pembayaran Bitcoin untuk single barunya. Dia berkata: Saya suka bagaimana teknologi baru menjadikan kehidupan kita lebih mudah, dan bagi saya itu menggembirakan. Bitcoin menyatukan peminat saya di seluruh dunia menggunakan satu mata wang. Mereka hanya boleh membayar menggunakan bitcoin.
 • Drew Carey – Sekali tweet: Cukup untuk membeli sarapan dengan bitcoin. Menolak. #whenwilltheworldcatchuptomyhipness
 • Floyd Mayweather Jr. – Pada tahun 2017, dia tweet foto dirinya dengan kapsyen yang berbunyi, “Membelanjakan bitcoin ethereum dan jenis cryptocurrency lain di Beverly Hill.”
 • Richard Branson Sebuah artikel diterbitkan melaporkan bahawa Richard Branson melabur $ 30 juta dalam platform pembayaran cryptocurrency BitPay.

Ulasan Perdana Bitcoin: Keputusan kami!

Hasil analisis kami mengenai teknologi Bitcoin Prime mendorong kami untuk menyokong tuntutan bahawa Bitcoin Prime adalah 100% sah dan dapat membantu peniaga baru dan berpengalaman dalam menjana pendapatan pasif dan mengembangkan kekayaan mereka. Diklaim bahawa pengguna baru dapat memperoleh antara € 200 hingga € 1000 setiap minggu. Ini bergantung sepenuhnya pada berapa banyak wang yang dilaburkan oleh pengguna dan terus melabur semula.

Soalan Lazim

 • Apa itu Bitcoin Prime ?

Bitcoin Prime adalah teknologi perdagangan automatik yang diprogramkan untuk mengenali peluang pasaran cryptocurrency bagi pengguna yang berminat untuk mula berniaga.

 • Adakah menguntungkan untuk melabur dalam Bitcoin Prime?

Terdapat pelabur yang mengaku mempunyai pendapatan melebihi € 5,000 setiap hari. Walau bagaimanapun, pengguna perlu melaburkan sejumlah besar wang untuk mendapatkan pulangan tersebut. Kami menasihatkan pengguna baru untuk memulakan dengan deposit minimum £ 250 / € 250 dan hanya memperdagangkan keuntungan mereka dari sana.

 • Berapakah bayaran untuk membuka akaun baru?

Tidak ada bayaran yang dikenakan untuk membuka akaun Bitcoin Prime baru. Ia adalah percuma.

 • Bolehkah Bitcoin dikeluarkan dari sistem perdagangan setelah memperoleh keuntungan?

Malangnya, ini tidak mungkin. Perisian perdagangan menukar pendapatan anda ke mata wang tempatan dan pendapatan anda dimasukkan ke dalam akaun bank yang dihubungkan dengan akaun Bitcoin Prime anda.

 • Adakah had keuntungan maksimum boleh saya buat?

Tidak. Tidak ada batasan untuk berapa banyak potensi penghasilan yang anda miliki di Bitcoin.

 • Adakah Bitcoin Prime adalah skim piramid?

Tidak. Bitcoin Prime adalah perisian yang memenangi anugerah dan sangat teknikal yang membolehkan anda membuat perdagangan cryptocurrency yang menguntungkan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me