Analiza cijene bitcoina: Bitcoin pada nakon opetovanih odbijanja na 20-dnevnom SMA

Dnevna prognoza cijene Bitcoin BTC

  • Cijena bitcoina nalazi se ispod dvije jake razine otpora.
  • BTC je preokrenuo SMA od 20 bara, 50 bara i 200 bara s podrške na otpor.

Prije medvjeđe akcije ovog vikenda, cijena Bitcoina provodila se trodnevnom bikovskom trkom, dostigavši ​​unutardnevnu najvišu razinu od gotovo 40 000 američkih dolara ovog četvrtka. Međutim, ponovljena odbijanja na 20-dnevnom SMA otvorila su medvjeđima vrata za ulazak na tržište.

Cijena bitcoina pada ispod razine od 34.000 i 33.000 dolara

Tijekom posljednja dva dana medvjedi su preuzeli potpunu kontrolu nad tržištem, potisnuvši cijenu Bitcoina ispod psihološke razine od 34.000 i 33.000 dolara. Indeks relativne snage (RSI) lebdi u neutralnoj zoni, što daje medvjedima više prostora za pad cijene Bitcoina prije nego što imovina postane podcijenjena.

btc / usd dnevni grafikon 020121

Slika: BTC / USD dnevno

Cijena Bitcoina trenutno se kreće prema liniji podrške od 32.000 USD, pri čemu je 820.000 adresa prethodno kupilo 348.000 BTC. Nakon probijanja ispod ove crte, sljedeća održiva podrška je u zoni od 31 000 USD.

grafikon volumena btc / usd 020121

Slika: IntoTheBlock

U četverosatnom grafikonu cijena Bitcoina postoje dva pokazatelja koja daju dovoljno vjerodostojnosti našem trenutnom medvjeđem izgledu.

btc / usd 4-satni grafikon 020121

Slika: BTC / USD 4 sata

Prvo, MACD pokazuje sve veći medvjeđi zamah, i drugo, cijena Bitcoina okrenula je SMA od 20 bara, 50 bara i 200 bara od podrške otporu tijekom ovog silaznog kretanja.

MicroStrategy objavljuje prvu svjetsku bitcoin ‘Playbook’ za korporacije


MicroStrategy, tvrtka za poslovnu inteligenciju, objavljuje “priručnik” za Bitcoin Corporate na Bitcoin Summit-u 2021., koji tvrtka organizira sljedeći tjedan. Izvršni direktor MicroStrategyja Micheal Saylor otvorio je Twitter kako bi podijelio vijest.

Otvorit ćemo izvorni kod #Bitcoin Corporate Playbook, niz dokumenata koji pokrivaju upravljanje, pravne, financijske, tehničke & računovodstvena razmatranja. Dođite do brifinga & rani pristup našoj konferenciji Bitcoin za korporacije 3. veljače.

Saylor je 2020. vodio MicroStrategy da većinu svoje imovine riznice preusmjeri u Bitcoin usred rastuće inflacije i strahova od sumorne ekonomije. Tvrtka je pokupila Bitcoin vrijedan preko milijardu dolara, uključujući kupnju konvertibilnih novčanica u prosincu za 650 milijuna USD. Osim toga, Saylor je također kupio BTC za svoj osobni portfelj.

MicroStrategy sada potiče druge korporacije da prebace dio svoje imovine u Bitcoin. U predstojećem priručniku, tvrtka će izložiti pravne, upravne i financijske razloge drugih korporacija na koje se treba pozvati, rekao je Saylor.

Otvorit ćemo izvornu knjigu #Bitcoin Corporate Playbook, niz dokumenata koji pokrivaju upravljanje, pravne, financijske, tehničke & računovodstvena razmatranja.

Pokretanje priručnika (3. veljače) dio je većeg događaja koji je organizirao MicroStrategy, koji bi predstavljao druge kripto tvrtke i raspravljao o više tema povezanih s Bitcoinima.

Visa vrlo bikina na kripto

Izvršni direktor Vise Al Kelly nedavno je ponovno potvrdio da se tvrtka i dalje zalaže za pružanje plaćanja kriptovalutama i onramps za kupce. Kellyni komentari pokazuju da je Visa i dalje posvećena ostanku igrača u kripto sektoru.

Kelly je rekla:

Vjerujemo da smo jedinstveno pozicionirani da pomognemo učiniti kriptovalute sigurnijima, korisnijima i primjenjivijima za plaćanja zahvaljujući veličini Visa, integracijama i prepoznatljivosti robne marke.

Kelly je rekao da Visa klasificira blockchain imovinu na dva načina. Prvo, kripto imovina predstavlja novu financijsku imovinu (poput Bitcoina) koja služi kao skladište vrijednosti. Drugo, stabilan novac je izravno vezan za postojeće fiat valute i koristi se rutinskije za plaćanja i transakcije.

Kako bi ponudio podršku za prvoklasne žetone vrijednosnih papira, Kelly je napomenuo da Visa želi ponuditi usluge na rampi kako bi kupci mogli kupiti i držati tokene.

Naša je strategija ovdje raditi s novčanicima i mjenjačnicama kako bismo korisnicima omogućili kupnju tih valuta pomoću njihovih Visa vjerodajnica ili unovčavanje naših Visa vjerodajnica kako bi izvršili fiat kupnju kod bilo kojeg od 70 milijuna trgovaca kod kojih je Visa prihvaćena globalno.

Visin pristup budućnosti stabilnih kovanica stoji optimističan, a tvrtka sugerira da potencijal digitalnih valuta nudi puno više slučajeva upotrebe. Prema Visa:

[Kriptovalute su] nova inovacija u plaćanju koja bi se mogla koristiti za globalnu trgovinu, slično kao i bilo koja druga fiat valuta.

Očekuje se da će cijena bitcoina doseći ove razine

Cijena bitcoina trenutno se kreće prema liniji podrške od 32 000 USD. Pauza ispod nje odvest će BTC na 31.000 dolara.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector