Analiza cijene Ethereuma: ETH probija ključni otpor na putu do 600 dolara

Dnevna prognoza cijene Ethereum ETH

  • Ethereum se uspio probiti iznad otpora od 590 dolara.
  • Ponašanje investitora na psihološkoj razini od 600 dolara odredit će buduću akciju cijena.

Ethereum je trenutno na pragu značajnog testa koji bi mogao odrediti njegovu potencijalnu budućnost. Nakon bikovskog vikenda, ETH se uspio popeti sa 545 na 595 dolara. Kako se približava oznaci od 600 dolara, bit će zanimljivo primijetiti kako nositelji reagiraju na ovu psihološku razinu.

Ethereum se probija iznad otpora od 590 dolara

U prethodnom izvješću istakli smo otpor od 590 dolara kao ključnu razinu koju treba razbiti da bi platforma pametnog ugovora ušla u zonu od 600 dolara. Bik ovog vikenda dao je ETH dovoljno zamaha da se probije iznad otpora od 590 dolara, zajedno s 20-dnevnim SMA. MACD ukazuje da se tržišni zamah želi preokrenuti s medvjeđeg na bikovski.

eth / usd dnevni grafikon 121520

Slika: Dnevni grafikon ETH / USD

Grafikon od 4 sata dodaje dodatnu vjerodostojnost našem bikovskom izgledu. Kao što smo jučer istaknuli, ETH / USD uspio se probiti iznad padajućeg klina i SMA od 20 bara, 50 bara i 200 bara. Međutim, suočio se s otporom od 592 dolara. Nakon neke borbe, ETH se uspio probiti iznad njega.

eth / usd četverosatni grafikon 121520

Slika: ETH / USD četverosatni grafikon

Sada će bikovi trebati svladati otpor na 620 dolara kako bi pokrenuli prelazak u zonu od 700 dolara. Imajte na umu da je ova razina prethodno dva puta inhibirala cijenu (na dnevnom grafikonu), pa će biti zanimljivo vidjeti kako cijena reagira ovaj put. Stvari bi mogle biti drukčije jer je mreža Ethereum jača nego ikad prije.

Nove adrese Ethereuma dosegle su 35-mjesečni rekord

Prema Santimentu, istaknutoj analitičkoj tvrtki, broj novih adresa unutar Ethereuma dosegnuo je maksimum od 35 mjeseci. Te se nove adrese također snažnije ponavljaju s mrežom, što je moćan znak.

grafikon rasta mreže ethereuma

Slika: Santiment


Tvrtka je rekla:

“Količina novih adresa #Ethereum pogodila je jednodnevnu, 35-mjesečnu najvišu subotu. Naš mjerni podatak o rastu mreže pokupio je ETH dosegavši ​​177,5 tisuća stvorenih adresa. Osobito više adresa koje su u interakciji na mreži imovine vrlo je obećavajući pokazatelj za bikove. “

Rastuća mreža je jača mreža, koja učvršćuje naše ukupne bikovske izglede.

ETH će se uskoro trgovati digitalnom razmjenom DBS banke

DBS banka iz Singapura nedavno je objavila da će trgovanje na novoj burzi digitalnih sredstava – DBS Digital Exchange započeti sljedeći tjedan. Razmjena će osigurati tokenizaciju vrijednosnih papira i druge imovine uz skrbništvo nad bankama za kriptovalute.

Nova će razmjena također omogućiti promptne razmjene od fiat valuta do kripto valuta i obrnuto, prema izvještaju Coindeska. Izvršni direktor DBS Grupe, Piyush Gupta, rekao je da će se četiri fiat valute (SGD, USD, HKD, JPY) moći trgovati prema kriptovalutama, uključujući Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Bitcoin Cash (BCH) i XRP.

Spremni smo započeti kripto trgovanje već sljedeći tjedan. Ponude sigurnosnih tokena mogu potrajati mjesec ili dva da započnu – ali ukratko, spremni smo za pokretanje.

Burza se sastoji od regulirane platforme za izdavanje i trgovanje digitalnim tokenima poduprtim financijskom imovinom. To uključuje fondove privatnog kapitala, obveznice i udjele u kompanijama koje ne kotiraju na burzi. Skrbničke usluge kažu da su na razini banke i institucije. Gupta je dodao da će DBS burza biti otvorena samo za institucionalne klijente i akreditirane investitore.

Singapurska burza SGX posjeduje 10% nove burze. Loh Boon Chye, izvršni direktor SGX-a, rekao je u izjavi:

Uzbuđeni smo što ćemo primijeniti svoje snage u tržišnoj infrastrukturi i upravljanju rizicima u ovom pothvatu. Postoje značajne mogućnosti za donošenje povjerenja i učinkovitosti u otkrivanju cijena u globalni prostor digitalne imovine. Radujemo se bliskoj suradnji s DBS-om kako bismo unaprijedili položaj Singapura kao međunarodnog financijskog centra s više sredstava.

Ključne razine cijena za Ethereum

Najkritičnija zona na koju treba pripaziti je psihološka razina od 600 dolara. Budući da se radi o lijepom, cijelom broju, ulagači ga mogu tretirati kao rasprodaju ili otkupnu točku. U potonjem slučaju, platforma pametnog ugovora mora prevladati otpor od 620 dolara da bi nastavila svoj val u zoni od 700 dolara.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector