Analiza cijene Ethereuma: ETH u suzi jer se približava 1.200 USD

Dnevna prognoza cijene Ethereum ETH

  • Parabolični SAR na 4-satnom grafikonu promijenio se s medvjeđeg na bikovski.
  • Adresna aktivnost i rast mreže izgledaju vrlo zdravo, prema Santimentu.

Nakon medvjedastog ponedjeljka, bikovi Ethereuma uspjeli su u potpunosti preuzeti kontrolu tijekom posljednja dva dana. Od sada, cijena je u ugodnom trendu iznad psihološke razine od 1.100 USD (1.125 USD).

Ethereum preokreće četverosatni trend

Čitajući četverosatni grafikon cijena, može se vidjeti da Ethereum nije samo osvojio liniju od 1.040 dolara, koja je više puta osujetila cijenu. Uz to, MACD pokazuje kontinuirani zamah kupca, dok se parabolični SAR preokrenuo s medvjeđeg na bikovski.

eth / usd 4-satni grafikon 010621

Slika: ETH / USD četverosatni grafikon

Gledajući dnevni grafikon, može se vidjeti da vođa platforme pametnih ugovora teži psihološkoj razini od 1.200 dolara. Grafikon je bljesnuo signal prodaje u obliku zeleno-devet svijećnjaka u TD sekvencijalnom indikatoru. Međutim, bikovi su se dobro i istinski vratili nakon kratkog ispravka.

eth / usd dnevni grafikon 010621

Slika: Dnevni grafikon ETH / USD

Kad ugledamo IntoTheBlock’s In / Out of the Money Around Price (IOMAP), uočavamo nedostatak značajnih zapreka otporu. Otpor je donekle umjeren na 1200 dolara, ali kupci bi trebali imati dovoljno zamaha da ga brzo prevladaju.

grafikon volumena eth / usd 010621

Slika: IntoTheBlock

Santimentu ovaj grafikon dodaje dodatnu vjerodostojnost ukupnom bikovskom izgledu.

grafikon ethereum santiment

Slika: Santiment

Platforma za lančanu analitiku tweetala je sliku i rekla:

“#Ethereum je treći put u tri dana preskočio granicu od 1100 dolara, a i adresne aktivnosti i rast mreže za # 2 tržišnu kapitalizaciju # kripto imovine i dalje stoje na dobrom mjestu”

Je li Ethereum podcijenjen?

Eter (ETH) nedavno je prešao granicu od 1000 dolara. Međutim, ubrzo se naglo povukao slijedeći Bitcoin kako se zatvorio CME jaz, što je rezultiralo ispravkom od 10% za BTC. ETH se vratio na 850 dolara, ali tamo se nije dugo zadržao.

Komentator industrije Alex Saunders otvorio je Twitter kako bi podijelio svoja razmišljanja o Ethereumu koji donosi nove vrhunce svih vremena.

Drugi analitičari i stručnjaci sugeriraju da stvarne novčane osnove za Ethereum tek trebaju započeti. Osim toga, jedan mjerni podatak također sugerira da imovina treba ići dalje. Prema izvješću Glassnode Insightsa, Ether je proveo manje od mjesec dana na četveroznamenkastom teritoriju prije ulaska na tržište medvjeda koje je trajalo dvije i pol godine.

Lančani signali sugeriraju da smo još uvijek u ranijim fazama bikovog tržišta, u odnosu na iste razine cijena u 2018. godini.

Izvješće je analiziralo omjer tržišne vrijednosti prema ostvarenoj vrijednosti (MVRV), što je odnos između tržišne i realizirane kapitalizacije. Mjerni podaci koji su naznačeni kada je cijena kojom se trguje ispod “fer vrijednosti”.

Glassnode je izjavio da je omjer MVRV i dalje izuzetno nizak u odnosu na početak 2018. godine kada je cijena bila jednaka trenutnim razinama. Kada je omjer prethodno bio tako nizak, uoči trka bikova 2017., cijene ETH-a i dalje su bile ispod 25 dolara.

To ukazuje da na trenutnom tržištu postoji prostor za značajan daljnji rast prije nego što ETH postane precijenjen.

Hoće li Bitcoin gurnuti Ethereum na 2000 dolara?

Prema analizi analitičara Jebba McAfeea, bikovi Ethereuma moraju se uskoro pripremiti za rast cijena prema 2000 dolara. McAfee je uzeo u obzir mnoge unaprijeđene osnove (poput rasta Ethereuma kao decentraliziranog aplikacijskog poslužitelja i sve većeg broja pretraživanja na Googleu) prije nego što je krenuo u bihove stvari.

McAfee je dodao da je Bitcoin primarni katalizator ETH-ovog potencijalnog trka unaprijed. Citirao je kako je pad tržišne kapitalizacije najveće kriptovalute u prosincu 2017. otvorio put ETH / USD da uspostavi najviši maksimum od 1.419 dolara.

Analitičar je dao naslutiti da je reaktivni skup para bio stranački psihološki. Masivan pomak na tržištu bitcoina potaknuo je trgovce da istraže sljedeću najbolju digitalnu imovinu. Ethereum je od toga imao veliku korist u prosincu 2017. godine i očekuje da će se temeljni fraktal ponoviti 2021. godine.

Vjerujem da Bitcoin prolazeći kroz masivan skup gradi povjerenje među investitorima na bikovskom tržištu. I to će se povjerenje preliti [u Ethereum] i sam njegov skup.

Izjava se pojavila dok je Ether prolazio kroz masivan nagore. Kriptovaluta je porasla za gotovo 60% u samo tri dana trgovanja, dok se dominacija Bitcoina korigirala niže.

Ključni nivoi cijena koje treba pripaziti na ETH

Najvažnija razina bikova koja treba pripaziti je psihološka zona s 1200 dolara. Loša strana je snažna prepreka za podršku od 1.040 američkih dolara, gdje je prije više od 500.000 adresa kupilo 2,75 milijuna ETH tokena. Ova bi razina trebala biti dovoljno robusna da podnese bilo kakav prodajni pritisak.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me