DAOVentures ($ DVG): Automatizirani savjetnici i upravitelji Robo-fondova u DeFi-u

DAOVentures ($ DVG) ima za cilj pojednostavljenje i stvaranje jednostavnih rješenja za ljude koji ulažu i upravljaju svojim portfeljem decentraliziranih financija (DeFi).

DeFi proizvodi su teški i složeni za interakciju s korisnicima, posebno za početnike. Nemali broj investitora još uvijek ima povjerenja u taj prostor. Drugi se moraju nositi s mogućnošću rizika i skupim naknadama za plin. Međutim, DAOventures je uspio identificirati ove probleme i iznaći rješenja.

Što je DAOVentures?

DAOventures je decentralizirani protokol koji pružateljima likvidnosti pomaže u investiranju u DeFi projekte zapošljavanjem automatiziranih savjetnika i upravitelja robo fondova koji pomažu korisnicima da ulože u DeFi proizvode s velikim prinosima.

DAOventures oslanja se na svoja uvjerenja kao vodič za pružanje iznimnih usluga investitorima. Sustav koristi najbolje strategije za dosljedno praćenje izvedbe, upravljanje omjerima rizika i nagrade, kao i reviziju sigurnosti pametnih ugovora. Neke pogodnosti platforme DAOventures uključuju:

Što je DAOventures (Izvor: Web stranica DAOventures)

Ispravno upravljanje rizikom / nagradom

Omjer rizika i nagrade vrlo je važan aspekt svake trgovine ili ulaganja. Strategije DAOventures pružaju korisnicima široke proizvode na temelju razine izloženosti riziku: niskog, srednjeg ili visokog rizika, tako da trgovci početnici i srednji poduzetnici mogu donijeti utemeljenije odluke prije obavljanja trgovine.

Kurirane informacije

Tim protokola istražuje, analizira i testira nove Dappove kako bi se iz lošeg izdvojilo loše. To čine usklađivanjem svih protokola s algoritmom s najboljom izvedbom kako bi udovoljili zahtjevima investitora.

Sigurnost

Osnovna vrijednost protokola je sigurnost. Platforma revidira i pregledava sve proizvode kako bi osigurala sigurnu primjenu njihovih kripto proizvoda.

Platforma omogućuje revizije nezavisnih tvrtki i provodi druge sigurnosne testove kako bi osigurala sigurnost sredstava korisnika. Budući da je DAOVentures decentralizirana platforma, ona ne posjeduje nikakve privatne ključeve jer sredstva osiguravaju sami korisnici.

Transparentnost

Ulaganja DAOventures-a su transparentna jer se mogu pregledavati na blockchainu kako bi korisnici mogli vidjeti kamo i kako se premješta njihov novac, kao i moći pregledati i poboljšati svoj portfelj kako bi pravilno pratili svoj kapital.

Snižene naknade za plin

Korisnici mogu uštedjeti znatnu količinu plina kada koriste DAOVentures. Protokol omogućuje bolji proračun plina putem pravilno upravljanih udruženih investicijskih fondova.

DAOventures tokeni ($ DVG)

Davatelji likvidnosti mogu zaraditi DAOventures upravljačke tokene, označene kao DVG, koji im omogućuju da daju glasove u vezi s promjenama pravila protokola. Pokretanje DVG tokena obavilo bi se na Polkastarteru, aukcijskom protokolu koji se temelji na bloku Polkadot i koji DeFi projekti koriste za prikupljanje sredstava.

DVG-ovi su u osnovi “žetoni” pametnog ugovora koji su razvijeni da slijede fiksni skup pravila, koja se mogu izmijeniti ili nadograditi mehanizmom konsenzusnog glasanja integriranim u pametni ugovor.

Korisnost DVG tokena je brojna. Upotrijebit će se za poticanje LP-a za vođenje dugoročne potražnje za tokenom, kao i za uključivanje zajednice DAOventures. Korisnici koji drže $ DVG imat će koristi od poticaja na ulaganje poput nižih naknada za transakcije i nagrada.

DAOventures će objaviti ukupnu zalihu od 444.444 DVG tokena za javnu prodaju. Platforma će nuditi sniženu prodaju DVG tokena vlasnicima POLS tokena i javnosti prije nego što bude naveden na Uniswap-u.

Kako djeluje DAOventures?

Protokol djeluje slično kao i normalna VC tvrtka u smislu da traži bolja otvaranja za investitore kako bi stvorio veću zaradu. Tehnološki alati koje platforma koristi izgrađeni su zajedničkim naporima profesionalnih timova.

DAOventures Test App (Izvor: DAOventures ‘Test Beta App’ )

Ovi alati istražuju duboko na tržištima i pomažu pružateljima likvidnosti da rasporede svoja sredstva u poželjna ulaganja u DeFi. Primjeri alata koji se koriste uključuju automatiziranu bilancu, rudar likvidnosti, arbitražni bot i swap žeton.

DAOVentures zapošljava pametne ugovore i robo-trgovce koji pomažu investitorima da ulože novac u DeFi imovinu s najboljom izvedbom kako bi postigli najbolje rezultate. Osim toga, prije nego što se pametni ugovori postave za upotrebu na platformi, prvo se revidiraju i provjeravaju kako bi se osiguralo usklađenost.

Decentralizirani procesi platforme pomažu u uklanjanju rizika druge ugovorne strane. DAOVentures osigurava da korisnici imaju potpunu kontrolu nad svojim sredstvima i novčanicima. Kao rezultat toga, korisnici mogu pojedinačno komunicirati sa pametnim ugovorima.

Dok je ostalim kripto ulagačima teško u interakciji s protokolima DeFi, DAOventures koristi algoritme za upravljanje sredstvima ulagača. Robo-savjetnici raspodjeljuju sva udružena sredstva i raspoređuju ih na protokol DeFi uz najbolji ROI%.

Proizvodi i usluge koje nudi DAOventures uključuju:

Prinos uzgoja

Platforma nudi različite strategije uzgoja prinosa za korisnike kako bi zaradili prinos. Korisnici mogu odabrati strategiju uzgoja prinosa na temelju svoje razine rizika i ciljane dobiti. Protokol pruža korisnicima ulaganja na temelju njihove sklonosti riziku.

Kreditiranje i posuđivanje

DAOVentures se planira u kratkom roku integrirati s protokolima pozajmljivanja i posuđivanja, poput Uniswap-a. To će im pomoći da bolje upravljaju investicijskim sredstvima i prošire doseg operacija DAOventures.

Automatizirani Defi upravitelj

Putem robo-savjetnika, korisnici mogu ulagati u najbolje DeFi projekte i proizvode. Ulagači mogu profitirati od strukturiranih proizvoda platforme i agregacije prinosa putem automatiziranih menadžera.

Strategije robotske trgovine – AMM (Izvor: DAOventures Objašnjenje proizvoda na visokoj razini ppt)

Zaključak

S rastom koji je zabilježio DeFi, malo je sumnje da je njegov ekosustav budućnost financija. Međutim, porast popularnosti DeFi-a donio je i nekoliko prilika, rizika i koristi. Imajući to na umu, DAOventures nastavlja igrati svoju ulogu u ubrzavanju prijelaza DeFi-a u dugo očekivanu budućnost neprestanim pružanjem investitorima odgovarajućih rješenja. Cilj protokola je potaknuti međusobnu interoperabilnost kako bi svojim korisnicima pružili najbolje usluge.

Serija o decentraliziranim financijama (vodiči, vodiči i još mnogo toga)

Sa sadržajem i za početnike i za naprednije korisnike, pogledajte našu YouTube DeFi seriju koja sadrži upute o OSNOVNIM ALATIMA koji su vam potrebni za trgovanje u DeFi prostoru, na pr. MetaMask i Uniswap. Kao i duboko zarobljavanje u popularne DeFi teme poput Reef.finance ($ REEF) i Polkadot ($ DOT)

Serija DeFi na ovom web mjestu također obuhvaća teme koje nisu istražene na YouTubeu. Za uvod o tome što je DeFi, pogledajte Pregled decentraliziranih financija (DeFi): Vodič za NAJPOVOLJNIJI trend u kriptovalutama

Vodiči i vodiči za ESSENTIAL DEFI ALAT:

 • Vodič za MetaMask: Kako postaviti račun? PLUS savjeti i hakovi za napredne korisnike
 • Otklonite pregled i vodič: Vodič za početnike i napredni savjeti i trikovi
 • Vodič i pregled serumskog DEX-a
 • Objasnio SushiSwap ($ SUSHI)
 • 1inch Exchange, Mooniswap i Chi GasToken: Vrhunski pregled i vodič

Za detaljnije informacije o drugim specifičnim projektima DeFi, pogledajte naše vodiče za DeFi tokene. Evo nekih od najpopularnijih vodiča:

 • DOSEG ($ LEND)
 • Pregled Ampleforth ($ AMPL): Osnovni vodič za ovaj DeFi protokol
 • ChainLink ($ LINK) vodič: Ključna karika u DeFi prostoru
 • Krem financije ($ CREAM): Što je to?
 • Vodič za financiranje krivulja ($ CRV)
 • DODOEx ($ DODO): Revolucionarni pružatelj likvidnosti na lancu
 • Linearno financiranje ($ LINA): Budućnost sintetičkih platformi za razmjenu?
 • Polkadot ($ DOT): Sve što trebate znati o DeFi ljubimcu Kine
 • RAMP DeFi: Kako otključava vrijednost uložene imovine?
 • Reef Finance ($ REEF): Sveukupna Defi platforma
 • Solana ($ SOL) je objasnila
 • Grafikon ($ GRT) – Sljedeća razina decentraliziranih aplikacija
 • Objašnjenje Trustswap ($ SWAP) – Sljedeća generacija DeFi transakcija
 • Čeznite za financiranjem spajanja ekosustava DeFi
 • Wing Finance ($ WING) – platforma za posudbu kredita DeFi

Više videozapisa i članaka stiže uskoro kao dio naše serije DeFi, zato se PRETPLATITE na našu Youtube kanal i (za sada) BESPLATNI tjedni bilten tako da možete biti obaviješteni čim izađu!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me