Pregled WAX tokena – Decentralizirana razmjena igara

WAX želi postati platforma koja svakome omogućuje stvaranje vlastitog virtualnog tržišta digitalnih sredstava. Omogućit će i trenutnim i budućim tržištima laku međusobnu interakciju upotrebom njihovog WAX tokena. To će povećati likvidnost digitalne imovine u cjelini i olakšati ljudima izvlačenje vrijednosti iz i između igara.

Platformu WAX (Worldwide Asset eXchange) razvija OPSkins. OPSkins je digitalno tržište broj jedan na svijetu s više od 100 milijuna transakcija godišnje. WAX će omogućiti svima da stvore potpuno funkcionalno tržište digitalnih predmeta s nula ulaganja u sigurnosnu infrastrukturu i obradu plaćanja.

Ključne značajke i prednosti WAX-a

Štiti od nestabilnosti cijena – Predmeti koji se prodaju na platformi mogu se koristiti WAX vezani ugovori o imovini. Kolebanja cijena vrlo su nepredvidljiva u odnosu na kripto, a posjedovanje WAX-ovih ugovora o imovini nudi određenu sigurnost korisnicima.

Sigurnost od prijevara – Igrači mogu slobodno kupiti i prodati svoju digitalnu robu odmah i sigurno pametni ugovori

Visoka likvidnost na WAX platformi – Iako su virtualni predmeti iz različitih igara, njima se može trgovati pomoću WAX tokena ili WAX ugovorenog sredstva.

Niži troškovi – Niži troškovi i lakši načini namire znače da i prodavači i kupci mogu zaraditi više od svake transakcije.

Ogromno uspostavljeno tržište – Dolazi s a ugrađena tržišna baza u OPSkinsu, s preko 2 milijuna tjednih transakcija

WAX protokol

WAX protokol je decentralizirano blockchain rješenje koje se fokusira na prijenos i razmjenu virtualne robe i usluga. Kako bi se zadovoljio velik opseg transakcija koje se traže na tim tržištima, odabran je algoritam konsenzusa Delegirani dokaz o ulogu, izvorno stvoren od strane BitShares. Korisnici mogu uložiti svoje WAX ​​tokene da bi izabrali čvorove za potvrdu zvane “Cehovi”.

Cehovi

Cehovi su potvrdni čvorovi WAX platforme. Iako će WAX ​​platforma nakon puštanja imati 64 pozicije u Cehu, to će se povećavati kako se objavljuju nove igre i poslužitelji. Osim potvrde blockchaina, cehovi će morati ispuniti i dodatne odgovornosti. Da bi ceh bio izabran, prvo moraju podnijeti mrežu mreži koja navodi igru ​​koju će servisirati, postotak naknada koje će podijeliti založenim korisnicima i način na koji će nadzirati agente za prijenos.

Agenti za prijenos

Za razliku od botova koje trenutno koristi OPSkins, WAX platforma će koristiti Transfer Agents. Povjereno im je olakšati prijenos virtualne robe između kupca i prodavatelja.

1. Komunicirati s prodavateljem i kupcem kako bi se dogovorili za preuzimanje i dostavu predmeta

2. Uzeti kontrola virtualne imovine od prodavatelja

3. Potvrdite autentičnost virtualne imovine

4. Digitalno potpišite ugovor o izvršenju nagodbe da su primili virtualnu imovinu

5. Dostaviti virtualno sredstvo kupcu

6. Digitalno potpišite ugovor o izvršenju nagodbe da su isporučili virtualnu imovinu

Oni također moraju staviti obveznicu WAX žetona, od kojih ne mogu prelaziti 25% ukupne vrijednosti trenutno dodijeljenih ugovora o izvršenju nagodbe. Za usluge izvršenja nagodbe, WAX Tokensima nagrađuju se u postotku naknade.

WAX Token (WAX) i ICO podaci

WAX token (WAX) imat će 185 milijuna ukupna ponuda. Svi WAX tokeni generirat će se u sjemenskom bloku. 64.750.000 WAX žetona dodjeljuju se za cijelu prodaju tokena koja je samo 35% ukupne ponude.

Pojedinosti o prodaji i dodjeli tokena WAX tokena

Konačne misli o VOSKU

Ovo je još jedan prijedlog gaming blockchaina nalik na Gameflip i Enjin. Međutim, ogromna prednost WAX-a je što ima potporu OPSkinsa. To projektu donosi određeni pedigre i iskustvo. Ugrađena baza korisnika također je ogromna prednost. Na temelju samo ove točke to je solidan prijedlog.

Međutim, postoje neke stvari koje treba uzeti na znanje. WAX platforma neće se oslanjati na izravnu integraciju API-ja s izdavačima igara. Ovo bi moglo biti dobro ili loše. Prednost je u tome što omogućuje najširu moguću publiku igrača putem decentraliziranih tržišta. Nedostatak je taj što će oni biti prepušteni na milost i nemilost programerima i ono što je dopušteno jednog dana moglo bi se promijeniti sljedeći.

Još jedna stvar koju treba pogledati je nizak postotak žetona dostupnih u prodaji tokena. 35% ukupne ponude ne čini se puno, a to čak i ne uzima u obzir 30 milijuna rezerviranih za institucionalnu pretprodaju.

WAX Token Review

od BoxMininga

Ocjena: 8,5 / 10

Resursi:

Web stranica WAX https://www.waxtoken.com/

Bijeli papir https://www.waxtoken.com/wp-content/uploads/WAX_White_Paper.pdf?1101

Blog https://medium.com/waxtoken/what-sets-wax-apart-from-other-tokens-91f24bef39c2

OPSkins https://opskins.com/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me