SuperFarm ($ SUPER): NFT farme s više lanaca bez koda

SuperFarm ($ SUPER) je DeFi platforma s više lanaca čiji je cilj olakšati postupak stvaranja nezamjenjivih tokena (NFT), a istovremeno im dati sposobnost da dodaju vrijednost svojim tokenima. Ima vlastitu NFT tržnicu od koje bi kreatori mogli profitirati. Protokol je osmišljen kako bi olakšao cijelo korisničko blockchain putovanje. Napokon, SuperFarm je kontinuirano rastući projekt koji bi mogao privući više partnerstava s nekoliko platformi za igre.

Pozadina

Elliot Wainman, tvorac EllioTrades-a i suosnivač Dapp Evolution Games-a, započeo je svoj rad na SuperFarmu s ciljem masovnog usvajanja za mrežu Ethereum. Cilj Elliota je dosegnuti preko 2,5 milijarde igrača širom svijeta koji žele kupiti imovinu u igri putem NFT-ova.

Prva runda prikupljanja sredstava SuperFarma iznosila je ukupno 1,1 milijun dolara, u kojoj su sudjelovale istaknute kriptovalute i financijske tvrtke poput Bitcoin.com, GBV Capital, Solidity Ventures i Spark Digital Capital, te mnogi drugi.

Prije nego što dublje zaronimo u ono što SuperFarm radi, važno je razumjeti što su NFT-ovi.

Što su NFT-ovi?

Nefungibilni tokeni (NFT) odnose se na digitalnu imovinu koja predstavlja gotovo sve, od umjetničkih djela ili identiteta osobe. NFT se ne mogu duplicirati i svi imaju različite metapodatke.

Obično se koriste za stvaranje blockchain prikaza stvarnog svijeta kako bi se njima moglo trgovati s kripto. Budući da se NFT-ovi mogu programirati, mogu se pridružiti s različitim karakteristikama i atributima prema potrebama tvorca.

Što je SuperFarm?

Što je SuperFarm? (Izvor: ‘1. DIO: Predstavljamo SuperFarm‘Srednji članak)

SuperFarm je višelančana DeFi platforma za NFT poljoprivredu bez ikakvog potrebnog koda, čiji je primarni cilj olakšati svima stvaranje vlastitih tokena i dodavanje vrijednosti uz pomoć NFT poljodjelstva. I budući da nema nikakvih zahtjeva za kodiranjem od strane tvrtke, korištenje platforme smanjuje tehničku složenost osmišljavanja vlastitog NFT-a.

SuperFarm NFT Farming (Izvor: ‘1. DIO: Predstavljamo SuperFarm‘Srednji članak)

SuperFarm apstrahira postupak tokenizacije kroz niz vizualnih alata prilagođenih početnicima. Mogu prilagoditi pravila za svoje tokene, prepoznati njihove atribute, potaknuti ponašanje i još mnogo toga. Platforma SuperFarm jednostavna je za upotrebu, ali ne ugrožava kvalitetu i učinkovitost.

Tokeni koji se mogu generirati na platformi su u skladu s ERC20. Mogu ih prodati na bilo kojem podržanom tržištu. U stvari, korisnici čak mogu postaviti svoje vlastito tržište NFT-a putem platforme ako to žele.

NFT poljoprivreda

Putem platforme, tvrtke mogu lako stvoriti vlastite farme i tamo postaviti svoje NFT-ove. Korisnici im mogu pristupiti kako bi uložili u NFT-ove i zaradili poticaje. Međutim, postoje minimalni zahtjevi za SUPER tokene, prije nego što bilo tko smije otvoriti nove farme.

NFT tržište

Korisnici dobivaju pristup trgovini NFT gdje mogu kupiti NFT-ove putem nagradnih bodova dobivenih od poljoprivrede. Korisnicima također omogućuje kupnju NFT-ova s ​​podržanim kriptovalutama.

Superverse

Superverse je sučelje za igre za SuperFarm. Riječ je o kartaškoj igri zasnovanoj na NFT-u koja funkcionira na postavkama autobattlera. Osim bodova u igrama, neke od nagrada koje su dostupne u Superverseu uključuju NFT padove sa SuperFarm partnerskih igraćih platformi.

Postoje minimalni zahtjevi za SUPER posjede prije nego što korisnik dobije pristup Superversu.

Tablica usporedbe značajki SuperFarma (Izvor: ‘1. DIO: Predstavljamo SuperFarm‘Srednji članak)

Izvorni žeton Superfarm – $ SUPER

$ SUPER token je izvorni uslužni token SuperFarma. Može se koristiti kao sredstvo razmjene ili za plaćanje upravljačkih i transakcijskih naknada. SUPER također pruža svojim imateljima pristup proizvodima i programima dostupnim u SuperFarmovom igraćem ekosustavu, partnerima za video igre i NFT kapljicama.

Budući da platforma u budućnosti želi biti potpuno decentralizirana, njeno je upravljanje usmjereno na zajednicu. Bilo koja odluka ili prijedlog za izmjenu ili izmjenu platforme mora proći kroz glasanje nositelja SUPER-a. Snaga glasa može se odrediti količinom SUPER žetona koje imate. Što više držite u SUPER-u, to će vaša snaga glasa biti jača.

Ostale kupnje koje možete obaviti na platformi također uključuju SUPER. Može se koristiti za pristup nekim važnim značajkama platforme koje su dostupne samo nositeljima SUPER-a.

Ako želite kupiti SUPER, token je naveden na Uniswap. Ispod su neki od slučajeva upotrebe SUPER-a.

SuperFarm $ SUPER slučajevi upotrebe (Izvor: ‘1. DIO: Predstavljamo SuperFarm‘Srednji članak)

Ulog

SUPER se također može uložiti. Korisnici jednostavno moraju zaključati svoj SUPER u pametnom ugovoru kako bi za to mogli zaraditi simbolične nagrade. Ova struktura nagrađivanja dolazi od naplate naknada za platforme koje se također proizvode u SUPER-u.

Uzgoj

SUPER se može uložiti i za NFT nagrade. Sudjelovanjem u ulozima za NFT-ove, korisnici također mogu dobiti ekskluzivne NFT nagrade od partnerskih farmi.

Korisnici također mogu postaviti vlastite farme na platformi. Međutim, postoji minimalni zahtjev od 100 000 SUPER tokena kako bi to učinili. Svrha kvote je osigurati da postoji mala vjerojatnost za neželjenu poštu, dobre kvalitete farmi i potaknuti kupnju tokena.

NFT kapi

Vlasnici SUPER-a također imaju pravo na NFT nagrade. To su NFT-ovi dostupni u Superverse i partnerskim video igrama. Međutim, da bi bili dio NFT padova, korisnici bi trebali imati najmanje potrebne SUPER tokene.

Kapi SuperFarm NFT (Izvor: ‘1. DIO: Predstavljamo SuperFarm‘Srednji članak)

Zaključak

SuperFarm je zanimljiv DeFi projekt. Jedna od prednosti platforme je što je već utvrdila tko joj je ciljno tržište. Ako projekt uspješno krene i na svoje uključi više igrača i programera, velika je vjerojatnost da će značajno potaknuti interes ljudi za kripto i DeFi. Zamislite 2,5 milijarde igrača koji uskaču u kripto vlak; to će biti ogroman podvig.

Štoviše, SuperFarm je projekt od kojeg tvrtke mogu lako imati koristi. Ako žele stvoriti vlastite NFT-ove i plasirati ih na tržište, sučelje SuperFarma pripremilo je platformu i za njih. Ako projekt postigne svoje ciljeve, nudi obećavajuće izglede za cijeli DeFi. Gledajući gdje je danas, nije nemoguće. Platforma je jednostavna za upotrebu i isplativa. Pripada projektima DeFi na koje moramo paziti.

Serija o decentraliziranim financijama (vodiči, vodiči i još mnogo toga)

Sa sadržajem i za početnike i za naprednije korisnike, pogledajte našu YouTube DeFi seriju koja sadrži upute o OSNOVNIM ALATIMA koji su vam potrebni za trgovanje u DeFi prostoru, na pr. MetaMask i Uniswap. Kao i duboko zarobljavanje u popularne DeFi teme poput Reef.finance ($ REEF) i Polkadot ($ DOT)

Serija DeFi na ovom web mjestu također obuhvaća teme koje nisu istražene na YouTubeu. Za uvod o tome što je DeFi, pogledajte Pregled decentraliziranih financija (DeFi): Vodič za NAJPOVOLJNIJI trend u kriptovalutama

Vodiči i vodiči za ESSENTIAL DEFI ALAT:

 • Vodič za MetaMask: Kako postaviti račun? PLUS savjeti i hakovi za napredne korisnike
 • Otklonite pregled i vodič: Vodič za početnike i napredni savjeti i trikovi
 • Vodič i pregled serumskog DEX-a
 • Objasnio SushiSwap ($ SUSHI)
 • 1inch Exchange, Mooniswap i Chi GasToken: Vrhunski pregled i vodič

Za detaljnije informacije o drugim specifičnim projektima DeFi, pogledajte naše vodiče za DeFi tokene. Evo nekih od najpopularnijih vodiča:

 • DOSEG ($ LEND)
 • Pregled Ampleforth ($ AMPL): Osnovni vodič za ovaj DeFi protokol
 • ChainLink ($ LINK) vodič: Ključna karika u DeFi prostoru
 • Krem financije ($ CREAM): Što je to?
 • Vodič za financiranje krivulja ($ CRV)
 • DODOEx ($ DODO): Revolucionarni pružatelj likvidnosti na lancu
 • Linearno financiranje ($ LINA): Budućnost sintetičkih platformi za razmjenu?
 • Polkadot ($ DOT): Sve što trebate znati o DeFi ljubimcu Kine
 • RAMP DeFi: Kako otključava vrijednost uložene imovine?
 • Reef Finance ($ REEF): Sveukupna Defi platforma
 • Solana ($ SOL) je objasnila
 • Grafikon ($ GRT) – Sljedeća razina decentraliziranih aplikacija
 • Objašnjenje Trustswap ($ SWAP) – Sljedeća generacija DeFi transakcija
 • Čeznite za financiranjem spajanja ekosustava DeFi
 • Wing Finance ($ WING) – platforma za posudbu kredita DeFi

Više videozapisa i članaka stiže uskoro kao dio naše serije DeFi, zato se PRETPLATITE na našu Youtube kanal i (za sada) BESPLATNI tjedni bilten tako da možete biti obaviješteni čim izađu!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me