Kako kupiti EOS 2021. godine [Detaljni vodič za kupce]

Trgovanje kriptovalutama jedna je od najnovijih stvari vani, a dosta ljudi od toga dobro živi.

Mnogi drugi drže kriptovalute ili u nadi da će vrijednost njihovih tokena drastično porasti ili zato što čvrsto vjeruju u budućnost digitalne valute kao sredstva trgovine.

Ali postoje puno različitih kriptovaluta; preko dvije tisuće i računajući. Mnoge od tih kriptovaluta povezane su s određenom uslugom ili projektom temeljenim na blockchainu.

Recimo da ste istražili ove blockchaine i kripto tokene i da volite EOS ekosustav. Sada želite kupiti neke tokene i pitate se gdje i kako kupiti EOS. Pročitajte kako biste saznali.

BRZI VODIČ: Kako kupiti EOS

 1. Idite na web mjesto Coinswitch
 2. U okviru “Vi šaljete” odaberite valutu koju želite kupiti
 3. Odaberite EOS u okviru “Dobivate”
 4. Kliknite “Prikaži sve ponude”.
 5. Odaberite najbolju ponudu od onih koje vam Coinswitch predstavlja
 6. Unesite adresu i bilješku EOS novčanika (ako je potrebno)
 7. Kliknite “Dalje”
 8. Slijedite upute na zaslonu da biste izvršili plaćanje i dovršili kupnju

Idite na Coinswitch

Prije kupnje EOS-a

Baš kao i za bilo koju drugu kriptovalutu, trebat ćete negdje za njezino pohranjivanje: EOS novčanik i račun. Ako ćete EOS držati pohranjenim na centraliziranoj centrali, usluga će vam pružiti adresu novčanika.

No, kao i uvijek, bolje je ako imate adresu novčanika.

Dobivanje novčanika kod mnogih kriptota jednostavno je poput instaliranja softvera na računalo ili pametni telefon, slijedeći nekoliko jednostavnih koraka, zapisujući lozinku i to je to! Adresu dobivate besplatno.

Stvari su malo složenije u slučaju adresa EOS novčanika.

Postoje vodiči koje možete slijediti, ali to obično uključuje stvaranje vaše čitljive adrese (za razliku od dugih, složenih nizova slova i brojeva koje vidimo na drugim blockchainima), generiranje para ključeva i konačno kupnju mrežnih resursa.

Da, EOS novčanici uglavnom ne dolaze besplatno. Da biste ga dobili, obično morate platiti 1-2 USD. No, nakon toga nema naknada za transakcije.

Na EOS blockchainu izgrađene su neke aplikacije i usluge koje s vremena na vrijeme nude besplatne adrese, pa svakako provjerite to.

Pretpostavimo da već imate adresu novčanika spremnu za polazak.

Gdje kupiti EOS – Top 5 razmjena

EOS nije neki opskurni, novostvoreni token. Stalno se svrstava u top 10 kriptovaluta (od preko 2500) prema tržišnoj kapitalizaciji: Prema cmc.io, obim trgovine iznosio je nešto više od 3,3 milijarde EOS vrijedan USD u posljednja 24 sata od pisanja ovog članka.

To znači da postoji prilično različitih razmjena na kojima možete kupiti / prodati / trgovati EOS-om. Pa kako odabrati jedan?

Jedna stvar koju morate uzeti u obzir je kako želite platiti EOS tokene. Želite li kupiti EOS kreditnom karticom? Možda bankovna doznaka? Ili možda već posjedujete neke druge kripto žetone i htjeli biste platiti s njima.

Prva dva slučaja su fiat-to-EOS transakcije, dok je posljednji kripto-u-EOS.

To može biti glavni čimbenik u odabiru vaše razmjene, jer ne nude sve mogućnosti. Ali, općenito, postupak je isti: prvo stvorite račun na burzi, zatim dodajte sredstva na račun i, konačno, kupite svoj EOS.

Pogledajmo pet najboljih mjesta za kupnju EOS-a:

NameDeposit MethodBuy
Podržati

 • Kreditna kartica
 • Bankovni prijenos (SEPA)
 • BRZ
 • Kriptovaluta
Ocjena:

Idite na Kupi

Binance

razmjena binancea

 • Bankovni prijenos (ACH)
 • Bankovni prijenos
 • Kriptovaluta
 • Debitna kartica
 • Žični prijenos
Ocjena: 5

Idite na Kupi

Changelly

 • Kreditna kartica
 • Debitna kartica
Ocjena: 5

Idite na Kupi

Premotač novčića

 • Kreditna kartica
 • Kriptovaluta
Ocjena: 5

Idite na Kupi

Coinbase Pro

 • Kreditna / debitna kartica
 • Kriptovaluta
 • Žični prijenos
 • Paypal
Ocjena: 5

Idite na Kupi

Bilo koja od gore navedenih razmjena, kao i mnoge druge, izvrsna su mjesta na kojima možete kupiti EOS. Zbog jednostavnosti i broja kovanica dostupnih za kupnju, dat ćemo vam detaljne upute za kupnju EOS-a na Coinswitchu.

Detaljni vodič o kupnji EOS-a na Coinswitchu

Coinswitch je agregator razmjene kriptovaluta, što znači da se transakcije ne događaju na samom Coinswitchu. Umjesto toga, povezuju vas s mnogim drugim burzama i pomažu vam pronaći najbolju ponudu za svoj novac.

Budući da su decentralizirani, neće vam pružiti novčanike za držanje vaših tokena, a vi ćete morati koristiti svoj. Nećete morati otvoriti račun ni na jednoj burzi.

Pretpostavimo da želite kupiti EOS u vrijednosti od 150 USD. Evo koraka:

Korak 1

Idite na web stranicu coinwitch.co

Kako kupiti EOS

Korak 2

S padajućeg izbornika s lijeve strane odaberite valutu koju želite potrošiti (USD) i unesite iznos koji želite potrošiti (150). Zatim s padajućeg izbornika s desne strane odaberite valutu koju želite primiti (EOS).

Dobit ćete procjenu koliko ćete EOS-a dobiti. Kliknite “Prikaži sve ponude”.

3. korak

Ovdje će Coinswitch predstaviti popis različitih burzi koje možete izvršiti u stvarnoj kupnji. Možete nastaviti i kliknuti na preporučenu.

4. korak

Unesite adresu i dopisnicu EOS novčanika (dopisi obično nisu potrebni ako koristite osobni EOS novčanik, ali sigurno će vam trebati ako želite EOS primiti u novčanik za zamjenu). Pristanite na uvjete i pravila o privatnosti i kliknite “Dalje”.

Korak 5

Na ovom zaslonu kliknite “Plaćanje Visa / Mastercard”, a zatim prijeđite na stranicu za plaćanje. Uplati, i to je to! Vaša transakcija bit će dovršena za nekoliko minuta, a EOS ćete dobiti ubrzo nakon toga.

Najbolji novčanici za držanje EOS-a

NameTypeBuy

Raspršiti

Klijent za radnu površinu Ocjena: 5

Uzmi Scatter

Ris

Desktop i Mobile Ocjena: 5

Uzmi risa

Ledger Nano S

Hardver Ocjena: 5

Uzmi Ledger

Novčanik Guarda

Mobilni Ocjena: 5

Uzmi novčanik

Atomski novčanik

Desktop i Mobile Ocjena: 5

Uzmi novčanik

Više informacija o EOS-u [FAQ]

Što je EOS?

Pojednostavljeno rečeno, EOS je kriptovaluta koja pokreće EOS.IO blockchain. EOS.IO je pokrenut 2018. godine i blockchain je sposoban za pametne ugovore koji pokušava ukinuti naknade za transakcije i biti sposoban izvoditi milijune ako gotovo trenutačne transakcije u sekundi.

EOS.IO koristi tip konsenzusnog algoritma nazvan Delegirani dokaz uloga (DPoS), u kojem se o upravljanju blockchainom demokratski odlučuje glasovima izdanih od vlasnika EOS tokena. Dakle, ako posjedujete neki EOS, možete dati glas koji bira način rada blockchaina.

Je li EOS dobra investicija?

Uspjeh EOS-a kao ulaganja uvelike ovisi o uspjehu EOS.IO blockchaina. EOS.IO želi ponuditi kapacitet od tisuće transakcija u sekundi bez naknada za transakcije, tako da je obećavajuća platforma za programere decentraliziranih aplikacija (dApp).

S nekoliko finih dApps-a koji su već u ekosustavu, budućnost izgleda obećavajuće. EOS se trenutno procjenjuje na 2,61 USD, a mnogi algoritmi predviđanja cijena procjenjuju da bi mogao doseći čak 100 USD u roku od godinu ili dvije. Stoga se čini da je EOS dugoročno dobra investicija.

U zaključku

EOS je jedna od najboljih kriptovaluta na tržištu danas, a EOS.IO blockchain je sve popularnija platforma za razvoj i primjenu dApps-a. Iako ne bez svojih tehničkih problema, EOS ekosustav sadrži mnoštvo izvrsnih i ugodnih aplikacija.

Sada znate gdje kupiti EOS, želite li kupiti EOS kreditnom karticom, bankom ili bankovnom doznakom ili pomoću nekih kripto žetona koji već imate. Samo naprijed, kupite EOS, istražite ekosustav i uživajte u vožnji.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me