Kako kupiti OmiseGO (OMG) [Detaljni vodič za kupce]

OmiseGO je platforma otvorenog koda zasnovana na blockchainu za trenutne peer-to-peer transakcije i jedan od najuspješnijih projekata razvijenih na Ethereum blockchainu, uz podršku samih osnivača Ethereuma, Vitalika Buterina i Gavina Wooda. Ako čitate ovaj članak, vjerojatno već znate nešto o projektu.

Možda ste kripto entuzijast koji prati projekt ili ste potpuni novak u svijetu kriptovaluta i slučajno ste upisali OMG kad ste vidjeli koliko različitih žetona postoji vani. Nema veze. U ovom vodiču pružit ćemo vam detaljne upute o tome Kako kupiti OmiseGO (OMG).

BRZI VODIČ: Kako kupiti OmiseGO

 1. Stvorite i prijavite se na svoj Binance račun
 2. Idite na Novčanici – pronađite novčanike da biste dobili svoju Binance BTC adresu
 3. Prenesite svoja sredstva u Binance
 4. Otvorili ste stranicu Binance Markets
 5. Pronađite tržišnu stranicu za OMB / BTC trgovački par
 6. Upišite koliko BTC želite potrošiti i kliknite “Kupi OMG”

Idite na Binance

Gdje kupiti OmiseGO – Top 5 razmjena

Vaš prvi korak u otkrivanju Kako kupiti OmiseGO jest saznati gdje ih kupiti. Postoje tisuće kripto razmjena, od poznatih, vrlo poznatih web stranica poput Binancea ili Coinbasea, do razmjena poput Criptolaga, za koje gotovo nitko nije čuo. Nema razmjene na popisu svakog pojedinog tokena. Jednostavno ih je previše. Dakle, prvo moramo znati koji popis OMG-a.

To možemo saznati na web mjestima koja prate kriptovalute, poput cmc.io ili coincodex.com. Možemo prijeći na coincodex, upisati OMG u okvir za pretraživanje s desne strane, a zatim kliknuti na “karticu Razmjene”. Evo popisa razmjena za OMG prema coincodexu:

kako kupiti omisego

Popis je prema zadanim postavkama poredan prema 24-satnom opsegu trgovanja i ne prikazuje samo burze već i dostupne trgovačke parove. Ovo vam govori čime možete platiti svoj OMG.

Gledajući gornju sliku, top 5 razmjena za OMG su Binance (s dosad najvećom količinom), Huobi Global, OKEx, Coinbase Pro i UPbit. Na Binanceu možete kupiti OMG uz Bitcoin (BTC), USD Tether (USDT), Ether (ETH) i njihov vlastiti Binance Token (BNB)

Napravimo brzu usporedbu ovih pet najboljih OmiseGO razmjena:

NameDeposit MethodBuy
Kraken

 • Elektronički prijenos sredstava
 • Bankovni prijenos (SEPA)
 • Žični prijenos
 • Skrbništvo Ethane
Ocjena: 5

Idite na Kupi

Binance

razmjena binancea

 • Bankovni prijenos (ACH)
 • Bankovni prijenos
 • Kriptovaluta
 • Debitna kartica
 • Žični prijenos
Ocjena: 5

Idite na Kupi

Changelly

 • Kreditna kartica
 • Debitna kartica
Ocjena: 5

Idite na Kupi

Premotač novčića

 • Kreditna kartica
 • Kriptovaluta
Ocjena: 5

Idite na Kupi

Coinbase Pro

 • Kreditna / debitna kartica
 • Kriptovaluta
 • Žični prijenos
 • Paypal
Ocjena: 5

Idite na Kupi

Detaljni vodič za kupnju OmiseGO

Na temelju gornjih podataka, najbolje mjesto za kupnju OmiseGO je Binance. Ima najveći obim trgovine za OMG i ujedno najviše parova za trgovanje. Iako Binance prihvaća plaćanja kreditnim karticama za kupnju kripto žetona, to je moguće samo za Bitcoin i nekoliko drugih. Kupnja OMG-a moguća je samo uz BTC, USDT, ETH i BNB.

Sad znamo gdje. Sada pogledajmo Kako kupiti OmiseGo (OMG). Pretpostavimo da ste vlasnik nekog Bitcoina koji je pohranjen u osobnom novčaniku (kao što biste uvijek trebali) i želite kupiti OMG tokene u vrijednosti od 0,0003 BTC. Učinimo jedan po jedan korak:

Korak 1: Stvorite račun na Binanceu

Ako već imate Binance račun, prijeđite na sljedeći korak. Ako ne … čitajte dalje.

Krenite prema www.binance.com i kliknite žuti gumb “Registriraj se” na gornjem natpisu.

Unesite svoju adresu e-pošte, upišite sigurnu lozinku, a zatim kliknite “Stvori račun” i slijedite sve korake za potvrdu i aktiviranje računa. Ne zaboravite postaviti dvofaktorsku provjeru autentičnosti (2FA) za dodatnu sigurnost.

Korak 2: Depozit sredstava

Sad kad ste već postavili svoj Binance račun, morate položiti sredstva koja ćete upotrijebiti za kupnju OmiseGO. Da biste to učinili, morate prenijeti Bitcoin iz svog osobnog novčanika u svoj Binance BTC novčanik.

Prvo se prijavite na svoj Binance račun i na gornjoj vrpci kliknite “Novčanik”, a zatim “Spot novčanik”

Ova stranica prikazuje vaše opće stanje. Drugim riječima, kombinirana vrijednost žetona u svim vašim novčanicima. Kliknite “Polog” na lijevom izborniku.

Na ovoj stranici s padajućeg izbornika odaberite žeton koji želite položiti. U ovom slučaju, Bitcoin. Adresa vašeg Binance BTC novčanika pojavit će se s desne strane. Ovdje možete kopirati adresu u međuspremnik ili pokazati QR kôd koji možete skenirati.

kako kupiti OMG

Sada idite u svoj osobni novčanik u kojem ste pohranili svoj Bitcoin i prenesite željeni iznos na gore navedenu adresu novčanika. Za nekoliko minuta, nakon što su završene sve mrežne potvrde, vaši će tokeni biti u Binanceu spremni za kupnju.

Korak 3: Kupnja OmiseGO-a

Sad kad je vaš BTC na Binanceu, morat ćete prijeći na tržište kriptovaluta. Kliknite “Tržišta” u gornjoj vrpci.

Budući da kupujemo s Bitcoin-om, kliknite karticu “BTC Markets”, a zatim u okvir za pretraživanje s desne strane upišite OMG.

U prozoru će se pojaviti trgovinski par OMG / BTC. Kliknite na nju za otvaranje stranice za trgovanje.

Ovo je tržišna stranica za trgovinski par OmiseGO / Bitcoin. Prvi će dio prikazati neke informacije o cijenama. Dio koji trebate izvršiti je na dnu, pa se pomaknite prema dolje.

Desni stupac je za kupnju BTC-a s OMG-om, pa moramo pogledati lijevi stupac. U okvir “Ukupno” unesite koliko BTC želite potrošiti. U ovom primjeru, 0,0003 BTC. Ovdje možemo vidjeti da ćemo dobiti 2,48 OMG. Nakon što se sve popuni, kliknite gumb “Kupi OMG” da biste dovršili postupak. Za nekoliko minuta, vaši OmiseGO tokeni bit će u vašem novčaniku.

Najbolji novčanici za držanje OmiseGO

Sad kad znate kako kupiti OmiseGO (OMG) i ponosni ste vlasnik nekih tokena, mogli biste ih ostaviti u svom Binance novčaniku. No, općenito je dobra ideja držati svoje kriptovalute u osobnim novčanicima. Postoji nekoliko vrsta novčanika između kojih možete odabrati: hardverske novčanike (fizičke uređaje koji se moraju priključiti na računalo) ili softverske novčanike (web, stolni ili mobilni).

Budući da je OMG token kompatibilan s ERC20, to će učiniti bilo koji novčanik kompatibilan s ERC20. Evo naših pet najboljih novčanika za držanje OmiseGO. Trust Wallet nedavno se udružio s Binanceom, tako da je stvarno dobra opcija ako planirate redovito tamo trgovati.

NameTypeBuy
Knjiga Nano X

Hardver Ocjena: 5

Uzmi novčanik

Atomski novčanik

Klijent za radnu površinu Ocjena: 5

Uzmi novčanik

Ledger Nano S

Hardver Ocjena: 5

Uzmi novčanik

TREZOR Jedan

trezor jedan

Hardver Ocjena: 5

Uzmi novčanik

Novčanik Guarda

Mobilni Ocjena: 5

Uzmi novčanik

Vjerujte novčaniku

Mobilni Ocjena: 5

Uzmi novčanik

MyEtherWallet

mreža Ocjena: 5

Uzmi novčanik

Više informacija o OmiseGO [FAQS]

Što je OmiseGO?

Ime OmiseGO odnosi se i na projekt temeljen na blockchainu i na kripto valutu. Projekt OmiseGO je platforma otvorenog koda za trenutna, peer-to-peer plaćanja i transfere. Neki su to opisali kao da je PayPal, ali s kriptovalutama. Platforma je razvijena u jugoistočnoj Aziji, gdje preko 75% ljudi nema bankovne račune. Ova platforma može pružiti nebankarskim osobama iz cijelog svijeta pristup slanju i primanju transfera ili obavljanju plaćanja.

OmiseGO (simbol oznake: OMG) također je naziv kriptovalute koja pokreće platformu za plaćanja OmiseGO.

Radi li OmiseGO samo u jugoistočnoj Aziji?

Ne. Tvrtka je sa sjedištem u Singapuru, ali je otvorena za ljude i tvrtke iz cijelog svijeta. Gdje god živjeli, možete kupiti OMG. I ma gdje se nalazila vaša tvrtka, odmah možete početi primati uplate OMG.

Je li OmiseGO dobra investicija?

Od trenutka pisanja ovog članka, cijena 1 OMG iznosi 1,15 USD. Neka od optimističnijih predviđanja cijena za token kažu da bi mogla vrijediti između 3,5 i 5 USD do kraja 2020. Manje optimistična predviđanja sugeriraju da bi mogla doseći vrijednost od 5 USD do 2025. Dakle, OMG izgleda kao dobra investicija, u najmanje dugoročno.

Kako kupiti OmiseGO – Zaključak

Uspjeh OMG tokena u potpunosti ovisi o uspjehu platne platforme. Ako OmiseGO stvarno postane PayPal u kripto svijetu, definitivno se može vinuti u rekordne cijene. S jednim dodatnim detaljem: 100% ukupna opskrba OMG-a već cirkulira, tako da više nema iskapanja tokena. Ako platforma poleti, nedostatak tokena povećat će cijenu. Čini se da OMG svakako vrijedi uložiti nešto novca, a nakon što pročitate ovaj vodič, sada znate kako to učiniti.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me