Прогноза на звездната цена 2021-2025 | XLM $ 5 Възможно?

Тъй като е едва началото на 2021 година, е и идеалното време да направите някои прогнози. И така, днес ви представяме звездни лумени прогноза на цената.

Когато разглеждаме точно крипто пазара, един от факторите, който ни се появява веднага, е впечатлението, че крипто пазарът изобщо не се справя зле, а по-скоро прави доста впечатляващо.

Двата очевидни факта, които утвърждават това понятие, са: Първо, всички криптовалути в списъка на десетте (по пазарна стойност) се покачват, с изключение на XRP, чиято стойност се изчерпва, тъй като е засегната с SEC иск, а вторият е изпълнението на биткойн, който е отчел ръст от около 60% през последните три седмици.

Общата пазарна среда и ефективността на биткойните винаги са най-важните фактори, докато се прави анализ на всеки Altcoin, включително Stellar. Но преди да преминем към анализа на цените на Stellar, първо да проучим какво представлява този altcoin.

Какво е Звездно?

Звезден е мрежа с отворен код, което по същество означава, че всеки потребител на Steller може да има достъп до неговите системи и да влияе на работата. Той приема всякакви пари, никой не привилегирова и подкрепя хората да създават, изпращат и търгуват всякакви валути.

Steller, както и всички други известни криптовалути, се движи през децентрализирана мрежа, изградена върху блокчейн, която поддържа мрежата синхронизирана. Stellar Blockchain повишава ефективността на мрежата, намалява разходите, спестява време и също така позволява на мрежата да извършва адекватно трансгранични транзакции. Въпреки че по своята същност е много подобен на този на Биткойн и Ethereum, практически е доста различен от тях, тъй като представя себе си по същество като плащане, а не като криптовалута.

Преди това той работеше по протокол 13, но на 23 ноември фондът за развитие на Stellar надгради мрежата и сега Stellar работи по протокол 15, който е относително по-подходящ и ефективен.

Stellar е известен и с уникалния си протокол за консенсус, който е първият по рода си. Протоколът за звезден консенсус е първото практическо изпълнение на FBA (Федерална византийска мрежа) протокол, идеализиран от професор Дейвид Мазиер през 2015 г..

Още нещо, което прави Stellar уникален сред своите връстници, е визията му да подобри и революционизира крипто пазара. наемна финансова система. С други думи, той е тук, за да подкрепи съществуващата финансова система, а не да я оспорва. По същество той е проектиран да преодолее пропуските между различните финансови институти и основната му цел е да създаде синхронизирана среда за всички видове финансови мрежи.

Кратка история на Stellar XLM

Джед Маккалеб е умът, който стои зад иновацията на Stellar. той е един от основните участници в крипто пазара, пазарът, който виждаме днес, дължи много на Джед. Той е и съосновател на Ripple, а от негативната страна е същият човек, който е изобретил скандалната криптообмен Mt. Gox (който в един момент беше най-голямата крипто борса в света и държеше повече от 70% от биткойните), който беше обявен в несъстоятелност от окръжния съд в Токио през април 2014 г..

Джед Маккалеб си сътрудничи с адвоката Джойс Ким и стартира Stellar през 2014 г. По-късно Stellar си партнира с изпълнителния директор на Stripe Патрик Колисън и те заедно откриха Звездна основа, организация с нестопанска цел в подкрепа на развитието и приемането на платежна мрежа Stellar Lumens. Първоначално Stripe също подкрепи Stellar, като инвестира 3 милиона долара за финансиране на семена.

XLM на Stellar за разлика от Bitcoin или Ethereum, нито може да бъде добиван, нито може да бъде възлаган от протокола. Фиксираният брой Stellar XLMs бяха произведени, когато за първи път стартира.

Първоначално бяха произведени 100 милиарда XLM и броят им се планираше да се увеличава с 1% всяка година, но по-късно общността на Stellar гласува да ограничи предлагането на XLM с 50%, през октомври 2019 г., в резултат на което сега имаме 50 милиарда XLM, От които 20 милиарда се търгуват, купуват и използват от потребителите на Stellar, а останалите 30 милиарда се държат от фондация Stellar за подкрепа и насърчаване на приемането на Stellar като платежна мрежа.

  1. Прогноза за цената на Cardano 2021-2025 | Ще достигне ли ADA някога $ 10?
  2. Прогноза за цените на Dogecoin 2021-2025 | Може ли DOGE да удари $ 1?

История на цените Stellar (XLM) за всички времена

В продължение на години след старта си Stellar всъщност никога не е постигнал значителни стъпки, но през декември 2017 г. Той надмина нивото на цените от $ 0,10 през първата седмица на декември. След това през първите няколко дни на януари 2018 г. премина ценовото ниво от $ 0,50 и през същата седмица , Stellar достигна най-високия рекорд от $ 0.93 (в този момент той също достигна върха на BTC / XLM търговска двойка и достигна 6300 сатоши – най-малката единица BTC).

Но не успя да поддържа това ниво на цените за дълго, тъй като през следващите три седмици загуби приблизително 70% от стойността си, след което в продължение на месеци Stellar продължи да се препъва на различните ценови нива и през средата на декември 2018 г. цената му спадна до по-малко от 0,10 долара ценово ниво и продължи със средна цена от около 0,07 долара в продължение на месеци до опашката на ноември 2020 г. и оттам нататък Stellar търгуваше на средно ценово ниво от 0,15 долара.

Продължаващият месец януари 2021 г. се оказва изключително доходоносен месец за Stellar, тъй като стойността му се е увеличила с около 60% през последните няколко дни, точно днес Stellar също е достигнала 2-годишния връх от $ 0,41, това неотдавнашно покачване на цените отново постави Stellar в топ 10 на списъка с думи най-големите криптовалути.

Повишаване на скоростта на XLM

Прогноза на звездната цена

Прогноза на звездната цена

Сега Stellar е 9-тата по големина криптовалута в света, една от най-добре представящите се монети сред своите връстници и е нараснала с повече от 160% през последната седмица, с пазарна капитализация от 7 533 322 623 долара.

Сега нека видим какво са предсказали известните прогнозни агенции за това?

Прогноза за звездна цена от LongForecast

Агенция за прогнози, Long Forecast направи най-изчерпателната прогноза за цената на звездата..

Прогноза за цената на Stellar XLM 2021

Според прогнозите на дългосрочната агенция Stellar ще търгува някъде между $ 0,26 – $ 0,32 през април 2021 г., през август 2021 г. ще търгува около $ 0,35 – $ 0,45, а през декември 2021 г. Stellar ще търгува някъде между $ 0,45 – $ 0,50.

Прогноза за цената на Stellar XLM за 2022-2023

Те прогнозират, че звездата ще остане някъде между 0,60 – 0,70 долара през 2022 г. Стойността му обаче ще намалее малко през август 2022 г., тъй като се очаква Stellar да търгува между 0,50 – 0,55 долара междувременно, а в края на годините няма да има значителна промяна в стойността му и монетата ще продължи да търгува между 0,60 и 0,70 долара. През първото тримесечие на 2023 г. Stellar се очаква да бъде между $ 0.72 до $ 0.80 и ще бъде оценен някъде между $ 1 – $ 1.50 в края на годината.

Прогноза на звездната цена 2024-2025

Прогнозата Stellar (XLM) от 5 години, която се формира сега, изглежда груба, тъй като Cryptos са нестабилни и не можем да вземем определено решение дали ще реагират в следващите минути. Но XLM трябваше да излети до края на 2025 г. Цената ще бъде около $ 3. Това означава, че настоящата цена се е повишила с повече от 600 процента.

Прогноза на звездната цена от Captianaltcoin

Въпреки че те прогнозират краткосрочно увеличение на стойността на Steller през 2021 г., тъй като предполагат, че той ще се търгува под $ 0.50 през годината.

Според прогнозите, които са направили, Altcoin Stellar със сигурност може да бъде нещо, като се има предвид стабилната пазарна среда, която може да го накара да премине ценовото ниво от $ 5 през периода следващите 5 години.

Прогноза за звездна цена 2025 от Coinswitch

Според Coinswitch Stellar ще търгува около $ 0.77 през 2021 г. и със сигурност ще достигне $ 5 до 2025 г..

Прогноза за звездна цена 2025 от Криптограунд

Cryptogroud прогнозира Stellar да достигне около $ 0.74 до 2025 г. Екипът на RippleCoinNews не е съгласен с тази прогноза на цените.

Прогноза за звездна цена 2021

Прогноза за звездна цена 2021

Нашата прогноза за цената на Stellar (XLM)

След като разгледахме всички фактори, свързани с вариацията на цената на Stellar, правим следните прогнози за XLM:

През 2021 г. стойността му ще остане донякъде между 0,30 – 0,50 долара, през 2022 г. може да се увеличи и се очаква да търгува между 0,45 – 0,65 долара, продължавайки растежа си, вероятно може да премине 1 долар и може да се търгува между 1 – 1,40 долара през 2023 година.

По-нататък през 2024 г. Stellar ще продължи своето пътуване към $ 2, а междувременно ще остане някъде между $ 1,45 – $ 1,70 и ако всичко върви гладко и скептицизмът на пазара към криптовалутата продължава да изчерпва, в крайна сметка ще пресече стойността от $ 2 тъй като завършва 2025 година.

Заключение

Stellar с огромния си потенциал може бързо да се изкачи. Като се има предвид пазарът, средата остава стабилна и биткойн продължава да работи гладко, което със сигурност засяга всички нарастващи алткойни. Освен това, ако Stellar продължи да работи в правилната посока, не е малко вероятно да се превърне в една от петте най-големи монети на цифровия пазар и да достигне 5 долара по-рано от очакваното.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me