7 Saham Dividen UK Untuk Beli Sekarang Menawarkan Aliran Pendapatan Menarik

7 saham Dividen UK teratas ini menjanjikan Aliran Pendapatan Menarik

Saham Dividen UK Terbaik untuk Beli pada tahun 2021

Adakah anda pemula dalam perdagangan saham dan ingin menambahkan kepelbagaian bersama dengan pendapatan tetap ke dalam portfolio saham anda? Atau adakah anda pelabur yang ingin menambahkan stok dividen UK terbaik untuk koleksi anda tetapi tidak pasti saham dividen mana yang paling sesuai untuk dipilih? Lihatlah kerana kami telah memilih 7 saham dividen UK untuk dibeli sekarang yang menawarkan aliran pendapatan yang menarik.

7 Saham Dividen UK teratas untuk Beli Sekarang

Sebelum kita melihat lebih dekat stok dividen UK terbaik pada tahun 2021, berikut adalah 7 pilihan utama kami:

1. PayPoint PLC

2. Undang-undang & Kumpulan Umum PLC

3. GlaxoSmithKline

4. Unilever PLC

5. PLC Kumpulan Moneysupermarket.com

6. Tate & Lyle PLC

7. Pasaraya Wm Morrisons

Anda boleh membeli semua saham dividen uk teratas ini, dan juga banyak saham lain, di eToro dan membayar yuran 0%!

Saham Dividen UK Dengan Aliran Pendapatan Menarik

Bagi banyak pelabur, menjana keuntungan yang baik adalah tujuan kebanyakan pelabur ketika mereka ingin mula melabur dalam pasaran. Tetapi apa yang diabaikan dan mungkin tidak disedari oleh banyak pelabur ialah stok dividen dapat memberikan kelebihan yang besar, termasuk pulangan yang besar dan juga dianggap sebagai pertaruhan yang lebih cepat dan lebih selamat daripada stok pertumbuhan.

Saham dividen menawarkan anda sebagai pelabur yang terbaik dari kedua-dua dunia. Untuk menjadi sebahagian daripada beberapa syarikat menarik yang terkenal di planet ini dengan ruang untuk pertumbuhan yang berpotensi, bersama dengan jaring keselamatan yang tidak berpotensi kehilangan banyak wang sepanjang perjalanan.

Walaupun begitu, saham pertumbuhan juga merupakan pelaburan yang baik kerana mereka akan memberikan pulangan yang baik, terutamanya dari harga saham. Walau bagaimanapun, stok pertumbuhan adalah pelaburan yang lebih panjang ketika menghasilkan wang dan ia dianggap lebih berisiko daripada saham dividen. Tetapi pelaburan yang sama tentunya bagus.

Oleh itu, jika anda seorang pelabur sabar yang ingin menjadi sebahagian daripada kedua-dua dunia, maka kami mengesyorkan anda mempunyai koleksi kedua-duanya.

Sekiranya anda ingin menentukan saham pertumbuhan mana yang terbaik untuk dilaburkan pada tahun 2021, pastikan anda membaca 10 Saham Britain Terbaik yang Perlu Dipertimbangkan pada tahun 2021.

Tetapi jika aliran pendapatan pasif biasa adalah apa yang anda cari dalam perjalanan perdagangan anda, mari kita lihat 7 saham dividen UK terbaik untuk dibeli sekarang yang dapat memberikan pulangan yang menarik untuk anda.

TOP 7 Saham Dividen UK untuk Beli Sekarang yang Menawarkan Aliran Pendapatan Menarik

Di sini anda mempunyai senarai 7 saham dividen UK yang kelihatan menjadi saham paling menarik di pasaran Britain hari ini. Mari kita perhatikan seberapa baik prestasi saham ini dalam beberapa tahun mendatang. Awasi mereka! Mereka mungkin cemerlang tahun depan.

1. PayPoint PLC (PAY.L)

Hasil Dividen: 6.01%

Saham dividen Inggeris pertama yang masuk dalam senarai adalah PayPoint plc.

Syarikat Inggeris yang ditubuhkan pada tahun 1996 dan beribu pejabat di Welwyn Garden City, juga beroperasi di Romania bersama dengan Inggeris. Syarikat ini dirancang untuk membantu individu membayar bil dengan cepat dan mudah semuanya dengan beberapa klik butang.

Syarikat bukan sahaja telah berkembang dan dijangka berkembang lebih jauh pada tahun-tahun mendatang, syarikat itu juga membayar dividen yang boleh dipercayai kepada para pemegang sahamnya, dengan dividen sebelumnya dibayar pada 29 Disember 2020 sebanyak 7.80 p per saham dan pembayaran syarikat berikutnya akan dijelaskan. dibayar pada 8 Mac 2021.

Saham UK ini nampaknya berterusan dan siap dengan baik untuk tahun yang akan datang daripada laporan perdagangan syarikat yang dikeluarkan pada 21 Januari 2021.

Syarikat itu melaporkan bahawa walaupun pendapatan bersih kumpulan yang mendasari dari operasi berterusan turun 10.8% menjadi £ 3.0 juta daripada £ 27.5 juta pada tahun 2020, bersama dengan pendapatan bersih perkhidmatan runcit UK menurun sebanyak 1.4% kepada £ 10.6 juta, syarikat itu masih menunjukkan beberapa keputusan yang kukuh.

Walaupun pendapatan perkhidmatan runcit di UK menurun, ia masih mengalami peningkatan dalam transaksi pembayaran kad bersama dengan sektor perniagaan baru yang menang dalam pembayaran digital, pembaharuan pelanggan utama meningkatkan cadangan peruncit syarikat untuk meningkatkan langkah.

Rancangan syarikat dari segi pengembangan pertumbuhan ingin diteruskan kerana syarikat itu mengumumkan bahawa pengambilalihan untuk kedua-dua Handepay dan Merchant Rentals dijangka akan diselesaikan pada awal tahun 2021 sekiranya mendapat persetujuan. Seiring dengan pemerolehan i-movo yang selesai pada akhir November 2020, yang akan mewujudkan lebih banyak peluang menarik untuk jenama tersebut.

Memerhatikan bahawa syarikat ini juga beroperasi di Romania, syarikat tersebut telah mengesahkan bahawa mereka sedang berusaha untuk membuang pihak perniagaan Romania, yang akan memungkinkan syarikat tersebut memperoleh keuntungan besar secara percuma untuk dapat meneruskan pertumbuhan perniagaan UK dan mengembangkan pergerakan strategi UK.

Apa pendapat dan ramalan penganalisis untuk saham ini bergerak maju?

Ini disahkan walaupun di belakang pendapatan pendapatan mereka, syarikat itu masih meningkat sebanyak 3.7% sepanjang tahun lalu.

Melangkah ke hadapan, 4 dari 5 penganalisis bandar telah memberikan penilaian konsensus ‘Beli’ saham ini dengan purata sasaran harga dua belas bulan adalah 880.60p bersamaan dengan sasaran harga antara 540p terendah dan 1,263p tertinggi.

2. Undang-undang & General Group PLC (LGEN.L)

Hasil Dividen: 6.97%

Syarikat insurans yang sah & General adalah saham UK terbahagi yang boleh dipercayai dan stabil yang harus anda pertimbangkan untuk dibeli.

Untuk memberikan penjelasan mengenai apa yang ditawarkan LGEN, syarikat ini menawarkan pelbagai produk insurans dan juga menawarkan perkhidmatan mereka di seluruh dunia, beroperasi di pelbagai segmen termasuk Persaraan, Pengurusan Pelaburan, Modal, dan Insurans.

Pada tahun 2020, syarikat telah membayar dividen sebanyak 4.93p sesaham yang telah dibayar pada 24 September 2020.

Berikutan ketidakpastian yang ditunjukkan oleh 2020 kepada kita semua, kumpulan insurans ini telah menunjukkan prestasi yang baik sepanjang tahun lalu, dan melihat ke hadapan syarikat insurans telah mendapat ramalan pertumbuhan pendapatan sebanyak 9.24% per tahun.

Setelah terus menghasilkan pendapatan dua digit dalam dekad yang lalu, syarikat insurans menyatakan dalam angka terkini dalam syarikat tersebut November 2020 melaporkan bahawa 2020 adalah tahun ‘Jeda’, kerana keseluruhan perniagaan telah bertujuan untuk mencapai keuntungan operasi 2019 sebanyak £ 2.3 bilion, memandangkan peristiwa baru-baru ini.

Tetapi cita-cita syarikat yang bergerak maju di semua lima bidang perniagaan yang kuat, diramalkan akan berkembang lebih jauh ke peringkat global. Dari menawarkan produk baru dan penyelesaian kepada strategi yang disiapkan.

Apa yang para penganalisis percaya bahawa stok ini boleh membawa masa depan?

Sekiranya anda mengikuti berita pelaburan terkini, saham Britain ini baru saja diberi penilaian konsensus Zacks Rank yang disemak semula kepada ‘Hold’. Dalam gambaran yang lebih besar, ini sebenarnya bermaksud bahawa sekarang boleh menjadi masa yang tepat untuk memasuki stok ini.

Dari 12 penganalisis bandar, stok ini lebih disukai dan diberi penarafan ‘Beli’ oleh 5 penganalisis, 4 memberikan penilaian ‘Tahan’ dan 3 ‘Jual’ saham.

Penganalisis juga telah memberikan saham ini sasaran harga dua belas bulan 245.82p bersama dengan sasaran harga rendah 165.00p dan sasaran harga tinggi 344.00p.

Walaupun saham ini mempunyai penilaian terbalik, stok dividen ini masih menawarkan banyak potensi termasuk dua faktor besar dari segi prospek pertumbuhan dan hasil dividennya. Menjadikan ini salah satu daripada 7 saham dividen UK untuk dibeli.

3. GlaxoSmithKline PLC (GSK.L)

Hasil Dividen: 5.51%

Syarikat farmaseutikal multinasional Britain adalah salah satu saham dividen di UK, yang boleh dikatakan anda telah mendengar atau melihat banyak stok ini sejak beberapa bulan yang lalu, kerana wajar diberi perhatian.

Oleh kerana tahun 2020 telah diambil alih oleh jangkitan Coronavirus, semua syarikat dalam industri ini adalah syarikat yang perlu diperhatikan, tetapi GSK mempunyai lebih banyak tawaran daripada yang lain.

Sebagai salah satu syarikat farmaseutikal terbesar di dunia hari ini, syarikat itu baru sahaja melihat ciptaan baru ‘Cabenuva’, di bawah jenama ViiV telah diluluskan oleh FDA yang merupakan ubat tahan lama pertama untuk rawatan jangkitan HIV-1 pada orang dewasa.

Bersama dengan syarikat yang memberikan vaksin Malaria pertama, RTS, S pada tahun 2014.

Syarikat farmaseutikal mempunyai banyak petualangan di jalan raya dan bahkan bekerjasama pada tahun 2018 dengan organisasi terkemuka Pfizer yang menggabungkan bahagian kesihatan pengguna mereka.

Dalam laporan kewangan syarikat baru-baru ini, jelas untuk melihat bahawa segmen farmasi adalah lawan utama dalam jenama global, kerana pendapatannya melonjak di atas segmen lain pada harga £ 4,2 bilion -3% berbanding segmen Vaksinnya pada £ 2,0 bilion – 9% dan segmen penggunanya pada £ 2.4 bilion + 2%.

Beberapa hasil yang memberangsangkan ditunjukkan oleh jenama penjagaan kesihatan pada tahun 2020.

Dividen terakhir syarikat telah dibayar kepada pemegang saham pada 14 Januari 2021 pada 19.00p setiap saham.

Apa pendapat para penganalisis mengenai stok dividen farmasi ini terus maju?

Melihat fakta bahawa pendapatan syarikat telah meningkat sebanyak 39.7% sepanjang tahun lalu, tidak hairanlah bahawa syarikat itu telah diramalkan akan mengarkibkan pertumbuhan selanjutnya hingga tahun 2021.

Pendapatan telah diramalkan akan meningkat sebanyak 4.76% setahun, dengan 19 penganalisis Wall Street memberikan penilaian ‘Hold’ secara sedar oleh 10 penganalisis, dengan 7 penganalisis memberikan saham tersebut ‘Buy’ dan 2 memberi saham ‘Sell’ penilaian.

Sasaran harga dua belas bulan telah diberikan sebanyak 1,732.38P bersamaan dengan sasaran harga rendah 1,300.00P dan sasaran harga tinggi 1,732.38P.

Seiring dengan syarikat membayar dividen yang boleh dipercayai sebanyak 5.51%.

Mengingat apa yang sedang dilalui dunia saat ini, dan secara semula jadi, kita akan memerlukan lebih banyak vaksin dan ubat-ubatan pada masa akan datang, menjadikan saham dividen UK ini untuk dibeli, tetapi juga menyimpan dan bertahan lama, pelaburan persaraan yang sempurna.

4. Unilever PLC (ULVR.L)

Hasil Dividen: 3.4%

Baiklah, Unilever Plc syarikat barangan pengguna multinasional Britain, mungkin mempunyai hasil dividen terkecil dalam senarai 7 dividen UK untuk dibeli. Walau bagaimanapun, stok ini telah membuat senarai kerana banyak sebab dan satu sebab, tentu saja, adalah dividen yang boleh dipercayai walaupun pada masa-masa sukar.

Unilever (ULVR) adalah syarikat barangan pengguna Britain yang menempatkan beberapa jenama terkenal di dunia termasuk Dove, Hellman dan Lipton untuk menamakan hanya tiga daripada lima belas syarikat yang masing-masing membawa lebih dari satu bilion euro. Ini belum lagi bahawa jenama pengguna terkemuka mempunyai lebih daripada 400 jenama di bawah sayapnya secara keseluruhan.

Di dalam sektor ruji pengguna, stok ini mempunyai koleksi jenama yang mengagumkan yang diminati oleh pengguna di seluruh dunia, dan bukan hanya dari dalam UK.

Pada tahun 2020, berdasarkan perjanjian Brexit, syarikat membuat keputusan untuk menggabungkan Unilever N.V. dengan Unilever plc yang diumumkan pada 30 November 2020 yang mengesahkan bahawa ia kini mempunyai satu kelas saham.

Syarikat ini juga telah menunjukkan sokongan mereka kepada pekerja kesihatan dan seluruh negara berdasarkan pandemi Covid-19, kerana mereka telah membantu dengan menyumbang lebih dari 100 juta EUR sumbangan dalam sabun, pembersih tangan, peluntur dan makanan.

Dalam laporan syarikat Oktober 2020, syarikat tersebut melaporkan pertumbuhan penjualan yang mendasari 4.4% berbanding 2019 dan USG 9 sembilan bulan sebanyak 1.4%.

Syarikat ini ingin mengubah pandangan mereka dan ingin menjadi lebih mesra alam, kerana mereka telah mengesahkan rancangan mereka untuk meningkatkan penjualan tahunan mereka dalam alternatif daging dan tenusu berasaskan tanaman kepada 200 juta EUR antara 5-7 tahun. Bersama dengan ingin melancarkan jenama CleanFuture strategi kerana mereka berusaha untuk menghilangkan karbon bahan bakar fosil dari produk pembersih pada tahun 2030.

Sebagai syarikat mengumumkan bahawa fokus mereka tetap pada ‘pertumbuhan, memberikan keuntungan mutlak dan aliran tunai percuma’.

Bagaimana masa depan syarikat itu?

Unilever telah diberi ramalan pertumbuhan pendapatan 5.63% per tahun, bersamaan dengan dividen 3.4% yang boleh dipercayai.

Menurut 10 penganalisis Wall Street dan bandar yang merangkumi saham ini, ia telah diberi penilaian ‘Hold’ secara sedar dengan 5 penganalisis diberi penilaian ‘Buy’, 2 ‘Hold’ dan 3 ‘Sell’. Sasaran harga dua belas bulan sebanyak 4,822,00 telah diramalkan untuk stok, dengan sasaran harga rendah adalah 3,800P dan sasaran harga tinggi 5,500P

5. PLC Kumpulan Moneysupermarket.com (MONY.L)

Hasil Dividen: 4.33%

Laman web perbandingan UK boleh dibilang salah satu yang paling terkenal, bersama dengan salah satu negara perbandingan yang dipilih laman web di pasaran sekarang.

Mengkhususkan diri dalam perkhidmatan kewangan yang merangkumi membolehkan individu membandingkan tawaran terbaik untuk insurans, perkhidmatan rumah, gadai janji, insurans perjalanan, kad kredit dan banyak lagi. Syarikat ini telah berjaya di seluruh negara dengan individu sentiasa mencari perjanjian yang baik atau lebih baik, terutama pada masa-masa sukar.

Guru kewangan Martin Lewis, salah satu negara yang berusaha untuk mengurangkan dan menjimatkan kos, adalah pemilik Pakar Penjimatan Wang sehingga dia menjual syarikat itu ke pasar raya Moneysupermarket pada tahun 2012.

Dividen terakhir syarikat telah dibayar pada 11 September 2020 pada 3.10p setiap saham.

Bagaimana rupa masa depan untuk stok ini?

Prospek masa depan untuk saham ini terus kelihatan positif. Syarikat ini berada dalam kedudukan kesihatan kewangan yang selesa, bersama dengan prospek pertumbuhan dan hutangnya dilindungi dengan baik.

Penganalisis telah memberikan ramalan pendapatan 12.84% setahun, bersamaan dengan penilaian ‘Hold’ yang dipersetujui oleh 6 daripada 11 penganalisis bandar, dengan 5 memberi saham ‘Buy’.

Saham ini kelihatan seperti pembelian yang baik, memandangkan semua ketidakpastian di sekitar masa-masa yang belum pernah terjadi sebelumnya dan mencabar ini, individu akan mencari tawaran terbaik di semua jalan. Dan apabila masa menjadi lebih normal, adalah fitrah manusia untuk mendapatkan tawaran yang baik.

Syarikat pada masa ini mempunyai hasil dividen 4.33%.

6. Tate & Lyle PLC (TATE.L)

Tate pesaing FTSE 250 & Lyle Plc hadir sebagai saham dividen yang boleh dipercayai untuk dibeli pada tahun 2021.

Pembekal makanan dan minuman global menawarkan pemanis berkhasiat bersama dengan bahan makanan kesihatan dan kesejahteraan, untuk menamakan dua kategori produk.

Dalam berita baru-baru ini, jenama tersebut telah mengesahkan rancangan pertumbuhannya untuk syarikat tersebut kerana jenama tersebut telah memperluas rangkaian pati berasaskan ubi kayu. Ini bertujuan untuk meningkatkan dan memberikan produk unggul melalui proses yang lebih baik.

Seiring dengan menambah portfolio syarikat, jenama itu juga telah mengumumkan CFO yang akan berkuasa pada Mei 2021.

Dengan tujuan mereka untuk menjana kehidupan yang lebih baik, dalam laporan kewangan 2020 syarikat, penjualan syarikat itu mencapai £ 2,882 juta, keuntungan sebelum cukai hingga £ 296 juta dari tahun ke tahun, dengan aliran cukai bebas yang disesuaikan menunjukkan perbezaan yang besar kepada £ 247 juta naik dari £ 212 juta pada tahun 2019 dan terakhir pulangan modal pada 17.5%.

Seperti apa ramalan saham untuk masa depan?

Ke depan, stok ini kelihatan tegas dalam memberikan ramuan dan minuman makanan terbaik dan sihat di seluruh dunia kerana permintaannya jelas.

Oleh kerana pendapatan meningkat 6.9% sepanjang tahun lalu, ramalan pendapatan pertumbuhan telah ditetapkan pada 4.84% per tahun.

Daripada 9 penganalisis, 5 telah memberi penilaian kepada saham untuk penilaian ‘Hold’, dengan 3 memberikan penilaian ‘Buy’ dan 1 ‘Sell’ kepada saham. Purata sasaran harga dua belas bulan adalah 706.67P dengan sasaran harga rendah adalah 630 dan sasaran harga tinggi adalah 770P.

Dengan pengukuran kunci yang sedang dilaksanakan di UK, dan lebih banyak individu memilih gaya hidup yang lebih sihat, stok dividen ini kelihatan sempurna sebagai pelaburan jangka panjang.

7. Pasaraya Wm Morrisons (MRW.L)

Hasil Dividen: 4.1%

Stok dividen UK terakhir yang terdapat di 7 saham teratas yang dapat menawarkan aliran pendapatan yang menarik adalah Pasaraya Wm Morrisons (MRW).

Jenama pasar raya Britain menjadi pesaing yang kuat ketika membayar dividen, kerana syarikat itu membayar dividen khas sebanyak £ 4.00 pada 25 Januari 2021.

MRW akan membayar dividen berikutnya pada 24 Jun 2021.

Dividen istimewa ini berasal dari hasil pendapatan yang mengagumkan yang telah dibawa oleh jenama pasar raya terkemuka sepanjang tahun, dan lebih-lebih lagi pada bulan-bulan akhir syarikat dan penjualan perayaan Krismas yang baik.

Di samping itu, pasar raya Morrison mengumumkan bahawa mereka akan menaikkan gaji minimum nasional pekerja mereka kepada £ 10 sejam, di mana MRW adalah satu-satunya pasar raya terkemuka yang membayar gaji pekerja ini dengan kebanyakan berpegang pada gaji minimum nasional.

Morrison telah mencari cara baru untuk menjangkau pelanggan mereka dalam masa-masa mencabar dan sukar yang dibawa oleh Covid-19, kerana kedai dalam talian mereka telah beroperasi dengan baik bersama dengan hamper keluarga yang tersedia untuk dipesan melalui Langganan Perdana Amazon.

Dalam berita baru-baru ini, pasar raya Morrisons telah mengesahkan bahawa mereka menunjukkan sokongan mereka lebih jauh lagi kepada bank makanan, kerana mereka memberikan komitmen £ 5 juta untuk memastikan stok makanan tetap dalam masa yang tidak menentu dan mencabar ini.

Apa pendapat para penganalisis mengenai stok ini untuk masa depan?

3 daripada 6 penganalisis telah memberi penilaian kepada ‘saham’ kepada saham, dengan 2 memberi saham ‘Hold’ dan 1 memberi saham tersebut ‘Jual’.

Purata sasaran harga dua belas bulan untuk jenama pasar raya adalah 194P dengan sasaran harga rendah 175P dan sasaran harga tinggi 221P.

Seiring dengan ramalan pendapatan yang akan meningkat sebanyak 16.27% setahun.

Jenama pasar raya ini adalah salah satu saham dividen di UK yang telah menjadi pesaing sejak 10 tahun yang lalu dengan dividennya dan ingin terus maju ke masa depan.

Saham Dividen UK – Ringkasan

Dan di sana anda mempunyai 7 saham dividen UK kami yang perlu dipertimbangkan, yang dapat memberi anda aliran pendapatan yang menarik sepanjang tahun dan menetapkan pelaburan jangka panjang yang baik.

Saham 7 dividen teratas di UK ini bukan sahaja menunjukkan hasil yang baik dalam tahun yang mencabar pada tahun 2020 kerana mereka terus berkembang, tetapi mereka juga membuktikan latar belakang prestasi yang kuat selama bertahun-tahun dan masih terus berkembang ketika kita terus maju ke masa depan.

Untuk menyimpulkan saham-saham ini menunjukkan pertumbuhan, keselamatan dan hasil dividen yang menarik, tiga elemen penting yang harus diperhatikan ketika ingin melabur dalam saham dividen.

Walaupun begitu, walaupun saham-saham ini telah menunjukkan hasil yang memberangsangkan pada masa lalu, adalah bijak untuk tidak mengikuti masa lalu saham ketika ingin melabur. Walaupun ini memberi anda petunjuk tentang bagaimana dan bagaimana prestasi saham tersebut, masih ada unsur risiko yang perlu dipikirkan sebelum melabur.

Bagaimana Melabur dalam Saham Dividen UK?

Sekarang kami telah melihat 7 saham dividen UK yang terbaik, sekarang mari kita lihat bagaimana memulakan perjalanan anda untuk melabur di dalamnya dan menjadikan anda sebahagian daripada tindakan.

Melabur dalam saham hari ini bukan sahaja menarik dan sangat popular, tetapi juga mudah, ringkas dan mudah. Selagi anda mempunyai bimbingan dan pemikiran yang betul, ini akan berlaku sepanjang perjalanan perdagangan anda.

Oleh itu, adalah bijaksana untuk tidak mengambil ‘tip-off’ atau mengambil ‘mulut ke mulut’ oleh individu, melainkan jika anda telah melakukan penyelidikan anda sendiri dan mempunyai pemahaman yang tegas bahawa stok ini adalah sesuatu yang anda ingin ikuti daripada.

Pertama, langkah pertama anda adalah dengan mencari broker untuk melabur dalam saham pilihan anda.

Terdapat banyak broker perdagangan untuk dipilih, kerana saya pasti jika anda telah membuat kajian, anda akan melihat terdapat banyak platform perdagangan bersama dengan broker individu untuk dipilih.

Tetapi satu nasihat yang bermanfaat adalah memilih broker anda dengan bijak dan memastikan broker atau platform perdagangan mempunyai lesen yang betul untuk berdagang.

Lesen yang diatur boleh didapati di laman web platform perdagangan dalam talian bersama dengan lesen broker yang tersedia atau atas permintaan.

Setelah anda menemui broker pilihan anda atau platform perdagangan dalam talian, maka secara realistik anda sudah bersedia untuk pergi.

Walaupun jika anda ingin memiliki jalan yang panjang dan berjaya dalam perdagangan saham, anda harus meluangkan masa dan usaha untuk meluangkan masa untuk meneliti saham atau saham pilihan anda yang menarik.

Sekiranya anda mencari platform perdagangan dalam talian yang dipercayai untuk memulakan perjalanan pelaburan anda, kami sangat mengesyorkan platform perdagangan dalam talian yang memenangi anugerah, eToro.

Platform perdagangan dalam talian yang dipercayai eToro adalah platform yang sempurna jika anda seorang pelabur pemula yang baru memulakan perjalanan anda. Dengan susun atur yang sederhana dan panduan yang berguna, anda akan segera menjadikan perjalanan perdagangan anda menjadi kenyataan. Bersama dengan kelebihan tambahan memiliki banyak bahan pendidikan dari kursus hingga bahan bacaan, dengan kelas tutor dalam talian untuk anda dapat menjawab semua keraguan anda oleh profesional.

Etoro kini menempatkan lebih daripada 19 juta pelanggan di seluruh dunia, dengan akses ke lebih dari 16 pasaran antarabangsa agar anda dapat berdagang, yang juga merangkumi 7 saham dividen UK ini dan banyak lagi. Semua dengan faedah tambahan menawarkan kos komisen sifar ketika anda melabur dalam saham pilihan anda.

Untuk membuka akaun dengan eToro yang harus anda lakukan adalah mengikuti langkah lurus ke hadapan di laman utama syarikat. Dalam beberapa minit anda akan dapati bahawa anda mempunyai akaun perdagangan bersama dengan broker pilihan, dengan akses ke platform dalam talian maya untuk dapat belajar dan berlatih dengan dana maya bernilai $ 100,000 untuk anda belajar, berlatih dan membuat portfolio pelabur.

Untuk transaksi yang lancar, sederhana dan mudah ke dalam dunia perdagangan saham, eToro adalah platform dipercayai anda yang dapat menjadikan usaha perdagangan anda berjalan lancar dan menjadi kenyataan.

eToro – Beli Saham Dividen UK Terbaik tanpa Komisen

broker etoro

eToro telah membuktikan bahawa mereka boleh dipercayai dalam pasaran saham selama bertahun-tahun – kami mengesyorkan anda mencubanya.

Modal anda berisiko. Bayaran lain mungkin dikenakan

Perkara utama:

Sekiranya anda masih ingat apa-apa dari 7 Saham Dividen UK Terbaik untuk Beli Sekarang, jadikan ini sebagai perkara utama.

  • 7 saham dividen UK untuk dibeli hari ini menawarkan aliran pendapatan yang menarik yang dapat anda tambah dengan pendapatan kewangan tambahan anda.
  • Saham dividen adalah saham yang menawarkan pembayaran kewangan yang dikenali sebagai Dividen.
  • Dividen sering dibayar setiap suku tahun (3 bulan) kepada pemegang saham mereka, yang berasal dari pendapatan tertahan syarikat.
  • Saham dividen dianggap lebih selamat dan diketahui sedikit lebih dipercayai berbanding stok pertumbuhan.
  • Saham dividen menawarkan kepelbagaian yang besar pada portfolio anda jika anda ingin menambahkan stok pertumbuhan ke dalam campuran.
  • Saham dividen adalah pelaburan jangka panjang yang hebat.
  • Walaupun stok dividen mempunyai banyak kelebihan, mereka mempunyai unsur risiko sendiri, yang disarankan untuk melakukan penyelidikan tambahan sebelum melabur dalam saham pilihan anda.
  • Pilih platform broker dan perdagangan yang dipercayai untuk menyertai anda dalam perdagangan saham.
  • Sentiasa melabur mengikut kemampuan anda.

Perhatian: Prestasi masa lalu bukanlah petunjuk prestasi masa depan. Nilai pelaburan boleh turun serta naik. Segala pendapat, berita, penyelidikan, analisis, harga, atau maklumat lain yang terdapat di laman web ini disediakan sebagai ulasan pasaran umum, dan bukan merupakan nasihat pelaburan. Pendidikan Perdagangan tidak akan bertanggungjawab atas kerugian yang timbul dari pelaburan berdasarkan cadangan, ramalan atau maklumat lain yang diberikan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me