Stok Ganja Teratas untuk Mac 2021

Stok Ganja Berprestasi Terbaik Bulan Ini

Ingin menjadi sebahagian daripada Industri Ganja yang bersinar pada bulan Mac 2021?

Kemudian perhatikan ketika kami menguraikan stok ganja teratas yang kelihatannya unggul dan pastikan untuk menambah keuntungan bersama dengan kepelbagaian koleksi stok anda.

Stok Ganja Terbaik untuk Mac 2021

Industri ganja adalah industri yang akan lebih terkenal daripada sebelumnya kerana kita melangkah lebih jauh ke tahun 2021 dan untuk tahun-tahun mendatang.

Industri ini telah dan terus diperkatakan secara luas dan yang juga telah diramalkan sebagai industri yang diremehkan yang akan mencapai potensi yang luar biasa.

Industri ganja terdiri daripada syarikat yang meneliti, mengembangkan dan membuat ganja untuk kegunaan perubatan dan rekreasi. Seiring dengan memiliki syarikat bahagian dari sektornya yang menyokong syarikat ganja ini, yang mungkin tidak memiliki akses langsung dalam proses pembuatan dan pengembangan produk ganja.

Ketika terpilih Presiden Joe Biden memerintah Gedung Putih dalam beberapa minggu, negara-negara A.S. termasuk Arizona, New Jersey dan South Dakota telah memilih ganja sebagai sah untuk kegunaan rekreasi dan perubatan. Walaupun kemungkinan besar undang-undang akan diubah dan disetujui bahawa gulma tidak lagi menyalahi undang-undang, ada sedikit penundaan dalam proses penyelesaiannya untuk disahkan.

Untuk memberi anda gambaran yang lebih besar, itu adalah 15 negeri yang disahkan yang telah diluluskan untuk penggunaan ganja rekreasi di A.S. yang menyebabkan ramai yang percaya bahawa ini hanya masalah masa sebelum yang lain, jika tidak semua negeri mengikutinya.

Dari stok ganja Kanada yang berjaya hingga stok ganja Amerika yang mendapat pertumbuhan dan momentum untuk berpotensi menjadi sama hebatnya. Mari kita lihat beberapa stok ganja terbaik dan berprestasi terbaik untuk Mac 2021 yang menawarkan koleksi semuanya.

5 Stok Marijuana Terbaik untuk Mac 2021:

1. Canopy Growth Corporation

2. Aphria Inc.

3. Scotts Miracle-Gro Co

4. GrowGeneration Corp

5. Curaleaf Holdings Inc.

6. Cresco Labs Inc.

Anda boleh membeli semua Saham Ganja Teratas ini, dan juga banyak saham lain, di eToro dan membayar yuran 0%!

Stok ganja terpilih kami untuk Mac 2021 telah dipilih oleh gabungan faktor termasuk stok terbaik untuk Nilai, Pertumbuhan dan Momentum terbaik dari sejarah masa lalu mereka dan ketika kita menuju tahun ini.

Lihatlah semasa kami memilih dan menguraikan beberapa sorotan stok ganja pilihan kami yang merangkumi faktor kuat yang perlu dipertimbangkan ketika ingin membeli stok ganja teratas ini.

Kami telah mengumpulkan senarai Saham Ganja terbaik untuk dipertimbangkan bulan ini.

Oleh itu,

1. Canopy Growth Corp (CGC)

Jenama ganja Kanada yang telah menjadi salah satu kegemaran di kalangan pelabur dalam industri ini selama bertahun-tahun, masih membuktikan nilainya sebagai stok ganja dalam koleksi anda.

Stok besar mempunyai penyusunan semula ketika kita melalui akhir tahun 2019 hingga tahun 2020, yang dapat anda lihat dari angka kewangan terbarunya tahun 2020 menunjukkan kesan apa yang telah dibuat oleh pembinaan semula untuk jenama terkemuka.

Dalam laporan hasil kewangan suku kedua syarikat yang berakhir pada 30 September 2020, syarikat telah menyaksikan pendapatannya meningkat kepada $ 150,828 dari tahun sebelumnya $ 85,621 dan sepanjang tempoh 6 bulan itu menyaksikan jumlah pendapatannya meningkat dari $ 189,012 menjadi $ 269,916 secara keseluruhan.

Syarikat itu juga membuktikan langkah-langkah pemotongan kosnya kerana ia menunjukkan pengurangan dalam perbelanjaan penjualan, umum dan pentadbiran yang hampir $ 40,000 turun seperti yang ditunjukkan dalam laporannya, menjadikan syarikat itu lebih positif.

Melangkah ke tahun baru, Canopy Growth mempunyai harga saham pada 40.14 dan telah diberi penarafan ‘Buy’ oleh sebelas firma penyelidikan untuk potensi pertumbuhan dan nilainya yang membentuk penarafan.

Zacks Rank telah memberi penarafan mereka sebagai # 3 (Hold) untuk saham dengan penilaian C untuk Growth.

Memiliki cap pasaran $ 11.71 bilion dan dengan prospek positif tahun ini terhadap industri ganja, saham Canopy Growth adalah saham yang dapat menawarkan pertumbuhan dan kestabilan.

2. Aphria Inc (APHA)

Syarikat ganja Kanada yang lain dan saham yang tidak asing lagi adalah Aphria Inc..

Saham untuk syarikat ganja Kanada telah melonjak dalam beberapa hari terakhir, bagaimanapun, mendorong untuk percaya bahawa ini berpotensi berlaku ketika tahun ini bergerak maju.

Aphria adalah syarikat ganja Kanada terkemuka yang juga merupakan pengedar utama ke 10 negara antarabangsa di luar Kanada. Faktor penting lain yang perlu diingat mengenai stok ini ialah ia sebenarnya mempunyai tangan yang terlibat dalam jalan lain selain industri ganja.

Seiring dengan APHA yang mempunyai sejumlah produk ganja di bawah pelbagai jenama, pada akhir tahun 2020 Aphria memperoleh SweetWater Brewing Company, salah satu syarikat pembuatan bir terbesar di Amerika Syarikat hari ini.

Permodalan pasaran Aphria Inc. berjumlah $ 2.70 bilion.

Seperti sekarang harga saham syarikat adalah pada $ 9.05 dengan jangka masa 52 minggu antara 1.95 menjadi yang terendah dan 9.39 pada yang tertinggi.

Mengenai angka baru-baru ini Aphria yang disahkan dalam keputusan suku keempat dan fiskal 2020 syarikat, Aphria menyaksikan pendapatan bersihnya meningkat 5% pada suku kedua menjadi $ 152.2 juta yang juga merupakan peningkatan 18% YoY bersama dengan pendapatan ganja bersih meningkat 81% menjadi $ 531.1 juta.

Hasil kewangan positif lain bagi syarikat di mana EBITDA yang disesuaikan sebanyak $ 8.6 juta sehingga 49%, EBITDA yang disesuaikan dari operasi ganja meningkat 55% hingga $ 9.3 juta pada suku keempat, bersama dengan mengesahkan bahawa kunci kira-kira syarikat kelihatan sihat dan kuat termasuk sejumlah $ 497.2 juta untuk membantu membiayai pertumbuhan yang dirancang, di Kanada dan juga di peringkat antarabangsa.

Melangkah ke hasil Q1 2021 syarikat, pendapatan ganja bersih meningkat sebanyak 103% dari tahun lalu kini berada pada $ 62.5 juta, pendapatan bersih meningkat 16% dari Q1 2020 menjadi $ 145.7 juta dan EBITDA disesuaikan $ 10.0 juta pada suku pertama 17 % meningkat dari Q4 2020.

Ini adalah beberapa angka yang semakin meningkat yang dihasilkan oleh Aphria dalam laporan kewangan terakhir syarikat, dengan sorotan prestasi yang lebih banyak untuk ditambahkan.

Melihat lebih jauh ke masa depan, menurut laporan oleh MarketBeat Aphria Inc telah diberi penilaian konsensus umum oleh “penganalisis” oleh 7 penganalisis dengan 2 memberikan penilaian “Tahan” kepada saham.

Aphria adalah stok ganja yang berdiri teguh untuk terus berjaya pada tahun 2021.

3. Scotts Miracle-Gro (SMG)

Scotts Miracle-Gro adalah saham hebat yang dapat memberi anda pertumbuhan dan keuntungan yang besar ketika kita melangkah ke tahun 2021 dan industri ganja sedang berusaha untuk berkembang maju.

SMG adalah saham yang selamat untuk dilaburkan sekiranya anda merupakan pemula industri atau jika anda pemula dalam perdagangan saham secara umum, kerana stok memberi anda kestabilan tetapi mempunyai ruang untuk berkembang, menjadikannya pelaburan yang bagus untuk jangka panjang.

Scotts Miracle-Gro terkenal terutamanya kerana tumpuan utamanya terhadap produk berkebun. Walau bagaimanapun, syarikat sejak beberapa tahun kebelakangan ini menjadi pemain besar dalam industri ganja dan produk Hawthrone syarikat telah menjadi produk asas utama ketika membuat produk ganja.

Oleh kerana kemudahan dan kemudahan untuk dapat membeli produk-produk SMG’s Hawthorne dan menjadikannya lebih mudah dan lebih mudah untuk membuat dan membuat sendiri hasil ganja dari rumah, ini telah menyebabkan stok menjadi pesaing yang kuat dan panas di industri dan dinamakan sebagai stok untuk dibeli.

Syarikat yang berpangkalan di Amerika itu mengumumkan angka akhir tahunnya pada November 2020 untuk tempoh yang berakhir pada 30 September dengan pendapatannya meningkat 31% dari tahun lalu kepada $ 4.1 bilion.

Segmen Hawthrone syarikat juga meningkat 61% dari tahun ke tahun yang secara semula jadi akan meningkat kerana pengukuran menginap di rumah yang dipengaruhi oleh wabak Coronavirus, bersama dengan segmen pengguna yang meningkat 90% tahun ke tahun yang mengagumkan.

Sebagai langkah penutupan berterusan, kita dapat melihat stok SMG terus mendapat momentum dan pertumbuhan yang baik pada tahun ini dan untuk tahun-tahun yang akan datang. Dari segi perniagaan ganja, kerana lebih banyak negeri di AS membenarkan pengesahan penggunaan ganja rekreasi dan lebih sesuai untuk mengikutinya, kita dapat melihat permintaan untuk segmen Hawthorne kuat dan selain pertumbuhan luar biasa untuk stok SMG.

4. Curaleaf Holdings Inc (CURA)

Menjadi syarikat ganja terbesar di dunia berdasarkan hasil, syarikat ganja Amerika ini hadir sebagai satu stok ganja untuk dicari atau lebih baik lagi, untuk dibeli.

Beribu pejabat di Wakefield, Massachusetts, syarikat ini juga tersenarai di bursa saham Candian.

Pada tahun 2020 Curaleaf melambung tinggi dan kini meningkat 20% sudah memasuki tahun 2021.

Hasil dari laporan Q3 syarikat menunjukkan hasil yang mengagumkan yang dibuat pada tahun 2020 bersama dengan prospek yang menjanjikan menjelajahi tahun 2021 dengan kata-kata yang menggalakkan dari Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) Curaleaf Joseph Lusardi.

Syarikat ini menghasilkan pendapatan yang memecah rekod sebanyak $ 193.2 juta meningkat 164% tahun ke tahun, jumlah pendapatan sebanyak $ 182.4 juta meningkat sebanyak 195% tahun ke tahun, rekod yang disesuaikan EBITDA sebanyak $ 42.3 yang disahkan meningkat empat kali ganda berbanding 2019.

Syarikat ganja terkemuka juga menutup pengambilalihan Grassroots, yang menjadi alasan saham tersebut dinamakan syarikat ganja terbesar di dunia berdasarkan pendapatan.

Kata-kata dari Ketua Pegawai Eksekutif syarikat mengesahkan kedudukan positif saham ketika kita melangkah ke hadapan pada 2021.

"Keputusan suku ketiga Curaleaf dilengkapkan dengan kejayaan menyelesaikan pemerolehan Grassroots kami, yang memperluas kehadiran kami ke 6 negeri baru, termasuk pasaran dengan pertumbuhan tinggi seperti Illinois dan Pennsylvania. Ketika kita menuju ke 2021, Curaleaf tetap berada dalam posisi yang sangat baik berikutan pengesahan transformatif kanabis penggunaan dewasa di Arizona dan New Jersey, dan akibatnya potensi penggunaan dewasa di New York, Pennsylvania dan Connecticut.

Setiap pasaran ini memberikan peluang besar bagi kami, sebagai satu-satunya MSO dengan kehadiran terkemuka di setiap negeri ini. Ke depan, kami menjangkakan pertumbuhan kami akan didorong oleh inisiatif organik, peningkatan kapasiti dan dispensari di negeri-negeri utama dan pelancaran penggunaan orang dewasa di Arizona dan New Jersey."

Dengan negeri-negeri termasuk New Jersey dan Arizona di ambang undang-undang akhir untuk penggunaan ganja, ini adalah satu lagi kelebihan besar bagi syarikat itu yang terus maju kerana syarikat itu telah lama berdiri di Pantai Timur di Amerika Syarikat.

Dan kerana Demokrat akan menjalankan AS dengan tegas mulai tahun ini, adakah hanya masalah waktu sebelum lebih banyak atau jika tidak semua negeri mengesahkan ganja menjadi produk sah untuk kegunaan rekreasi dan perubatan.

Curaleaf adalah stok ganja yang mengagumkan dengan potensi pertumbuhan dan keuntungan yang luar biasa dengan faedah tambahan menjadi stok jangka panjang yang hebat untuk terus bertahan selama bertahun-tahun akan datang.

5. GrowGeneration Corp (GRWG)

Terakhir satu lagi stok ganja teratas untuk masuk dalam senarai stok ganja berprestasi tinggi adalah GrowGeneration Corp.

Stok ini boleh dikatakan stok ganja dengan prestasi terbaik pada tahun 2020 kerana hasilnya melambung tinggi berbanding syarikat lain dalam industri dan S&P 500 dengan hasilnya.

GRWG menjalankan dan mengendalikan kedai hidroponik dan taman organik runcit khas yang terletak di 31 lokasi runcit di lebih 11 negeri di AS.

Peralatan hidroponik stok adalah tambahan terbaik bagi individu yang ingin membuat dan mengeluarkan sendiri penggunaan ganja di kediaman mereka sendiri. Tetapi peralatannya tidak murah, itulah sebabnya ia direka untuk penanam ganja jangka panjang yang serius kerana satu peralatan dapat menjadikan anda lebih dari $ 10,500.

Tetapi setelah mengatakan itu, syarikat telah membuat kemajuan hebat sepanjang tahun ini seperti yang ditunjukkan oleh angka kewangan dalam laporan suku ketiga syarikat baru-baru ini. Pendapatan rekod syarikat mencecah $ 55.0 juta daripada $ 21.8 juta pada tempoh yang sama tahun 2019 dan EBITDA yang disesuaikan sebanyak $ 6.6 juta berbanding $ 2.2 juta pada tahun 2019.

Seiring dengan hasil yang memberangsangkan, syarikat itu juga menyesuaikan beberapa angka bergerak maju kerana berusaha untuk mengatasi angka garis panduannya sekarang. Untuk tahun 2021, syarikat telah menyesuaikan kedua pendapatannya menjadi $ 280- $ 300 juta dan menyesuaikan EBITDA menjadi $ 34 – $ 36 juta.

GrowGeneration tidak mahu melambatkan pada bila-bila masa kerana syarikat itu berusaha memperoleh pelbagai syarikat lain untuk menambahkannya ke perniagaannya yang sedang berkembang.

Pada bulan Disember 2020, syarikat itu mengumumkan pengambilalihan Grassroots Hydroponics yang telah diperoleh dan dijangka menambah pendapatan tahunan $ 20 juta lagi kepada organisasi terkemuka. Di samping Grassroots, GrowGeneration juga bersedia untuk memperoleh The GrowBiz, rantai pusat hidroponik ketiga terbesar di AS dan yang baru-baru ini telah mengumumkan bahawa mereka ingin membeli Canopy Crop Management, syarikat California yang ingin membawa produk kebun terbaik kepada pelanggan.

Penganalisis juga telah memberikan ramalan ramalan mereka untuk stok yang akan memasuki tahun 2021 dengan 7 daripada 7 penganalisis memberikan penilaian tersebut kepada saham ‘Buy Buy’ secara konsensus. Dengan ramalan pendapatan syarikat dijangka meningkat sebanyak 40.58% setiap tahun.

Tidak dapat dinafikan bahawa masa depan tampak tegas dan kuat untuk stok ganja ini, yang berpotensi juga ingin menandingi pemain terbesar dalam industri seiring berjalannya waktu.

6. Cresco Labs Inc (CL)

Stok CRLBF

Syarikat ganja Amerika Cresco Labs adalah satu stok untuk disimpan atau dibeli pada tahun 2021.

Syarikat ganja yang beribu pejabat di Chicago, Illinois menunjukkan bahawa segala kemungkinan dapat dilakukan kerana syarikat itu menunjukkan prestasi yang sangat baik pada tahun 2020.

Cresco Labs mencipta, mengeluarkan dan menjual produk ganja perubatan dan ganja di seluruh Amerika Syarikat.

Cresco juga memiliki tangan yang kuat dengan pelbagai jalan lain yang kreativitinya jelas kerana jenama ini menawarkan ganja rekreasi dalam pelbagai bentuk seperti gula-gula, coklat dan mengunyah buah di bawah Mindy’s Brand bersama dengan menawarkan pelbagai produk kreatif lain seperti popcorn, vape dan banyak lagi.

Dengan cap pasaran $ 2.619 bilion dan dengan 21 kedai runcit di seluruh A.S., CRLBF, saham cap besar itu dijangka berkembang tahun ini kerana lebih banyak negeri di seluruh negara menghalalkan penggunaan ganja.

Dalam laporan suku ketiga syarikat, prestasi syarikat wajar.

Cresco mengesahkan bahawa ia adalah pemborong terbesar produk berjenama dalam industri ganja dengan pendapatan borong $ 90.5 juta sahaja. Di samping pencapaian ini, pendapatan syarikat juga merupakan angka rekod kerana disahkan meningkat sebanyak 63% dari hasil Q3 2019 yang berjumlah $ 153.3 juta peningkatan $ 59 juta.

Syarikat itu juga melaporkan aliran tunai terbesar mereka dari operasi $ 17.8 juta, pendapatan runcit naik 60% dari Q3 menjadi $ 62.8 juta dan EBITDA disesuaikan $ 46.4 juta, pertumbuhan 182% yang mengagumkan dari suku ketiga pada tahun 2019.

Walaupun jenama AS mungkin jatuh pendek dibandingkan dengan beberapa pesaingnya, hasilnya jelas untuk apa yang berpotensi datang untuk jenama itu kerana ia berusaha untuk menjadi penggerak kekuatan ganja AS untuk jangka panjang.

Bagaimana Melabur Dalam Industri Ganja?

Sekarang anda mempunyai pemahaman yang lebih baik mengenai industri ganja dan betapa menjanjikan industri ganja yang akan melihat ke masa depan, sekarang saatnya untuk melihat menjadi sebahagian daripada industri yang sedang berkembang.

Melabur dalam mana-mana saham adalah maju, mudah dan sederhana, apabila anda mempunyai broker dan platform yang tepat.

Walaupun disarankan untuk berbelanja dan meneliti berbagai platform perdagangan dan broker yang dihormati, perlu juga dicari untuk mencari platform yang diatur yang memiliki lesen yang betul untuk berdagang secara sah.

Sekiranya anda baru melabur dalam platform perdagangan dalam talian yang terkemuka, eToro mempunyai semuanya dan lebih sesuai untuk keperluan pelaburan anda.

Platform perdagangan dalam talian yang terkemuka adalah platform yang cemerlang sekiranya anda merupakan pelabur yang memulakan perjalanan anda dengan mempelajari helah pasaran saham dengan lebih banyak pengetahuan langsung untuk memperoleh dan membawa anda sepanjang perjalanan perdagangan anda.

Sebaik sahaja anda berjaya mengikuti langkah-langkah terpandu dan membuka akaun bersama dengan mempunyai broker pilihan anda, anda sudah bersedia untuk bertualang.

Deposit minimum $ 200 akan diperlukan untuk memulakan anda dalam perjalanan perdagangan anda.

Namun, tidak ada tekanan, setelah membuka akaun, anda dapat mengakses dan melabur setiap kali anda merasa siap.

Dengan lebih daripada 12 juta pelanggan aktif yang berdagang di platform sehingga kini, platform ini membantu dan membantu broker, dengan bahan pendidikan yang bermanfaat bagi syarikat untuk meningkatkan pengetahuan perdagangan anda. eToro adalah platform pemenang anugerah yang merupakan platform hebat untuk anda memulakan perjalanan perdagangan ganja.

eToro – Broker Saham Teratas, Beli saham dengan 0% Komisen

broker etoro

eToro telah membuktikan bahawa mereka boleh dipercayai dalam pasaran saham selama bertahun-tahun – kami mengesyorkan anda mencubanya.

Modal anda berisiko. Bayaran lain mungkin dikenakan

Stok Ganja – Perkara Utama:

  • Saham Marijuana teratas untuk Mac 2021 sedang bersedia untuk tahun kewangan yang akan datang.
  • Industri Ganja telah diramalkan akan melambung tinggi dalam tahun ini ketika terpilih presiden Joe Biden berkuasa.
  • Marijuana disahkan di lebih banyak negara di AS seiring berjalannya waktu, untuk kegunaan rekreasi dan perubatan.
  • Melabur dalam Saham Ganja Teratas adalah mudah, cepat dan mudah. eToro, platform perdagangan terkemuka, boleh membuat anda terus beroperasi dengan melabur dalam stok ganja pilihan anda dalam beberapa minit lagi.
  • Sentiasa melabur dengan bijak dan bijak, bersama dengan memilih broker yang tepat untuk mengungguli perjalanan perdagangan anda.

Baca Lagi:

Apa Pilihan 7 Saham Terbaik untuk 2021?

5 Saham Dividen Teratas untuk Dilaburkan pada 2021

Apakah 7 Stok Telekomunikasi Berprestasi Terbaik untuk Beli pada tahun 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me