Ramalan Harga Holochain (PANAS) untuk 2021, 2022, 2025

Sekiranya anda membeli Holochain? Sekiranya anda memegangnya untuk jangka masa panjang? Sekiranya anda ingin tahu mengenai asal usul Holochain, cara pengoperasiannya, dan masa depan jangka panjang dan jangka pendek, anda telah sampai ke tempat yang tepat. Peniaga telah lama menggunakan analisis teknikal dan algoritma untuk meramalkan harga masa depan dengan tahap ketepatan. Dalam artikel ramalan harga Holochain ini, kami akan menilai Holochain menggunakan gabungan gambaran keseluruhan sejarah dan analisis harga teknikal.

ramalan harga holochain

Holochain bukan sekadar blockchain standard dalam acuan Bitcoin atau Ethereum; sebaliknya, ia menggunakan bentuk teknologi lejar diedarkan secara holistik. Teknologi blockchain standard global dalam skop: di sini, setiap simpul dalam rangkaian menyimpan data yang sama, dan sistem bergantung pada algoritma konsensus tertentu (bukti kerja dalam bitcoin, bukti kepentingan di pihak lain) untuk mengesahkan data.

Holochain menghindari pendirian globalis, tidak menggunakan algoritma untuk mencapai kata sepakat. Sebenarnya, ia mendakwa bahawa konsensus global mutlak tidak mungkin atau tidak diperlukan. Sebaliknya, ia adalah “ejen-sentris:” memberikan setiap simpul garpu individual, yang kemudian dapat disahkan pada tingkat lokal atau wilayah (mis. Di antara pihak yang berkaitan).

Dengan penyusunan semula radikal ini, Holochain mungkin telah menyelesaikan masalah yang paling memburukkan yang telah melanda blockchain sejak kemunculannya. Ini adalah masalah skala. Dalam blockchain standard, data diedarkan di antara nod sistem yang tidak terkira banyaknya, jauh dari pertukaran pusat atau bahkan pemilik tunggal.

Oleh itu, data dijaga dengan selamat dari niat jahat atau kesalahan mana-mana nod individu. Namun, ketika blockchain menghitung dan mencatat jumlah transaksi yang luar biasa, kerana jumlah data meningkat secara eksponensial, kesesakan yang dihasilkan dapat menurunkan kecepatan pemprosesan dengan banyak.

ramalan harga holochain

Ini mengakibatkan masa menunggu yang lama dan lebih banyak bayaran transaksi untuk pengesah. Beberapa cadangan bijak telah dikemukakan untuk meningkatkan hasil (jumlah transaksi sesaat) dan dengan itu dapat mengurangkan pembaziran. Satu firma yang menjanjikan (Loopring) mencipta lapisan sekunder blockchain di atas rantai utama, sehingga memindahkan sebahagian besar tugas pengkomputeran dari rantai dan menggunakan rantai utama hanya untuk tujuan rakaman (yang memerlukan lebih sedikit data).

Firma lain (OMG Network) menawarkan penyelesaian yang sedikit berbeza: menggunakan lapisan sekunder untuk memproses data dalam kumpulan transaksi (dan bukannya secara individu) dan menyampaikan data yang dikumpulkan ke rantai utama. Ethereum ditingkatkan dalam setiap kes –kapasitasnya meningkat seribu kali lipat– kerana hubungan antara rantai utama dan rantai anak dibuat sekecil dan minimum mungkin.

Holochain percaya bahawa keseluruhan usaha untuk meningkatkan throughput global adalah salah arah. Maksudnya adalah untuk meninggalkan kerangka global sama sekali, bukan untuk memperbesarnya atau meningkatkannya. Untuk menerangkan mengapa demikian, pertimbangkan analogi provokatif antara blockchain dan bahasa Inggeris. Di mana Holochain bertanya, adakah bahasa Inggeris disimpan?

Tidak ada kamus sejagat yang menyimpan keseluruhan bahasa Inggeris kerana ia berubah dari semasa ke semasa. Tidak ada seorang pun yang membawa seluruh bahasa dalam dirinya. Sebaliknya bahasa itu terbentuk di masyarakat yang tidak terhitung jumlahnya di seluruh dunia, masing-masing menggunakannya untuk alasannya sendiri, masing-masing memupuk aspek yang berbeza. Tidak ada alasan untuk mencapai konsensus global mengenai keadaan bahasa tertentu pada satu titik waktu tertentu.

Yang pasti, terdapat lejar umum yang tersimpan di antara sebilangan besar nod (sama seperti terdapatnya bahasa Inggeris yang dituturkan oleh “semua orang”); pada masa yang sama, terdapat juga garpu tempatan atau wilayah yang memiliki mekanisme konsensus mereka sendiri (sama seperti terdapat dialek wilayah atau jargon profesional dengan peraturan khusus yang hanya dapat difahami oleh sebilangan kecil sahaja); tetapi rantai umum, mesti jelas, bukan buku besar mutlak yang mencatat setiap perincian tempatan.

Dimengerti dengan cara ini, Holochain tidak terukur dan serba boleh, dengan cara yang sama seperti bahasa Inggeris, dalam arti tertentu. Sekiranya seseorang dapat membayangkan konsep blockchain ini secara pluralis, seseorang akan menyedari bahawa tidak perlu repot dengan beberapa transaksi sesaat, lebih-lebih lagi ada keperluan untuk bertanya mengenai jumlah e-mel yang dihantar melalui internet sesaat.

Oleh itu, Holochain merupakan pemergian baru dalam teknologi blockchain. Ini adalah penyusunan semula revolusi mengenai apa itu blockchain dan berpotensi menjadi. Sekiranya Holochain berjaya dalam misinya, jika dapat menyampaikan teknologi yang tidak terukur yang dijanjikannya, kita akan hidup untuk melihat aplikasi umum (fikir media sosial) dibangun di rangkaian yang terdesentralisasi.

Ia bukan hanya mengenai pertukaran mata wang lagi. Pemilikan internet akhirnya akan diketepikan dari syarikat besar (mis., Facebook, Twitter) yang kini mengendalikannya. Data orang akan dikembalikan kepada pemiliknya yang sah, orang tersebut. Ketika blockchain menembusi masyarakat ke dalam pada tahun-tahun mendatang, semakin banyak syarikat akan datang untuk merangkumi visi Holochain yang holistik, pluralistik, dan bahkan demokratik.

Holochain (PANAS) Analisis Harga Sejarah 

Sejarah Holochain telah ditandai oleh perubahan harga yang tidak menentu. Holochain mempunyai ICO yang berjaya pada bulan April 2018, dengan $ 0.0001 per token. Harga melonjak ke hampir $ 0.10 per token pada bulan Mei 2018, sebelum jatuh pada akhir tahun menjadi $ 0.002. Sejak itu ia mengekalkan julat antara $ 0,005 dan $ 0,003.

Harga Semasa, Cap Pasaran, & Butiran Bekalan

Pada masa penulisan, Holochain turun 3.03% menjadi $ 0.007. Ia memiliki kapitalisasi pasaran 124 juta, dengan 177,62 bilion token HOT ada.

holotokenHolo (PANAS)

Kedudukan: 100$ 0.003053Harga (BTC) Ƀ0.00000000Marketcap$ 542.24 MVolume$ 112.68 M24j Perubahan3.09% Jumlah Bekalan177.62 B PANAS

Ramalan Ramalan Harga Masa Depan Holochain (PANAS)

Ramalan harga, seperti yang telah dinyatakan, adalah tugas yang tidak pasti dan memerlukan banyak kebijaksanaan. Ini bergantung pada pengamatan yang teliti terhadap data sejarah dan unjuran kecanggihan secara teknikal mengenai trend semasa ke masa depan. Ramalan berikut telah dibuat hanya dengan kombinasi seperti itu.

Ramalan Jangka Pendek

Tukar Harga Selepas
1 hari $ 0.000731 4.13%
1 minggu $ 0.000759 8.11%
1 bulan $ 0.00151 115%
1 tahun $ 0.00529 653%

H3: Ramalan Jangka Panjang

Tukar Harga Selepas
1 tahun $ 0.00529 653%
2 tahun $ 0.00788 1038%
3 tahun $ 0.00685 875%
5 tahun $ 0.0105 1395%

* Ramalan harga ini didasarkan pada data yang dikumpulkan dari pelbagai sumber yang ditujukan khusus untuk tujuan pendidikan sahaja dan tidak dianggap sebagai nasihat pelaburan. Pengguna harus membuat kajian sendiri sebelum melabur.

Ramalan Harga Holochain 2021

Holochain telah mengalami penderitaan yang semakin meningkat, dan perkembangannya lebih lambat dari yang diharapkan. Walaupun begitu, ia dijangka terus stabil sepanjang tahun.

Berdasarkan ramalan dan analisis algoritma, harga 1 token Holochain (HOT) berpotensi sekitar $ 0,000731 pada tahun 2021.

Ramalan Harga Holochain 2022

Rintangan pembangunan semasa dijangka dapat diselesaikan pada tarikh ini. Apabila semakin banyak pemaju menerapkan visi Holochain, ia akan mengalami peningkatan yang berterusan.

Berdasarkan ramalan dan analisis algoritma, harga 1 Holochain Token (HOT) berpotensi sekitar $ 0,00529 pada tahun 2022.

Ramalan Harga Holochain 2025

Ini mungkin akan menjadi titik perubahan bagi Holochain kerana ia bersiap untuk penggunaan global. Ketika blockchain mengambil alih dunia, platform yang inovatif dan sangat berskala akan menarik banyak pengguna dan pembangun. Dijangkakan bahawa Holochain akan mengalami bull bull yang berterusan.

Berdasarkan ramalan dan analisis algoritma, harga 1 Holochain Token (HOT) berpotensi sekitar $ 0,00855 pada tahun 2025.

Adakah Holochain Pelaburan yang baik?

Holochain boleh mengubah wajah internet seperti yang kita ketahui.

Untuk memberikan contoh: saat ini, ketika kita menggunakan internet, kita mengirimkan data peribadi kita (segala sesuatu mulai dari foto kita hingga minat kita seperti yang tercermin dalam pilihan buku, majalah, dan kebiasaan berbelanja) melalui syarikat seperti Facebook, yang dengan senang hati mengeksploitasi data tersebut untuk menghasilkan keuntungan dengan perbelanjaan kita.

Holochain akan membolehkan penciptaan laman media sosial (antara aplikasi lain) di mana orang tengah seperti itu tidak lagi mengawal maklumat peribadi kami, yang akan diedarkan dalam bentuk yang dienkripsi bersama dengan rangkaian yang terdesentralisasi. Perkara ini, tidak perlu dikatakan, terbukti sangat popular di kalangan sebilangan besar orang yang kecewa dengan tingkah laku salah laku korporat.

Tetapi adakah ia akan berjaya? Adakah Holochain mampu merealisasikan visi bercita-cita tinggi ini? Kelewatan pembangunan memberi kami alasan untuk berhenti sejenak. Begitu banyak bulan selepas ICO, tidak ada testnet alpha yang kelihatan. Di sisi terang, Holochain mempunyai pasukan yang mampu (lihat di bawah) dan komuniti pemaju yang bersemangat. Sekiranya ada alasan untuk berharap, inilah dia.

Cara Membeli Holochain

Token Holochain boleh didapati di Binance, Bitrue, Bilaxy, dan pertukaran lain. Anda mesti membuka akaun di bursa ini, melindungi akaun dengan pengesahan dua faktor, dan menyimpan dana untuk membeli jumlah token yang setara. Dana tersebut, setakat ini, mestilah dalam mata wang kripto lain dan bukannya mata wang fiat seperti USD. Sekiranya anda ingin menukar mata wang fiat dengan crypto, anda perlu pergi ke Coinbase, yang menyediakan perkhidmatan ini.

Maklumat Lanjut Mengenai Holochain

Pasukan

Ketua Arkitek Holochain adalah David Brock, yang telah bekerja sebagai pembangun AI untuk pelbagai klien sejak tahun 1986. Dia memiliki banyak pengalaman dalam aplikasi p2p, begitu juga Eric Harris Braun, Jurutera Eksekutif. Terdapat juga selusin pemaju yang berkaitan dengan projek ini.

Kesimpulannya

Holochain berjanji untuk mengatasi batasan teknologi blockchain dan menjadikannya lebih serba boleh. Blockchain seperti Ethereum telah menghadapi masa pemprosesan data yang agak perlahan dan tidak cekap. Usaha untuk meningkatkan prestasi telah terhambat oleh perlunya menyimpan lejar global di sebilangan node yang tidak terhitung yang merekod dan mengesahkan setiap transaksi di blockchain.

Holochain, dalam langkah inovatif, tidak memenuhi syarat-syarat konsensus global dan membenarkan pengesahan dalam keadaan serantau dan tempatan. Walaupun ini menjadikan rantai lebih berskala, ia juga memungkinkan pembuatan pelbagai aplikasi (bukan hanya pertukaran mata wang tetapi juga media sosial) yang kini berada di bawah monopoli korporat. Ini adalah perkembangan yang luar biasa dan berpotensi mencipta jenis internet yang sama sekali baru. Persoalannya, adakah ia akan berjaya dalam usaha ini. Kemajuan telah perlahan, tetapi belum ada alasan untuk meninggalkan harapan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me