Najbolji načini za kupnju bitcoina bez provjere 2021

1. Switchere 2. Lokalnibitcoin 3. BitQuick
LocalBitcoins.com-logotip bitquick logotip
POČNITE! POČNITE! POČNITE!

Dakle, tražite kako kupiti bitcoin bez ID-a?

Jednostavno je kad shvatite kako to učiniti.

Dvije mogućnosti koje imate su plaćanje gotovinom, koje, gotovo nikada, ne zahtijevaju nikakvu provjeru i stoga se mogu izvršiti privatno. Druga opcija koju imate je to učiniti kreditnom karticom na mjenjačnici jer vam omogućuje kupnju bitcoina bez id-a.

Shvaćamo, kupnja bitcoina u početku može biti zbunjujuća i teško je dobiti. Svi smo bili tamo.

U ovom uputstvu pomoći ćemo vam da kupite bitcoin bez provjere navođenjem najboljih opcija.

Prvo, prođimo kroz 7 najboljih razmjena bitcoina za koje nije potreban ID. Nakon toga ćemo proći kroz postupak kupnje svake razmjene kako biste mogli pratiti.

Prije nego što uđemo u ove opcije – provjerite imate li Bitcoin novčanik jer neke od tih razmjena zahtijevaju da ga imate. Ako trebate pomoć u kupnji bitcoin novčanika, pročitajte naš vodič za najbolje bitcoin novčanike.

8 najboljih načina za kupnju bitcoina bez ID-a 2021

1. Switchere

Switchere je sigurna i pouzdana razmjena koja nudi besprijekorno iskustvo trenutne kupnje kriptografije pomoću bankovne kartice. Sjedište je u Talinu u Estoniji i ima dvije licence, uključujući jednu davatelja usluga virtualnog novčanika i pružatelja virtualnih mjenjačnica.

Metode Plačanja

U Switchereu postoji samo jedan način za kupnju kriptografije, a to je korištenje banke ili platne kartice. VISA ili MasterCard dvije su opcije dostupne za korištenje na web mjestu.

Mjenjačnica podržava upotrebu i kreditnih i debitnih kartica različitih banaka. Međutim, web mjesto ne prihvaća kartice izdane u bankama određenih zemalja. Te zemlje uključuju SAD, Kanadu, Kinu, UAE i druge koji su slušani na njihovoj web stranici.

Nakon obrade uplate, korisnici gotovo trenutno dobivaju svoja sredstva u novčaniku.

Kako kupiti Bitcoin s Switchereom?

Sučelje Switcherea prilagođeno je korisniku, tako da je postupak vremenski učinkovit i jednostavan te je objašnjeno u nastavku.

Ako želite kupiti kriptovalute poput Bitcoina, Ethereuma ili Litecoin Switchere.com, potrebno je otvoriti i odabrati gumb ‘Kupi kripto’.

Treba odabrati obrazac za narudžbu i unijeti iznos eura za kupnju. Automatski broji količinu kriptografije koja će biti primljena.

Nakon toga se mora unijeti adresa e-pošte i novčanika. Korisnik mora prihvatiti i složiti se s Uvjetima korištenja i Politikom privatnosti i nastaviti.

Na stranici za plaćanje potrebno je unijeti podatke o bankovnoj kartici, a zatim korisnik može platiti odgovarajući iznos. Nakon plaćanja, kovanice se izravno šalju u korisnikov novčanik.

Privatnost

Ne postoji registracija ili provjera koja je potrebna za kupnje do 100 EUR, nakon čega iznos maksimalnog ograničenja kupnje ovisi o statusu provjere korisnika. Zbog toga je predstavljen kao najbolja razmjena za kupnju bitcoina bez provjere. 

  • Potvrda telefona i e-pošte povećava maksimalni iznos za 500 €.
  • Ovjerom identiteta i bankovne kartice povećava se maksimalni limit kupnje za 1.000 €.
  • Potvrđena adresa omogućuje kupnju do 5.000 €.
  • Ovjereni dokaz o dohotku čini kripto kupnje neograničenima.

Sigurnost

Postoji snažna sigurnost koja je osigurana na Switchereu. Licencirana burza može se pohvaliti s 2FA & SSL / TLS šifriranje, SHA-256 hash algoritam i 3D sigurni protokol.

Naknade i ograničenja

Sve potrebne naknade uključene su u sam tečaj, tako da korisnik prima iznos koji izračunava platforma bez ikakvih odbitaka koji se čine fer i konkurentni.

Maksimalno ograničenje kupnje ovisi o statusu potvrde korisnika.

Korisnička podrška

Platforma ima tim za korisničku podršku koji radi 24/7. Na njihovoj web stranici postoji obrazac koji djeluje poput chata koji omogućuje brz odgovor. Postoji i poštanska adresa koja je navedena na web mjestu na koje se jednom pošalje pismo. Osim toga, tim za podršku možete dobiti putem e-pošte ili navedenog telefonskog broja.

Pros

Switchere trži svoj transparentni tijek rada, ima robusnu sigurnost i nudi tržište platformi koje je u potpunosti zakonski usklađeno. Nije potrebna registracija ili provjera do određenog iznosa, a korisničko iskustvo je vrlo prijateljsko.

Protiv

Na berzi se mogu provoditi samo kripto transakcije. Ulagači iz određenih zemalja poput SAD-a i Kanade ne mogu ovdje trgovati iz regulatornih razloga.

POČNITE S PREKIDAČEM OVDJE

2. Lokalni Bitcoin

LocalBitcoins.com-logotipKao što je gore spomenuto, ovo je mjesto više tržište nego što se naziva razmjenom. LocalBitcoins, peer-to-peer platforma osnovana je 2012. godine i služi svojim korisnicima širom svijeta. Web mjesto djeluje kao izvrstan escrow sustav integriranjem trgovaca koji se susreću i trguju zajedno s internetskim trgovanjem.

Metode Plačanja

LocalBitcoins podržava razne načine plaćanja kao što su pouzeće, gotovina putem pošte, PayPal, WebMoney, Western Union i devizna razmjena.

Kako kupiti Bitcoin s LocalBitcoins?

LocalBitcoins je decentralizirana razmjena, u kojoj korisnici mogu osobno trgovati, a web mjesto djeluje kao escrow sustav. Novi korisnici koji žele započeti mogu registrirati račun na ovoj stranici klikom na opciju prijave. Jednom kada se račun stvori (kao kupac), korisnik može započeti potragu za prodavateljem za kupnju bitcoina. Čak će i neki oglas prodavača s njihovim ponudama biti prikazan na web mjestu.

Kupac može odabrati odgovarajućeg prodavatelja sa popisa prodavača koji se pojavio na web mjestu. Nakon odabira odgovarajućeg prodavatelja, kupac mora unijeti iznos za kupnju Bitcoina, kao i način plaćanja. Napokon, kupac može dovršiti postupak klikom na opciju “Kupi”.

Korisnik mora provjeriti odjeljak za povratne informacije u profilu prodavatelja prije kupnje Bitcoina.

Privatnost

Web stranica podržava anonimnu prirodu Bitcoina i ne traži nikakve detalje za provjeru. Međutim, neki korisnici mogu zatražiti vaš osobni dokument u skladu s KYC i AML propisima.

Sigurnost

Stranica je učinkovit i pouzdan sustav deponiranja s izvrsnom sigurnosnom postavkom. Omogućio je dvofaktorsku provjeru autentičnosti, šifriranu HTTPS protokolom koji dolazi s Login Guardom. Učestala upozorenja putem SMS-a i e-pošte bit će poslana korisniku. Stranica također ima izvrstan program bijelih šešira, što je izvrsna prilika za sve istraživače sigurnosti.

Naknade i ograničenja

Kupci su slobodni platiti bilo kakvu naknadu web mjestu. prodavačima se ova web stranica naplaćuje 1% naknade uz naknadu za Bitcoin mrežu. Međutim, prodavači imaju potpunu kontrolu nad prilagođavanjem naknade za transakcije, što je stvar brige svih kupaca. Neki prodavači naplaćuju kupcima malo dodatnu naknadu kako bi prikrili naknadu koju im naplaćuje web mjesto.

Kupac i prodavatelj mogu izvršiti bilo koji broj transakcija i bilo koji iznos transakcija. Međutim, trgovci mogu primijeniti limit uz obostrani pristanak.

Korisnička podrška

Možete pogledati odjeljak s čestim pitanjima na web mjestu da biste pronašli odgovor na svoj upit. Za daljnju podršku možete se obratiti LocalBitcoins putem e-pošte koja nudi prilično brz odgovor.

Pros

LocalBitcoins omogućuje korisniku da kupi Bitcoin bez provjere, a također podržava širok spektar načina plaćanja. Sa stranicom je jednostavno raditi, a također podržava korisnikovu privatnost i sigurnost.

Protiv

Kupci se moraju brinuti o naknadi za transakciju, jer su prodavači u potpunosti ovlašteni odrediti naknadu za transakciju. Kupci moraju biti oprezni tijekom osobne trgovine s prodavateljem da ne bi bili opljačkani.

POČNITE S LOKALBITKOINIMA

3. Bitquick

bitquick logotipSvakako biste trebali razmotriti Bitquick ako ste spremni kupiti Bitcoin s gotovinskim depozitima bez podnošenja dokaza o osobnoj iskaznici. Bitquick djeluje kao izvrstan escrow sustav pokrenut 2013. godine i djeluje u 49 američkih država podržavajući tri fiat valute (američki dolar, kanadski dolar, euro).

Metode Plačanja

Bitquick podržava bankovne transfere, Western Union, MoneyGram i provodi sve svoje transakcije koristeći gotovinske depozite.

Kako kupiti Bitcoin s Bitquick?

Kao što znate, web mjesto nudi kupnju Bitcoina s gotovinskim depozitima, a kupci mogu dobiti svoje Bitcoin bez da su se i upoznali s prodavateljem. Postupak kupnje bitcoina je jednostavan.

Možete izravno krenuti prema kupnji Bitcoina bez registracije na web mjestu. Prvi je korak unijeti približni iznos koji ste spremni potrošiti na Bitcoine. Zatim odaberite željenu narudžbu iz knjige narudžbi i unesite svoju adresu e-pošte zajedno s adresom Bitcoin novčanika.

Dobit ćete e-poštu koja će sadržavati vezu (spremite e-poštu). kasnije, krenite prema banci i uplatite iznos na broj računa koji je prisutan na stranici za potvrdu narudžbe. Zatim kliknite sliku računa koji je banka poslala na vezu poslanu u e-poruci.

Nakon što prodavatelj primi potvrdu, vi bitcoini bit ćete oslobođeni depozita i bit će vam dostavljeni u roku od 3 sata.

Privatnost

Od korisnika se ne traži da predaju bilo kakav dokaz o identitetu radi trgovanja. Umjesto toga, prodavatelj stvara PIN koji im omogućuje prihvaćanje, izmjenu ili otkazivanje narudžbe. Od kupaca se može tražiti da ažuriraju ID fotografije.

Sigurnost

Korisnički depoziti do 250.000 osigurani su pomoću BitGo-ovog novčanika s više potpisa koji je ugrađen u Bitquick. Sustav revizije dokaza o rezervama prikazuje broj Bitcoin-a koji se drže u escrow-u otkrivanjem poslova koji se odvijaju na samoj burzi.

Naknade i ograničenja

Bitquick ne naplaćuje nikakvu naknadu za isplate. Međutim, naknada od 2% naplaćuje se kupcu, a ne prodavaču, poput ostalih web mjesta. Sve tečajeve postavlja prodavač uz dodatne bankovne troškove.

Bitquick nije postavio ograničenja za transakciju. Štoviše, trgovci smiju postavljati ograničenja uz obostrani pristanak. Bitquins će vaše Bitcoin prenijeti u vaš novčanik u roku od 3 sata (maksimalno vrijeme).

Korisnička podrška

Gotovo u bilo kojem trenutku možete kontaktirati Bitquickovu korisničku podršku.

Pros

Bitquick je ugledna web lokacija s jednostavnim korisničkim sučeljem. Usluge koje nudi Bitquick brze su i pouzdane. To je dobro izgrađen escrow sustav.

Protiv

Tečajeve postavljaju prodavači i mogu rezultirati visokim naplatama. Stranica posluje samo u državama SAD-a i podržava tri nekoliko fiat valuta.

POČNITE S BITQUICKOM

4. Zid kovanica

ZID NOVACAZid kovanica nudi jednostavan postupak za kupnju bitcoina podržavajući samo gotovinu kao način plaćanja. Riječ je o novoosnovanoj peer-to-peer razmjeni sa sjedištem na Floridi.

Metode Plačanja

Wall of coins prihvaća tri načina plaćanja za kupnju Bitcoina koji uključuju MoneyGram depozite, gotovinske depozite u raznim podružnicama banaka i Teller Assist Bank of America.

Kako kupiti Bitcoine pomoću Zida novca?

Pa, Wall of coins svojim korisnicima nudi potpunu privatnost. Kao kupac, čak i nije potrebno registrirati svoj račun na ovoj stranici za kupnju Bitcoina. Bitcoin možete izravno platiti polaganjem gotovine na račun prodavatelja. Postupak je jednostavan i objašnjen je u nastavku.

U početku morate unijeti iznos u dolaru koji ste spremni potrošiti na Bitcoine. Popis banaka i njihovih poslovnica u vašoj blizini prikazat će se nakon što unesete iznos. Morate se odlučiti za banku po vašem izboru i uplatiti novac na račun prodavatelja. Nakon što položite gotovinu, pošaljite poruku Wall of coins s odgovarajućim kodom. Prodavatelj potvrđuje plaćanje i bitcoin vam se dostavljaju u roku od 15 minuta.

Privatnost

Zid kovanica ne traži nikakve osobne dokaze. Možete izravno kupiti Bitcoin bez da se čak i registrirate na web mjestu.

Sigurnost

Zid kovanica održava dobru sigurnost nudeći hladnjaču za pohranu Bitcoina. Stranica je implementirala ugrađeni sustav umjetne inteligencije (AI) koji sprečava pojavu bilo kakvih prijevara. Web stranica je stroga dok drži Bitcoin u vrijeme transakcija, gdje djeluje kao escrow sustav. Bitcoini jednom poslani na web mjesto ne mogu se vratiti. Ako želite doći do svojih bitcoina, morat ćete se obratiti predstavniku korisničke podrške.

Naknade i ograničenja

Zid kovanica ne otkriva naknadu za transakciju u javnosti. Međutim, kaže se da je naknada prilično mala (1-2%) zajedno s dodatnim bankovnim troškovima nametnutim tijekom depozita. Stranica je postavila minimalno ograničenje od 5 USD za kupnju Bitcoina. Dalje, trgovci mogu ograničenje postaviti uz obostrani pristanak. Transakcije su prilično brze. Bitcoine ćete primiti u roku od 15 minuta ako je odgovor prodavatelja trenutni.

Korisnička podrška

Opće upite možete potražiti na stranici s čestim pitanjima o web mjestu. Zid novčića možete čak dobiti putem e-pošte ili besplatnog broja. S njima također možete komunicirati pomoću funkcije chata uživo.

Pros

Zid novčića strogo održava privatnost korisnika i također ima jednostavno korisničko sučelje. Pa, devizni tečajevi su prilično pristupačni, a transakcije su prilično brze ako prodavač odmah odgovori.

Protiv

Zid kovanica trebao bi razmotriti javno prikazivanje naknade za transakcije kako bi pomogao korisnicima. Vrijeme potrebno za isporuku Bitcoina u potpunosti ovisi o odgovoru prodavatelja. Trenutno web stranica djeluje u samo 12 zemalja.

KORAKITE SA ZIDOM NOVCA

5. Coinmama

coinmamaCoinmama je vjerodostojna opcija iako web mjesto zahtijeva određenu razinu provjere. Stranica je pokrenuta 2013. godine i opslužuje preko 219 zemalja i većinu američkih država. Web stranica još nije implementirala svoj novčanik i stoga se Bitcoini pohranjuju na adresu koju ste naveli.

Metode Plačanja

Trenutno Coinmama podržava samo plaćanje kreditnom / debitnom karticom za kupnju Bitcoina. Imaju SEPA transfere, što vam omogućuje prijenos novca s vašeg bankovnog računa (Europa). Ovaj dodatak čini coinmama razmjenom u Europi.

Kako kupiti Bitcoin s Coinmama?

U nastavku je objašnjen postupak kupnje bitcoina putem Coinmame.

Stvaranje računa na ovoj stranici je vrlo jednostavno. potvrda vaše adrese e-pošte jedini je kriterij za registraciju na web mjestu. Zatim se prijavite na svoj račun gdje možete vidjeti stranicu koja traži neke detalje. Jednom kada unesete i spremite svoje podatke, na navigacijskoj traci možete vidjeti opciju nazvanu “Kupi Bitcoin”.

Kliknite karticu i odaberite broj Bitcoin-a koji želite kupiti. Zatim ćete morati odabrati način plaćanja. možete odabrati bilo koji način prema svojoj udobnosti. Ako se odlučite za kreditnu karticu kao način plaćanja, tada je i postupak jednostavan.

Nakon što odaberete kreditnu karticu kao način plaćanja, dodajte svoju adresu Bitcoin novčanika i od vas će se tražiti da unesete svoje podatke o naplati i adresu. Dalje, morate unijeti podatke o svojoj kreditnoj kartici. Od vas će se zatražiti da potvrdite svoj telefonski broj i e-poštu slanjem četveroznamenkastog PIN-a putem SMS-a. Sljedeći je korak učitavanje osobne isprave.

Napominjemo da ćete možda morati izvršiti određenu razinu provjere, ovisno o broju bitcoina koje želite kupiti, a podaci o tome navedeni su u nastavku.

Privatnost

Kao što je gore spomenuto, Coinmama ne traži provjeru osobnog dokumenta za transakcije do 150 USD. Međutim, za korisnike koji su spremni kupiti Bitcoin više od 150 USD mogu uputiti postupak u nastavku.

Nulta razina – Morate ažurirati svoj telefonski broj, poštanski broj, državu i grad kako biste potrošili do 150 dolara na Bitcoin.

Prva razina – trebate predati osobnu iskaznicu ili vozačku dozvolu da biste potrošili do 10.000 USD na Bitcoin.

Razina dva – Od vas se traži da zajedno s ostalim dokazima o osobnoj iskaznici dostavite dokaz koji je izdao državni ured. korisnici također mogu predati svoje putovnice i stoga su spremni potrošiti 50 000 USD na Bitcoin.

Treća razina – Ovo je najviša razina provjere, gdje korisnik mora ažurirati prepoznavanje licem u lice koje je odobrio javni bilježnik ili odvjetnik, a zatim možete potrošiti do 1.000.000 USD na Bitcoin.

Sigurnost

Coinmama je cijenjeno mjesto s dobro postavljenom zaštitom. Stranica je zaštićena 256-bitnom SSL enkripcijom koja skriva sve osjetljive podatke od trećih strana i hakera. Za maksimalnu sigurnost, korisnicima se savjetuje da postave lozinku koja uključuje velika i mala slova zajedno s brojevima i simbolima.

Naknade i ograničenja

Polog i podizanje su besplatni, ali bit ćete podložni redovnoj naknadi koju naplaćuje banka. Osim ostalih načina plaćanja, kreditna kartica široko je prihvaćen način plaćanja među korisnicima. naplatit će vam se paušalna naknada od 6,75% za sve transakcije.

Dodavanje ove naknade na sve kreditne kartice primjenjuje se dodatnih 5% naknade. Naknada će se automatski dodati nakon ulaska u način plaćanja. Ovu automatsku transakciju kreditnom karticom provodi procesor nazvan Simplex.

Transakcije kreditnim karticama ograničene su do 5000 USD / EUR dnevno i 20.000 USD / EUR mjesečno.

Pros

Coinmama ima jednostavno korisničko sučelje podržavajući plaćanje kreditnim karticama, što neke druge platforme ne podržavaju. Korisnici imaju prednost pri kupnji Bitcoina do 150 dolara bez ikakve provjere. Stranica također nudi izvrstan program preporuka.

Protiv

Coinmama vam ne dopušta prodaju Bitcoina, a također ne uspijeva često nadograditi web mjesto.

POČNITE S MAMOM NA NOVAC

6. Bitit.io

BititBitit je platforma za razmjenu bitcoina sa sjedištem u Parizu djeluje samo u Europi nudeći 3D sigurne kreditne / debitne kartice i gotovinu koristeći pretplaćene bonove Neosurf, Flexepin i Cashlib kao načine plaćanja. Bitcoine možete kupiti od lokalnih dobavljača putem Bitita.

Metode Plačanja

Bitit nudi kupnju Bitcoina od vaših lokalnih dobavljača pomoću Neosurf, Flexepin i Cashlib bonova. Bitcoin možete kupiti putem interneta koristeći kreditnu / debitnu karticu, Trustpay bankovni prijenos i ePay novčanik.

Kako kupiti Bitcoin s Bitit?

Otvorite račun registracijom na web mjestu popunjavanjem nekih osnovnih podataka. Bitcoine do 25 eura možete brzo kupiti bez ikakve provjere. Zatim izvršite narudžbu unosom broja Bitcoin-a koje želite kupiti od 25 do 250 EUR. Odaberite način plaćanja (3D sigurne kreditne / debitne kartice, Neosurf, Flexepin, Cashlib vaučeri, bankovni prijenos, e-novčanik Epay) na platite svoje bitkoine. Nakon izvršene uplate, vaši Bitcoin bit će dostavljeni na adresu vašeg Bitcoin novčanika u roku od 10 minuta.

Privatnost

Nakon registracije na web mjestu, za kupnju bitcoina do 25 eura nije potreban dokaz o identitetu. Štoviše, za korisnike koji žele kupiti Bitcoin više od 25 eura morat će priložiti dokaz o identitetu uz selfie držeći dokaz.

Sigurnost

Bitit ima mnogo prodavaonica u Francuskoj i održava stalnu prisutnost na društvenim mrežama, što znači da je web lokacija zakonita. Web mjesto je šifrirano i održava sve ostale sigurnosne mjere slične mjestima koja nude plaćanje kreditnom karticom.

Naknade i ograničenja

Naknada za transakciju u potpunosti ovisi o načinu plaćanja. Kupnja bitcoina pomoću kreditne / debitne kartice koštat će vas 3,9% naknade za sve mrežne transakcije, a naknada od 8,9% do 10% naplatit će se za korištenje bonova Neosurf, Flexepin i Cashlib. Uz ovu naknadu, na kreditnim karticama može se naplatiti devizna naknada. Neki prodavači mogu vam dodatno naplatiti bonove kada ih kupite u trgovinama.

Ograničenje je kupnje Bitcoina do EUR 50/7 dana bez ikakve provjere, a također i ograničenja od 25 do 250 EUR za prednarudžbu koje je nametnula stranica. Trgovci mogu slobodno poslati bilo koji broj naloga. Vrijeme potrebno za primanje Bitcoina ovisi o Bitcoin mreži.

Korisnička podrška

Razmjena ima bogat odjeljak baze znanja, zajedno sa sustavom podrške e-poštom. Možete kontaktirati i Bitit putem njihove stranice na društvenim mrežama.

Pros

Vrlo je jednostavno kupiti Bitcoin koristeći Bitit. Štoviše, za narudžbe do 25 eura ne traže se pojedinosti o provjeri.

Protiv.

Web stranica primjenjuje ograničenje transakcije. Naknada za tečaj je prilično visoka.

POČNITE SA BITITOM

7. Bitcoin bankomati

Jeste li ikada zamislili da će kupnja Bitcoina biti jednostavna poput podizanja gotovine s bankomata! Pa, postoji preko 30 Bitcoin bankomata s više od 20 proizvođača koji danas nude kupnju Bitcoina bez podnošenja bilo kakvih dokaza.

Da napomenem, Genesis machine1 (od Genesis coin), Satoshi1 ili Satoshi2 machine (od Genesis coin), Lamassu, General Bytes BATMTwo (jednosmjerni), General Bytes BATMThree (dvosmjerni), BitAccess su neki od popularnih bankomata Bitcoin.

Kako kupiti Bitcoin na Bitcoin bankomatima?

Mapa Bitcoin bankomata vodit će vas do najbližeg Bitcoin bankomata. Proces je ovakav. Krenete prema Bitcoin bankomatu i skenirate QR kôd adrese svog Bitcoin novčanika. Bitcoine ćete dobiti na samoj ovoj adresi. U nekim će slučajevima uređaj generirati papirnati novčanik.

Dalje, od vas će se možda zatražiti skeniranje otiska prsta ili bilo koja druga provjera koja u potpunosti ovisi o konfiguraciji bankomata i razlikuje se kod različitih proizvođača.

Sljedeći korak je unos broja Bitcoina koje želite kupiti (možete unijeti i iznos fiat valute koju želite potrošiti). Napokon morate ubaciti gotovinu i pričekati nekoliko sekundi dok se vaši Bitcoini ne dostave na adresu vašeg Bitcoin novčanika.

Bankomati će vam naplatiti naknadu od 5% do 10%, ali korisnici su spremni platiti tu naknadu jer pruža potpunu privatnost. Ograničenja transakcije razlikuju se kod različitih proizvođača.

Pros

Kupnja bitcoina s Bitcoin bankomata najjednostavnija je i najpouzdanija metoda. Privatnost korisnika je sačuvana.

Protiv

Naknada za transakciju prilično je visoka.

POČNITE SA BITCOINS ATM-om

8. ShapeShift

logotip za pomicanje oblikaBitFinex omogućuje korisnicima kupnju bitcoina s kreditnom karticom i bez provjere, koristeći ShapeShift. Jedini kriterij za kupnju Bitcoina pomoću ShapeShift je deponiranje bilo koje kriptovalute, tj. Morat ćete položiti altcoin ili bilo koji drugi digitalni token da biste kupili Bitcoin koristeći ShapeShift. Ovo je najbolje mjesto za trgovce koji se prepuštaju trgovanju jednom kriptovalutom u zamjenu za drugu.

Kako kupiti Bitcoin koristeći ShapeShift?

Postupak je jednostavan. Morat ćete trgovati bilo kojim drugim digitalnim tokenom u zamjenu za Bitcoine. Za početak idite na web mjesto shapehift.io, gdje će se prikazati okvir s raznim novčićima. U početku odaberite novčić koji želite kupiti, a zatim drugi novac koji želite položiti. Na primjer, ako položite Litecoin za Bitcoins, tada bi Litecoins trebali biti prikazani ispod “depoziti”, a Bitcoins ispod “primiti”. Zatim kliknite na “nastavi” gdje ćete biti preusmjereni na stranicu koja traži da unesete adresu Bitcoin novčanika zajedno s adresom povrata Litecoin (u slučaju da transakcije ne budu uspješne). Napokon, dovršite transakciju klikom na “pokreni transakciju” i pošaljite broj Litecoina u zamjenu za Bitcoine.

POČNITE S SHIFTOM OBLIKA

Što moramo uzeti u obzir kupnju Bitcoina bez provjere?

Nekim web mjestima treba dugo vremena da provjere korisničke podatke. Ako želite kupiti Bitcoin u kratkom vremenskom roku ili trenutno (što nude neke web stranice / burze), možete se odlučiti za kupnju Bitcoina bez podvrgavanja bilo kojem postupku provjere.

Neki korisnici neće biti spremni kupiti Bitcoin ako postoji potreba za učitavanjem dokaza o njihovoj identifikaciji. To je zbog rizika od hakiranja razmjena. Međutim, web mjesta osiguravaju dobru sigurnost, ali to ovisi o povjerenju korisnika na razmjenama. Pa, kupnja bitcoina bez ikakve provjere pruža visok stupanj privatnosti koji neki korisnici preferiraju.

Pohrana bitcoina

Iako Bitcoin novčanici i web stranice za razmjenu osiguravaju izvrsnu sigurnost, uvijek je poželjno pohraniti svoje Bitcoin u tvrdi novčanik ili papirnati novčanik. Postoje razni tvrdi novčanici poput Ledger Nano S, TREZOR, KeepKey i još mnogo toga što se može uzeti u obzir za pohranu vaših Bitcoina. Štoviše, korisnici moraju provjeriti web stranice i odjeljak s povratnim informacijama prije kupnje Bitcoina.

Zaključak

Većina ljudi radije kupuje Bitcoin bez podnošenja dokaza o osobnoj iskaznici. Kupnja bitcoina bez ikakve provjere ima brojne prednosti. Ovakve su transakcije prilično brze i smanjuju rizik ažuriranja vaših bankovnih podataka na web mjestu. Iako neke burze podržavaju internetske transakcije, druge platforme poput Bitcoin bankomata fizičke su stranice koje većina korisnika preferira jer nudi potpunu anonimnost.

Postoje neke web stranice kao što je Bitit koje nude kupnju Bitcoina pomoću bonova, što je stvarno super. Korisnici koji su spremni osobno kupiti Bitcoin mogu se osloniti na LocalBitcoins, a drugi koji preferiraju kupnju Bitcoina gotovinskim depozitima i kreditnim karticama mogu razmotriti Wall of coins, Bitquick i Coinmama. Nadam se da ste dobro pročitali i da vam je ovaj vodič pomogao u procesu kupnje Bitcoina bez provjere. Zatim skočite ravno u nju i nabavite si Bitcoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me